Keresés

Részletes keresés

borcsamama Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50174
Violini!   Kérekszépen  @-ben postacímet, és ne vedd készpénznek, de lehet hogy tudok tenni valamit az ügy érdekében.
Előzmény: violini (50160)
borcsamama Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50173
Hű Margit, az a ribizlidaeráló nem jöhetne csőpostán?  Nekem a héten kell megcsinálnom, rengeteg van a kertben, de eddig nem értem rá. Lehet hogy az idén szörp lesz belőle, az egyszerűbb.
Előzmény: eper margit (50167)
elizaniko Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50172

Editsokadik !

Egész nyugodtan varrhatsz ugyanilyen hátizsákot ! :o)  Örülök, ha tetszik.

A másik táskát, megpróbálom nem elfelejteni elvinni. Mindjárt felírom.

Előzmény: editsokadik (50164)
bruer Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50171

Drága Violini! Csak 2 nappal hamarabb kellett volna szólnod, szombaton adtam oda valakinek 6 zsák ruhát, szekrény ürítés volt...

A szívem szakad meg, nagyon szívesen segítettem volna!  :-(

Előzmény: violini (50160)
bruer Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50170

Borcsamama!

Gratulálok az ifjúpárnak, Neked és Párodnak!

Helyes, boldog család vagytok! A menyed cukrász? Gyönyörű a torta!

Előzmény: borcsamama (50155)
juhizs Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50169
Editsokadik - ha még nem telt be azóta, akkor én jelentkezhetek még a "KARCAGJÁRATRA" ? Jó lesz magán mail-re a válasz juhizs58@gmail.com. Köszönöm.
eper margit Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50168

Borcsa!</P>

Gratulálok az eseményhez!

Nagyon szép az ifjú pár!

Látom, a menyed lassan túltesz rajtad tortasütés ügyben!

Pihendd ki gyorsan magad, s lássunk régi fáradhatatlan vidáman!

Pusz! Gratula!

eper margit Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50167

Ágikám!

Bezzeg, ha lejöttél volna hozzám, kölcsön adtam volna egy olyan ribizli darálót, melybe megmosottan szárastul beteszed,

majd az egyik nyíláson kijön a húsa, másik nyíláson a szára és magja.

Ez ám az igazi ribizli lekvár! Mag nélkül... No és ripsz ropszra készen van!

De tudod: néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

Így kell neked!

Előzmény: Némakertész:) (50146)
violini Creative Commons License 2008.06.30 0 0 50166
Szera!Megnéztem azt a blogot. Háááát,létezik ilyen vidéki idill???Szívfájdító!
violini Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50165
Másfél centis kb. ,ceruza vastagságú a tű.
editsokadik Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50164
Elizanikó!
Én a hátizsákosra gondoltam, szeretnék én is olyat csinálni majd, ha szabad...
A feljebb lévő táska mintája is nagyon jó, meg a fazonnal is szemezek, ha elhozod Karcagra és valamelyik éjszaka megszemlélhetem közelről, nagyon fogok örülni. Na jó, a mintájának is, hamarabb is, ha megvan
Látom, neked több hasonló mintád van, van ezeknek lelőhelye, vagy fejből rajzolod őket?

Violini!
Honnan veszel akkora horgolótűt, ami pólóhoz kell? Milyen széles csíkokra vágtad a pólókat?

Borcsamama!
Hihetetlen energiád van mindig! Gratula a fiadéknak!

KARCAGJÁRAT indul!
Ezúttal már a kezdő táborra is megyek, a végéig leszek, egy utasom már van (úgy tudom), de szívesen leviszek mást is. Helyileg Budapest déli határa közeli városból indulok.

Más nem jut eszembe.
elizaniko Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50163
Ez a karikagyűrűs nagyon szép lett !
Előzmény: editsokadik (50141)
elizaniko Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50162
Csak azért nem jelentkeztem eddig, mert nem voltunk itthon. De ha kinyomozzuk, mit szeretnél, akkor szívesen segítek ! Most már itthon leszek.
Előzmény: Némakertész:) (50146)
elizaniko Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50161
Szívesen elmondom, de nem tudom melyikre gondoltatok.
Előzmény: editsokadik (50137)
violini Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50160

Mindig meghatódom,amikor szülinapi jókíváságot kapok tőletek! Hogy tudjátok észben tartani még az én napomat is??? Köszönöm :-)

Nem is annyira OFF,a horgolás nem esik messze a kötéstől  és különben is itt kaptam vérszemet Pjulcsitól 2 hete:

A segítségeteket szeretném kérni. Ha a blogomba (www.zelnice.blogspot.com)  bekukkantotok, láthatjátok, hogy javában horgolok egy szőnyeget leánykám szobájába. De kevés hozzá a póló (hihetetlenül zabálja, a szőnyeg meg nagy lesz).

Kérek szépen minden pesti lakost, túrjátok meg kicsit otthon a szekrényt, hátha akad pár kidobásra ítélt elnyűtt pólótok!

Turiba nem szeretnék menni csak végső esetben, a dolog szépsége az lenne,ha szemétrevalóból készülne valami szép és hasznos.

Mindenki segítségét előre  köszönöm, utólag apró meglepivel hálálom.

Jelentkezéseteket az emilcímemre várom!

Egy kis ízelítő, ehhez kéretik adakozni:

elizaniko Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50159

Némácska !

Nem tudom melyikre gondolsz. Talán erre valamelyikre??

