Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

EZsolt Creative Commons License 2008.01.11 0 0 228

redbandy, az AAA-nál a forgalmit mindig elkérik, akár tetszik valakinek, akár nem. Mellesleg a rendőr is ezzel kezdi, a használtautó eladás-felvásárlás esetén pedig szvsz. ez ugyanúgy természetes. Sőt, én is elkérném s gondolom, ha Te autót vennél, azért csak-csak bele akarnál kukkantani Te is, nemde?!.

A többi felvetésedet és kérdésedet egyébként osztom.:-)

Előzmény: redbandy (227)
redbandy Creative Commons License 2008.01.11 0 0 227
Tényleg olyan kicsi város lenne Szeged, hogy nincs egyetlen olyan autókereskedő, aki a kocsidért pénzt adott volna? Azt sem értem, hogy a forgalmit miért adtad oda nekik? A harmadik, amit nem értek, ha el akarod adni az autót, miért csodálkozol, hogy a vevő diktálja az árat. Egy használt autó annyit ér, amennyit adnak érte. A majd' tízezer forintos zöldkártyáért pedig ha nem káromkodsz, nem kéred vissza, meg is érdemled a sorsod. Szerintem.
Előzmény: komsan (224)
RedRiot Creative Commons License 2008.01.10 0 0 226
Gratula az autóhoz, jó vételnek tűnik így a leírás alapján. Azért ki lehet fogni kevés km-es autókat - én egy 2003-as Hyundai Getz-et vettem tavaly áprilisban 33.000km-el - a gyári Kumho gumik állapotából ítélve ez hihető volt. Fehér volt és fapados, ezért a kevés km ellenére olcsó volt. Szerencsére ötajtós, és nem 1.1 hanem 1.3 motor van benne. Ezek voltak a fő kritériumok, nem a szín és hogy van-e benne elektromos hátvakaró késleltetett funkcióval, így megvettem.

Azóta sincs vele semmi bajom - unalmas megbízhatósággal teszi a dolgát ahogy azt egy Hyundaitól elvárja az ember. :)
Előzmény: gfuller (222)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.10 0 0 225
úgy látom van interneted miért nem nézted meg?
Előzmény: komsan (224)
komsan Creative Commons License 2008.01.10 0 0 224
Ritka gusztustalanul szélhámos egy cég ez az AAAAAAA Autó!
Az én történetem a következő:
Felhívtam őket, majd részletesen felvázoltam milyen autóról is van szó, ezek után kb. fél óra múlva visszahívtak, és 2,6MFt-ot ajánlottak. A használtautó.hu-n ezt az autót 2,7-3,5MFt-ig árulják. Ezért úgy döntöttem, hogy elmegyek hozzájuk személyesen. Abban állapodtunk meg, hogy kb. 3óra múlva érkezem a budapesti telephelyükre. Eszükbe sem jutott azt mondani, hogy ne induljak el Budapestre, mert Szegeden is van kirendeltségük, ez csak ott derült ki (?). Megérkezésem után 2 óra várakoztattak, teszvezetés, majd 1,5 óra ismételt várakozás tán az ajánlat 1,9MFt. Legszivesebben káromkodtam volna, de inkább beszálltam a kocsiba és eljöttem. 100Km múlva jutott eszembe, hogy a forgalmit nem adták vissza, ezért visszafordultam. 2,5 óra várakoztatás után megtalálták a forgalmimat, de már nem volt benne a zöldkártya.
Ők arra hivatkoztak, hogy én azt nem adtam át nekik. Inkább eljöttem, nehogy bűncselekményt kövessek el.
izomagyu909 Creative Commons License 2008.01.09 0 0 223
köszönöm neked most már beugrot a neve,,
Előzmény: BravoKrisz (212)
gfuller Creative Commons License 2008.01.09 0 0 222

Ha hiszitek ha nem az el. ablak és tükör miatt választottuk elsősorban, persze a ránézésre jó állapot mellett. Apámnak van Astrája tekerős ablakkal , állandóan letörik a hajtókar, apró de bosszantó hiba.  Tudjátok milyen nehéz ezzel a felszereltséggel Astrát találni, ami nincs tele km-rel és nem 100-an hajtották? Pláne ennyiért.

