Keresés

Részletes keresés

Bloemball Creative Commons License 2016.03.27 0 0 9511

Sziasztok!

 

 

Nagyobb élettapasztalattal rendelkezők ötleteit/véleményét várnám elsősorban, de minden javaslatért hálás vagyok!!

Édesapám 50+ éves, nemrég rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Már túlesett egy műtéten, de a hátralévő vizsgálatoknak még a felénél sem jár... Jelenleg természetesen szünetelteti a munkáját, de lehet, hogy nem is folytatná, annak ellenére, hogy Magyarországi viszonylatban kifejezetten jó pozíciót és keresetet jelent, mégis az őt ott érő folyamatos nyomás és stressz miatt egyelőre egyáltalán nem kívánkozik vissza. Többgyermekes családapa, tehát motoszkál benne a dilemma, hogy hogyan tartaná el később a családot, ha otthagyná az eddigi foglalkozását. Mi teljes mértékben támogatjuk bárhogyan is dönt, de szeretnénk, ha olyasmibe kezdene, ha elölről kezdené, ami boldoggá teszi, nem terheli le, olyat csinálna, amit igazán szeret.

Imád a természetben és a ház körül dolgozni, a sportokat, érdeklik a természettudományok, személyiségileg nagyon határozott, művelt ember, és még rengeteg jó tulajdonsága van, de nem sorolom, mivel ha tényleg teljesen más területen szeretne dolgozni, ahhoz minden és mindenféle ötletre, elképzelésre szükségünk lehet, hogy akár csak eljátszhassunk a gondolattal az eredményekre várva.

 

Előre is nagyon köszönöm!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

pavarotti Creative Commons License 2016.03.26 0 0 9510

- graphite30 tanácsa jó.

- beszélsz nyelveket? Ha két nyelvet tudsz, Shared Service Centerekben (Vodafone, Diageo, de van még több tíz) itthon is jól fizető munkát találsz. Ha nem beszélsz, netes angol és német/spanyol/francia stb. nyelvtanfolyam, napi 3 órában, + naponta 2 óra film/tv az egyik épp tanult idegen nyelven -> fél/egy év alatt meglesz a két nyelv.

- "callcenter,mlm": a callcenter (nem az eladós /de azt nem is így, hanem telesales-nek hívják/, hanem az ügyfélszolgálatos) nem alibimunka, igen nehéz, kemény.

- gyorsétterem

Előzmény: Gio16 (9507)
graphite30 Creative Commons License 2016.03.26 0 0 9509

Szerintem: Nyugat Európa, kezdetben takarítás (pl. kórházban), vagy automaták feltöltése (kb. 1700 EUR a bruttó), mellette esti egyetemre járni. Ha megvan a papír, és addig a nyelv is, akkor el lehet kezdeni egy normálisabb életet élni. Szerintem. 

Előzmény: Gio16 (9507)
micu006 Creative Commons License 2016.03.26 0 0 9508

Internetes munka, egy lehetőség, ha valóban pénzt akarsz keresni!

- Nincs teljesítmény

- Nincs havi kötelező vásárlás

- Évente ismétlődő bónuszok az egyszer elvégzett munkáért

- Perc alapú elszámolás, havi kifizetés

- 100%-osan online végezhető tevékenység

- Azonnali jövedelem

Ha érdekel, írj az emesetoth006@gmail.com címre, és máris küldöm a részletes információkat!

Gio16 Creative Commons License 2016.03.25 0 0 9507

Tanácsot és segítséget kérnék. 39 éves vagyok, és hiába pályázok meg  rengeteg állást az elmúlt félévben közel 250 helyre adtam be pályázatot, azokra 99%-ban annyit sem mondanak, hogy: „uram, ön nem kell nekünk”. Oké, nem vagyok túlképezve a szakmámban (pénzügy/számvitel, csak közgáz érettségim van a „rendesen” túlmenően), de elég nagy tapasztalattal rendelkezem, ami másfél évtizedet ölel fel. Apám korai halála miatt fiatal koromtól dolgozni kellett, sanszom se volt egyetemre menni meg energiám se maradt.

