Én már az elején lecseréltem a csavarokat, mert a "kedves" gumis légkulccsal megtépte, így csak lefúrni lehetett az összeset. Tegyél fel egy fotót, én odaadom, ha egyezik...
Kerékőr adaptert keresek. A tél folyamán az enyém eltűnt pedig egy helyen tartottam. A körbe hullamos mintas kellene vagy 4 db alufelnihez való normál csavar. Esetleg azzal pótolnám a spéci kerékőröket. Van valakinek eladó vagy tipp, h honnan rendelhetek?
2016-os modell, itt menübe kell lépkedni a napi km számláló törléséhez.
Szerintem azért újdonság ez a probléma, mert mostanába kezdik vinni, maszekhoz, olajcserére, eddig ugye garis volt, szakszervízbe, meg tudták hova kell nyúlni.
Az elő fordul, a sok probalgatastol nem engedi a rendszer nullazast. Varj vele, aztan nyomd be jobbos kivalasztót az óran tedd aztan gyujtasra elengeded ha nullazott, gyujtas ki. 🤫
Számazonosat lehet kicserélni az az a különálló betű eltérhet A, F, , stb, a haszaltat resetelni kell mielött programozható, az eredeti bsi mondjuk imo száma kell a programozáshoz.
BSI-k mennyire kompatibilisek egymással? Megvennék tőlem, ha meg tudnám mondani, hogy jó-e, de az azonosító alapján 1000 féle van, nem hiszem, hogy csak az egyező számúak csereszabatosak. Bár az enyém ránctalanított az övé még réncos, így azt hiszem a CAN-VAN miatt tuti nem...
Peugeot 307 SW 2.0 benzin, 2003-as. Hűtőradiátor cseréhez kell valami extrát tudni? A kiszerelés beszerelés menete megvan, de kell ezt valahol légteleníteni, vagy megoldja magának?