Keresés

Részletes keresés

binlaci55 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 650
binlaci55 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 649

rafinál új pénzre 7% ot adnak.

tb797 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 648

Hamarosan beindul a pszáf honlapján a betéti- és megtakarítási termékek keresője, ami a bankok kötelező adatszolgáltatásán alapul, ott lehet keresgélni. Asszem, májusban indul.

petike23 Creative Commons License 2011.04.11 0 0 647

Én MKB; 3, ill. 6 hó 3%.

Tehát fél %-al alacsonyabb, mint a rafi, de a nem akciós kamata kb. a duplája a rafiénak.

Előzmény: pgyafi (646)
pgyafi Creative Commons License 2011.04.09 0 0 646

Hol érdemes eur számlát nyitni?  Raffi 3,50% ebkm 6 hó; van ennél jobb?

Suni11 Creative Commons License 2011.03.15 0 0 645

Egecs,

De van, csak sajnos nem magyarorszagi banknal, hanem skandinavnal.

Nekem a Skandiabanknal van szamlam.

Szamlavezetesi dij: 0

Utalasi dij: 0

feltoresi "bunti": 0

kamatozas: 3,6%, viszont devizaban. :)

Ellenben lehet, hogy kell itteni cim a szamlanyitashoz, de nem biztos. Egyszer egy benzinkutas neni racsodalkozott a visamra es mondta, hogy meg soha nem latott senkinel skandias kartyat, neki is az van. O magyarorszagi lakos volt, szoval lehet, h van remeny. Itt tudsz utananezni: www.skandiabanken.no. Menj a live chat-re, tokeletesen beszelnek angolul es fantasztikus a chat-es ugyfelszolgalatuk.

A penzedhez barmikor hozzanyulhatsz es barmikor elvehetsz. Szabadon pakolhatod a megtakaritasi szamladrol oda-vissza a normal folyoszamladra azt az osszeget amire eppen szukseged van. Real time, akar vasarnap este 10-kor is. Csak net kell hozza. Zsenialisak. Kicsit mas megvilagitasba helyezik az ugyfelkozpontusagot. :)

Udv,

Suni

Előzmény: egecs (631)
tangerine Creative Commons License 2011.03.10 0 0 644

Nekem is hasonló, csak nem Porshe, hanem Axa. Ott 7%. :)

Előzmény: Syler (643)
Syler Creative Commons License 2011.03.09 0 0 643

Az én megfejtésem: 1 db. Unicredit nullás számla + 1 db. Porsche Bankos számla.

Pénzmozgatás ingyenes oda-vissza, Porschénél a kamat gyakorlatilag lekötés nélkül 6% 1 évre garantálva. Ha meg valami jó akció van az Unicreditnél dobom vissza a pénzt újpénzként. Velem nem babrálnak ki :)

Előzmény: Törölt nick (642)
Törölt nick Creative Commons License 2011.03.08 0 0 642

Jaja, zagyvaság, csak éppen én pont ugyanazt mondtam, amit te, hogy figyelembe kell venni a költségeket, nem azt hogy halva született ötlet az akciós betét. Csak én még azt is mondom, hogy olyan banknál, ahol az alap, nem akciós kamatok szarok(ilyen az erste), a visszautalás költségeit is figyelembe kell venni. És hát az akciós betétek többsége 2-3 hónapra szokott szólni, vagy max. 6 hónapra, ennyinél nagyon ritka esetben éri meg, és ha még valamennyire meg is éri elvileg, a hozzá számolt fáradtsággal már nem biztosan.

Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.28 0 0 641
Új államkötvény sorozat - kamatprémiummal

Tisztelt Ügyfelünk!

2010. december 8-ától a magyar állam kibocsátja a Prémium Magyar Államkötvény új sorozatát. Az adagolt kibocsátással forgalomba hozott kötvény új sorozata kizárólag a Magyar Államkincstár állampénztári irodáiban vásárolható meg.

A 2015/I sorozatszámú kötvényt devizabelföldi természetes személyek vásárolhatják, minimális névértéke 1.000 forint, a kötvény évenként egyszer változó, az előző időszak inflációjával azonos mértékű kamatot és 3 % kamatprémiumot fizet.

