Pannónia, a "magyar legenda". Ez a topik kapcsolódik a Pannónia motorkerékpárok topikhoz (http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9049017) Itt főleg olyan információk, hozzászólások találhatók meg, amelyek Pannónia tuningolással, versenyzéssel kapcsolatosak. Magas szintű szakmai ismeretek, trükkök, tippek. Csak haladóknak :-) !
Gondoltam, csak poénkodtam csöppet. Azt is megbeszéljük, mibe kell, milyen gyűrűvel, csapszeggel, stb.? Most még csak a morinihez, nsrhez,20hoz, meg a guzzihoz van minta.
Semmi akadálya. Kössz a meghivást még dumálunk. A jövö héten elmegyek szabira és magamra zárom a mühelyajtot. Talán akkor kész leszek meg fogyok is. A dugó ára érdekelt!
tudom, hogy többen vagytok itt, akk hivatásosan szerelnek nagy gyakorlattal, és ismerik a japán motorok lelki világát. Nos van egy kis kétütemű japán szarom, nem az igazi, nem bírok rájönni mi a baja, a fórumról is sok haver látta, ők sem értik mi a fasz van vele. Szóval ha valamelyik pesti szaki megtenné, hogy ránéz és mond valami, az nagyon jó volna, mert má tényleg a tököm tele van. Persze tudom, semmi nincs ingyen, nem is ingyen akarok segítséget (bár az volna az igazi :) )