Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Azt hiszem sokan félreértettetek engem, a „silók”, (már lezártam!), azért érdekelt annyira, mert olyat még csak a filmekben láttam… De ha ezzel itt „bonyodalmat okoztam, akkor bocsánatot kérek!
Kifejezetten, ami érdekel az a föld alatti bunkerek és társai, Ez már nagyon régen izgatja a fantáziámat. Azért mentünk le sokszor a Budai vár alá, úgy tíz éve volt egy hely, ahol be lehetett menni. Még most is ott van, de befalazták, sokszor jártunk ott, jó hosszú rész volt.
Ez a Halászbástya Dunai oldalánál van, a Hilton nagy szellőzője alatt. A helye most is látható, egy kis beton kocka a földben, felette egyből ott a boltíves lemezes szellőző.. „ezt csak úgy megemlítettem”.
Nem volt időm az összes, majd 2000 hozzászólást még itt végigolvasnom… ezért van az, ha néha olyat kérdezek, amit ti már letárgyaltatok…
A fotózással kapcsolatban, csak azt akartam, hogy ha lett volna „olyan” azt elküldtem volna valamelyik újságnak, nem a pénzért, mert alig fizetnek érte… az-az nagyon keveset…
Az nekem inkább hobbi, bár már készítettem egy-két sorozatot „érdekes helyekről, pontosan idáig 3-t, a sziklakórház a Budai várban, a tököli reptér és most a Váci Fegyház és Börtön.
A többi mind várak, kastélyok és hasonlók..
A fotóimat itt találjátok, belinkelem, http://merengo.hu/ember/?id=17
Remélem a „félreértéseknek vége” Nagyon tetszik ez az oldal, jók a leírások és a képek is!!
Gratulálok mindenkinek!:)))))
Üdv a vándorló
Szia, megfogadom a tanácsodat, esetleg az említett helyre ha mentek, ha lehetne és ráérek, mennék én is.. Vagy máshová.
A fotózást illetően én csak a full extrát akartam amúgy a helyi újságoknak dolgozom itt a kerületben. Jobban érdekelnek ezek, mint a fotózás….:)))
Hát hozd el Te azt a pecsétnyomót. Mis megbízunk Benned. Majd szépen mindent visszapecsételünk, miután megnéztük.
Egyébként meg pecsételni én is tudok. Sőt, még az a pecsétnyomóm is megvan, ami annak idején Sárbogárdon "elveszett". Ha kell, még bizottságot is alakíthatunk.
Remélem, én is mehetek.... Ha ráérek, a határidőig jelentkezek, de még nagyon kétes.
2 héten belül tervezzük meglátogatni T.A.B. hiányzó részeit. Képek megint kilószámra lesznek a képtáramban.
Vándorló!
Van egy javaslatom: hogy szokd a kihalt helyeket, menj fel például a Pilis-tetőre. Olvass sokat ebben a topicban, és a Légvédelmi rakétásban. Így még azt is tudhatod - mikor ott vagy, - hogy a wc a folyosó végén jobb, vagy bal oldalon van-e. Ha minden áron a föld alá szeretnél menni, látogass el Pécelre. Kezdetnek nagyon jó ez a kettő. Egyik sem őrzött, szabadon járhasz ki-be. Ne akarj rögtön olyan helyekre bejutni, amit nem is tudsz, hogy hol van, nem tudni kié, nem tudod, honnan kérj engedélyt! És légyszives hagyd abba ezt az álmokfutást.
Szia, ez a felszín alatt volt, vagyis van, vagy olyan, mint a többi, pl, a fóti?
Ja szeretnék Neked írni egy mailt, ha lehet, írj valamit, kitettem az emilemet.:))))
Üdv
"Titkos silók" voltak, a honi légvédelem egyik rakétaosztályának tüzelőállása volt Zsámbék, VOLHOV rakétákkal felszerelve, egy színházjegyet megérne, s fotózhatnál is, más engedély nem kell!!
A silókkal kapcsolatban… MEGKÖVETEK mindenkit, itt a topikon, hiszékeny voltam, most derült ki, hogy átvertek. Külön szól ez a volt tüzérnek, remélem nem haragszotok rám, illetve nem haragszol rámm….:)))))
Ígérem, abbahagyom ezt a témát, mert „nem is téma”, nem voltak…
Na jó, egye fene...
...itt utánna járhatsz egy Budapest környéki, egykor szigorúan titkos rakétasiló bázisnak.