kaptal villanylevelet, a yahoo-s cimemrol (1 oras munkam feXik benne...picit elavult az infrastruktura ...es leromlott allapotu a juzer).... ha ez a diosdi mar nem jo/aktualis...akkor lenne egy picit tavolabbi, viszont kedvezobb lehetoseg. Ehhez kontakt/further info ...soon.
Gyar utca (volt MGM/Csapagygyar terulet) fullon, senkit nem engednek be, TSerebe legalabb Qrva draga....
Túlméretes gumit, nem megfelelő süllyesztésű felnin akarsz használni. Fel kellpróbálni. Vagy bevállalod, hogy ha nem jó akkor buktad a ráköltött pénzt.
Tudom,hogy az általad javasolt megoldás a tökéletes,de sajnos a távolság miatt nem lehetséges. Azt is tudom,hogy az Alfa ebből a szempontból eléggé nyűgös. A felni Pápáról jönne gumi nélkül,de ezt a méretű gumit tudom meg venni jól árasítva újjonan.
Sürgős lenne a válasz17x98 ET40,5 biohazard 225x45x17 gumival elfér a 156 os alatt ? Nem fog bele érni valamibe? Nekem a 40,5 gyanús,de lehet,hogy tévedek. Köszönöm
Elsősorban köszönöm a válaszodat. Annyi lenne a kérdésem,hogy most ilyen motorú autóval jársz? Amennyiben igen adnék egy email címet tennék föl pár kérdést privátban,hogy nem az oldalt terheljem. Köszönöm
16os es 17es felni is, gyari elsoszereles volt,attol fuggoen hogy mit kert az ugyfel , illetve milyen felszereltsegu volt,maga az auto.
Nekem a 156 GTA-n , 225/45R17 volt gyarilag, a 156 20V olajkalyhan,pedig 215/45R17. A futomuvet nem a gumimeret, hanem a hibatlan magyar infrastruktura bombazza szejjel. Odakint (demokraciakban,ahol feher emberek adot fizetve ,magantulajdont tisztelve,polgari tarsadalomban elnek )....tehat: Utopia-ban, nem kellett havonta alkatreszek tomkeleget cserelni a futomuben. Cserebe, arra lehetett hasznalni,amire a gyar kitalalta-legyartotta az Alfa Romeokat: elvezetes kozlekedesre....
JTS-nel vigyazz, akozvetlen befecskendezes elonyeire....idonkent illik eltavolitani a lerakodasokat... plusz hallottam mar olyan elvetemult lelekrol is,aki befecskendezoket is cserelt, gyari ujra,amikor 150e km magassagaban, lekaptak a HF-et.... Most 300e km felett jar a gepkocsi, javareszt autopalyazva es megnem voltak a szokasos nyugok.....hatvanegynehany ezer km-rel vette, elso nem et gazdatol aFiat156JTS tipusu gipkocsit az osmerosom.....
Ezt találtam guglizásra. Most akkor létezik vagy sem? Jó a magyar azt ír a forgalmiba amit akar. A digó akkor honnan szedte? Több hasonló találat ami szerint létezik exklusive vagy csak valóban marketing? https://www.automoto.it/catalogo/alfa-romeo/156/20-jts-16v-exclusive/6690 . Az enyém konkrétan német országból származik ami végül is semmit sem bizonyít. Viszont elképzelhető,hogy ott forgalmazták ilyen titulussal. Ez viszont egy olasz katalógus.
Azt hogy a magyarok minden szart beleírnak a forgalmiba jól tudjuk, ezt inkább hagyjuk. :) Nekem Pl a forgalmiban és a törzskönyvben így szerepel:
Gyártmány: Alfa Romao
Típus: 939
Erről ennyit.
Amúgy ez ez Exclusive valami magyar találmány lehet mert annyira exkluzív, hogy rákeresve a neten sehol máshol nem fordul elő. Szerintem egy kereskedelmi reklámfogás lehetett.
"Mivel nem sok jót olvastam a 10w60 as olajokról." - nem kell minden marhaságot elolvasni. Majd 400ezret mentem vele 4 TS-el, egyikkel se volt gond. Még tartós - értsd 600km - 5e feletti fordulatnál sem.
Igazad van mert angolul is ugyanúgy írják csak ott mindkét méret szerepel. A 16-os és a 17 es is nyári méretként télire meg csak a 16 ost ír. No és az sem elhanyagolható,hogy a gugli fordító olyan amilyen. A fogyasztás miatt gondoltam,hogy a 16 os kisebb mint kellene. A felszereltséget pedig a biztosítás újra kötésénél jelölték exclusivének. Egyébként végül is nem tudom,hogy melyik csoportba tartozó az autó mert fúl extrás és ott fölsorolt felszereltség alapján próbáltam be azonosítani. Tehát akkor a 16 os méret jó az autóra. A 17 es mennyire rongálja jobban az amúgy sem bika futóművet? Nem járok vele pályán csak fő utakon. A fogyasztásra is kérnék valami támpontot sok a 10 vegyesre vagy jó ja és 100 as Shellt vagy 100 as Molt tankolok kizárólag. Ezt is azért mert írták a kokszosodást. A leírás 8,5 öt ír vegyesre,de mint tudjuk az ott le írtak nem valós adatokat írnak. Nem meg határozó mert évi 5000 km él nem járok többet. Lassan 1 éve van nálam,de csak 3000 km et mentem vele. Olajat akkor cseréltem Selénia 10w60 ra szerinted érdemes megint cserélni vagy várjak vele még pár hónapot. Mivel nem sok jót olvastam a 10w60 as olajokról. 100-120 közt járok vele néha egy kicsit jobban nyomom. Az autóban ellenőrzötten jelenleg 116000 km van. Végül is személyem szerint ebben sem bízok.
Nem tudom 10 liter alá szorítani vegyes használatban 156 eclusive 2.0 JTS 166 lovas. Ez most akkor normális? Nem vagyok fillérbaszó csak csupán érdekelne. Nem vagyok nyomd tövig típus sem.Milyen méretű felni kell erre a típusra? Jelenleg 16 os van rajta nem kicsi rá? Mintha valahol 17 es ről olvastam volna. Sajnos nincs hozzá magyar nyelvű user manuálom. Van egy angol,de nem erősségem az angol. Köszi
Az egyik Erden van, a Bagoly utcaban. Muhely volt eddig is, nemreg koltoztek el, vittek tovabb a sajat TSaposukat....
A masik Torokbalinton van, a TT ipari parkban. Ha a jelenlegi muhelyed felol, felnezel a domb tetejere (marmint a volt loszerraktar fele bamulva, nos... akkor jo fele nezel) Itt egy picit szerenyebb az infrastruktura (volt mechanikai muvek telephelye ,ugye....de az ar is baratibb)
A bagoJ utcai, nos, az nem fer bele a 60k huf/monthly rate-ba.....amennyire en tudom... azert egy megnezest megerhet ,mindketto....