Remélem jól telnek első napjaitok.
Nekem sajna nem tökéletes. Megbuktam. Talán nem írtam elég szépen. :-))))) Ez van. Ismétlés a tudás anyja. :-))
Most hogy mondod, KrapulaX, végül hogy is küldtél SMSt? Emilio nagyon megsértődött, hogy őt gyanusítottam! Te is láttad, azóta szóba se áll velem! :-))))))
Sziasztok!
Nem semmi most indult az év és már királyunk sincs. Én sajnálom, igaz sosem kedveltem sem a zenéjét sem a megjelenését de attól még sajnálom.
Emilia: Boldog uj évet! Írni nem mertem mert a multkor is felhúztad a nózid, hogy sms-t írtam :))))
A_girl: Nagyon boldog uj évet! Ma megyek megnézni a vendégházat, szóval szervezem a bulit 1000-rel.
Miért? Hogy jártál a Karácsonyi lapokkal? Szerintem sikerrel, kivételesen kaptam tőleg levelet. :-)))) Látni, hogy ünnep volt. :-)))))
Én is könnyes búcsút veszek ettől az évezredtől. Most tudtam meg, hogy az asztrológia szerint a kétezres év volt számomra a nagy változások időszaka. Még van hét órám megváltani a világot. :-))
Minden szépet és jót kívánok nektek az új évre. Csók!
Emilia: Jól beszélsz, ide nekem a Szuszit :)))
Mesélnivaló? Nos az estéim elfoglaltak kissé mostanság (értsd nem dolgozok este :)) de létezik az email nevű találmány. Próbálkozz,próbálkozz,próbálkozz :)))))
Végülis igazad van a karácsonnyal kapcsolatban. Már csak egy kérdés. A családod is netezett éppen? :)))))))))))))
Krap: :-)))) Ha szuszi Emiliora indul be, akkor ne vidd el egy szervezett randira. Te talán örülnél ha a mamád beszervezne neked látatlanba egy csajt? :-)) Persze, ha én tenném, az más, az amolyan baráti segitség. :-)))))
Emilio:
szóval hagytál pihenni.:-) Köszike. Már kipihentem magam. Úgyhogy szivesen összefutnék most már veled. Mesélnivalóm lenne dögivel :-), csak nem itt mondom el. :-))) Képzeld, holnap vacsorameghivásom van. :-) Most más az illető, róla még nem meséltem. :-))) De ha nem látlak, nem is tudok. :-(
a_girl: szerintem nem baj, ha karácsonykor is netezünk, legalább a szeretteink körében ünneplünk. :-))))))))
Emilia: én szeretnék majd kis blökiket, de képzeld el amint egy kosárra való kis emilió csóválja a farkát és közben boldogan maga alá pisil :))))))
a_girl: szenteste sőtt egész karácsony alatt direkt jó volt netezni egy kicsit. A sok rokonlátogatás és a jópofizás már-már kezdett megártani.Ráadásul nem is kedvelem annyira a karácsonyt, a husvét az igen sonka kaláccsal na az már jobban fekszik :)))
Emilio: lehet lecsúszol a szusziról, mert komolyan gondolkodok rajta, hogy elviszem egy boxerhez egy légyottra :)))))
Most mé? Jó volt a műsor a TV-ben. Gondoltam hagylak pihenni :)))) Úgyis fáradt vagy :) Néztem a B2-t, aztán meg ezt a szuperbajnokot.
Látod milyen ez a karpulax? Elzárja előlem a kutyáját. Nem gonosz? :)) Bár ha belegondolunk a Karpulax egy gonosz figura volt a képregényben, úgyhogy minden stimmel. Csak hozta a formáját :)))
Én nem is voltam itt szenteste! Bibíí :)) Meg netközelben sem. Egyébként az a legalkalmasabb időpont, mert az ember úgyis otthon van. A függőség ott kezdődik, amikor buli, nyaralás, vagy ilyesmi helyett irogatok ide. Na ilyet sem fogsz látni :))
Sziasztok!
Látom, még éltek, nem durrantatok ki a sok kajától.
Azért az meglep, hogy még szenteste is képesek vagytok leülni a gép elé. Nem vagytok ti egy kicsit túlzottan indexfüggők?
Na, nekilátok tanulni, mert így soha nem fogok átmenni a vizsgán.
