Szarvas Gábornak ezúton is szeretnék gratulálni. Ez nem sportemberhez méltó megszólalás. Pláne nem egy edző részéről. Ilyen uszítást az ember egy vehemens szurkolótól vár, nem egy edzőtől. Okornt lehet kritizálni olykor a stílusa miatt, de ilyen botrányos, uszító szöveg soha nem hagyta el a száját. Várom az Olaj elhatárolódását Szarvas Gábor edző kijelentésétől. Plusz Gábor kijelentette, hogy nem szimpatikus hanem nyertes csapat akarnak lenni. Megnyugtatlak ettől nem kell félned, Gábor. Szimpatikus már biztos nem, nyertes pedig remélem nem lesztek.
Először is szögezzük le, hogy baromi izgalmas, igazi döntő meccseket látunk, sok fordulattal, stratégiával és szép megmozdulással. Szolnoki oldalról főleg a triplákat, ügyes üresre játszásokat és könnyű kosarakat tudnám kiemelni, míg nálunk a küzdést és persze ZOZO-t, csupa nagybetűvel... Elképesztő a srác, sokan mondják ellenoldalról hogy csak büntetőt dob, csak azt felejtik el hogy azokból sok +1, miután pörögve, forogva 2-3 emberrel ütközve bedobja.
Nagyon nagy kincs a srác, még azon sem csodálkoznék ha külföldi csapat ki akarná vásárolni. Mert végülis ő nem csak nekünk de az egész magyar kosárlabdának egy kincs!
3. negyed végéig folyamatosan azt éreztem hogy fogyunk el és bedarál a Szolnok minket. A mi fegyverünkkel, sok gyorsindítással vezettek, anélkül egál lett volna a 3. negyed végéig, meg persze nekik mentek a tirplák. Szerintem jó húzás volt hogy doktor is játszott, kellett hogy kicsit pihenjenek a többiek addig. Éreztem hogy változtatni kell, különben vége lesz a döntőnek és nem éreztem az átütő küzdést, amivel meg lehetne ugrani. Zozo tartotta a lelket a csapatban. Aztán a 4. negyedben végre elkezdtünk védekezni, volt labdaszerzés, gyorsindulás ami nagyon hiányzott. Lett önbizalom, nem volt gond hogy 2-3szor tettük fel a labdát egy támadásban, mert összeszedtük a lepattanókat. És szerintem ez volt a küzdés mellettt a kulcs. Csak meccs végén néztem mennyi lepattanó jött össze, brutál különbség jött ki a végére.
Szerintem ezt a lendületet tovább fogjuk vinni, 1 meccs van, már nem kell semmit tartalékolni, senkinek. Okorn is kicsit okosabban meccselhetne, rajta csak a 4. negyedben éreztem(tv-ben) hogy elhiszi hogy tudunk változtatni és ez látszott akkor mindenkin.
sokan bíróznak, szerintem annyi történt hogy a Szolnok végig brutál keményen védekezett és a végére kicsit elfogytak, részben faultok miatt, részben fejben. Mi meg az utolsó 10 percben azt védekeztük amit tudunk.
Amit tovább kell vinni: küzdés, okos labdajáratás, leindítások, lepattanók és védekezés. Többi jönni fog és nyerünk.
ui: Benit meg ne szidja senki, még ha gyenge is 2 meccse, örüljünk hogy sérülten bír játszani... ő is ZOZO után a mi kincsünk....
Egesz evben a Szolnok ellen nagyobb aranyban minket sulytottak biroi iteletekkel. Tegnap volt nemi hazai palya es egybol jottok a birok minket tolnak dumaval. Beni sportszerutlenjen kivul kivancsi vagyok mi az ami bokte a szemedet mert ezen kivul ide oda szulettek teves iteletek. A Kovacs, Juhos, Taiwo repazo trio egy ilyen meccsen maga a balesetveszely.
Ahogy azt is látta az a vak ember, hogy Benkét felökleli Warner, lejárt az idő és Badzim óriási lépéshiba után dobta el a labdát mégis megadták a játékvezetők a kosarat.
Amikor ezután bíroztak a Falcosok ti önelégülten nevettetek, hisztiseknek tituláltátok és magas lóról osztottátok az igét, hogy márpedig veszíteni tudni kell.
Erre mit csináltok most?
Ugyanezt pepitában, csak szerintetek ezt nektek szabad és kell is csinálni miközben a szombathelyiek maradjanak szépen csendben.
