Keresés

Részletes keresés

rosie Creative Commons License 2008.02.18 0 0 8421
Ez a jó a húslevesekbe, megaliba! ;))
Előzmény: jégkirálynő (8396)
iq45 Creative Commons License 2008.02.13 0 0 8419

Bizalmi elv. Kár, hogy ontopik egy dolog lett!

Köszi, hogy elolvastad!

Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8418
Az jutott most eszembe: "Ivett, Kristóf, ne aggódjatok, ha nem sikerül a matek átjelentkezés! Vigasztaljon az a tudat, hogy a 19-es villamos is a Babcsányi térre megy!" :D :D :D
Desacre Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8417
Csak két egyforma, azonos értékű lap lehet egy pár...máskülönben két értéktelen kártyalap csupán...
Desacre Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8416
Gondolkodom, tehát vagyok...nem gondolkodom, tehát hülye vagyok...következésképpen, a nemgondolkodó hülye ember legfőbb és leghülyébb ellensége...saját maga.
Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8415
Az a hülye Vivi! Húúúh, de berágtam rá... milyen dolog az, hogy nem üdvözöl?!...Az első szava hozzám az volt, hogy "Bogdáni út"... Mérges vagyok arra a 910-re.
Dezső meg ilyet szól a 6*2 oldalhosszú alakzatra: hosszú négyzet! :D:D:D Meg hozta a kis szívószálját és azon mutatta a kilincs problematikáját...olyan aranyos volt! :-)) De mikor várakoztam rá... Pár srác beszélgetett, és minden második szavuk a Kornélia volt... hogy "Kornélia tök rendes, nála fogok diplomázni", meg "Fel kéne hívni a Kornéliát...", meg "Elhozom majd a cuccokat a Kornéliától..." stb. ...
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8414

:o))

..."Dark and scary, ordinary, explanation
Information, nice to know ya, paranoia
Where's my mother, biofather...

Up all night long
And there's something very wrong
And I know it must be late
Been gone since yesterday
I'm not like you guys...
Twelve majestic lies... "

Előzmény: Desacre (8410)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8413
lesz koncsertó, nemde?:) csak nálam szóltak közbe...:S
Előzmény: Jevgenyij Anyegin (8412)
Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8412
jajjj, Dezső! :S eddig vártam azt a négyet, mert utána Konzertzeit :-))...de most már azt a maradék hármat se kívánom :-(...de sebaj, azért szeressük azt a jóember szöszit! :P
iq45 Creative Commons License 2008.02.12 0 0 8411

Na, megint közelít a Valentin-nap. Nem bánnám, ha enyém lehetne az a lóvé, amibe a nem igaz szándékból kiosztott szivecskék-virágok-stb. kerülnek.

Köszi, hogy elolvastad!

Desacre Creative Commons License 2008.02.11 0 0 8410
Hát...a hülyékkel tényleg nem lehet mit kezdeni...az önző, paranoiás hülyékkel meg végképp nem...

De legalább jó szarul vagyok, s mindez ON értelmetlenül...:(:D Értelmetlen rossz véggel csábít a cucc...:P
Superb_ Creative Commons License 2008.02.11 0 0 8409
Csupán részben tudok egyetérteni az előttem szólok egy részével, de egészében véve nem szabad, hogy atomjaira hulljon szét az a topic, ezért mindenkit kérek, hogy próbálja egészében szemlélni a dolgot és ne ragadjon le a részleteknél!
iq45 Creative Commons License 2008.02.11 0 0 8408

Asztaleborult szivarvégit! Hol késik már az a vonat?

Köszi, hogy elolvastad!

Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.10 0 0 8407
Ennyire nem vagyok fontos, vagy miajószőröscsiga?! Teljességgel ledöbbent, hogy nem kommunikálunk.... pedig szerintem annyira természetes lenne.... nemértem.... ez csak nekem fontos, hogy halljak a párom felől, ha nem találkozunk?! (És most én ne legyek 1200... hát, qrvajóéjszakát....)
Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.08 0 0 8406
Most valamin nagyon elgondolkoztam... remélem nem lesz igazam... mert akkor tényleg a pécsi 34-es végállomására kerülök :S
Jevgenyij Anyegin Creative Commons License 2008.02.08 0 0 8405
Na, itt a "gyönyörű" 8-a... mondhatnám, reneszánszom napja :S :S :S
kommander2 Creative Commons License 2008.02.06 0 0 8404
Lehet purgálni a maradékát.
a4/005 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 8403

ZRÍNYI MIKLÓS

Született : 1620.05.01.

11 óra 48 perc.

Csáktornya.

A radix pozíciók elforgatása 4.4 fokkal a radixon direkt és konverz irányban :

A Hold konverzben az Uránusz kvadrátjába (0.6 fok).