Én felvállaltam azt, hogy kicsit sérült, amit kijavíttattam, de az legalább látszott és nincs más rejtett hibája.

gfuller Creative Commons License 2008.01.09 0 0 221
Remélem hosszú távon a társunk lesz. Eddig úgy néz ki, szerencsém volt.
Előzmény: redbandy (218)
gfuller Creative Commons License 2008.01.09 0 0 220

G astra 1,2 16v 2003/10 36300km ötajtós

Felszereltség: centrálzár, el. ablak, el. fűthető tükör, metál szürkéskék, vezetőold. légzsák, szervókormány, ülésmagasság állítható

Klíma nincs, de nem is kellene... 1,2es autóba minek.

Előzmény: stevie wonder (217)
gfuller Creative Commons License 2008.01.09 0 0 219

A karosszéria-munkákat anyagárban csinálta az ismerős, a müszaki 18000,-,

az olajat, szűrőket, stb cégüknél megvásárolva ingyen cserélik.(nem rossz politika, nem lehúzni akarják az embert, nyilván motort nem anyagárban cserélnek)

Modjuk az anyja szomszédunk, és segítünk neki amiben szüksége van ( bevásárlás, hólapátolás, stb) , ő így köszöni meg...

Előzmény: stevie wonder (215)
redbandy Creative Commons License 2008.01.09 0 0 218
Valószínűleg jól választottál, ha meg hosszú távra vettétek a kocsit, pláne. Mindig ki lehet fogni jó autót is, de ugyanúgy bele lehet nyúlni a sz.rba is. Nektek ezek szerint jót sikerült!

Előzmény: gfuller (214)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.09 0 0 217

Még egy tenyezo, ami olcsobba tehette a ti autotokat: ha haromajtos.

Most mar kivancsi vagyok, hogy igazabol milyen? :-)

Előzmény: stevie wonder (216)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.09 0 0 216

Ugyanitt 2002-es szép kékmetál G astra 1,4 es 143000 km-rel 1.850.000.-

Ti melyiket választottátok volna?

Latatlanba azt mondom, hogy abban volt klima is, a tietekben pedig nincs.

Astra meretu ujszeru autot klima nelkul eladni, plane serulten, csak jelentos ertekvesztessel lehet. Az 1.2-es benzinmotortol felnek az Astra-vasarlok, szinten neheziti az eladast. Ha az autotok raadasul feher vagy piros, akkor minden vilagos (feher es piros autokat szinten nehezebben lehet ertekesiteni -- hogy miert? Csak. Nem szeretik a vevok. Tenyleg.) 

A dragabb auto egy picit talan tul lett arazva, de ti szerencsere alaposan aron alul tudtatok megvenni a tieteket.

Előzmény: gfuller (214)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.09 0 0 215

Karosszériajavítás 1 elem+fényezés elem+olaj, olajcsere, szűrők cseréje+műszaki vizsga szemlesütve 54.000.- Ft.!!! Nem írtam el...

Hm... Azert ez nem "barati ar", ez mar gyanusan olcso. (Csak a vizsga illeteke kozeliti a 20 ezer forintot.)

Előzmény: gfuller (213)
gfuller Creative Commons License 2008.01.08 0 0 214

Ugyanitt 2002-es szép kékmetál G astra 1,4 es 143000 km-rel 1.850.000.-

Ti melyiket választottátok volna?

Előzmény: gfuller (213)
gfuller Creative Commons License 2008.01.08 0 0 213

2007-08-27.-én du 17.30-kor jöttünk ki asszonnyal az ügyvédtől telekérétékesítés után, zsebünkben 1,8 m. Ft.-tal.

Irány a pécsi AAA. Természetesen előtte már körülnéztünk autóügyben, kinéztünk magunknak egy 1,2-es 2003 as G Astrát, ár 1.590.000.-Ft. A történethez hozzátartozik, hogy következő hét iskolakezdés, gyerek utaztatását muszály megoldani, eddig nem volt autónk. Tömegközlekedés röhej, nem helyiek vagyunk, kettőnk bérletköltsége ráadásul lazán fedi az üzemanyag-költséget.

Értékesítő nagyon segítőkészen odajött hozzánk, kívül-belül megmutatta az autót,

próbakört is mentünk.

