Keresés

Részletes keresés

elizaniko Creative Commons License 2008.07.03 0 0 50271
Milyen pólók  ?
Előzmény: martam (50269)
elizaniko Creative Commons License 2008.07.03 0 0 50270

Martam !

Ilyen kérdést !  Téged elfelejteni ?!?!?

Előzmény: martam (50269)
martam Creative Commons License 2008.07.03 0 0 50269

Violini!

Írtam mailt a pólókkal kapcsolatban. Van egy csomó!

Lányok!

Ha még emlékeztek rám, és van jelentkező, a karcagi táborra 1-2 utast én is szívesen felvennék hétfőn reggel. Sajnos csak odafelé tudom felajánlani, mert korábban el kell jönnöm.

Előzmény: violini (50160)
beszand Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50268
De jó lett, én karácsonyi ajtódísznek varrtam meg régebben. Ügyes vagy, tetszik!
Előzmény: bruer (50266)
farkaszsuzsa Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50267
Nagyon király, el fogják lopni!
bruer Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50266

Mai bütykölésem eredménye: Nyári "ajtónlógó" ;-)

Welcome
farkaszsuzsa Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50265
36évi

A férjem csak a kovács és lakatos munkákhoz nem ért, azon kívűl mindenhez.Valszeg ezt a barkácsolást ki fogja hagyni, bár azt mondta egy internetrő letöltött fotó alapján, hogy majd gondolkodik.Ez nála elég sokáig szokott tartani, de többnyire megoldás a vége.
A gombostűs módszer is tetszik, azzal még jobban lehet játszani a szélességekkel.
Ma azt hiszem újra csinálom a tatabányai táborba készült ferdepántot, amit a négyzet-rombusz-szalag lesz belőle módszerrel készítettem. Nem lett szép az első, lehet hogy valamit nem jól csinálok, nekem túl közel kerülnek a varrások egymáshoz. Vagy másnak is?
hajnikri Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50264
Oké, megdumáltál :DDD
Előzmény: Czkriszta (50263)
Czkriszta Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50263

Nem csalódtam benned!

De ha elárulod,hogy csináltad,és mivel az is jó! Majd eszmét cserélünk Csanakon! Már várom nagyon.

Előzmény: hajnikri (50262)
hajnikri Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50262
Esküszöm volt eszemben, hogy küldök neked belőle, de aztán beugrott, hogy Csanakon úgyis találkozunk, akkor majd lebonyolítjuk az átadást. ;D
Előzmény: Czkriszta (50260)
36évi Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50261
Ha nem felejtem el, és megtalálom a kupiban, akkor elviszem a gyárimat. Azért az nem egy egyszerű szerkezet. Kivéve, ha a férjed kovács/lakatos. :DDD
Előzmény: farkaszsuzsa (50238)
Czkriszta Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50260

Hajnikri!

Én itt  dícsérem az anyagaidat ész nélkül,hátha rohansz a postára,hogy elküldd nekem, te meg nemhogy nem válaszolsz, de még el is árulod,hogy nem tudsz mit kezdeni vele!!!! :o)

Előzmény: hajnikri (50234)
Czkriszta Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50259
gomdostű=gombostű
Czkriszta Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50258

Nekem is van sokféle méretű ferdepántkészítő ketyerém,de mégis ezzel a gombostűs megoldással készítem a ferdepántot.Sőt újabban már le sem vasalom. Nem sok értelmét látom.

Ha mégis vasalom,a ketyeréshez nem elég a két kezem. Valahogy a gomdostűst könnyebb egyedül vasalnom.

Én lennék ügyetlen?   (Csak költői kérdés,kérlek ne válaszoljatok!!!)

Előzmény: violini (50255)
kállószilvi Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50257
:))))
Előzmény: Laurendilla (50256)
Laurendilla Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50256
végre sikerült előbogarászni a fényképezőgépet, szóval amit réges régen igérgettem
Kállószilvi féle kitűzőkém ilyen lett készen :D csodameglepi volt amikor kibontottam, Szilvi tényleg nagyon ügyes vagy, köszönöm szépen a személyes kivánságteljesitést.

violini Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50255
Dereng,mintha nemrég valaki felemlegette volna 36Évi gombostűzős-vasalós verzióját,ami állítólag van olyan jó,mint a gyári cucc és nem kell hozzá semmi.Érdemes visszakeresni.Én még nem próbáltam,de többen dícsérték már.
Előzmény: farkaszsuzsa (50228)
csáknir Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50254
Köszi Gabicza! Azt reméltem, hogy van valami emil elérhetőségük.
Előzmény: gabicza (50247)
mammka Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50253

Maple! én is köszönöm,hogy megosztottad a levelet velünk! Hú,még most is libabőrös vagyok-ez nálam a nagyfokú érzelmek jele....

Milyen csodálatos lesz,ha meggyógyítják ezt a kislányt!!!!!

Maple: írtam mélt tegnap...és nagy-nagy meglepi volt!:))))))

Előzmény: maplesyrup (50243)
borcsamama Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50252
Ez nagyon jó hír, reméljük a kezelés is hatásos lesz. Tiszta szivemből ezt kívánom Fanninak.   Végülis mi lett a takaróval, sikerült eladni?  Lehet hogy szó volt róla csak én nem figyeltem?
elizaniko Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50251
Örülök, hogy biztató híreket kaptunk Fanniról. Kérlek továbbra is tájékoztass minket a kislányról !
Kaoka Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50250

Maple!

