Ahhoz, hogy Kiel vagy Barca -Veszprém meccs legyen a 4 közé jutásért, az 1. és 2. helyen kell végezni a német és spanyol csapatnak, és a Veszprémnek 5.-nek vagy 6.-nak kell lennie. Ha jól számoltam. És nekünk min. a 3. hely most nem tűnik túlzásnak.
Kicsit továbbgondolva: vélhetően majd nem a PSG-Kiel-Barca ellen kell menni a FF-ért. Ez is valami. Nem lebecsülve a Nantes-ot, az első komolyabb erőfelmérő a Barca elleni hazai lesz okt. 21. körül. Összességében rendben van a sorsolás. Kiro visszatér :)
Hát, megjött a BL-sorsolás. A két csoport igencsak eltérő az erőket elnézve. Az A csoportban könnyebb odaérni az 1-2. helyekre, de kiegyensúlyozottabb teljesítményt igényel, több olyan csapat van, ahol meg lehet égni. Nálunk a B-ben azonban nehezebb odaérni az 1-2. helyre, viszont a mezőny középcsapatai közül szerintem a gyengébbeket kaptuk.
Már csak ez hiányzott! Ez valami hivatalos infó vagy abból következtetsz rá, hogy a Hummel-szerződés most fut ki? 2 éve röppent fel a hír hogy váltunk, tavaly a formaruha már szittya volt. Én is örülök, hogy nagyobb készletem van korábbi mezekből.