Teljesen tanácstalan vagyok hogyan tovább.  Továbbképzésre nincs esélyem, mert az is  pénzbe kerül (rengetegbe) a  munkaügyi központ nem tud támogatást fizetni (és ha adnának 20000-et havi kajára lenne elég), meg amilyen  állásokat  ajánlanak  pl  köztisztasági vagy  adminisztratív közmunka (kb nettó 45-50000)  annyit se fizetnek hogy a rezsimre elég legyen. Mivel van egy krónikus betegségem, ami bármikor előjöhet, így gépek közelébe sem mehetek, értsd gyártóüzem, szalag, építőipar stb  és jogsim sem lehet emiatt.

Nagyon szeretnék dolgozni, de olyan alibi munkák, mint a callcenteres dolgok, MLM  vagy alig fizetős alkalmi munkák nem tudnak rajtam érdemben segíteni.

Budapest ide vagy oda, egyszerűen képtelenség munkát találni. Ja! Még utcaseprőnek se vesznek fel, mert szerintük ahhoz meg túlképzett vagyok, oda első körben 8 általánost sem végzetteket vesznek fel. (a fizetés meg semmire sem lenne elég)

Szeretném kérni, aki tud, az segítsen pár ötlettel vagy  korrekt irodai munka ajánlattal. Könyvelő a szakmám. Sürgősen munkába szeretnék állni és dolgozni valami rendes, normális állásban.

 

Köszönöm előre is!

 

silkway Creative Commons License 2016.03.14 0 0 9506

Állás kereső portál

 

searchcareers.info oldalon 56 ország állandóan frissülő munkahelykínálatát lehet egy helyen megtalálni, közte rengeteg magyar álláshirdetés is. De UK, Németor., Skandináv országok, USA, Kanada, szinte az összes Eu-s ország is megtalálható.

micu006 Creative Commons License 2016.03.12 0 0 9505

Üdv!

 

Informatikai vállalkozásomba munkatársakat keresek!

A cég angliai bejegyzésű, stabil és biztonságtechnikával foglalkozik!

Ha szeretnél a csapatomban dolgozni, keress bizalommal, segítek amiben csak tudok!

Címem: emesetoth006@gmail.com 

jakkk Creative Commons License 2016.02.18 0 0 9504

Állásajánlat Miskolcon:

 

Ha mindig is érdekelt a kisvasutak sajátos világa, ha szívesen dolgoznál friss erdei levegőn, muzeális korú és értékű eszközökkel egy olyan helyszínen, ahová mások leginkább nyaralni és kikapcsolódni járnak, jelentkezz „kisvasutasnak” a Lillafüredi Állami Erdei Vasúthoz!


Az ÉSZAKERDŐ Zrt. elhivatott, a kisvasutak világa iránt érdeklődő munkavállalók jelentkezését várja erdei vasúti vonatszemélyzet munkakörbe. A jelentkezés feltétele a betöltött 18. életév, középfokú (gimnáziumi, vagy szakközép-iskolai) végzettség. A felvétel további feltétele a vasútszakmai orvosi alkalmassági vizsgálaton való megfelelés.

 

Vasútszakmai képesítés nem követelmény, de a jelentkezésnél jelentős előnyt jelent. A felvételt nyert jelentkezőket erdei vasúti forgalmi szolgálattevő, vonatvezető, vonatkísérő tanfolyamokra beiskolázzuk. Alkalmas jelöltek idővel keskeny nyomközű mozdonyvezetői képesítést is szerezhetnek.

 

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal: kisvasut@eszakerdo.hu

 

fanaf1 Creative Commons License 2016.02.17 0 0 9503

Sziasztok, a kis- és közepes vállalkozásnál dolgozók (alkalmazott, vezető) segítségét szeretném kérni, a következő 5-8 perces anonim kérdőív kitöltésében: http://goo.gl/forms/yCciHFVz5T Egy, a KKV-k életét megkönnyítő, segítő projekthez előkutatást végzek, és még szükségem lenne több mint 50 kitöltésre, hogy értékelhető legyen az eredmény. Előre is köszönöm, aki segít, kitölti, vagy megosztja ismerőseivel.