Előzmény: Némakertész:) (50130)
violini Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50158
Editsokadik!Gyönyörű ez a gyűrűs!!!
violini Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50157
Gratulálok, de a saját esküvőjére saját tortát???
violini Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50156

Eloszloptt a homály!

Előzmény: eper margit (50085)
borcsamama Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50155

Sziasztok Lányok!

Szerencsésen túl vagyunk mindenen, elmentek az utolsó vendégek , a párom visszament a horgásztáborba ahonnak péntek este "hazaugrott" az esküvőre. Minden nagyon jól sikerült, nagyon elfáradtam ugyan, de most már éledezem.

Ezúton köszönjük Mindenkinek a kedves jókívánságokat, az ittenieket és a telefonosakat is. Nagyon kedvesek vagytok, és bocs hogy most nem sorolom fel itt névszerint hogy kik írtak, mindenesetre nagyon jól esett, a gyerekek is nagyon örültek.

Hálából két kép, aztán majd felrakom a képtáramba is, remélem hamarosan sor kerül rá.

Az ifjú pár

A menyem, az "összes" gyerekem és a kisebbik unokám

A menyasszonyi torta amit a menyem csinált.

juhizs Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50154

Évi kérek szépen egységcsomagot az általad tanítandókhoz (tudod, én vagyok, aki utolsó éjszaka nem alszik otthon, hanem hajnalig vagdos, megégeti a kezét még otthon stb. stb. és korán reggel vonatra ül... ;-)

Ha gond neked, mert túl sokan vagyunk már az egységcsomagokra, akkor írjál légy szíves!!!

Editsokadik - semmi gond, viszem Karcagra (remélem, hogy nem felejtem itthon), de, ha mégis, akkor sincs probléma, mi nem lakunk messze nagyon egymástól :-) a mani része ráér.

bruer Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50153
Egyik kedvenc műsorom a TV DEKO-n  (ha jól tudom, hogy ez a címe) Bútormentők, szóval kicsit vagy nagyon lepukkant bútorokat keltenek újra életre! Tiszteletbeli tagjuk lehetsz, ügyi vagy!
Előzmény: Törölt nick (50151)
Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50152

Végre vége a fullosdolgozós hétvégémnek (holnaptól folyt.köv.), megpróbálok reagálni amire csak tudok, a teljesség igénye nélkül, címszavakban.

Gratulációim:

• elsősorban az érettségizetteknek és a gyógyultaknak a legfőbb! :-)
  • Borcsamamának a rengeteg sütihez, meg az ifjú párnak így ismeretlenül is, te meg most már fújd ki magad!!! :-)))
  • titkosnak a könyvhöz, ami persze majd igen csak érdekelni fog engem is
  • elizanikónak a leányka iskolájának megoldásához, valamint a pénztárcákhoz

editsokadik DWringjéhez SI-faktor erősen :-)))))

kékbálna - ha így varr az ember kezdő tanfolyam után, mi lesz később? a zöld táska a kedvencem; ja, meg kellett lesnem az emilcímed, mert igen csak kikerekedett a szemem amikor olvastam, hogy jössz karcagolni; de összeállt a kép! ;-)))))

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50151

Ígértem képeket a felújított kisszekrényről (majd valamikor a közeljövőben a blogomba felteszem a részfolyamatokat is, addig csak az ilyen volt-ilyen lett), meg dekupázsoltam is párat a közelmúltban.

bruer Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50150

Editsokadik!

Nagyon szépeket varrsz, Precíz, szép a színválasztás és a tűzés is nagyon csini!

mammka Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50149

Sziasztok!

A Balatonon aludtunk egy éjszakát a kis unokánkkal. Takarónak én magamnak az első,rózsaszín-lányomnak varrt-csetlő.botló takarót vittem. Olyan jó az állaga!!Itthon beszéltünk erről a lányommal és restelkedve mondtam,hogy hát az a takaró még olyan kis hibás stb. Erre ő: anya,az úgy teljesen jó,az pont úgy kell!!! Olyan jó volt ezt hallani,mert tudom,tényleg így is érzi.

hajnikri Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50148
Némakertész! Hát kellett ez neked?? :DDD Innen én is tudnék válogatni. :))
Előzmény: farkaszsuzsa (50147)
farkaszsuzsa Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50147

Némakertész!

Nézd meg ezt: www. bryerpatch.com. Itt láttam repülő ludakat, amik kört formáztak. Hátha ezt keresed. Ha nem találod küldöm mélben.

Némakertész:) Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50146
lehet, hogy igazad van editsokadik :D majd előkeresem a levelet, ami ugye az én hihetetlenül organizált világomban..khm..hogy úgy mondjam, eltűnt szem elől.... (ne aggódj cic, remélem, meglesz még időben :D)
és ha abban van, akkor igen, elizanikó, segíts, ha lehet, bár ha pont a hátizsákon van (ebből is látszik, mennyire olvastam át, bár mentségemre legyen mondva, közben egy óriási tál ribizlit kellett lebogyóznom lekvárfőzés céljából turbó sebességgel), akkor azért lehet, hogy választok mást....nehogymááááá egyben szedjem le elizanikó ötletét...
köszi a segítséget mindenki!
(béna)kertész :D
Előzmény: editsokadik (50137)
gubike Creative Commons License 2008.06.29 0 0 50145

Katafa japán partneres vadlibái?

Előzmény: Némakertész:) (50136)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!