Az autón két elem javított volt 1. tulaj által, nem komoly+ bal oldali tükör cserélve lett, nem volt színre fújva, a tükör sérülésekor az ajtót is megnyomta picit, ez már nem került javításra, így vették be. Egyébként tip-top, óra szerint 36000 km. Ettől kicsit megijedtem, bár semmi nem utalt arra (azon kívül amiket eddig hallottam...)

hogy ne lenne igaz. Szervízkönyv prevízen vezetve, még az izzócserék, a szervizek, a magnó számlája is benne volt az autóban.

Asszony kicsit parázott a sérülések miatt, én azért megnyugtattam. Megállapodunk, nem megyünk tovább, megvesszük.

Semmi szerelő- semmi alámászás, stb.

Eladó kérdi mennyi hitelt szeretnénk? Közöljük: KP.

Arc elkerekedik: ezt miért nem mondtuk meg előbb? ( beígérve DVD, kormányzár)

Mondtam, nem kérdezte.

Kicsit elvörösödve elment papirokat intézni. Na itt kezdődőtt a mi kálváriánk is.

3,5 óra alatt kiderítették Fóton maradtak a papirok.

Mi azért naívan és mivel beleszerettünk az autóba csakazért is kifizettük, előre!

Ez hétfőn este 10-kor történt, mentségükre legyen mondva hazavittek.

Igérethalmaz: szerdára, legkésőbb csütörtökre megérkeznek a papirok.

Pének d.e.:Mondanom sem kell: semmi...

Telefon hozzájuk, kocsi ide, vagy pénz vissza.

Válasz du. vihetem, ha akarom, adnak hozzá fénymásolt régi forgalmit.( nagyszerű)

Azért is elhoztam, saját felelősségre és izgultam nehogy megállítsanak, bár azt mondták, állják a büntetést. Szerencsére nem kellett...

Hétfő d.u. telefon: itt a forgalmi, átírva, vihetem.+52.000,-

Elhoztam, minden happy, már csak a kis karossszéria hibákat kell kijavítanom, + 2007-10.hó-végén lejár a műszaki.

Mikor közel volt a műszaki lejárata elvittem ismerős szerelőhöz: átvizsgálás+

Karosszériajavítás 1 elem+fényezés elem+olaj, olajcsere, szűrők cseréje+műszaki vizsga szemlesütve 54.000.- Ft.!!! Nem írtam el... Ezután azt mondta:Ment egy kört vele kipróbálta, motor szerinte rendben, felrakta rázópadra és fékpadra, teljesen egyformán fogtak a fékek egycsepp olajfolyás sehol,nem recseg nem kopog, nagyon jó vásárt csináltam ezzel az autóval! Én is úgy érzem. 

Azóta is használom és örülök minden alkalomnak mikor beleülhetek.

1.700.000-ért tip-top G Astra 4 éves szervizelve (eddig), friss műszakival.

Csak azért írtam ennyit, mert az én történetemből is láthatjátok, ha nagyon át akartak volna verni  akkor simán meg is tehették volna. A papírokkal mondjuk szívtam, de összességében, mivel az autóval meg vagyok elégedve, nem panaszkodom. 

U. i.: Azóta sikerült a régi tulajjal is beszélnem aki csak azért adta el mert egy kisebb autót akart magának, teljesen korrektül elmondott mindent, azt is, hogy a tükröt egy őz vitte el ,ill. azt is hogy a két elem sérülés csak egy kocc volt.( kárbejelentő is az autóban volt) 

BravoKrisz Creative Commons License 2008.01.08 0 0 212

Off...

Nem néztem, de dr Drábik János szokott erről beszélni. Ő az egyetlen, aki ki meri mondani. Ha érdekel a téma, keress rá "Drábik János PDF"-re. Érdekes irásait fogod meglelni.

Off vége...

Előzmény: izomagyu909 (209)
redbandy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 211
Ebben a hitelezős dologban az a jó, hogy diplomatikusan b...nak át. Többet kell visszafizetned, és még örülsz is neki.

(Aztán jönnek a szürke hétköznapok, meg a csekkek... meg a hanyattesés, hogy húbazmegezilyensok).

Az én (ill. családtagom) esetemben akár tíz évig is fizethetném az "ajándék" téligumigarnitúrát, ha akarnám. De nem akarom. :-)
Előzmény: EZsolt (210)
EZsolt Creative Commons License 2008.01.08 0 0 210

Igen, ezzel nincs mit tenni! Ha hitelre veszel autót, nagyobb a Kereskedő mozgástere a kedvezmények terén.