Ti&Mi Creative Commons License 2016.02.09 0 0 9502

Sziasztok! Ügyes fodràszoknak szëkbèrlèsi lehetősèget kínàlok újpesti üzletembe!!! Központhoz közel ingyenes parkolàsi lehetősèg a vendègek szàmàra az utcàban. Bèrleti díj 45e /hó! Vàrom jelentkezèseteket!! 06304617076 Timi

00110000 Creative Commons License 2016.02.08 0 0 9501

Sziasztok, ha valakinek szüksége lenne rá, akkor angol nyelvű felmondólevél sablont le lehet innen tölteni: http://resignation.tips/fZvbFseRm/resignation-letter-sample.doc

Fabiodiv Creative Commons License 2016.01.28 0 0 9500

Sziasztok!

 

Villanyszerelő állás Budapesten!

Villanyszerelő kollégát keresünk Budapesten, óbudai telephelyre, hosszú távú munkavégzésre. 
Az ideális jelentkező: szakképzett (!), de lehet pályakezdő is, terhelhető, józan életvitelű, önálló munkavégzésre alkalmas.
Előnyt jelenthet: B kategóriás jogosítvány, nemdohányzó életmód, FAM képesítés,
Jelentkezni telefonon, e-mailben, fényképes szakmai önéletrajzzal, fizetési igény megjelöléssel lehet.
Dolgozni akaró szerelők jelentkezését várjuk.
vszallas(kukuc)gmail.com
  06/20/kilenc27-öt58öt

Kunszt Andrea Creative Commons License 2015.11.30 0 0 9499

Üdvözlöm!

II. kerületi székhellyel, Zsigmond tér közelében lévő egészségpénztárunk keres főállású munkaerőt számlaellenőrzési területre. Amennyiben érdekli a lehetőség, úgy kérem küldjön önéletrajzot és motivációs levelet a vitaminep@vitaminep.hu e-mail címre.

 

Kunszt Andrea

Előzmény: Semantic (9490)
QualitArt Creative Commons License 2015.11.30 0 0 9498

A QualitArt csapata szabadúszó fotósokat keres



A feladat: Budapest belvárosában 60 perc alatt fényképek készítése turistákról. A fotóstúra legyen kellemes hangulatú, amely során az ügyfelek jól érzik magukat, s a róluk készített képeken mutassanak a lehető legelőnyösebben.

Előnyök: Rugalmas munkabeosztás. Szabad munkamennyiség választás. Mindennap 9órától naplementéig szabadon választható idősávok előzetes egyeztetés alapján.

Az ideális jelölt: Saját tükörreflexes fényképezőgépével készít a turistákról előnyös fotókat. Lelkes, gyorsan teremt emberi kapcsolatot az utazókkal. Angolul kommunikál. A megfelelő technikát magabiztosan kezeli (wifi-beállítások). Magas munkabírás, monotonitás-tűrés. Határidőre dolgozik, gyors ütemben. Magas munkaetika, szakmai alázat. Számlaképes. Retusőrrel párban dolgozik. Gyors online vagy telefonos válasz egyes munkamegbízásokra.

Technikai követelmény: Tükörreflexes fényképezőgép, amely kompatibilis a saját wifi-rendszerünkkel. Wifi-s okos eszköz.

A jelentkezést a honlapunkon keresztül várjuk.

http://www.qualitart.net

Beáta Berta Creative Commons License 2015.11.20 0 0 9497

Cégünk mind a 7 szakmairányban szervez tanfolyamokat országosan.

 

Az Építő- és anyagmozgató gép kezelője elágazások:

 

- Emelőgépkezelő (kivéve targonca)
- Energiaátalakító-berendezés kezelője
- Építési anyagelőkészítő gép kezelője
- Földmunka-rakodó- és szállítógép kezelő
- Targoncavezető
- Útépítő- és karbantartógép kezelő
- Alapozás közmű és fenntartási - gép kezelő

 

Magánszemélyek részére RÉSZLETFIZETÉSI lehetőség!