Pussz
Szóval a tvnézést választod helyettem. :-)) Flangálhatok itt neked szexi pizsiben, te mégis a Friderikuszos gyerekeket nézed. :-)
Ezért úgy döntöttem, ma kivételesen korán nyugovóra térek, úgy nyolc körül. :-)) Igaz, múlt éjjel is kicsit múlt nyolc, mikor ledöltem, bár az meg reggel nyolc volt. :-(
Nem értelek KrapulaX :-))), te elzárod a kutyád a hapsik elől? Hát remete életet kell melletted élnie? Miért nem hagysz neki egy kis romantikát? :-) Aztán meg lennének kis szuszik, mint ma a Beethovenben. :-)))))
Emilia néni: Örülök hogy tetszett itt nálunk. Kicsit késtem ugyan a betonozással, de majd akkor január végén megnézheted :)) Ha nem lepi be hó :)))
A fogaim köszönik jól vannak, csak szűrővizsgálaton voltam.
Krapulax: Ki írta? (A mondatot sem értem nagyon :)))
Éltek még? Én már annyi finomságot kóstoltam... :))) Nem zabáltam (mielőtt belekötnétek :)),hanem csak eszegettem :))
Szia :)))
Hat az tuti, hogy nem mondhatja rólam senki azt, hogy nem viszem véghez céljaim :))))
Különben is, másképp ugrott volna a karácsonyi üdvözlés, hiszen a mailok nem mentek el, igaz az SMS-is döcögősen.
a_girl mint ellenálló? Félmunkát sosem végez, az tuti hogy egy kormánypuccsot pikk-pakk összedobna :))))))))
a_girl: megvan az iq tesztem eredménye. Hála égnek negatív :)))) Majd megírom mire jutottam.
Most megyek alukálni
kedves barátom szavaival búcsuzok:
-ki kell nagyon szedulok es hny inegem vena :))
Úgysem találjátok ki ki írta :))))))
Beszélgetünk itt, és most tudom meg rólad, hogy nagyon akaratos vagy. :-)) Mondhatnám, egy szavam se lehet. :-)) Vagyis az nem számit. :-)
Tudatom a többiekkel is, hogy óvakodjanak tőled! Ne a törpétől! :-))
Ebben a pillanatban meg kiderült, hogy Emilio papát sem kimélted, és csak megszerezted, amit akartál.
Bosszantó. :-)))
Már csak arra vagyok kiváncsi, a_girl ellen tud-e állni ezeknek a támadásoknak. :-)))))))
Kezdek megőrülni. Minden üdvözlő mail visszapattant. Pedig milyen jó fiu is voltam, mindenkinek külön írtam.Bezzeg a hugom, írt 1-et és azt küldte szét :)))
Na mind 1, majd ujra elküldöm őket.Az SMS-ről meg jobb nem is beszélni. 50 ből 1 elmegy :)))
Boldogot nektek is! Remélem már jót falatoztok, engem épp éhenHALatnak. :-))
Már réges rég itthon vagyok. Nekem nagyon tetszett tifelétek. Már sötétben érkeztünk, főtér kivilágitva, óriási karifa, mellette sétálóutca szintén diszben, csomó ember, tök szép látvágy volt. Olyan kis romantikus. :-)) Aztán meg másnap csak Böszmét kerestem. :-))) SMSek oda-vissza, mosst már kb tudom, hol keressem őfelségét, de sajnos nem jött össze a találkám vele. Pedig a nagy hidegben jól kiugrándozhattam volna magam integetés közben. Bocsi, KrapulaX, majd legközelebb, asszem jan közepén-végén megyek újra. :-)) Remélem akkor szép fehér lesz, úgy még ennél is szebb lehet. Most bezzeg pont eljöttem, mire havazott.
Emiliom, csak nem fáj a fogad? :-( Lehelek rá egy csókot, jó? :-* Jobb?
Emilio: minek hajtod azt a halat ennyire? Csak nem azért mert a neve Vanda? :))))
Lányok segítsetek, valahogyan rá kéne venni Emiliot, hogy járjon rendszeresen sqash-olni a hugommal. Mióta mondták neki, hogy nem szeretne járni azóta pokol az életem :)))) A hugom itt csipog, hogy pont mikor kezdett belejönni emilio akkor tiltották el tőle.