OFF

Mit gondolsz, "nagy kedvenceim" a +500-600ezres használtautó-beszámítások mire építenek újautó vásárlásnál? Kizárólag csak akkor működnek, ha nem kis hitelt veszel fel. Nyilván, hisz akkor mindjárt 200-250ezerrel beljebb van Kereskedő a hitel-jutalék révén, az importőr is betámogat vagy ugyanennyit - hisz ezt főleg kifutó modelleknél (régi Fabia, régi Focus) alkalmazzák előszeretettel - és az ügylet máris 0-ban van a valóságban. Balek ügyfél persze ebből mit sem sejt, csak örül a "használt-beszámítási akciónak"...

ON

Előzmény: redbandy (208)
izomagyu909 Creative Commons License 2008.01.08 0 0 209
Sziasztok,néztem a TV,-t és benne 2, honfoglalást,,nem tom ,ki nézte ,figura 11 könyvet irt ,,Dr,,XXX A NEVÉT FELEDTEM EL, ITT ARROL VOLT SZÓ ,HOGYIS ADOSITOTTÁK EL ORSZÁGOT,hát mit ne mondjak, politikusoknak ,vastag bőr van ,rajtuk,a mi zsebünkböl élnek,és + jól át is vágnak,az előttem irok nem semmin mentek át, én is végig jártam hadak útját,,sok sikert mindenkinek.
redbandy Creative Commons License 2008.01.08 0 0 208
Rokon most keres autót. A szombathelyi Opel márkakereskedésben felajánlották neki, hogy a vonóhorgot (50 000 Ft) meg a téligumi garnitúrát (100 000 Ft) beleteszik a hitelbe. De ha készpénzre akar kocsit venni, 100 000 Ft-tal magasabb lesz a vételár (2,7 m helyett 2,8 m Ft).

Na, ez a pénzügyi kultúrának a kabaré része. :-(

Eléggé sírvaröhögős pofával távoztunk a kereskedésből.

Előzmény: stevie wonder (207)
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.07 0 0 207

s persze a sok kiszolgáltatott vevő nem mindig néz utána

Erre mondta valamelyik nagytudasu miniszter, hogy Magyarorszagon a penzugyi kultura a beka feneke alatt van. Es tenyleg :-)

Előzmény: EZsolt (206)
EZsolt Creative Commons License 2008.01.07 0 0 206

"...Szóval igaz szerinted is, hogy a jutalékból élnek..."

Nem csak ebből, hisz a vétel-eladás különbözetéből is keletkezik haszon, de ez természetes, nekik is meg kell élni. Még az sem feltétlen gond, ha a Banktól jutalékot kapnak. Szóvá sem tenném, ha egy elfogadható 3-5%-os jutalékkulccsal dolgoznának. Csak hát itt POFÁTLAN átverés megy s persze a sok kiszolgáltatott vevő nem mindig néz utána, hogy milyenek az általános hitel kondíciók, így összességében akár százezrekkel is szegényebbek lesznek.

Előzmény: arpadina (205)
arpadina Creative Commons License 2008.01.05 0 0 205

Köszönöm a megerősítést. nagyon utálok komfrontálódni. Lila is volt a fejem, a sok átvágós dumától nem tudtam higgadt maradni, pedig én is ügyfelezem (bankban) és bizony  nem kevés a türelmem, de ezek aztán kihoztak a sodromból.

Szóval igaz szerinted is, hogy a jutalékból élnek, ezt már mási is mondta.

Az Erste leasinget is felhívtam, hogy megkérdezzem a törlesztőt, és arra amit nekem ígértek (17+4e casco) azt mondták, hogy "nagyon VIP törlesztőt ajánlottak, biztos lemondtak a jutalékukról, mert az nekik nem olyan fontos, az autón keresnek eleget"

HA-HA HA :-)))) Az ő általuk kalkulált törlesztő 20 e körül volt. HOl tünt el három ezer, nem tudom.

Biztos a két szép szememért lemondanának a jutalékukról...

Most kinéztem ugyanazt az autót, még kicsit jobb is lehet, a weltnél.

MÉg nem kerestem fórumot róluk, de mindjárt megteszem :-))

Előzmény: EZsolt (204)
EZsolt Creative Commons License 2008.01.05 0 0 204

"16 % kamatlábbal 19 THM-mel..."