 

Céges megrendelés esetén a megrendelő igényeinek ( úgymint a tanfolyam helyszíne, az oktatás időpontok ütemezése, a csoport létszáma) függvényében kihelyezett képzést és helyben való vizsgázási lehetőséget is biztosítunk.

Céges megrendelés esetén további komoly kedvezmény vehető igénybe, csökkentett gyakorlati óraszámban!

 

Az árak tekintetében,(akár egyedi árajánlat) bármilyen kérdés esetén kérem keressen bizalommal!

 

Üdvözlettel:

Berta Beáta

E-mail: okjszervezes@gmail.com

Tel.: 06-70/621-7353

 

Fedlapos Creative Commons License 2015.11.19 0 0 9496

Állást kínálunk !!!!  Keresünk ,  általános  telephelyi anyagmozgatás , anyagkiadás,  kiszolgálás,   raktározás  munkakörbe  egy jó fizikumú középkorú kollegát aki alkalmanként  C kategóriás tehergépkocsi vezetésére vállalkozik és  ( vagy)    targonca vezető képesítéssel is rendelkezik. A munkaeszközeink : 7,5 tonnás és 3,5 tonnás autónk és targonca . A munkavégzés 1106 Budapest Tündérfürt utcában történne. További  információt a 30 2079400 telefon számon, személyesen a telephelyünkön,  illetve emailben a szaboistvan@terrametal.hu email címen kaphat.

emrys32 Creative Commons License 2015.11.17 0 0 9495

Tisztelt Munkaadó!

30 éves hölgy vagyok és keresek otthonomban végezhető hosszabb távú távmunkát.

 

Szóba jöhet: gépírás, adatrögzítés, adatgyűjtés, fordítás (angolról magyarra és oroszról magyarra), weboldal feltöltés, hirdetések feltöltése, moderátori feladatok, valamint emailes ügyfélszolgálati lehetőség.

Telefonos munka nem érdekel.

 

Már végeztem távmunkát.

A határidőket mindig figyelem.

Tanulékony, szorgalmas vagyok, és jól tűröm a monotonítást.

 

Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal:

emesetoth006 (kukac) gmail pont com

 

További szép napot!

Törölt nick Creative Commons License 2015.11.16 0 0 9494

Vagyonőr kollégát keresünk Dunavarsányba, 24/48-ba 500 ft

kriszucs Creative Commons License 2015.11.14 0 0 9493

Szilveszteri kellékek árusításához keresünk munkatársakat! ( Trombiták, anyósnyelvek, maszkok, szerpentinek etc.. )

 

ELŐNY: Kombi autó, amihez költségtérítés is jár!

KIEMELT BÉREZÉS!

Az alábbi városokba tudunk még jelentkezéseket fogadni:

Balassagyarmat

Balatonfüred

Bonyhád

Dunakeszi-Göd

Dunaújváros

Debrecen

Kazincbarcika

Kőszeg

Mátészalka

Miskolc

Nagykőrös

Ózd

Paks

Pécs

Sátoraljaújhely

Százhalombatta

Szeged

Szombathely

Tököl

 

Jelentkezni: szilveszterimunka@gmail.com

 

Vagy 20/587-00-04

Vivetech Creative Commons License 2015.11.09 0 0 9492

Vivetech Kft.

Senior és junior szoftverfejlesztőket keresünk (C/C++)

 

Stabil, pályázati háttérrel és nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező cég szoftverfejlesztőket keres ergonómiai és műszaki verifikációs virtual reality szoftver fejlesztéséhez. Senior és junior szoftverfejlesztők jelentkezését is várjuk hosszú távú munkára.

