Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

vbandit Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18016
köszi,akkor holnap nagy munkám lesz:(
Előzmény: Brian63 (18014)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18015

A frissítés előtt nem mozdult el a 6,1-ről, míg most stabilan 5,8-5,9.

Megyek frissíteni!!!!! :-)

Én ugyanígy azonos útvonalon amikor átvettem az autót 6l.

Jöttek a -7fok reggelek, 6,1l

Most, hogy melegedett az idő ismét visszament 6l-re

Tehát azonos útvonalon, azonos stílussal tényleg érezhetők az apróbb eltérések is. (pl. hőfok)

Előzmény: kzs_2007 (18013)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18014

Valaki aki mostanában szerelt lámpát!!
az lenne a kérdésem,h a vezetékek hol mennek bele a lámpába?
Pl ki tudom e huzni őket valahol ha pl ki akarom teljesen szedni a lámpát?

Egy szervíz udvarán láttam egy magocskát, lekapott bal első sárvédővel.  Úgy láttam, a kerékdoblemez és a sárvédő közötti üregben megy a kábelkorbács. Persze egy müa. gégecsőben.

Szerintem nem nagyon kihúzható.

Előzmény: vbandit (17996)
kzs_2007 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18013

Köszi a biztatást.

Nem írom le a teljes sztorim, mert igen hosszú lenne, de az, hogy az Óbudában soronkívül fogadtak, az annak köszönhető, hogy a Pappas után azzonnal felhívtam egy szerencsétlen srácot a KIA Motorsnál, és enyhén ingerülten minden rázudítottam.

Alapvetően az a baj, hogy sok szervíz nem veszi meg vagy nem tudja használni azt a berendezést, amivel pl. a szoftverfrissítéseket lehet csinálni. Ilyenkor viszont nem azt mondják, hogy bocs, de nekünk nincs ilyen, kérem menjen más szervizbe, ha ilyen gondja van, hanem mindenféle idióta mesével állnak elő.

Jövő héten megint megyek az Óbudába és lehet, hogy jön a "szétborítás", mert hibakód nincs.

Neho-nak: tisztán a fedélzetire hagyatkozva jött ki a ~3dl. Minden nap ugyanott megyek, ugyanabban a tempóban +/- 15% eltéréssel.

A frissítés előtt nem mozdult el a 6,1-ről, míg most stabilan 5,8-5,9.

Előzmény: vbandit (18005)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18012

Várd meg amíg megszárad és egy sima ronggyal töröld le! Amilyen kényesnek tűnik a kárpit olyan jóindulatú, vagyis könnyen tisztítható.

Nem nagyon izgat, mert (bár szeretem az autóm) úgy vagyok vele, hogy ő van értem.

A gyerekeimet nem szoktam emiatt legorombítani. Egyszer szóltam csak, amikor az 5 éves kisfiam rárakta a sáros cipőjét a könyöklőmre... :-) (élvezte a nagy autót)

Az már egy picit túlzás volt.

Előzmény: neho (17995)
piti81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18011
Márpedig mint tudjuk tökéletesség nincs, csak egyesek ezt nem tudják.. :-D
Előzmény: Brian63 (18008)
piti81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18010

Üdvözlöm Zenész elvtárst!

:-)

Üdv.

Előzmény: GregHozta (18007)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18009

Na tessék.

Itt egy újabb áldozat :-)

Rönyót kellet volna vennünk?

Előzmény: ilias (18006)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18008

UramAtyám!

Ez rosszabb, mint amikor a hülye kollégáim beírogattak ide mindenféle  hülyeséget.

Itt már mindenkinek üldözési mániája van. :-)

Tessék figyelembe venni, ez nem egy E Merci. Nem szabad meghallani, ha mozog a kesztyűtartóban a térkép.

Most már kezdem azt hinni, túlzott elvárásaink vannak.

OK k. sok ez az 5 millió, de azért még mindig ezerszer jobb a Ceedem a hibáival együtt mint a céges Astra és Focus.

Tényleg csak egy két apróságot kellene megoldani a tökéletességhez... :-)

Előzmény: GregHozta (18000)
GregHozta Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18007
Izgulni nem izgulok, csak már nagyon várom, hogy kész legyen.
No, de mivel hajnalban kell kelnem, megyek is aludni.