Mondjuk ez - önmagában - egy egy éves futamidőnél nem is olyan rossz kondíció, de gondolom Te nem 1 évre vettél volna fel hitelt:-)

Hát igen! 15% jutalék-kulcs a default-beállításuk! Ez annyit jelent, hogy a felvett hiteled 15%-a visszavándorol oda jutalékként. (Azaz pl. 1 milliónál 150.000 Ft!!!)

A legbrutálisabb jutalék-kulcs, amivel valaha is találkoztam, az országos átlag általában 3 és 8% között van!

Persze, ha nekiállsz üvölteni és balhézni, hogy vissza a pénzt, akkor hipp-hopp ott terem majd egy "manager", aki "tök véletlenül" és jóakarásból felajánl egy kicsit jobbat, értsd: Lejjebb veszi az említett jutalék-kulcs értékét a számítógépén és azzal kóstol be. (Amiről mellesleg biztos lehetsz, hogy ugyanúgy qva sz@r, csak egy kicsit kevésbé sz@r!)

arpadina, csak egyetérteni tudok Veled, hogy elhúztál onnan.

Persze egy Tecnicredito + efélék minden boldog-boldogtalannak bevállalják a hitelt és a ruppótlan, kiszolgáltatott vevőknek ez - mint látszik - igen sok pénzbe fájhat. 

De sebaj: Ők a PIACVEZETŐK, úgyhogy minden magyarnak hajrá odafáradni egy kis hitel-lehúzásért, így jól megtömhetik az ausztrál tulaj és a cseh management pénztárcáját :-)))

Mindenki úgy élvez, ahogy tud!

Előzmény: arpadina (202)
arpadina Creative Commons License 2008.01.04 0 0 203

A lényeg az előbb lemaradt

szóval:

a hitelszerződés nem volt aláírva a Bank által. Egy nyers doksi volt az adataimmal.

Azzal érveltek, hogy bizony az jóvá van ám hagyva, hogy akkor ki sem tudnánk nyomtatni...

Utána már azt mondták, hogy "azért nem hagyták jóvá, mert nincsen végleges okmányom"

szóval semmi biztosíték nem volt, hogy megkapom a hitelt, viszont a szerződésben már kötbér terhelt, ha nem fizetek!

Hab a tortán: A vezető közölte, hogy "az adásvételi egyébként csak melléklete a számlának, nekik mint cég nem is kéne ilyet írniuk" hmmm jó vicc, arra már nem mondott semmit, hogy oké, akkor marad a számla és advét nem lesz:-))

Plusz külön nyilatkozatban még hajlandóak leírni, hogy az adásvételi semmisnek tekintendő, amennyiben mégsem kapnám meg a hitelt, de

SAJNOS az adásvételiben nem tudnak beleírni...ahh de sajnálom......

azzal a nyilatkozattal mit érek a bíróság előtt??

Annyira durva átvágás az egész.

csak az autót sajnálom, bár ezek után ki tudja milyen lehetett belül.

Előzmény: arpadina (202)
arpadina Creative Commons License 2008.01.04 0 0 202

Sziasztok.

Na ma este lezáródott az AAA-s pályafutásom. Hurrááááááááá!!

Ma felhívtak, hogy elindíthatnánk a hitelkérelmem, átfaxolom a személyes okmányaim, plusz tel bediktálok mindent(jövedelmet is) és utána még ma jóváhagyják.

Meg is történt, bár kérdésemre, hogy nem kell-e a folyószámlakivonatom a bérátutalással, azt mondták, nem, ez enyhén aggódással töltött el.

Egy órától este 6-ig tartott. Akkor kaptam a "jó hírt", hogy JÓVÁHAGYTA A BANK a hitelkérelmemet! hurrá!!

Mehetek este szerződést kötni.

1. délelőtt egy negyedik hölggyel beszéltem, akivel eddig soha

2.délután egy ötödik hölgy hívott

3. háromnegyed 8-tól vártunk 9 ig a hideg előtérben!!!

4. akkor csak azért hívtak be, mert közöltük a recepcióval, hogy kérjük vissza az előleget, akkor azonnal jött a hölgy, aki egyébként előtte behívott valakit, aki jóval utánunk jött

5. elénk tette az ADÁSVÉTELI szerződést

HURRÁ

az volt amire vártam (ill nem vágytam) és ezt figyeljétek:

amennyiben a Bank nem annyit folyósít vagy nem folyósít, köteles vagyok más forrásból kifizetni az autót plusz!!!! 10 % kötbér!! és naponta 0,05 % még

HOPPÁ szuper mi? a többi finomság ide ki sem fér.

