Philip Aaberget ismeri valaki? A Favored Nations Acoustic oldalon találkoztam a nevével. Nem gitáros, ellenben értő módon kezeli a billentyűket. Nyugis zenéje van, nagyon tetszik.
Pod 2.0 vs. Pod XT témában valaki kiokosítana? Annyit tudok, hogy XT újabb, több rajta a bizgentyű, és új ára kétszerese a 2.0-nak. Viszont amit nem tudok: ha csak kb. ~35%-kal kerülne többe az XT, megéri-e azt venni?
szuper , en is akarok igy jaszani , delutan nyuzom a countryt , na nem ezen a nivon csak ugy kotnyeleskedunk, na itt latszik mi az egy jo erosito , alig pengeti a horokat es semmi sincs "elnyelve " konyeden jatszk , de hogy a fenebe vibralja a Telecasterral a flagiolettokat , meg ugy altalaban is mintha vibratorja lenne , ugy nezem puhak a hurok es egyszerre birja az egesz akord harmast nnyujtani, hajlitani , persze ezt j o lenne megtanulni nagyon jo
Kb igy van ,en is most bogoztam ki a netrol mert kivancsi lettem hogy a Strato-m mikori es milyen es voltak " haverok" akik mondjak AAAA nem amerikai , hat rajottem hogy nem is lehetett '85 korul mert csak a Japcsik gyartottak , aztan mondja nemetbol az egyik volt bogosom , huuu ez az ez most a vinatge mindenki legalabb ilyet keres , en meg ugy vettem hogy eladtak mert nem amerikai es nem volt ra vevo sem mert ha nem originalis nem jo ,Squiert is akkor lattam eloszor most 4 eve ,napokban olvastam hogy egy hurgyarto ceg szalt be a Squier gyartassal .Itt Temesvaron egy csomo jo gitar elkelt a tevhit miatt hogy nem amerikai .Mexikoi jominosegu Jazzbass-t vettunk egyik tanitvanyomnak fele aron ( vadonat uj volt) mert azt mondtuk hogy AAAAA hat ez nem originalis , hehe, es kituno a gitar.
Sot meg "JackHammer" tozitot is originalis amerikait akarnak !!! Marshall ugy tudom angol es kulonben a pedalokat kinaban es indiaban gyartatjak.
Ja hat azt akartam tulajdonkeppen irni hogy 80-as evekben leesett a gyartas meg a piaci igeny mivel tombolt a DISCO egy jo par evig es kinek kelett mar gitar , pedig sokaig a GuitarPlayr cimoldalan mindenki Stratoval szerepelt.
Az uj blues hullam , meg powerblues is csak az utobbi ket evben fejlodott fel ,es nagy oromomre a sracok mind bluest akarnak jatszani ,ES ujra eloterbe kerult a Stratocaster . Csak a sok " signature " mese miatt tenyleg ember legyen a talpan aki meg tud rendelni igy latatlanban egy uj gitart , megjon a Strato es nincs Strato hangja ...hehe , lattam mar ilyet nem egyet.