Értelek és értettelek, de mivel nem az EHF koordinálja ezt (és nem ők árulták a jegyeket sem, hanem egy erre (is) szakosodott cég), így mindenképp a DERTICKETSERVICE/Kölnticket.de -vel kellett volna kapcsolatba lépni és nem Bécsbe küldeni a jegyeket. Persze mindez az ötleted/mondandód lényegén nem változtat meg sajnos a hozzáálláson sem.
Nem akarom reklámozni, de sokan belefuttok biztos. Csak én érzem a kettős mércét? Nem tudom, a Szegedet miért kell évtizedek óta sajnálni, minket meg... Na de mindegy, a stílus maga az ember, elengedem.
A játékos igazolási politikáról, az év közbeni szokásos sérüléshullámokról, a csillagok állásáról is nyilván csak mindenki más tehet. A vírushelyzet pedig sajnos ilyen, ma ők, holnap meg ki tudja. Ezzel kár takarózni, nem csak nekik nem kedvez. A legfontosabb az lenne az ilyen mesterséges feszkógenerálás helyett, hogy lehetőleg mindenki ép bőrrel megússza. Persze ehhez nem elég akkor tesztelni, amikor már az ikszedik csapattag is tünetes.
Jó lenne, ha a döntéshozók belátnák, hogy esetleg több kára lesz így az egész szezonnak, mint haszna. Bízom benn, hogy mindenki, akit elér a kórság, gyorsan és szövődménymentesen felépül! (Persze annak örülnék a legjobban, ha mezszíntől függetlenül mindenkit elkerülne...)
Az első BL meccsen Ligetvári, Székely, Tönnesen és Mahé kimaradók.
Engem Markussen kerettagsága eléggé meglepett, mondjuk a leigazolása is. :)
Hármasvédőben mintha kicsit kevesen lennének, talán ezen a poszton lenne Ligetvárinak esélye bekerülni, de ezzel egyelőre várni kell. SEHA f4-ban játszott valamennyit? Én a döntőt néztem, ott ha jól emlékszem nem került pályára. De legalább keretben volt.
Székely szerintem már ezerszer megbánta, hogy aláírt Veszprémbe. :(
Mi kint vettük meg a jegyeket, ezért semmilyen értesítést sem kaptunk, de ez nem is izgat.
Csak arra gondoltam, hogy ha mindenki eljuttatná egy lezárt borítékban a jegyeket és a kitöltött nyomtatványokat a klubhoz, akkor csak annyi lenne a segítség, hogy a borítékokat egyben eljuttatják az EHF központjába (Bécs).
Így van, szokás szerint megették Bánhidi színésznő mozdulatait. Másrészt a Szöged lenézte a fiatalokat, akik csodásan játszottak. Ha több rutin lett volna (majd lesz) akkor bizony döntetlen de inkább vendégsiker a vége. Az eddigiek alapján izgalmasabb lesz az alsóház, mint a korábbi szezonokban, de a tülekedésből szerintem Élesék kimaradnak.
Közben azért érdekelne, mi az EHF protokoll tömeges fertőzés esetén? Mert az oké, hogy ma még elnapolják pl. a Szeged meccsét. Nem hinném, hogy kuriózum lesz az esetük (sajnos), és azt se hinném, hogy majd a végtelenségig lehet tologatni és átszervezni...
Plusz nincs garancia arra sem, hogy mondjuk a FF előtt 2 nappal nem jár így egy csapat. Van ennek így értelme?
Nekem van jegyem, így leírom, érintettként hogy látom a helyzetet.
Folyamatosan figyeltem a hivatalos oldalt, sokáig csak az szerepelt fenn, hogy először aug. 31-ig utána pedig okt. 31-ig nem tartanak semmit a Lanxessben. Visszaváltási lehetőséget nem láttam se ott, se értesítést nem kaptam róla.
Ahogy olvastam a hírt, hogy visszavásárolják a jegyeket, rá 5 percre jött a mail a vásárláskor regisztrált e-mail címemre, hogy mi a további teendő (világosan angol és német nyelven megfogalmazva). Szerintem ez eddig rendben is van, majd meglátjuk, hogy a tranzakció milyen gyorsan megy végbe, ha gondoljátok, szívesen megírom, milyen átfutási idővel dolgoztak.