Az első kamatperiódusra (2010. december 8-tól 2011. december 8-ig) ez az érték 4,2 % kamatbázis, plusz 3 % kamatprémium, tehát összesen 7,2 % éves kamat.

A kötvény öt éves lejáratú (lejáratának napja 2015. december 8.), futamideje alatt a Magyar Államkincstárban szabadon visszaváltható.

Az új államkötvényt ügyfeleink tartós befektetési számlára is megvásárolhatják, amelyen 5 éves időtartamú lekötési állományban történő kezelés esetén az elért hozamra a kamatadó 0%.

Az értékpapír számlavezetése díjmentes, a kötvény WebKincstár internetes szolgáltatás igénybevételével is megvásárolható.

Tisztelettel várják Önt munkatársaink a Magyar Államkincstár állampénztári irodáiban!

Budapest, 2010. december 3.

Előzmény: Laszka (640)
Laszka Creative Commons License 2011.02.27 0 0 640

Sziasztok !

Tanácsotokat kérem.

Egy komolyabb összeget kívánok valamelyik pénzintézetben elhelyezni legalább 1 évig.

Melyik legyen az ?

Ha lehet, akkor esetleg hozzá kívánok nyúlni a futamidő alatt is, de remélem erre nem kerül sor.

pgyafi Creative Commons License 2011.02.26 0 0 639

Szerintem Axa normál számlát nyissál. 

Lekötésekből általában nem lehet felvenni, így neked olyan bankszámla (és nem betétszámla!) lehet jó, ami látra szólóan (=lekötés nélkül) ad viszonylag magas kamatot.

Előzmény: szaan (638)
szaan Creative Commons License 2011.02.20 0 0 638

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni, milyen számlát nyissak. 800E induással, amit akár hosszabb időre is le tudnék kötni, és havi 120-130E utalással, amiből 100 körül levennék, a többit gyűjtögetném, nyaralásra, stb. Olyant szeretnék ami hosszú távra jó megoldás, nem kell figyelni, átrakni.

Köszi

sanyinak Creative Commons License 2011.02.17 0 0 637

... és nem árt még levonni az arra az időszakra jutó kamatkiesést, amikor éppen úton van a pénz a két bank között. Rövid lekötésnél és pl. hétvégén át tartó utalásnál ez is fontos lehet.

Előzmény: Törölt nick (630)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.14 0 0 636

sopronbank

Előzmény: mokuska20 (635)
mokuska20 Creative Commons License 2011.02.14 0 0 635

Szasztok!

Szeretnék 4000 eurót lekötni egy évre. Valaki tudna nekem segíteni hol érdemes lekötni?

A válaszokat előre is köszönöm. :)

szboyka Creative Commons License 2011.02.10 0 0 634

Igen, én is rákérdeztem ám mindenre, felkészülve minden eshetőségre :) De nagyon szépen köszönöm a tájékoztatásod, igazán rendes, kedves tőled, hogy segíteni próbálsz! :) Azért remélem marad még egy kis ideig ez a kamatszint, mert tényleg én sem láttam magasabbat sehol :)

Még egyszer köszi a hozzászólásaidat!

Előzmény: senator412 (628)
senator412 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 633

100e ft feletti utalásokért pénzt kérnek az ERSTE/Netbanknál?

Nem az Erstéről volt szó, hanem a Magnetbankról. Az Erste Online számlájánál nincs díja a netbankos utalásnak, összegtől függetlenül.

Előzmény: petike23 (629)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 632
Előzmény: egecs (631)
egecs Creative Commons License 2011.02.10 0 0 631

Sziasztok!

Lakás eladásból befolyt összeghez nyitnánk bizonytalan időre egy olyan számlát ahonnan olcsón tovább utalható, alacsony  a számlavezetési és annak megszüntetési díja és csöppet se mellesleg jól kamatozik látraszólóan és

lekotve,de ha a lekötést feltörve se fízetett 'büntetést'. Attól tartok ilyen nincs, de mégis mit tudnátok ajánlani.

Köszi

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.10 0 0 630

ez egy zagyvaság.

