Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Kosd -1 fok és recseg ropog ahova lépek , s erre a recsegőre kis hó dara is esett . A kövesút már járható de nem kellet nagy erőfeszítés, hogy megcsússzon az autó
Volt a honvédsegnel egy Keceli 🤔 ( talán Zoltán) nevezetű kiskatona . Aki ugyan hol lakhatot volna máshol mint Kecelen .
Volt is ebből egyszer egy ki félre értés és majdnem nem is tudott haza menni , azt hitték hülyéskedik .
Ment a kapu felé eltávra és le szólították . Őn szakszvezető úr . A srác meg állt és ahogy illik tisztelgett és kezde mondani Keceli . De közbe vágott a tiszt : Katona az álltalános 220 ban mi szerepel ha megszólítják ? Mert nem az ,hogy hova megy .
A tiszt biztos nem volt jobb dolga mert vissza kísérte a századhoz és a paracsnokához be vitte . Hogy ez a kiskatona nem tudja az alapokat . A parancsnoka megkérdezte miért is ?
Aztán a tisz mondta ami megtörtént . A parancsnoka elmondta a srác nevét , és azt is hova megy .
A tiszt nézett csak jó nagyot és eltávozási engedélyt kért a helyiségből .
Ezt a tisztet akkor egy pár nappal az esemény előtt helyezték oda a Petőfibe . Rajta is ragadt a Keceli név.
Én meg még mindig kehelek tegnap éjjel felúszott valami nyálka csaknem belefulladtam ,még jó hogy felébredtem rá de kiköpni még sem tudtam lecsúszott oda ahonnan jött ,nagyon nagyon rosz volt . Aztán már csak ülve mertem aludni ! De már most is feszt köszörülnömkell a torkomat azt se tudom mit vegyek be megint .
Na ilyen történetem is van a mai napig röhögök de szerinte a rendőr is ! A telephelyünk mellett volt a rendőrség és egyszer egy rab meglépett a két kollégám meg nézte hogy kergetik a jardok ! Nem messze tőlük elkapták a rabot és jöttek hogy hogy menjenek hatósági tanúnak az eset kapcsán . A rendőr bemutatkozott és a két koma is : Kalóz folytatta a másik Tolvaj ,na kitört a röhögés !