Mr Kwan Saihang beszelt a vilagvegerol,hogy minden ki megfog halni ,es ezer evekig a fold fog tisztulni ,azutan megint kezdodni fog az elet.Es hogy nincs sok idonk befejeznunk amiert itt vagyunk.......
az hagyján ma már azt is megtanultam hogy isten: NaCl
:-)
"Te Svedul is tudsz? mert ot élsz?vagy csak ugy megemlitettel,hogy rosszul értesz a magyart?( Ha erdekel,orosz Bibliaban is all: "elöszor volt Szó,és Só volt az Isten)."
Es a relativ vilagot pedig a CD ROM-hoz lehet hasonlitani;minden kivetelezes ami lehetseges az eletben,az mind megvan irva a programba.Szoval teljesen mindegy ,hogy mit valasztunk,eppen olyan mint ,hogy teljesen mindegy ,hogy a jatekos milyen gombot nyom ,az eredmeny az le van irva a programba.
Mint a lava lampa ami divatos volt a 70-es evekben .A folyadek mennyisege soha nem cserelodik ,csak a formak cserelodnek,mint a CD ROM -ban.
"en a test-lelek allapotot valahogy ugy fogom fel mint a szamitogep-program viszonyt.A test a szamitogep a program a lelek. Ha a test tonkremegy,meghal az ugyanolyan mint amikor tonkremegy a szamitogep is. De ha mielott mondjuk a szamitogepemet odavagom a folhoz a programot valaki lementi 2 masodperccel mielott hozzavagnam,a program nem vesz el.Az megmarad. Es pl a biblia beszel egy "mennyei testrol"ahol tovabb elunk majd,ami mas mint a foldi test. Na marmost ha a lementett programot atmentem egy masik szamitogepbe akkor amikor azt az uj gepet bekapcsolom csak a regi program fut rajta ...de uj testben.Valahogy igy kepzelem el a feltamadast.Es szerintem Isten van olyan okos hogy ezt meg tudja tenni."
csipy1
aszongya az illető hogy gyógyszerkutató kaliforniában
“There is no reason anyone would want a computer in their home.”
— KEN OLSON
CHAIRMAN OF DIGITAL EQUIPMENT
(1977)
I did make a number of statements and still make statements that people don't understand about computers, or delight in misquoting. A long time ago when the common knowledge was that PCs would run our lives in every detail, I said that if you stole something from the refrigerator at night you didn't want to enter this into the computer so that it would . . . mess up the computer plans for coming meals.
Olsen clarified that point to Schein again for the latter's 2003 history of Digital:
As Olsen explained to me at length and attempted to make clear, he thought it would be unacceptable to have the computer in the home controlling everything. Why would anyone want that? He did not object to the concept of a PC at all . . .
Nonetheless, the out-of-context misinterpretation of Olsen's comments is considered much more amusing and entertaining than what he really meant, so that is the version that has been promulgated for decades now.
nekem is lett volna eselyem ra,de elszalasztottam,inkabb a ketellu kard forma videot vettem meg es tanultam;de mar nem gyakorolom es kezdem elfelejteni.
Mi értelme a jóga utánzásának, ha az ember sötét oldala ugyanolyan középkori keresztény marad, mint annak előtte? Ha valakinek sikerül véghezvinni, hogy élete hátralévő részét egy gazellabőrőn töltse egy bo-fa alatt vagy egy gompa sátrában anélkül, hogy politikával vagy biztonsága összeomlásával törődne, akkor az esetet kedvezően lehet megítélni.
írja a fenti idézet előtt
sarkít és általánosít,
aszongya: Azonban ha vki nem hajlandó elfordulni a világtól és mindörökre elmerülni a tudattalanban, akkor a puszta tanításoknak nincs hatása, vagy legalábbis nem a kívánt hatást érik el.