Az Uránusz a 6.ház(balesetek) társ ura.

Érdekes,hogy a Hold kvadrátja és az Uránusz oppozíciója a 6.házba(balesetek) esik.

A Vénusz a Szaturnusz konjukciójába kerül (0.5 fok).A Szaturnusz a 6.ház ura.Társ ura az 5.háznak(szórakozás(vadászat)).A Vénusz uralma alatt a Nap,a Mars(9.ház mellett a 4.ház ura is),a Jupiter(5.és 8.ház ura,4.ház társ ura),a Plútó( 4.ház ura).

A holdcsomópont konverzben az Uránusz kvinkunszk-jában (0.6 fok).A holdcsomópont az 5.házban áll,a nyilas jelében.Vadászat közben teljesíti be a sorsát.Karma.Az Uránusz a 6.ház társ ura.

Asc konverzben a Vénusz szextiljében (0.5 fok).Az Asc ura a Nap,ez Vénusz uralma alatt áll.

A Dsc az Uránusz kvinkunszk-jába kerül (0.3 fok).

Az Uránusz a 6.ház társ ura.

A Dsc konverzben a Vénusz trigonjában (0.5 fok).A Vénusz uralmi kapcsolatairól már írtam.

Érdekes,hogy a Vénusz trigonja a 6.házba esik.

Ezzel a módszerrel,itt több bolygó és az Asc-Dsc tengely is egzaktul jelez.

Megjegyzés:

Kb.6 éve nulla privát üzenetet kaptam,kivétel családtagoktól.Ebből logikusan következik,hogy rajtuk kívül senki nem írt nekem semmit.Bár én kételkedem.

6 év alatt ez a második nick nevem amivel írok.Több nincs.Az elsőt kitiltották valahogy.Mindig is publikus volt a címem.

Előzmény: a4/005 (8400)
Kanis Creative Commons License 2008.02.05 0 0 8402
Remélem, hány óra
a4/005 Creative Commons License 2008.02.04 0 0 8401

aranyoskislany@windowslive.com

Kíváncsi vagyok hány üzenet ér ide.

Az elmúlt 7 évben egy sem.

23 óra 5 percig várok.

a4/005 Creative Commons License 2008.01.26 0 0 8400

ROMY SCHNEIDER

1938.szeptember 23., 22:05:00 MEZ., Wien

Halála : 1982.május 29.

Elforgatás 4.4 fokkal,direkt és konverz irányban:

Asc-Dsc,Mc-Ic tengelyek semmit nem jeleznek.

A Merkúr a Neptunusz konjukciójában(0.1 fok).

Merkúr a 4.ház(életvég) ura,valamint az uralmi kapcsolatokon keresztül az összes bolygónak.Ura még a 12.háznak(Neptunusz jellegű).A halál oka:mérgezés altatóval(Neptunusz analógia).

A Vénusz a Neptunusz szextiljében(1.1 fok).

A Vénusz konverzben a Mars szextiljében(1.2 fok).

A Vénusz ura a Mars(4.házban-ura a Merkúr).

A Vénusz a holdcsomópont konjukciójában(0.1 fok).

Karma asztrológia.Itt kiválóan jelez.

A Mars a Szaturnusz kvinkunszk-jában(1.2 fok).

A Mars behozza a 8.ház urának(Szaturnusz) analógiáját.

A 4.ház telitettsége jobban jelzi a halált,mint a 8.ház.

A Jupiter konverzben az Uránusz kvadrátjában(1.6fok).

A Szaturnusz a Neptunusz kvinkunszk-jában(1.1 fok).

A 8.ház(ura) és 12.ház(Neptunusz jellegű) analógiái.

Én a Neptunusz analógiát tartom erősebbnek.Elvégre is nem felakasztotta magát(Szaturnusz),hanem altatóval(Neptunusz) követte el az öngyilkosságot.

Az Uránusz a Neptunusz trigonjában(0.6 fok).

Az Uránusz a 12.házban van.Két Neptunuszi analógia egzaktul jelez.

A halál okát is.

Bár ez egy korrigált képlet én 22 óra 18 percre tettem a születést:

Mc : halak 4 fok 41 perc

Asc : rák 4 fok 56 perc

Így már jeleznek a tengelyek is a halál idejére.

Mc oppozíció Mars(1 fok).

Mc konverzben a Plútó kvinkunszk-jában(0.9 fok).

Mc konverzben a Hold kvinkunszk-jában(0.2 fok).

Mc konverzben a Nap kvinkunszk-jában(0.2 fok).

A két világítót egyszerre érik a támadások.

Egzakt.

Asc szextil Mars(0.7 fok).

Asc konverzben a Nap kvadrátjában(0.5).

Asc konverzben a Hold kvadrátjában(0.1).