 

Jellemző feladatok:

  • Új programrészek fejlesztése: alaposztályok, hálózati kommunikáció, render engine, fizikai engine, user interface stb.
  • Meglévő modulok továbbfejlesztése, javítása
  • Kapcsolódó kutatások elvégzése

 

Elvárások:

  • C / C++ fejlesztői tapasztalat, a nyelv magas szintű ismerete
  • Jó algoritmikus gondolkodás
  • Minimális angol nyelvtudás
  • Jó kommunikációs és problémamegoldó képesség

 

Előnyt jelenthet:

  • Matematikai affinitás
  • Qt ismerete
  • 3D-s fejlesztői tapasztalat
  • Bullet vagy más fizikai engine ismerete (senior esetén)
  • Szoftvertervezési tapasztalat (senior esetén)

 

Amit kínálunk:

  • Versenyképes fizetés
  • Szakmai fejlődési és továbbképzési lehetőségek
  • Innovatív, fiatal csapat
  • Kellemes munkakörnyezet, jó hangulat
  • Kihívást jelentő, valóban érdekes, sokrétű feladatok

 

A munkavégzés helye Budapest.

 

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű fényképes önéletrajzát a job@vivetech.com címre.

 

Üdvözlettel:

A Vivetech csapata

www.vivetech.com

Piramid Trend Creative Commons License 2015.11.06 0 0 9491

Ne kattintson tovább, önnek ránk van szüksége!!!!

Cégünk a Takarítás trend.hu több éves tapasztalattal szolgálja ki a magányszemélyeket és közületeket.

Munkatársaink a legmegbízhatóbbak, erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek. A legújabb es a legkörnyezet kimélöbb technológiaval dolgozunk.

Önnek és cégének semmi dolga nem lesz minthogy hátra dőlve várja, hogy otthona, irodája újra a régi fényében ragyogjon. Mi elvégezzük ön helyett a piszkos munkát. Korrekt módon önök elé tárjuk nyilvános árlistánkat, nem árulunk zsákba macskát.

Önnek csak egy dolga van, hogy kiválassza az önnek megfelelő szolgáltatásunkat, ezután vegye fel velünk kérem a kapcsolatot, bárminemű kérdése is merülne fel.

7 órától- 22 óráig állunk az ön rendelkezésére.

Semantic Creative Commons License 2015.11.06 0 0 9490

Nem pályakezdőként, 8 órás bejelentett, adminisztratív főállást keresek Budapesten és/vagy Szegeden

 

Versenyszférában szerzett, nagy adminisztrációs és ügyfélszolgálati tapasztalattal, a megfelelő képesítések és ismeretek birtokában,  back -és front office, email-, webshop-, banki ügyintézői, okmányirodai ügyintéző KTVII., helpdesk, irodavezető, projektasszisztens és/vagy koordinátor pozíciót keresek főállásban, precíz, önálló, tervszerű munkavégzéssel, szakmailag támogató munkahelyen, a pozícióval arányos bérezésért, hosszú távú, közös munka reményében.

Nyüzsgős, változatos, felelősségteljes pozíció előnyben.

Budapest preferált kerületek: I., II., V.,VI., VII., IX., XI., XIII. 

Szeged: belváros, Tarján, Felsőváros

 

Bérigény: nettó 120 e Ft - 140 e Ft/főállásban, a munkarendtől és a pozíciótól függően.

 

Érdeklődés esetén szakmai cv-t küldök.

 

Rudys Creative Commons License 2015.11.05 0 0 9489

Budapesten Vámház körúton (Kálvin tér) működő Biohair Szalon fodrász végzettségű szakembert keres!

Amit kínálunk: 

- alkalmazotti jogviszony
- tervezhető, versenyképes jövedelem
-kiszámítható időbeosztás (!)
- folyamatos továbbképzési lehetőség 
- fiatal csapat

 

1-2 év munkatapasztalat szükséges

 

Jelentkezni lehet: biobeautykft@gmail.com címen

Részeges hintaló Creative Commons License 2015.11.02 0 0 9488

Tirolban normális helyeken a nettó 1100 mellé jár még a szállás meg az étel pluszba. MOSOGATÁSÉRT.

 

ezek meg szakácsokat dolgoztatnak 700 euróért.

asx Creative Commons License 2015.11.01 0 0 9487

Azt írod, hogy netto 1.100,- a minimálbér, ezek meg fizetnek 800-at (középértéken számolva) teljes ellátást kap a dolgozó szállással havi 300 €uroért!

