Szép jó estét MIndenkinek!
Mára végigolvastam az összes hszt. Gratula Barnához.Nagy Lelkierő kellett az újrakezdéshez.
Nekem 7 éve van jogsim. Ha tudom, hogy másnap vezetek előtte lévő este már nem iszok. Amúgyis keveset iszom. Nem szívesen adom az életem más kezébe. Max a közvetlen családtagjaimhoz szállok be utasként az autóba. De míg apu 190-nel dönget a német autópályán, addig én ugyanezen szakaszon csak 130-al, nem mintha nem tudnák, de már rég rájöttem nincs értelme sietni... Azért a koszos pár percért nem éri meg padlógázzal végighajtani.
Igenis kellett a zéró tolerancia elvének és az objektív felelősség elvének a bevezetése.
Igyekszem mindenütt betartani a sebességhatárokat.
Ez alatt a 7 év alatt 3 pontom lett, mert tavaly nyáron sötétsárgán mentem át....3000-em és 3 pont bánta az ügyletet.... Pont mögöttem voltak a fakabátok...
Móváron lakom közvetlenül az átmenő 1-es főút mellett és bizony sokszor szemtanúja voltam a motorosok esztelen száguldozásának, egykerekezésének.
Egyszerűen csapnivalóak az utak,de ehhez nagyon jól idomul az itteniközlekedési morál.
MIndegyik szereplő megcsinálja a maga balhéját-rendszeresen tapasztalom.
Tavaly 1 12-14 éves kölyök nekem köszönheti az életét........ Szemből ez a kerékpáros kölyök elég közel tőlem levágott elém balra anélkül, hogy kanyarodási szándékát karjával jelezte volna, vészfék, meg tudtam állni, de nagyon közel volt piszkosul.......
Az autósok többsége megy mint az állat, mintha az életük múlna azon az 1 nyomorult percen.....
Éltem kinn Németországban 2,5 évet, de ott ilyesmikkel nem találkoztam, ami itt folyik az utakon.....
Az útjavítást meg megoldják korlátozó táblák kihelyezésével, mert egyrészt ez a legolcsóbb, másrészt bevételi forrás, mert lehet trafizni........Lásd 81-es Pér környéke...
Még nincsen gyerekem de szeretem a gyerekeket és ezért is tartom felháborítónak ezt a 3 évet amit ez az ír sejthalmazhulladék le sem akar ülni......amit még meg is feleznek....1 gyerek 9 hónap? kevés de nagyon.
Az igazi büntetést: kivenni belőle 1 vesét Petráért és egyet Marciért......Mehet majd élete végéig Díalizisra....
Még 1szer bocsi, hogy annyria tömör voltam, csak nem vagyok a szavak embere
45 perce olvastam az origón a következő írást, hogy igaz e nem tudom, de azért ide másolom:
Nekem lett igazam, most mondták a hírekben, hogy nemzetközi elfogató parancsot adnak ki az ír tetű ellen. Így öt évig nem teheti ki a lábát Írországból. Ha neki ez kell, akkor otthon dekkoljon.
<!--#150-->
chepibara #150 41 perce Válasz erre
Hülyeséget írt az origós,mert három évet kapott és nem másfelet és most bemondták hogy mégis kiadják a gázolót.De két kis gyerekért 3 évet adni,
Üdv:Hannibal (a kannibal)