Hogy mindenki értse... holnap reggel megyek bőröztetni az autót.
Előzmény: neho (18002)
ilias Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18006
Mától "én" is rángatózós lettem (405 km). 3-as fokozat, lassú gyorsítás, 2100-as fordulat és egyszer csak ott volt. Igen... Mindha kimaradt volna a gyújtás.Nem tetszett. Viszont ma 60 km-t tettem meg a városban, 5.7 l-es átlaggal.
vbandit Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18005
Nekem is néha rángat,de most majd vissztérek a spurira és akkor jóval kevesebbszer fog, probáld ki és közben járt végig az összes környezetetben lévő kereskedést + telefon a KIA -nak és amit itt leirtál mond el!!!
Remélem megoldodik a porlémád,fel a fejjel!!!
Előzmény: kzs_2007 (18001)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18004

....viszont lefóliázzák a kormányt és az ülést, ígaz kivenni már nem tudják....

Kocsi átvétel után néhány nappal visszamentem vezető oldali ajtó beállításra. Miután visszakaptam a kocsit a parkolóban, nekem is benne hagytak minden fóliát, papir szőnyeget... :-)

neho Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18003
Azért 3 dcl fogyasztás különbséget reálisan lemérni, azért az nem akármi,
Előzmény: kzs_2007 (18001)
neho Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18002
Nem kell ez a pánik keltés,

izgulsz már? /holnap reggel/
Előzmény: GregHozta (18000)
kzs_2007 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18001

Szevasztok!

~1 hete voltam szoftverfrissítésen az Óbudánál, ahol rendkívül korrekten álltak a dologhoz. Ezt sajnos elég jól meg tudom ítélni, mivel már 4 szervizen vagyok túl és ennyi dilletáns vagy hazug "szakembert" még nem láttam.

Jut eszembe, a Pappasról olvastam vhol, hogy milyen korrekt... Hát én nem így vettem észre. Én k. ideges lettem tőlük, nem hogy akkor, ha ezt a flegma stílust egy 15 milliós Mercinél játszák el.

SENKINEK NEM AJÁNLOM!!!! K. drága, semmi közük a KIA-hoz (még kell pár év), viszont lefóliázzák a kormányt és az ülést, ígaz kivenni már nem tudják.

Azt amit ők 3 óra alatt nem tudtak megcsinálni, azt az Óbudában 20 perc alatt megoldották.

Az más kérdés, hogy nálam NEM működik normálisan a frissített szoftverrel sem az autó. Továbbra is rángat, viszont kb. 3 decivel kevesebbet fogyaszt.

Kezdem feladni. Nagyon örültem amikor átvettem a majdnem fullos autót és mára eljutottam odáig, hogy ha nem buknék rajta, akkor azonnal kiszálnék belőle. Ez döbbenet, hogy december eleje óta (nov.27-én vettem át) folyamatosan rángat a kocsi, és nincs megoldás.

Bocs a panaszokért, de nagyon elegem van belőle.

Csumi

GregHozta Creative Commons License 2008.02.22 0 0 18000
Ma új zörgési pontot találtam a kocsiban. Mivel jó idő volt, leengedtem a bal hátsó ablakot. Ahogy a Törökbálinti útra értem, fel kellett húzzam, mert azt hittem, kiesik, vagy kitörik. A kb. 10 centire leengedett ablak mozog, és kocog a keretben.
Tegnap pedig a bal első futómű felől hallottam egy oltári koppanást, ahogy a Hungária körúton áthajtottam a síneken.

Gratula az új tulajnak.
piti81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17999

Köszi Doki!

Üdv.

http://ceedservice.extra.hu

Előzmény: Doki1984 (17994)
vbandit Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17998
ja és 12500Km után vettem észre,h van kis sárga "tankolj paraszt" ikon a műszerfalon,ekkor 110km-t mutatott még megtehető távnak!
vbandit Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17997
JA most jövök a benzinkutrol...
már csak vidéken lehet "normál áron" tankolni...
794 Km re tankoltam 42,56L
SZerintem korrekt..ja a fed comp 5,8L/100km -t mutatott..
Visszafele kerek 4L en állt a fed comp végig 90el jöttem 5. be :)))
JA és 37 az átlagsebesség!!
vbandit Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17996
Valaki aki mostanában szerelt lámpát!!
az lenne a kérdésem,h a vezetékek hol mennek bele a lámpába?
Pl ki tudom e huzni őket valahol ha pl ki akarom teljesen szedni a lámpát?
:))
neho Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17995
"A vezetőülésem háta már tök koszos...)"

Várd meg amíg megszárad és egy sima ronggyal töröld le! Amilyen kényesnek tűnik a kárpit olyan jóindulatú, vagyis könnyen tisztítható.
Előzmény: Brian63 (17993)
Doki1984 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17994

Hali!

Én voltam!!! Beszerzem és viszem!!!

Előzmény: piti81 (17955)
Brian63 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17993

....Szerintem is gyenge pontja az autónak az alsó szürke müanyag....

