Én valahol megértem. Mégis éveken át benne volt a rendszerben klubelnökként, nem gondolom hogy bármilyen EHF-s megfontolás van mögötte, szerintem pusztán örülne ha nem maradna el egy ilyen esemény és úgy véli, minden esélyt ki kell használni a BL-győzelemre. Legyen az bármilyen abszurd is.
És ez csak az egyik fele, amit majd a drága EHF azzal megválaszol, hogy márciustól-augusztusig ( vagy fene tudja meddig) pihentek :)
A másik, és ebben az esetben még nagyobb kérdés, szeptemberben jó esetben elkezdődik az új szezon, lemegy az ősz, decemberben Mackovcek újra felkapja a veszprémi mezt? hát persze, hogy nem... Akkor viszont ( amennyiben bejutunk) a 2020/21-es kerettel lejátszuk a 2019/20-as szezon BL döntőjét?!(ezt már az augusztusi dátumnál is nehezen lehetett elképzelni, viszont ott még talán valamilyen egyezségre lehetett volna jutni) Ez így visont teljesen nevetséges és érdektelen.
Én kb. olyan színvonalat tudnék elképzelni, mint annó a szilveszteri kézialbda gálán... :)
Ha ez így marad, akkor valószínűleg lesz egy eladó FF-jegyem, mert én ehhez nem igazán akarok asszisztálni...
Felháborító, semmilyen sportszakmai aspektusát nem látom a döntésnek, csak a pénzről szól az egész. SZÁNALOM
Ami viszont számomra meglepő, hogy Magyarády úr kommentjeiből nekem az jön le, hogy Ő támogatja ezt az ötletet.
Az ember amikor olvassa a cikket, párásodik a monitor az izzadtságtól. Mindenesetre komoly feszültséget fog generálni a klubcsapatok és a válogatottak között, ha a kulcsjátékosok Kölnben nyomják az ipart (meg még karácsony körül a klubnál edzésen) év végén, rá 2 hétre meg VB. Nem tudom milyen teljesítményekre lehet számítani. A bő keret lesz a kulcs.
Nem értem, miért kell titkolózni. Az úszók felvállalták, és más híres emberek is (művészek, sportolók, politikusok egyaránt)... simán meg lehetne mondani őszintén, hogy ki lett beteg.
Teljesen érthető. Minden olyan gazdasági társaság (mert ez a két csapat is az) amely nem a nyertes oldalon áll (nem olyat gyárt, termel, szolgáltat amire most nagy a kereslet) ezt teszi most.
Egy lehetséges megoldás; Idénre nem hirdetnek győztest (a harmadik helytől lefelé marad).
Az EHF-el letisztázzák a színfalak mögött, indulhat e mindkét csapat a BL-ben? Ha nem tudja a két klub (a szövetség) ezt biztosítani, akkor ősszel egy úgymond BL selejtezőt játszik a két klub. Mondjuk legyen ez a Szuper Kupa győztese, a vesztes pályázhat a szabad kártyára.
Egyetértek! Már csak azért is, hogy az elmebeteg ötlet alapján a hétközi BL-meccsek minél később jöjjenek. Egyszerűen nem lehet igazságos megoldást találni. Mi alapján döntik el a helyezést?
Az idei szezont törölni mintha még sem történt volna.
Ezenkívül véleményem szerint a jövő évi bl t az idei szabályok szerint kellene lejátszási. Gondolok itt arra, hogy melyik ország hány csapatot nevezhet.
Tavalyi eredmények igen, mivel a mostani idény kuka, így az nem releváns ha most lezárod, hiszen mégcsak a lejátszott meccsek száma se azonos sok bajnokságban.