6. láttunk hitelszerződést is ám!!

16 % kamatlábbal 19 THM-mel amiről szó sem volt

és havi fix törlesztéssel amit kifejezetten nem akartam, mert akkor a felhalmozott árfolyam különbözetekre évi 7,6% kamatot kell fizetni!! Vágjátok?

7. kértem vissza a pénzt jött egy másik hölgy új ajánlatokkal

8. mondtam kérem vissza a pénzt még mindig, jött egy vezető férfi, aki úgy kamuzott, hogy még a tápiószecsői nagymuterom is levágta volna

9.háromnegyed 10-re  visszakaaptuk a pénzt

és végre szabadon jöhettünk el onnan, ahova senki soha be ne tegye a lábát!

KÖszönöm a figyelmet, figyeljen mindenki.

izomagyu909 Creative Commons License 2008.01.01 0 0 201
GYURMÁNAK ,100% IGAZA VAN ,Ö OKOS EMBER, SOK SIKERT AZ ÉLETBE NEKI ,OKX,
stevie wonder Creative Commons License 2008.01.01 0 0 200

Németországban büncselekmény az órát állítgatni.

Nem buncselekmeny, de teny, hogy kovetkezmenyei vannak.

Masfelol a hiba vevoi oldalon is keresendo, nalunk az embereknek gyakran tulzott elvarasaik vannak. A hasznalt auto legyen bazi olcso, viszont legyen serulesmentes, keveset futott, es egyaltalan, nezzen ki ugy, mint egy uj.

Ugyhogy egy kulon iparag foglalkozik ilyen autok gyartasaval. Az autokozmetika elkepeszto dolgokra kepes, a kilometerorat pedig a kulso allapothoz visszaallitani tenyleg egy harom masodperces muvelet.

Egyebkent friss, K-rendszamos importautok eseteben eleg konnyu megtudni az auto valos allapotat: az auto vetelarabol vonjuk le a regadot, vonjunk le egyeb koltsegekre 150 ezer forintot, vonjunk le a kereskedo nyeresegekent 200 ezer forintot. A maradek osszeget osszuk el 260-nal (1 euro). Igy megkaptuk az auto kinti arat.

Most ussuk fel a nemet Hasznaltauto.hu-t, a www.mobile.de-t, ussuk be az autonk parametereit, felso ertekhatarnak pedig adjuk meg az elozoekben kiszamolt osszeget.

Ja, hogy ennyi penzert 200-250-300 ezer km futasteljesitmenyu, szemre is kisse leharcolt autokat adnak, nem pedig az altalunk kinezett 70 ezret futott, csilivilit?

Tessek, ugye milyen hulyek ezek a nemetek? ;-) Nem is ertem, miert nem jarnak Magyarorszagra hasznalt autot vasarolni :-)))))

(En egyebkent nem panaszkodom. Mivel a kintrol behozott, felpolirozott romok leszoritjak a hasznaltauto-arakat, az igazan korrekt, kovetheto eloeletu autokat sem lehet sokkal dragabban eladni. Kulonbozo okok miatt az elmult 4 evben 4 hasznalt autot vettem, es bar jelentos ido ment el a kivalasztasukra, a vegen mindegyik nagyon jo vetel volt -- en 3-4 eves felso-kozepkategorias autokat hasznalok.)

Előzmény: Törölt nick (199)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.01 0 0 199
Németországban büncselekmény az órát állítgatni.Ezért van az hogy a nagy futásteljesítményű autók olcsobbak.Nálunk nem  ,mert itt nincsenek nagy futásteljesítményű autók.(visszatekerik őket)Tehát a kint olcsón megvett  sokat futott autókbók ,nálunk keveset futott,drága  autók lesznek.Gondolom az AAA autó nem vállal be egyteljes generált max egy jó kis gyürüzést olcsó anyagokból.Az autó gond nélkül elmegy fél-egy évet utána még szarabb lesz ,de akkor már késő reklamálni.Vagy jobb eladni mikor még valamennyire jó a gép.
Előzmény: 1.7td (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!