A két világítót egyszerre érik a támadások.

Egzakt.

Ha itt az eredeti 44 fokkal(43.6 fok) forgatom el a radixon a tengelypozíciókat,az 1fok = 1év kulccsal,akkor a halálra kapok egy olyan adatot,hogy az Mc konverzben egzakt trigonba kerül a Neptunusszal(0.1 fok).Ez a Neptunusz trigon pont a 8.ház csúcsára esik.8ház(elmúlás) és 4.ház(életvég) összekapcsolódik.Szaturnuszi és Neptunuszi analógia egzaktul jelez.Már írtam,hogy a szerintem a Neptunuszi analógia jelzi jobban a halál okát(mérgezés).

Előzmény: a4/005 (8397)
iq45 Creative Commons License 2008.01.22 0 0 8399

Nem láttad, hogy jövök???

Köszi, hogy elolvastad!

Desacre Creative Commons License 2008.01.20 0 0 8398
Nincs értelme a romokon táncolni. Újjá, vagy újat lehet építeni. Talán csak el kell hinni...
a4/005 Creative Commons License 2008.01.19 0 0 8397

BÓDI GÁBOR

1946.augusztus 31., 14:41:00 MESZ,Budapest

Halála:1985.október 24.

A radix poziciók elforgatása a radixon,az öngyilkosság évéhez az 1fok = 1 év kulcssal,csak egy másféle módszert alkalmazva,a bolygó és tengelyek pozíciójának a számításásnál.Orbist nem határozok meg,helyette ott lesznek a pontos fokok.Mindenki maga dönt.

A születés és a halál között eltelt idő : 39.1 év (kerekítve 39 év).

0.39 év = 3.9 év = 39 év = 390 év stb…

Lényeg:Most nem 39 fokkal forgatjuk el,hanem csak 3.9 fokkal a bolygó és a tengelypozíciókat.

Elemzés:

Az Asc-Dsc tengely rááll a holdcsomópontokra(1.4 fok).A karma.

Asc-Dsc tengely konverzben a Nap kvadrátja közelében(1.7 fok).A Nap a 8.ház(elmúlás) társ ura.

Az Mc a Mars konjukciójában(1 fok).A Mars a 4.ház(életvég) ura.Jelzi a Marsikus életvéget(felvágta az ereit).

Az Mc a Plútó szextiljében (0.8 fok).A Plútó a 8.házban áll.

Az Mc konverzben a Szaturnusz szextiljének közelében(1.7 fok).A Szaturnusz a 8.házban áll.

Az Ic a Mars oppozíciójában(1 fok). Jelzi a Marsikus életvéget(4.ház).

Az Ic a Plútó trigonjában(0.8 fok).

A Nap konverzben a Hold szextiljében(0.1 fok).A Nap a 8.ház társ ura.

A Hold a Nap szextiljében(0.1 fok).A Hold a 8.ház ura.

Öngyilkosoknál a 8.ház jelez.A 8.ház urai(Nap és Hold) aktiválódnak.

A 0.1 fokos távolság(orbis) elég meggyőző.A hivatalosan elfogadott 0.5 fokos orbison belül van.

A Merkúr konverzben az Uránusz szextiljében(1.3 fok).Ez a radixban is jelölt.Itt ekzaktabb. A Merkúr a 8.házban áll.

A Jupiter konverzben az Uránusz trigonjában(0.2 fok).Ez a radixban is jelölt.Itt egzaktabb.A Jupiter a születés ura.

A Szaturnusz a Neptunusz szextiljében(0.2 fok).A Szaturnusz a 8.házban áll.Ez a radixban is jelölt.Itt egzaktabb.A Szaturnusz a 2.ház ura.Talán anyagi gondoknak is köze lehetett a tragédiához.

Neptunusz a Plútó szextiljében(1.1 fok).Művészete ki volt téve a hatalom psychéjének(nem asztrológia).

A radixban jelölt Hold-Szaturnusz kvadrát aktiválódását nem sikerült kimutatnom.

Sikerült azonban kimutatnom a radixban is jelölt kapcsolatok egzaktabbá válását.

Ezeket nem egy súlyos kvadrát,hanem szextil és trigon jelzi.Itt jegyzem meg,hogy a Szaturnuszon túli bolygók fényszögkapcsolatainál nem lehet egyértelműen meghatározni,hogy valójában jók vagy rosszak.Egy egzakt szextil vagy trigon jelenthet tragikus eseményt.Ki hogyan éli meg.Ezzel a módszerrel sikerült még kimutatnom a 4.ház(életvég) analógiáját is.

