Ezt egy OBIban méretre vágathatod (ha ott veszed meg), vagy válogatsz náluk a darabokból. Néhol lehet kapni rétegelt lemezből polcokat, abból is fűrészelhetsz megfelelő méretet.
Vagy, ha látsz valahol olcsó csempét (és szándékodban áll több képet is csinálni), megvehetsz egy dobozzal. Akciósakat párszáz forintért is lehet kapni.
Most beszéltem a Pvvári közönségszervezővel 2. kiállításunk ügyében :-)
Örült nekünk, és nagyon jónéven venné, ha a Pvvái Napok keretében tudnánk megjelenni. Ez az esemény mindig nagy hepajjal jár, Augusztus 10. és 20. között van megtartva. 3 helyszínt is ajánlott, a részleteket majd később beszéljük meg. Bemutatót is szeretne, sőt, a később megnyíló Művészetek Házában talán még szakkört is! Mondtam, hogy bérleti díjat fizetni nem tudunk, ő meg azt, hogy csak lógatható tárgyak elhelyezésére lenne lehetőség, őrzés bíztosított.
Sőt, valami kontrasztos formájú fekete üvegdarabokkal keverheted is, akkor nagyobb felületet tudsz beborítani. Mondjuk csíkokra vágott feketék kívül, belül és közöttük a kerekdedre (tekintettel az üveg saját mintájára) tördelt aranyozottak. Még a fugázást is meg tudod oldani kétféleképpen: a feketék közötti részt lefested arannyal, az aranyok között meg marad fekete. Nagyon elegáns lenne.
Egyszer vettem a Kőrisben olyan fekete üveget, amin bizonyos szögből halvány aranyszínű foltok tűnnek fel, nagyon jól néz ki. (Otthon kiderült, hogy átlátszó és lila valójában :-)