Úgy látom ma minden itthonmaradott bibis webcamon "ül". Nem férek hozzà. . Az biztos, hogy nem normális ami az időjárással ott történik. Ilyet a sok nyaralás alatt még egyszer sem láttam. És még én szidtam a reggeli felhőket meg a 30-35 fokot, mikor ott voltunk. Szegények!!
Még mindig keresgélek az utazgatások között,csak 1 baj van,nekünk hétfőtől lenne jó vasárnapig,és mindenhol csak szombattól-szombatig van.Találok vhol sztetek?
Sok sétálgató embert látok ruhában,fürdeni nem nagyon akar senki.Pedig erre a hétre végig 30 fok fölött jelzett,semmi csapadék nem volt várható!Már a jóslás se a régi.
Mi aggódtunk, hogy júniusban nem lesz-e rossz időnk Bibiben, hát talán az egyik legkevésbé csapadékos hetet sikerült kifognunk, ahogy azóta is figyelem...Ezen a nyáron nincs egy olyan hét sem, hogy ne essen néhány napon az eső...ha csak egy-egy frissítő zápor lenne, nem is probléma, de a nyaralóknak bosszantó, ha 7 napból 3 napon borús az időjárás. Mondjuk nekem, akinek dolgoznom kell nem probléma, ha nincs strandidő...viszont idén nyáron még azt is nagyon lesni kell, hogy melyik hétvégén van olyan idő, hogy egy élményfürdőzést be tudjunk iktatni.
Ezt néztük mi is,hogy eléggé lehangoló az idő,bár nekem jó lenne,mert ami itt van,az se állapot.Délben egy órát szakadt az eső,azóta csak még jobban izzadunk :-D
Mi idén nem találkoztunk velük...de sajnos valóban honfitársaink... Az elmúlt években gyakran láttuk, hogy a Bussola előtti padokon készülődtek, illetve "munka" után iszogattak...
Tavaly volt,hogy buongiorno(hova lett vajon,hogy nem jelentkezik?) mondta le több mint 2 hónappal az indulás előtt az utat,na akkor nekik eltették az előleget idénre.De kiváncsi lennék,lett/lesz-e nyaralásuk most szeptemberben?
4. Lemondás és visszalépés: Abban az esetben ha visszamondják a nyaralást, nem veszitik el a befizetett előleget, ha 4 héttel az utazàs megkezdèse előtt ezt irodánk felé jelzik, sőt bonusként, a teljes befizetett összeg erejéig felhasználható, egy évig, egy más időpontù nyaralás igénybevételéhez az általunk képviselt nyaralòhàzakon keresztül.
Nem hiszem,hogy ha az indulás előtt 3 nappal visszamondasz egy szállást azt vmelyik iroda beszámítja.Ha talán korábban van megteszik,de így nem.Nekem is megfelelt volna de nem tették,megkérdeztem,máshol is ez van.Amúgy AGENZIA CASA MAREnál.