Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Én sem hiszem. Csak arra utaltam, hogy a szabadlistára tett játékosok közül ő áll legközelebb egy azonnali nb1-es szerződéshez. Kérhettek volna kivásárlási árat is, tehát inkább korrektek mondható az eljárás.
Berecz-cel szemben méltatlan ez az eljárás ,sérülések hátráltatták.Le jött ide a trutymóba játszani ,hosszabbított is az helyett hogy elment volna.Szégyen hogy ilyen nagy miklósok ,minden hozzá értés nélkül rendezkednek.
Kinaba mar visszatudjak forditani (napokban olvastam). Elobb utobb lessz ra 100%-os megoldas. De, a felismeres maris sorsfordito sikernek is tekintheto. Jobb, mint az MTk-bol es a Kisvardabol is elkuldott uj hatvedunk. Azt irjak a vedelem minden reszen bevetheto ! En is... :) Ha, kozephatvednak hoztuk ,akkor van 3 jobb nala.Az eggyik pont a "kis" Puskas.
Én csak a szerdai edzőmeccset láttam a helyszínen, de azt már Erős eddigi pedigréje alapján is sejtettem, hogy ő tudja, mit akar majd játszatni a csapattal és ezt meg is követeli szépen. Ez önmagában nem számítana dicséretnek, de a veretes elődeihez képest már előrelépés. Ennek egyébként része is az a fajta labdakihozatal, amit Barcikán nagyon jól csinált(atott), és amitől a szurkertársak általában agyf*szt kapnak, kétségtelen, Otigbával nehezebb is végrehajtani, mint labdaügyes belső védőkkel.
Abból a szempontból is bizakodó vagyok, hogy úgy néz ki, elköszön Rácztól, Buktától, Szánthótól, Berecztől, s korábban az ő kérésére nem jöttek ide olyan levitézlett arcok, mint Nagy Dominik.
De! Egyrészt ezek még edzőmeccsek, arra meg emlékezhetünk, hogy pár éve még NM saját grafikát rakott ki a Facebookjára, milyen sok fiatal játszott a török edzőtáborban, aztán a bajnokikon szoptunk Hidivel meg Márkvárttal. Nyilván soha nem tudjuk meg, mi lenne velünk az idióta MLSZ-szabály nélkül, de ez így ziccer szerethetőbb csapatot csinálni. Egyébként sem szeretek edzőmeccsekből kiindulni, mindig felhozom példaként 2015 februárjából, amikor a tavaszi főpróban otthon 0:3 az akkor NB III-as Kozármisleny ellen, aztán meg végigvertük az NB II-t és simán feljutottunk. A mostani Kozármisleny is azért rengeteget gyengült, kb. a legjobbjaik mentek el és a harmadosztályból igazoltak.
Másrészt Erős egyedül nem tudja kipucolni ezt a közeget. Ha a megfelelő arcokat dobja ki az öltözőből, sokkal előnyösebb helyzetből indul, de amíg a motiválatlan labdarúgóknak ennyire vonzó lesz a Vasas (sok pénz, minimális elvárások), nagyon nehéz az edző dolga.
Meg az is lehet, hogy az újabb bukás után, ami következmények, konzekvenciák, értékelés és egyáltalán reakció nélkül maradt, ezután mégsem annyira rózsás a helyzete NM-nak csányi előtt, hogy továbbra is bármit megtehessen.
Ezért inkább enged a népakaratnak vagy a kocsmaakaratnak a fiatalabb játékosokkal kapcsolatosan, hogy ezzel is elhallgattassa az őt kritizálókat.
A játék meg tán azért lehetett jobb, mert a fiatalok jól nyomták, illetve Erős lehet annyival jobb edző, mint a korábbiak. Idő kell neki, amíg beleszürkül ebbe a rendszerbe, meg a játékosoknak is.
Még egy kis türelmet, majd meglátod, visszatér majd minden a rendes kerékvágásba.
Én azt láttam, hogy a kezdőkön túl a taktika, a játék, a mentalitás, a meccsek összképe is változott, jó irányba.
És ez hozta magával az eredményeket is.
A Mislenyt nem kell bemutatni az előző szezonból, most az első 25-30 percben azt se tudták merre az előre!
Jó a Nyíregy nekünk ugrott, de azt sikerült kibekkelni, aztán jó játékkal rúgtunk nekik két gólt, amit persze egy perc alatt el is adtunk a második szakaszban.
De az összkép nekem eddig kellemes csalódás.
Persze nem rohanok bérletet venni, de a nyitó fordulóra kimegyek, pedig nem mostanában voltam a stadionban az egy meccsén!
Ezt akár az interjú készítője is félre fordíthatta. Egyébként a többes szám a stábtagoknak is szólhatott. Pl. Ferenczi Pistának, akinek pont a fiatalok beintegrálása az egyik feladata.
Szerintetek Erős mit tudhatott Ottucsákról, Hős Zsombiról, Horváth Szabolcsról vagy akár Molnár Csabiról?
Tizennegyedikek voltunk tizenhat csapatból a fiatalperceket illetően. Idén ez csak jobb lehet.
Remélem, Erős nyilatkozata csak egy rosszul megfogalmazott mondat és valami olyasmire gondolt, annak örül, hogy ennyi jó képességű fiatalunk van, akiknek lehetőséget adhat.