Keresés

Részletes keresés

ChrisH Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20887
Te Ito... miért tűnik nekem a cicád inkább barnának, mint feketének?
Előzmény: ito okashi (20880)
banyoca Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20886
Kosztoskáéknál a 2 lány tesó valami miatt összabalhézott, morogtak, fújtak egymásra. A nagyon félénket el is kergette a másik, na én még még nem láttam ilyen üldözést! Hétfőn nem is láttam a Kisfélénket, így kaja osztáskor félre tettem a részét és elindultam felkutatni, meg is lett hamarosan, a vízelvezetőből "szólt" ki nekem hogy "itt vagyok" de érdekes módon olyan keserves volt a nyávogása, próbáltam kicsalni, de csak nem akart kijönni, így odaraktam neki a kaját. Azon morfondíroztam hogy esetleg kiközösítették, valahogy nem akart kimenni a fejemből, mert a nyávogása nem tetszett. Következő nap nagyon sokáig hívogattam, nem jelentkezett, aztán szerdán megjelent és olyan éhes volt neki esett a kajának, most nem érdekelte hogy a többiek morognak rá. Megsimiztem és akkor vettem észre hogy egy hatalmas seb van a hátsó lábánál, godolkodás nélkül rohanok haza a fertőtlenítőért, közben azon aggódom el ne tűnjön, meg hogy remélem hagyja magát. Mire leértem pont ott volt a ház előtt, és még viszonylag könnyen sikerült is lejódoznom a sebet. Tegnap déltután már a jóddal a kezembe indultam a sétára, sajnos cicóka sehol nem volt, pedig jó lett volna világosba megvizsgálgatnom azt a sebet, de este szerencsére ott volt, de ahogy számítottam, nem jött oda hozzám. Mivel szokatlanul jó volt az étvégya, nem okozott gondot az ugrálás sem, nem eröltettem a dologot. Később körém gyültek a többiek mindeki megkapta a napi simi adagját, közbe Kisfélénk egyre közeleb jött, utoljára őt simizgettem, tovább mint a többieket, közbe azon agyaltam hogy kéne még egyszer leápolni azt a sebet, aztán hirtel zutty, megbillentettem az anyagot, így megint bizalmatlan lesz hozzám :(( A seb egyébként úgy néz ki, mintha lenyisszantottak volna egy darabot a bőréből, tudom rémesen hangzik, de szerintem beszorult valahova, vagy talán autóval találkozot? nem tudom! szerencsére étvágya van, a mozgásán egyáltalán nem venni észre semmit, nem sántit, szökdécsel stb. A seb sem gyulladt be ezek szerint, mert az fájdalommal jár.
ChrisH Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20885
Sigue.. csak zárójelben jegyzem meg, hogy itt "valakinek" egy kazalnyi csodálatos kis maine coon cicája született. :)))

Ent.. Jó olvasni, hogy ennyire összepajtáskodtatok Linux-szal! :) Viszont szerintem félreérted Zsebit. Attól még, hogy ő ilyen kimért, nem biztos, hogy nem szeret. Nálunk Trinci volt ilyen, de rájöttünk, hogy van valami abban, ahogy inkább egy méteres távolságból néz ránk szerelmetesen, és nem bújik állandóan az ölünkbe. Puszit sem kíván adni, max az ujjamhoz dörgöli a pofáját, ellenben Carlos-szal. :)
Szeret ő benneteket, és biztosan hálás is, csak másképpen mutatja ki. Meg kell tanulnotok a nyelvét, ennyi. :)

Előzmény: Ent (20868)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20884
mifene nem lehet linkelni onnan ?
Előzmény: gyanus_capa (20883)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20883
marmint errol van szo

ChrisH Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20882
Milyen nemes a tartása! :) Nagyon szép cicus! :)
Előzmény: Törölt nick (20847)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20881
hehe ez a kacsintos kep nem semmi!

;-)

Előzmény: Sushi (20877)
ito okashi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20880
Oni üdvözli I. Lujzát!
Éljenek a fehér tapis feketék!
ChrisH Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20879
Te jó ég, NYCgirl, ezt a hozzászólást olvasva nehogy lelkiismeret furdalásod legyen!!! Biztos vagyok benne, hogy Te mindent megtettél a cicádért, hogy így kellett lennie, egyáltalán nem a Te hibád!
Te meg, pm, ettől nagyobb marhaságot nem is csinálhattál volna, igen nagy fokú érzéketlenségre utal, amit írtál.
Előzmény: pamcsimamcsi (20825)
ChrisH Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20878
NYCgirl... nagyon sajnálom, ami Moszattal történt. :( Borzalmas lehet neked most, pláne, hogy ilyen hatalmas útra mész, biztosan jó lett volna egy régi társ. Fogadd őszinte részvétemet! :(
Előzmény: NYCgirl (20804)
Sushi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20877
Heló Evribádi! Látom zajlik az élet továbbra is! ;-))) Nagy az Isten állatkertje...

Áber, sikerült tegnap beszkennelnem pár képet!
Csekkoljátok szegény rosszsorsú cirmókáimat! ;-)

ÉKM, Lujza valóban előkelő hölgyemény! Az elegáns előkéje is ezt mutatja, hiszen így még véletlenül se eheti le a fenséges fekete bundáját! Nagyon szép cica, gratula hozzá! :)

banyoca Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20876
Hihetelen! már 2 éve hogy elment Ödönke?! én annak idején kinyomtattam a fotóját, hogy dicsekedjek vele! :)
Előzmény: Törölt nick (20872)
banyoca Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20875
GYÖNYÖRŰŰŰŰ!! Őfelsége I.Lujza talán épp a koronájára vár ezen a képen. :))))
Előzmény: Törölt nick (20847)
orbi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20874
EKM: Tényleg olyan a tartása mint valami előkelőségnek.

