Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Megnézted az NGK gyertyát ( B 9-10 EGV-EVX ) ? Nem kell elkapkodni , de azért lehet még ma lebeszélem valamelyik hőértéket ! Már biztos van valami elképzelésed rá , ugye ?
Úgy már jobb valamivel sz.tem is , de az e.gyujtást azonos motoron belűl a benzin égési sebessége , a sűrítés + a karburálás is nagyban befolyásolja . ( érintkezési hibás a "h" gombom , de azért feltünhetett volna nekem hogy kimaradt )
Még 1 kérdésem lenne : a csinált főtengelyednél tudsz ellensúly adatot grammban vagy %-ban ? Mert én most nagyon benne vagyok ebben a melóban , és nem akarom elhemarkodni , viszont a tiédnél ránézésre nagyon kicsi az ellensúly .
Ha már pc-s progin tuningoljuk a 20-ast akkor a pc is témába vágó azt hiszem , nem árt ha pár perc altt lefut a progi , nem fél nap alatt ! Mert van olyan progi ami nagyon +fogja a pc-t .
A legközönségesebb széria gyujtás, + ha a Béla-bácsigépét v. 24-oblokk akkor mitsubisi ami pont olyan mint a P20 csak tartósabb. Benzin a régi 92 szuper.
Szóval régebben a számítógépet tuningoltam-fejlesztettem, de azóta áttértem a motorra :D. Szóval a sz.gépre nem marad egy fillérem se. Szerencsére ez még tökéletesen használható, programozáshoz, egyéb egyetemi dolgokhoz bőven elég, ezen kívül elfut rajta a Live for Speed nevű nagyon komoly fizikai motorral rendelkező szimulátor, amivel szoktam versenyezgetni (persze ennek is csak a demoja van meg, 1 pálya 4 konfig.jával meg 3 autóval, mert soha nincs pénzem megvenni a teljeset, de szerencsére demoval is van pl. magyar bajnokság, ahol csak azért nem lettem 2., mert az egyik versenyen szakadt a net, mikor 3. helyen mentem, így az 0 lett :S).