Kosárlabdáról írok. Kit érdekel ki költött a keretre a legtöbbet? A legtöbb zsé nálatok van,ezt tegnap a bírók is megkapták,mikor színész benike nem kapta meg a sportszerűtlenjét. Ha nyertek papírforma,ha nem full gáz.
Ezért írtam múltkor is, hogy remélem, őt nem talàljuk meg egy ilyen év után...
Gasper: én nem látom ebben az egyértelmű búcsúzkodást: utolsó hazai meccs, előtte több nyilatkozatban direkt megszólította a szurkolókat, a vége egy hatalmas szurkolás és győzelem lett. Ezt megköszönte.
Ettől persze bőven benn van a pakliban a távozás, meglátjuk...
Gratulálok a csapatnak, -10-nél én sem tettem volna sokat a győzelmünkre. Szerencsére a srácok máshogy gondolták.
Értem én hogy joga van bárkinek a saját véleményére, de hogy Benit kell megtalálni Falco "szurkolóként" az nekem kellemetlen. Itt vagyunk a döntőben, 5 meccs fog dönteni. A kupát megnyertük.
Komolyan a csupaszív, egész évben erőn felül teljesítő csapatkapitányt kell most basztatni? Nem szokásom személyeskedni, de menj te a ...
Önmagában egy nyilatkozatból nehéz kiindulni, Gasper már tavaly tavasszal is kb búcsúlevélbe illően beszélt, mikor félbeszakadt a szezon. Úgyhogy az a 3 év is inkább 2.5 :) Ettől függetlenül simán el tudom képzelni a váltást, meglátjuk.
Gasper Okorn : : Nagyon kemény meccset játszottunk. Nagyon idegesen kezdtük a mérkőzést. Úgy éreztem a fiúk túlságosan felfogták, mekkora a tét. Sok kihagyott dobásunk és eladott labdánk is volt, amivel élni tudott a Szolnok. Szeretném megköszöni a csapatomnak, hogy megmutatta, mekkora tartása van. Tudom, hogy az este végére már senki nem fog emlékezni erre a meccsre, de ezt el kell mondanom. Hatalmasat küzdött ez a csapat ebben a szezonban, amikor minden rossz összejött. És mi mégis itt vagyunk. És küzdünk az utolsó - utáni pillanatig. Nincsenek szavak, de egyet megígérhetek, mindent meg fogok tenni, hogy szerdán fel tegyük az I-re a pontot. 50-50% lesz nyerni, ez egy 5m meccs, ahol bármi megtörténhet. Ma játszottuk az idei szezon utolsó hazai meccsét, ezért szeretném még egyszer megköszönni ezt a mai napot, illetve a 3 évet Szombathelynek. Beleszerettem ebbe az Arénába!
Több mint valószínű,hogy új edzőt kell keresni, aki legalább ezt a szintet meg tudja ugorni. Remélem új névvel rukkolunk elő, és nem a szokásos keringőből válogatunk.
Nem mondom, hogy nem volt enyhe hazai palya a vegen de azert mar egyszer ennek is meg kellett tortennie ellenuk.
Az elso felidoben Zozot is csepeltek es sokszor nema maradt a sip.
Warner ziccerezese is erdekes volt amikor bal kezzel lekonyokolte Baracot eltartva magatol, hogy esetleg szerelni tudja. tette ezt 4 faultal.
Azon rohogtem, hogy Subotic lefaultolta Kellert es Potocnik egybol orjongeni kezdett mar csak ugy rutinbol is. Erre Subotic leintette hogy nyugi, fault volt. Szoval ez is mind a szinhaz resze.
Egyrészt lejárt a 3 év amit a délszláv edzők állandóan emlegetnek, másrészt Kínában sokkal többet tudnak fizetni.
Na mindegy, van még egy 5.meccs, amit simán be fogunk húzni ;)
Ha csak egy picit is szigorúan nézem, akkor eddig az állás: Szolnok-Perl Zoli:2-2 Ha a Falco is megérkezik a meccsbe, akkor aranyéremmel jövünk haza, ha nem akkor vesztesek leszünk.
A meccs maga jó volt, most a győzelem is édesebb, mint egy 26 pontos meccsen. De semlegesként úgy láttam, kicsit sok volt a tévedés a javatokra, pont a végén. Amellett, hogy szünetben megtettem, hogy 3,5 felett nyertek, és ez nekem pénzügyileg jól jött. A végén szívbaj kerülgetett, mikor Kovács ráhányta a triplát. Máskor -6nál lepörgetik (leszarva a mixelőket, akiknek kellhet az under/over vagy a hendi miatt :D :D ), most meg Kovács úgy dobhatott, hogy a falcosok le sem szarták :)