 

Mondd, te tudsz egyáltalán számolni?

Előzmény: A hónap dolgozója (9486)
A hónap dolgozója Creative Commons License 2015.11.01 0 0 9486

"

Amit kínálunk:

 

nettó 700-900 euró mellett teljes étkezési ellátás, szállás külön és felújított szobákban, bejelentett munkaviszony és  az ezzel járó egészségügyi és egyéb juttatások, valamint a túlórák is fizetve vannak!"

 

Ti normálisak vagytok?

 

A gasztro minimálbér bruttó 1400 euró, nettóban 1100! Ti meg 700-900 eurót kínáltok egy szakácsnak?

 

Nevetséges banda!

 

Lehúzós magyarok!

Előzmény: kinderpanzió (9484)
waekai Creative Commons License 2015.10.30 0 0 9485
Előzmény: Daisy Noel (9476)
kinderpanzió Creative Commons License 2015.10.28 0 0 9484

Sziasztok!

 

Két szakácsot keresünk Ausztriába,  Villach régiójában levő panziónk meleg konyhájára! 

 

Elvárások:

- önálló FŐZNI TUDÁS, kb. 100 fő részére.

- menü összeállítás

- alapanyag kezelés

- megbízhatóság

 

Magyar személyzetnek köszönhetően nem feltétel a német nyelvtudás.

 

Amit kínálunk:

 

nettó 700-900 euró mellett teljes étkezési ellátás, szállás külön és felújított szobákban, bejelentett munkaviszony és  az ezzel járó egészségügyi és egyéb juttatások, valamint a túlórák is fizetve vannak!

 

 

 

Fényképes, szakmai önéletrajzot a megadott mail címre kérjük küldeni:  kinderpanzio@gmail.hu 

PolVik Creative Commons License 2015.10.27 0 0 9483

Pótkocsi Szerelőket keresünk Stuttgartba!

 

Külföldön szeretnél dolgozni?
Cégünk, a Polvik Sp. z o.o. (reg.szám: 11310) mint a dán Plusvikar.dk leányvállalata, segíthet neked egy megbízható és jó munkahelyet találni a Skandináv országokban (Finnország, Norvégia, Svédország) továbbá Angliában és Németországban.

 

Jelenleg német partnercégünkhöz keresünk PÓTKOCSI SZERELŐKET Stuttgartba.

 

Feladatok:
A pótkocsik szerkezetének teljes javítása, karbantartása, beleértve a ponyva és az oldalfal sérüléseinek javítását, a fék, az elektromos és pneumatikus rendszer javítását is.

 

Elvárások:
- Minimum alapszintű német nyelvtudás – teszteljük!
- Angol nyelvismeret előny, de nem feltétel
- Legalább egy év pótkocsi szerelésben eltöltött tapasztalat
- Hegesztői tapasztalat és C+E kategóriás jogosítvány előny

 

Amit kínálunk:
- Dán munkaszerződés és munkaviszony (de igény esetén egyéni vállalkozóként is dolgozhatsz)
- Kiemelkedő bérezés. Bruttó 13 EURO/óra. Három hónap után az órabér bruttó 14 EURÓ-ra módosul
- Hosszú távú munkalehetőség, előrelépési lehetőséggel
- Minimum heti 40 órás munkavégzés
- Szálláshely biztosítása (melynek díja levonásra kerül a béredből)

 

Amiben tanácsadóink segítenek neked:
-A munkavállaláshoz kapcsolódó teljes ügymenet intézése
- Az utazás előtt és végig a munkaviszonyod ideje alatt is bátran fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel.

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődésed és megfelelsz a fenti elvárásoknak is, abban az esetben várjuk magyar és német nyelvű önéletrajzod az alábbi e-mail címek bármelyikére.
magdalena@polvik.com
marek@polvik.com
Az e-mail tárgyában, kérlek, tüntesd fel, hogy “Pótkocsi Szerelő_Stuttgart”.

FOCUS Creative Commons License 2015.10.25 0 0 9482

Bocs, de nem tilos korkikötèst írni?

Előzmény: szenti777 (9481)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!