Valaki aki mostanában szerelt lámpát!! az lenne a kérdésem,h a vezetékek hol mennek bele a lámpába? Pl ki tudom e huzni őket valahol ha pl ki akarom teljesen szedni a lámpát? :))
ez egy b............., dilettáns! Én bítrom a kritikát, de a baromságot...?!
- Szerintem is gyenge pontja az autónak az alsó szürke müanyag, de......de ez már látszik a vásárlás előtt is. Ebben a kategóriában , sőt egyel feljebb is vannak ilyen spórolós elemek, de lagalábbis olyanok, melyekre nem fordítottak akkora figyelmet.
- Én Octavia párti vagyok, de ha a Cee'd futóműver vagy motorja hangos, akkor ez az emnber nbem ült Octaviaba, de lagalábbis Tourban nem.
A Cee'd a hibáival együtt is NEM EGY KATEGÓRIA AZ OCTAVIA TOURRAL!
Bocsánat, nem akartam leírni, de...............................de ez egy hülye, vagy szándékosan ír ostobaságot valamiféle érdekből.
ui: egyébként az Octravia Tour fő müanyagai vannak azon a szinten, mint a Cee'd gyengének - egyébként általam is - , vagy olcsónak titulált "szürke fele", ami ha máshol is de bármelyik kategóriatársban megtalálható, még a "tökéletesre hangolt" új Fókában is!
Régebben kis tick tick halk hangot halottam hátulról vagy 2x azóta semmi.
Majd ha lesz hideg fülelek.
de a tegnap ugyanaz a han jött előlről, és már halottam 1x azelőtt. Mindent kipakoltam és minden egyenetlenségmél halottam, amiből valjuk be van elég kis hazánkban. Kipakolás után még mindig hallom és szomoró voltam. Akkor mérgemben ráütöttem az anyós ülésre, és megint halottam a hangot, megint poroltam rajta és megint hang. ekkor megmozgattam a jobb ülést menet közben előre hátra, és onnan semmi.
tehát valami rugó ahol bekattan, nem volt rendesen a helyén azt, halottam, amiután határozott mozdulattal, bekattintottam már nem hallom.
:-)
Bennem is bennem van az üldözési mánia, ugyanis az itt leírt hibákból hál isten semmi nem jött be nálam.
Alapból jó a fényszóró, hangot halottam régebben hátulról de már nem ( lehet a melegebb idő miatt, mások is mondták ), eddig 1x sem torpant meg. megy mint a golyó és semmi más hiba.
A fogyi 6,2 2000 km után, remélem lesz ez jobb is. Nem mintha ezzel elégedetlen lennék.
Most mutat még 530 km-t megtejhetőnek 500 km megtétele után, mondjuk kb 60 liter ment bele legutóbb púpozva. Gondolom ennek is köszönhető.
Népitéletet majd 5000 km után tervezek írni.
Kiber! Olvastam a tied, nagyon korrekt!
Tervezem most a ledeket előre helyzetjelzőbe, héátra fék meg helyzetjelzőbe. könnyűfém felni márciusban. Ablakot felhúzó automatika bezárás után, meg tolatóradar.
Lajossal beszéltem az M6-nál (szervízvezető), full gőzön pörögnek a hétvégére, a cucc nagyrésze állítólag már megvan, csak még néhány alkatrész új árára vár, hogy elküldjék... szorri, előbb nem volt időm... :) Mondtam neki, hogy akkor már a hétvégén legyenek túl, aztán jöhet az anyag... :)
Hát ja, nyilván, ebből nem lehet általános következtetést levonni... a nickedből meg sejtettem, hogy ismered az előtörténetet... :) akkor ott abban benne voltam nyakig, nem várt ott senki köszönetet, de az anyázás az melbevágó volt... igazából az emberekben való csalódás a gáz így utólag... :(
De más is van, ami miatt mondom, hogy kevés az idő részemről... ügye itt van az egy hónapos épp elmúlt gyerkőc... aztán építkezünk, no meg új KFT-t is alapítottunk, a maradék időmet meg elviszi egy egész más hobby mögé rakott egyesület... :) Unatkozás nincs, az tuti... :) Persze ez korántsem panasz... :)
Ettől még ha alakul valami, a tapasztalataimat szívesen megosztom... :)
Sajnos ma is észrevettem, de nem csak 1900 körül, hanem kétszer jelentkezett 2500-2700 között is, ami elég fura. Olyan, mintha gyorsítás közben elkezdene gondolkodni. :(((((
Nekem most van 800km az autóban és még 280km-t jelez hátralévőnek.
1. Érdekes, egyre csörgősebbnek hallom a motort (a spuri teszi???)
2. Egyre gyakrabban torpan meg. Rá se kell néznem a fordulatszám mérőre, tudom pontosan 1900-on áll... Nem nagyon, csak éppen egy leheletnyit torpan. Még nem zavar annyira, hogy szervízbe menjek vele.
Tegnap két helyről kaptam spamet, óbuda és Szabó úr. Nosza a válaszban kértem ajánlatot.
Óbuda még nem válaszolt, Szabó úrék 120000 a fix horog + 20000 a vizsga.
Hmmmm... Egy kicsit kevesebbre számítottam. Kb. 60-80000 vizsga nélkül. Igazából csak kerékpártartónak kellene. Lehet, hogy maradok a tetőre pakolásnál... :-(
...Lehet, igaza van Lovagnak, most, hogy visszagondoltam azokra a dolgokra, de igyekszem másként látni. Az tény, hogy működtetéséhez sok szabadidőre van szükség és azzal gondolom igen kevesen rendelkezünk. De beszéljünk róla!
....Tudom, én is részese voltam annak, gondolom az "IS"-cl... Lehet, nem kéne hasonlítani, más márka, talán másképp is működne! Hát kovácsolódjunk, mondjuk nyárig... Azután ismét beszéljünk róla!