Érdekes, mindenki Ceed-ja a Ceed-em világos műanyagait:

1. Szerintem kevésbé lehangoló mint a fekete

2. Nem látszik rajta annyira a sáros lábnyom ahogy csemetéim bemásznak hátra.

(A vezetőülésem háta már tök koszos...)

Amúgy van néhány "érdekes" bírálat. A háromsoros fikázás szerintem biztosan nem valódi...

Bírom a kritikát, de amikor olyan negatívumokat írnak amit a vásárlás előtt láthattak, na az egy baromság.

Előzmény: neho (17990)
piti81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17992

Csak regsitrált tagok fognak tudni beírni.

A jogosultságokat meg én osztom ki... :-)

Üdv.

http://ceedservice.extra.hu

UI: A talin remélemtalálunk még jelentkezőket adminnak az oldalra, így könnyebb lenne a szerkesztés meg a moderáció is.

Előzmény: Törölt nick (17989)
neho Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17991
Bocsánat,

Ez durva volt /nincs jó napom/.
Előzmény: neho (17990)
neho Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17990
elolvastam a legújabb Népítéletet,

ez egy b............., dilettáns! Én bítrom a kritikát, de a baromságot...?!

- Szerintem is gyenge pontja az autónak az alsó szürke müanyag, de......de ez már látszik a vásárlás előtt is. Ebben a kategóriában , sőt egyel feljebb is vannak ilyen spórolós elemek, de lagalábbis olyanok, melyekre nem fordítottak akkora figyelmet.

- Én Octavia párti vagyok, de ha a Cee'd futóműver vagy motorja hangos, akkor ez az emnber nbem ült Octaviaba, de lagalábbis Tourban nem.

A Cee'd a hibáival együtt is NEM EGY KATEGÓRIA AZ OCTAVIA TOURRAL!

Bocsánat, nem akartam leírni, de...............................de ez egy hülye, vagy szándékosan ír ostobaságot valamiféle érdekből.

ui: egyébként az Octravia Tour fő müanyagai vannak azon a szinten, mint a Cee'd gyengének - egyébként általam is - , vagy olcsónak titulált "szürke fele", ami ha máshol is de bármelyik kategóriatársban megtalálható, még a "tökéletesre hangolt" új Fókában is!
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17989
...esetleg, ha műkszik szét lehetne válogatni

műszaki, beszélgetős, szervíztapasztalatok stb. alfórumokra

és valami védettség is kellene, hogy...hogy...hogy...

reg-hez kötött dolgokra gondolok
Előzmény: piti81 (17986)
piti81 Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17988

Rám a tegnap hozta a frászt.

Régebben kis tick tick halk hangot halottam hátulról vagy 2x azóta semmi.

Majd ha lesz hideg fülelek.

de a tegnap ugyanaz a han jött előlről, és már halottam 1x azelőtt. Mindent kipakoltam és minden egyenetlenségmél halottam, amiből valjuk be van elég kis hazánkban. Kipakolás után még mindig hallom és szomoró voltam. Akkor mérgemben ráütöttem az anyós ülésre, és megint halottam a hangot, megint poroltam rajta és megint hang. ekkor megmozgattam a jobb ülést menet közben előre hátra, és onnan semmi.

tehát valami rugó ahol bekattan, nem volt rendesen a helyén azt, halottam, amiután határozott mozdulattal, bekattintottam már nem hallom.

:-)

Bennem is bennem van az üldözési mánia, ugyanis az itt leírt hibákból hál isten semmi nem jött be nálam.

Alapból jó a fényszóró, hangot halottam régebben hátulról de már nem ( lehet a melegebb idő miatt, mások is mondták ), eddig 1x sem torpant meg. megy mint a golyó és semmi más hiba.

A fogyi 6,2 2000 km után, remélem lesz ez jobb is. Nem mintha ezzel elégedetlen lennék.

Most mutat még 530 km-t megtejhetőnek 500 km megtétele után, mondjuk kb 60 liter ment bele legutóbb púpozva. Gondolom ennek is köszönhető.

Népitéletet majd 5000 km után tervezek írni.

Kiber! Olvastam a tied, nagyon korrekt!

Tervezem most a ledeket előre helyzetjelzőbe, héátra fék meg helyzetjelzőbe. könnyűfém felni márciusban. Ablakot felhúzó automatika bezárás után, meg tolatóradar.

Bocs a hosszú levélért.

Üdv.

Monk (144) Creative Commons License 2008.02.22 0 0 17987

Nekem is megremeg, mint említettem korábban. Én azt hittem, ez normális egy dízel autónál, ezek szerint nem?? :(

Viszont egyre jobban kattog a fékpedálom :(. A holtjátéknál egész nagyot pattan, nem is pattan, inkább durran lassan :(.

Előzmény: mozes76 (17980)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!