Sigue: A végén még elcsábítod a szomszéd cicát :))

agicza: A szempilla befordulásnak annyi a trükkje, hogy ne farkasszemet próbálj vele nézni, hanem „oldalról” vizsgáld. (ez így bénára sikerült, de nemtom másképp fogalmazni... remélem érted.)

banyoca Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20873
Szia NYCgirl! jó utat Neked! és ha megírod azt a cikket, küld ide a matskák2-be is!
Előzmény: NYCgirl (20844)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20872
Óóóó, micsoda vallomás! :))) Köszönöm, az emléke nevében is!! Két éve már, hogy elment az örök vadászmezőkre egerészni, de a mai napig úgy emlegetjük, mintha még mindig élne, sőt soxor ezt a széllelbélelt Rezsőt is "leödönözzük". :))

Minden provokációra meg nem kell ám ugrani, mert akkor az ilyenek vérszemet kapnak...:-|

Előzmény: gyanus_capa (20865)
orbi Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20871
Személyiségzavaros cápa ,-PPP
Előzmény: gyanus_capa (20838)
Ent Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20870
Ez így van, viszont utolsó mentsvárként bevált :))
2 nap, 2 éjjel semmi "tévedés"

Na, szép álmokat!

Előzmény: gyanus_capa (20869)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20869
hat az a borsmenta tamadas nagyon ovon aluli is volt a reszetekrol mar ne is haragudj

;-D

Előzmény: Ent (20868)
Ent Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20868
Így van. Linux-szal most teszteltük le a fejhallgatómat, közben felváltva dorombolt, macerált, én maceráltam, és gyömöszölte a lábamat (a földön ültem) majd nekem támaszkodva félálomba szenderedett, végül belehallgatott a zenébe, (az LGT gitárszólóján igencsak kapkodta a fejét, kicsit megkavarták hogy hol jobbról, hol balról jön a fülesből :)))
Zsebi közben a maga kis kimért módján 3 méter távolságról figyelt minket.
A fajmmakkaság sem garancia a szeretetre.
Néha pedig pont fordítva van.
Előzmény: gyanus_capa (20867)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20867
Ehhez nem kell fajmacska.

Amugy tudod az eletben csak egy a biztos a halal. Bar most ezzel a tortentek miatt nem jo viccelodni. nezd meg mennyiunknek van sima ecceru mezei macsekja, es milyen boldogga tesznek minket. Emiatt kar megfosztani magad toluk a 'biztos' tudat remenyeret. Mert ilyen az eletben sajna nincs.

Előzmény: Törölt nick (20866)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20866
Nem azert akarok fajmacskat mert barmi kivetnivalot talalok a haziban, csak nekem fontos ,hogy garantaltan ne legyen beteg amikor megkapom.
Előzmény: gyanus_capa (20865)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20865
Na ugye! Tunderiek azok a sima macsekok is, soooot! Ugyanolyan kedves, es gyonyoru joszagok azok is. En emlexem, hogy egykor titokban milyen feltekeny volt mindenki Cicvarek Odonkejere!

;-D

Előzmény: Törölt nick (20862)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20864
Benne volt. :(

Most az elobb athelyeztem az emlek-cicak koze, Lujza Bettijevel egyutt. :((

Előzmény: gyanus_capa (20863)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20863
Hat automata vagyok en?! =O)

neeeeem, csak szorgalmas cicatarkarbantarto

;-)

Morcicat is felvehetned, sajna mar csak poszthumusz ;-(

Előzmény: Törölt nick (20861)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20862
Nem tudom, erre meg nem gondoltam. :(

Amugy azert nem ragaszkodom az utolso lehelletemig a bengalihoz. Itt a szomszed lakasbna peldaul egy isteni cirmos lakik. A multkor nyitva volt az ajtajuk es ott kukucskalt a resen. :)

Előzmény: gyanus_capa (20860)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20861
Hat automata vagyok en?! =O)

Az ugy megy, hogy a gazdi ir nekem es elkuldi azokat a kepeket amit a leginkabb szeretne latni a cicatarban. Ami a legaranyosabb, vagy legjellemzobb.

Garantaltan 24 oran belul felkerulnek a kepek. =O)))

Perszere azert van ugy ,hogy kiszolgalom magam...pl az "epitesz" macskak eseteben...:D

Előzmény: gyanus_capa (20859)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20860
apropo, miert nem erdeklodsz korbe hogy a kozeletekben lesz-e valahol macskakiallitas ? a szervezoktol megerdeklodhetned hogy hivtak-e oda esetleg bengali tenyesztot is. Lehet ha szemelyesen sikerulne ott elkapnod egyet, nagyobb eselyed volna egy ilyen joszag beszerzesere.

Előzmény: Törölt nick (20858)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20859
akkor legyel kedves az uj tagot automatikusan beregisztralni

;-)

Előzmény: Törölt nick (20858)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.06 0 0 20858

Regen reklamoztalak mar benneteket! =O)

Van hely boven a cicatarban, minden topiclako macsekot szeretettel varok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!