Azt mondjuk kicsit furcsálltam, hogy a 21. században digitális azonosítással (nem egy számsor, vásárlási kód és egyéb azonosító van a jegyekhez) nem lehet a refund-ot megoldani, de nálam hozzáértőbbek biztos tudják, miért kell visszapostázni mindent. Mivel postafiók címre megy, így bízni kell a Magyar Postában (is), nekem ez okozta a legnagyobb gondot... Az értéknyilvánítottként való feladáson addig gondolkodtam, amíg ki nem számoltam, hogy 4 jegy esetén mennyit kell ráfizetni...
A Klub, ha akart volna, reagálhatott volna, ez nem történt meg egy hét alatt. Plusz ennyi ember esetében összekoordinálni, összevárni a jegyeket, melyik jegyhez milyen formanyomtatvány stb. elég nehéz és sok hibalehetőséggel járó történet. Ha probléma adódik, kié lesz a felelősség? Itt nem csak jegyár visszafizetésről van szó, hanem arról, hogy a következő FF-ra felajánlanak elővásárlási jogot a visszaváltott helyedre is, erről is nyilatkozhatsz, hogy igényt tartasz-e rá.
Nyilván gesztus szintjén szép lett volna, de tekintve, hogy az elmúlt években mennyire lehetett a FF-s jegymizériák során a Klubra számítani (akár nyílt kommunikáció szintjén, hogy az irodán meg se igényeld, mert hiába voltál az elsők közt, jársz ezer éve, keresztül-kasul a világon értük, nem az fog számítani -le van már osztva-, max. akkor kapsz, ha valakire rádöntöd az asztalt)... Sajnálom az irodán dolgozókat, mert ezeket a döntéseket nem ők hozzák meg, de nekik kell tartani a hátukat. Aki meg tudta venni a jegyét/jegyeit külföldi oldalon keresztül, az valószínűleg el tudja intézni ezt a procedúrát is, ráadásul gyorsabb és egyszerűbb, mint még egy köztes állomást beiktatni.
Lehet, hogy egyedi a véleményem, de mivel szerintem több, mint 1000 (lehet 2000) jegy van Veszprém szurkolóknál, alighanem mindenki szívesen fogadná, ha a klub, amelyik sokszor elmondja, hogy milyen sokat jelentenek nekik a szurkolók, ezúttal besegítene, koordinálná ezt a "küld vissza a nyomtatványt és a jegyet" dolgot!
Lehet, hogy ezt csak a kényelem mondatja velem, de érdekelne, hogy akiknek jegyük van, azok mit gondolnának erről!
Engem annyiban nem érint, hogy nekem eleve nem volt :P de az a 3% valami csókos lehetett, mert én sem találkoztam olyan hírrel, hogy a halasztást követően lett volna mód visszaváltani. Vagy csak nagyon apró betűs...
Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy beengednek nézőket, max. akkor ha a foci Bundás kilobbizza és az magával ránthatja a többi sportot is.
A ma esti kezdési időpont valóban nem túl barátságos, de a BL miatt hozzá kell szoknunk sajna.
"Az érdeklődést jelzi, hogy az előzetesen megvásárolt jegyek mindössze három százalékát váltották vissza.*
Ennek ellenére a már belépővel rendelkezőknek is újból jelentkezniük kell az elővételi szakaszra, ugyanis a korábban megváltott jegyek árát visszatérítik, és – a beengedhető nézők számának függvényében – később újraértékesítik."
Ez innen Mo-ról egy kicsit bonyi lesz!
* ezek szerint volt visszaváltási lehetőség! Ki tudott erről??
Van egy olyan érzésem, hogy Tönnesen nem fog sok lehetőséget kapni igazi tétmeccsen, bár sérülés esetén ismét nagy szükség lehet rá, mint ahogy NL sérüléseinél is volt.
Mahé ra pedig egyszerűen szükség van, a játéka nekem Chema t idézi, persze mikor jól játszik.