Szerintetek hol kapok hatalmas gumicsirkét a blökinek? Már csak neki nincs ajándéka :(((
Na idefigyelj hajnélküli! Nem biztos hogy akku van a számban, csak olvastam, hogy egyes emberekben az amalgántömés akkumulátort alakíthat ki :)) Ha nálam így van, akkor legközelebb arról üzemeltetjük a digi fényképezőt :)) Egyébként mondta a doki, hogy jók a fogaid Laci :)) Illetve mondta volna, ha Laci lennék :) Az aszisztenskiscsaj meg dekoratív volt. Meg dekoltázsa is volt rendesen :)) El is felejtettem egy pillanatra hogy hol vagyok ;))
Most mész vásárolni? Vegyél nekem halat ha arra jársz :))
Lányok további kellemes készülődést!
Te meg körbe szőrösszájú vásároljál nekem sok-sok ajándékot :))
a_girl: hogy egyem a bioritmusod :)) Nem mondanád meg a főnökömnek, hogy esetleg igazíthatná a munkakezdésemet a Te bioritmusodhoz. Ennek rengeteg előnye lenne, pl ha együtt alukálnánk nyugodtan ágybahozhatnád a reggelit :)))))))
Emilia: Kár, hogy nem a legszebb időben jöttél. Pécs szép tud lenni. Azért remélem tetszett.
Emilio: hallom titokban erőművet üzemeltetsz a fogaidban. Közben rájöttem ám miért olyan szép az aszisztens néni: elfogyott az érzéstelenítő és gondolták ezzel is el lehet vonni a figyelmedet :))))
Na asszem ideje nekilátni az ajándékvásárlásnak :))))
Pusszantás (te bádogfogu kimaradsz az osztásból:)))
Emilio!
Most miért? Én mindig itt vagyok időben! Persze az én bioritmusomnak megfelelően.:-)))
Egyébként nem tom, miért jöttem be, mikor délben úgyis haza mehet mindenki. Erre a pár órára felesleges volt.:-)
Na puszi mindenkinek!
KELLEMES KARÁCSONYT!
Csak én keltem ilyen korán? Hiába no, be kellett fejezni a betonozást :)) Bár Emilia néni elment már, de a polgármesterrel megegyeztem, hogy akkor már lebetonozom az egész várost. Bocs Emilia néni, a böszmét azért nem láthattad, mert éppen áthelyeztem máshová. Csak így tudtam lebetonozni alatta a földet :)))
Krpaulax: Ébresztő!! Menjünk halat venni. De hozzál három napi hidegélelmet. Emléxel tegnap mennyien álltak a halaspultnál? :)))
a_girl: Jó reggelt Neked is! :) Már munkaidő van :)))
Beépített úszógumi... Mi jöhet még? :))) A hugod is azt mondja hogy nem jó az az úszógumi. Hiába mondtam én el neki az érveimet. Nem vagytok ti rokonok? :)) Majd bezzeg ha kitör a háború, akkor én ebből hetekig elvegetálok :))) És különben is nincs is úszógumim. Max egy kicsit téliesített kivitelben leledzem mostanság. Azért azt a fél csirkét rámtukmáltad mi? :)) Hogy fagyjon ki a windowsod.. :))))
Emilia: Na hazaértél már? Sosem írsz mostanában :)))))))
Ma olyan jó napom volt, hogy madarat lehetett fogatni velem. Fogatm is, igaz egyesek tuti belekötnének, hogy már rég kilehelte a lelkét szegény pára, de nem számít.Most miután Emilioval bekebeleztünk egy komplett grillcsirkét kissé piledtt vagyok.
a_girl: jó, csak ne állj nagyon messze :))))(mondtam már hogy köszi-köszi-köszi a segítséget? :))))
Emilia: hogy tetszett pécs?
Emilio: Na nem vagy semmi, a hugom ágyában pihened ki a csirke fáradalmait és azt próbálod megideológizálni, hogy igenis normális dolog beépített úszógumival rohangálni télvíz idején :)))
Méghogy derékban bőőő? :))) Te állat!! Na csak érj ide!!
ezek után nézheted hogy mikor betonozom le a garázsotok előtti részt!! :)) De Hurley-nek én is eladnám a lelkem :)))
a_girl: Beszállhatok a hóemberépítésbe? Ha kell még dózert is hozok, csak temessük be Krapulaxot :))
Emilia: Még mindig nem tudsz válaszolni. Béna, béna, béna!! Ott volt a szemed előtt a böszme és nem vetted észre? :)) (Bár mondtam én hogy nem is olyan böszme :))
KrapulaX!
Mindig tudtam, hogy önfeláldozó vagy!:-))))
Ha lesz hó januárban, akkor ígérem, hogy csinálok belőled egy hóembert, de nem ám görgetéssel! Hógolyóval:-) Csak hogy számomra is legyen benne valami élvezet:-)))