Az új forrásra adott magasabb kamatból, levonod az új bankba utalás költségeit, majd a régi bank standard kamatát. Ha a kapott érték magasabb mint FÉL százalék, akkor elviszed az új bankba és kikvidálod a régi számlát.

nekem nem kell értékpaír, ezért nincs is sétékpapír számlám, nekem betét kell, fix, magas, és rövid futamidejű kamatra.

Amit mostanság a banki betétkínálat nyújt, hogy a számlaaktivitás és a munkabérutalás fejében rádobnak 1 százalékot, oda nem viszem. oda se ahol befjegyet kell venni a betét mellé.

Előzmény: Törölt nick (627)
petike23 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 629

"de csak a tételenként max. 100 ezres utalások ingyenesek."

100e ft feletti utalásokért pénzt kérnek az ERSTE/Netbanknál ?

Ez nekem új.. (online számlám van)

Előzmény: senator412 (628)
senator412 Creative Commons License 2011.02.10 0 0 628

Jól döntöttél, szimpla betétben nemigen van jobb ajánlat, legfeljebb az Axa, de csak 5M felett. Arra azért figyelj, hogy lejáratkor, ha mégis máshová vinnéd a pénzt, vedd föl kp-ban, mert az (10 M Ft-ig) ingyenes. Ha a számlára teszed, onnan már csak napi 1M-t tudsz ingyen fölvenni. Netbankon keresztül át tudod utalni máshová, de csak a tételenként max. 100 ezres utalások ingyenesek.

Előzmény: szboyka (626)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.09 0 0 627

Remélem azt is nézed, hogy az Ersténél jelenleg 4,5% az 1 évre lekötött betét kamata. Az akciók meg csak új forrásra vannak. Egyik bankból másikba vinni a pénzt pedig költséges. Ez tipikus beugratós akció, hogy oda vidd a pénzedet, hátha ott is hagyod később rosszabb feltételekkel.  Nekem Erstés folyószámlám van, de inkább a szintén Estés értékpapír számlámat használom befektetési célból, mert jobban járok vele.

Előzmény: Törölt nick (623)
szboyka Creative Commons License 2011.02.09 0 0 626

Köszönöm a válaszod, azóta már nyitottam is számlát és kötöttem le pénzt a Kamat-Rollban. Kamatostól újra indul a lekötés, amíg tart az akció! ingyen átvezetik a folyószámládra, ha mégis úgy döntessz, hogy fel akarod törni a lekötést. Igen, valóban be kell menni egy fiókba a lekötéshez is... hát, de nekem most ez tűnik a legjobbnak.

Előzmény: senator412 (610)
em Creative Commons License 2011.02.01 0 0 625

így van

Előzmény: blogger (624)
blogger Creative Commons License 2011.01.31 0 0 624

Mi az oka annak szerintetek, hogy a Raiffeisen-nél, nem lehet svájci frankot lekötni? Számlát lehet nyitni, de lekötni nem lehet? Olyan alacsony lenne a kamat, hogy inkább nem adnak semmit?

Pandus Creative Commons License 2011.01.30 0 0 622

melyik a másik?

Előzmény: Laslow (619)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.29 0 0 621

Nincs.

Csak mivel en nem fizetek be ra, es mar egy eve nem is veszek fel le rola, ezert nekem ingyenes. AXA fszla - BB-UPC hk kombo. Amugy:

http://penzcentrum.hu/cikk/1026783/1/gombamod_szaporodnak_a_havidij_nelkuli_szamlacsomagok

Előzmény: senator412 (618)
senator412 Creative Commons License 2011.01.29 0 0 620

Persze, tudom, hogy van ilyen, a leírásod alapján az Axa-Citi párosra tippelek :)

De az alapkérdés az volt, hogy létezik-e olyan 0Ft-os folyószámla (a Magnetbankén kívül), aminél nincs extra feltétel az ingyenességhez. Pazola válasza arra utalt, hogy ő ilyet használ, de szerintem az Axa nem ez a kategória, mert az mégiscsak egy extra feltétel, hogy nem kezelnek kp-t, és kénytelen vagy fenntartani hozzá egy szatelitszámlát.

Előzmény: Laslow (619)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!