Előzmény: a4/005 (8392)
jégkirálynő Creative Commons License 2008.01.16 0 0 8396

kb tyúkom:)

általában ha odateszek egy huslevest, mindig eszembejut egy kis hátsókert a fodrospetrezselyemjével, amimásik előttemeg még egy nappal összekötve hevert a tányéron az ászok ásza esernyőcskéje alatt

Előzmény: rosie (8394)
iq45 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 8395
Hát, kérem szépen, fel vagyok háborodva!!! Ebben a ködben az orráig sem lát el az ember!!!

Köszi, hogy elolvastad!
rosie Creative Commons License 2008.01.15 0 0 8394
Levő - ön- és éntudatos - ember nem kérdez ilyet. ;p És amennyire nyugtalanítónak láccó, egyszersmind olyannyira megnyugtató akt. kérdésföltevésed: helyből nyerőpozíció pl., hogy azt feltételezed: vagy. ;) (Blááá, könnyű neked, velem! ;p) Ám ha mégis elveszítődnél, kapaszkodj - a fellegek helyett - a mocsárból eredő gyökerekbe. Csak ne a lefelé irányuló nedvkeringést vedd alapul, hanem a fölfeléselőt! ;)

csók+virág! :)
Előzmény: jégkirálynő (8393)
jégkirálynő Creative Commons License 2008.01.14 0 0 8393
ha én nem lennék, mivé is lehetnék?
Előzmény: rosie (8386)
a4/005 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 8392

LATINOVITS ZOLTÁN

1931.szeptember 9., 12:35:00 MEZ, Budapest

Halála : 1976.június.4.Balatonszemes.

Bolygó és tengelypozíciók elforgatva az öngyilkosság évéhez az 1fok = 1év kulccsal,csak egy másféle módszert alkalmazva,a bolygók és tengelyek pozíciójának a számításánál.Az orbisoknál megengedtem 1-1.5 fokot.Nincs róla tapasztalat,ezért voltam ilyen engedékeny.Az érdekesség kedvéért konverz irányban is vizsgáltam.

A születés és a halál között eltelt idő : 44.7 év

0.447 év = 4.47 év = 44.7 év = 447 év stb…

Miért?

Mert a kabbala szerint 1=10(1+0)=100(1+0+0)=1000(1+0+0+0) stb…

Lényeg:Most nem 44.7 fokkal forgatjuk el,hanem csak 4.47 fokkal a bolygókat és a tengelypozíciókat.Asztrológia és kabbala összekapcsolása történik.

Elemzés:

Az Mc-Ic tengely rááll a holdcsomópontokra.Ajánlom a karma asztrológiával foglalkozóknak.

Az Asc ráál Jupiter trigonjára,a Dsc pedig Jupiter szextiljébe kerül.Jupiter a születési uralkodó,a 8-as házban áll.Analóg az elmúlassal.Jupiter a 3.ház(közlekedés) társ ura is.

Az Uránusz a Mars oppoziciójába kerül.A Mars a 4.ház ura,az Uránusz(vonat) a 4.házban(életvég) van.Az analógiák kiválóan jelzik az Uránuszi és Marsikus életvéget.

A Plútó a Mars kvadrátjába kerül.Egy tragikus esemény(Plútó) és az életvég(Uránusz,Mars) körülményeinek-kapcsolatainak analógiái.Konverzben pedig Uránusz(4.ház,életvég) kvadrátjába.

A Hold a Jupiter konjukciójához ér,konverzben pedig a Jupiter éri el a Hold konjukcióját.A Hold és a Jupiter a 8-as házban áll.A hold a 8-as ház ura kapcsolatba kerül a 3.ház(közlekedés) társ urával(Jupiter).A 3. és 8.ház kapcsolati analógiái.

A Nap és a Vénusz a Plútó szextiljébe kerül,konverzben pedig Uránusz kvinkunszk-jába.A Nap a 8.ház társ ura,a Vénusz a 6.ház(balesetek) ura.A 8. és 6.ház analógiái.

A Mars konverzben a Plútó kvadrátjába kerül.Az életvég(4.ház,ura a Mars) és az elmúlás(8.ház,benne a Plútó) kapcsolatba kerül.

A Szaturnusz a Plútó oppoziciójába kerül,konverzben pedig a Jupiter kvinkunszk-jába. Szaturnusz a 3.ház(közlekedés) ura is,kapcsolatba kerül a Plútóval.Jupiter a 3.ház társ ura,a 8.házban áll.A 3.ház és a 8.ház kapcsolatba kerül(közlekedés-tragédia).

Ennél a fajta módszernél is kimutatható a Plútó többszörös aktiválódása,a holdcsomópontok is jeleznek,a tengelyek és a bolygók szintén.A módszer működik.

Vagy mégse?

iq45 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 8391

T-S-D-T, csak így van értelme. Már a zenének gondoltam. Kéne még nehány ilyen váz egy-két helyre...

Köszi, hogy elolvastad!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!