Szorítok Fanniért.-:))) Sokat gondolok rájuk, már akartam kérdezni tudsz-e róluk valamit. Remélem eredményes lesz a kezelés.-:)))

N.Lonci Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50249
Violini! 50219 hsz.-t még nem olvastad? Válaszolj, ha kell, kb 2 hétig nem tudok aztán vele foglalkozni, további jó napot
N.Lonci Creative Commons License 2008.07.02 0 0 50248
Némácska mél ment
gabicza Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50247

Csáknir! Rákerestem, ezt találtam.  ITT

Előzmény: csáknir (50246)
csáknir Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50246
Lányok! Ismer valaki a TÚR-TŰ csoportnak holapját, vagy valami elérhetőségét?
Tucipatch Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50245
Koszonom az ertesitest amit oromkonnyek kozot olvastam, hiszen Fanni egy boldog orajaert en is illetve mi is hozzajarultunk (mindezt csak remelem, mert nem tudom mi lett a mi block-unk vege, hova kerult es, hogy valoban tudtunk vele segiteni)
Fanni csak elore es kitartas...
Sok szerencset....
Ha kell van meg leveles block, vagy csinaljunk meg egy kort?
Dióhéj Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50244

Ó de jó, hogy írtál maple, épp a napokban gondoltam rá, hogy mi lehet vele :-)

Remélem még hallunk hírt felőle és csupa jót.

Gondol gondol gondol.

maplesyrup Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50243

Lányok!  Fanni Pekingben van! Apukája írt körlevelet, bemásolom, igaz hosszú, de talán nem baj, ugye?

Sziasztok kedves Otthoniak!

Eddig nem is próbáltunk írni, mert elhittük amit mondtak, hogy ITT a

Kórházban nincs lehetőség rá.

Ma megpróbáltam, és autómatikusan kereste a jelet, REMélem el is tudom majd küldeni.

Szóval. A kórház, a lakosztályunk szállodai színvonalú, ilyen otthon még  szerintem a magánkórházakban sincs. Márvány és cseresznyefa burkolat, tükörfényű cseresznyefa bútorok, komódok, éjjeliszekrények, íróasztal, fél falat borító TV monitorok, luxus a fürdőszobában, szóval, csak ámulunk ezen AZ igényességen.

Nagyon bízunk benne, hogy AZ orvosok szakmai tudása, és felkészültsége is ehhez a külső képhez megfelelően magas színvonalú. Tegnap vérvétel volt csak, ma röntgen vizsgálatok vannak beigérve. A személyzeten még nehezen igazodunk ki ,számunkra mind egyforma, AZ biztos, hogy rengetegen vannak, a nővéri vizitre AZ előbb legalább tizen jöttek, de előtte AZ orvosok is voltak jópáran. Mindenki mosolyog mindenkire, ha Zsuzsi éppen nem jön velük, mást nem is igen tudunk. Minden újabb vizitelő csapat kíváncsi Fannika mozgására, járatni kell előttük, nézegeteik AZ izmait, nézik hogyan ül zsámolyon, földön, ez számomra jó jel. A tegnapi orvoscsapat Fannika vizsgálata UTán azt mondta, szerintük erdményes lesz a terápia. Örültem neki nagyon, ilyet a többi családnak nem mondtak. A MI Dr Annünk még nem volt ITT, tegnap jött meg Singapurból. Talán ma találkozunk vele is.

Peking hatalmas, de mégsem zsúfolt világváros hangulatú. Nagyon tágasak AZ utcák, rengeteg AZ utakat szegélyező fás, virágos zöld sáv. A közlekedés katasztrófális, AZ a szabály, hogy nincs szabály. A piros, zöld jelzés nem jelent semmit, mindíg a tömeggel kell haladni. A terepjárók mellett keresztbe kasul tekernek a bringások, a riksák, a MI szemünknek elég furcsa látvány. Ja, és a dudáját mindenki elég gyakran nyomkodja.

Szóval számunkra teljesen más, de izgalmas, érdekes világ.

Ja, és még ami nagyon furcsa, de már élvezzük nagyon, hogy mivel ITT nagyon kevés a túrista, úgy megbámúlnak minket, mintha a holdról jöttünk volna. Mint valami csodabogarat, de rendkívül barátságosak, mosolygósak.

Tegnap is sétáltunk nagyot, AZ egyik olimpiai stadionhoz nagyon közel van a kórházunk, AKörül is lázas parképítés folyik.

A repülőtérről idejövet meg elhaladtunk AZ olimpiai fő stadion mellett, úgy néz ki, mint egy hatalmas gólyafészek.

A repülőutat nem is említettem. Mivel tudtuk, hogy hossú lesz, talán mondhatom, hogy rosszabbra számítottunk, elég gyorsan eltelt. Légörvény egyáltalán nem volt, ablaknál ültünk a szárny mögött, annak látványa is,na meg a naplemente, majd hamarosan a napfelkelte a felhők mögül, felejthetetlen élmény.

A szmog abban nyilvánul meg, hogy szinte mindíg felhősnek, ködösnek látszik AZ ég, egyébként meleg van. Este sem kell pulóver. Szóval a naptejnek nem érezzük nagy hiányát.

Így elsőre ennyí, amit megoszthattunk Veletek, ha Fannikával bármi történi, azonnal jelentkezünk.

Millió puszit küldünk mindenkinek :   Ági, Jani, Fannika, Lili

magneszs Creative Commons License 2008.07.01 0 0 50242

Farkaszsuzsa!

Akkor én is ezt teszem. Köszi ne fáradj külön fotóval.

Hétvégén a csoportunkkal táboroztunk, ott tapasztaltam, hogy jobban tudott az haladni a varrással, akinek jól elő volt készítve. Képeket itt láthattok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!