Keresés

Részletes keresés

ToMy_ Creative Commons License 1999.08.30 0 0 30
Hiya!
Mameg talaltam par poent.
Voltatok mar a kupiban? Es be is fizettetek Steroidot egy korre? :)))))
Madlab-nal cool robotot lehet kapni, ha viszel neki egy jo videokamerat meg egy puskat.
Ja, ha felvettem az elejen Ira-t, es vele belebotlok a Hicks familiaba, a foHicks rogton elkezdi dicsergetni, hogy milyen szep fogai vannak... :)) aztan ket dialog utan el is venne felesegul. Van ennek valami haszna?
bye all
ToMy_
Rambler Creative Commons License 1999.08.30 0 0 29
Section 9: The Queen Q:Where is she?
A: You have to go to the Meduna-sector with the garden. there is a small house in the bottom left corner. in this house is a switch, that open a door at on of the three statues. you can go in there and you will find her there.
Fireplace is an entrance to her underground levels or there is one in the garden maze but it is harder to
find and needs a key card
Tarathiel Creative Commons License 1999.08.28 0 0 28
Ja es a Rocket Rifle-t at lehet programozni valahogy? Nezi a szemetje a hasznalo ujjlenyomatat es ha nem egyezik, nem hajlando loni.
Tarathiel Creative Commons License 1999.08.28 0 0 27
Rajottem... hulye fejjel nem probaltam loni vele, csak azt neztem, hogy 0 other a loszer benne...

Mostanra mar eljutottam a vegere, kitakaritottam a palotat, de a kiralynenit csak nem talalom. Elliot nem mond semmit, Joe csak lepuffantana. Lehet, hogy minden szektort ki kell takaritani? Bajos lesz, mert meg van 2 tank (a kb. 12-bol), de nincs se LAW, se Mortar shell mar... Nem lehet esetleg sajat tankot szerezni? Hummer mar van, de azzal csak utazni lehet.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.27 0 0 26
ez biza általános, túl tápos lennél, ha mindenkitől felvehetnéd a fegyvereket
szóval a demóhoz képest egy kicsit keményebb lett ez a dolog
ha jó fegyvereket akarsz, támadd meg a patrollokat a városok környékén
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.27 0 0 25
a LAW egyszer használatos, nem tudsz bele lőszert tenni
Tomiboy Creative Commons License 1999.08.27 0 0 24
Kölcsönkaptam egy másolt verziót, és azzal kezdtem játszani.
Meglepődve tapasztaltam, hogy ha kinyírok egy fickót, akkor a legritkább esetben tudom felvenni a fegyverét. Nem is jelöli, hogy felvehetném. Pedig a demó verzsnben lazán fegyverkeztem az ellenségtől is.
Az, hogy nem található fegyver a halott ellenségnél, általános dolog, vagy csak a másolt CD örömei közé tartozik?

Tomiboy

Tarathiel Creative Commons License 1999.08.26 0 0 23
Hol lehet talalni a LAW pancelokolbe loszert? Mar Meduna kozeleben jarok, es igencsak elszaporodtak a tankok, szinte minden szektorra jut egy, de a SAM-nal 2 is... Raketaveto meg mar van 3, csak raketa nincs, a granatveto meg semmit sem er ellene.
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.13 0 0 22
na, megtaláltam a sztory, a hírös Hicks familiába botlottam bele...na majd újra
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.13 0 0 21
na, tegnap kihidalaltam
Ti hogyan mentetek keresztül a Cambria környékén levő "farmland"-en,

az én szánalmas történetem
természetesen tök sötét volt, mikor odaértem (Mr. Bobby még nem ad el éjjellátó készüléket, ugye, biztos majd akkor ha már a csapból is az folyik) és teli van a pálya roppant ellenséges, éjjellátó, sasszemű, a vadászpuska lőtávolságának fittyet hányó falusi keretlegényekkel, ha jól tapasztaltam (a kiluggatott bőr erről mindennél ékesebben beszél) általában négyesével mászkálnak, roppant sok idejük van - akár hármat! is beleeresztenek az emberbe - és úgy eltudnak bújni egy ajtó mögött, hogy az embereim nem tudják őket lelőni, viszont ők mindenkit halálos biztonsággal leszednek
na hogy is van ez?

szóval érdekelne hogy mi a fene is történik ottan, meg hogy lehet-e velük normálisan beszélni, mert a Darryl nevű fickó kinyírását bejegyzi a history logba is, szóval lehet hogy fontosabb karakter

van valami infotok?

rOver Creative Commons License 1999.08.12 0 0 20
Le kell fizetni Pablot es akkor nem lopjak. Ha meg mar elloptak akkor meg kell utni es visszaszerzi. ;)
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.12 0 0 19
azt már megnéztem, de csak alap felszerések vannak, ilyen spec dolgok még nem, szerintem ott is folyamatosan bővül a választék, ahogy előrehalad az ember a játékban (én éppen kézigránátot szerettem volna venni)

egyébként nektek is lopják a szállítmányokat? :)

InfraRED Creative Commons License 1999.08.12 0 0 18
Bobby Ray-tol lehet rendelni.. ha megvan a leszallopalya Drassen-ben

Bobby Ray webpage-ere ugy lehet eljuti, hogy az AIM-tol van egy link. Elsore csak egy under construction-t talalsz.. aztan nehany nap mulva jon egy mail.. es akkor mar lehet is rendelni a cuccot

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.12 0 0 17
Hali!
Újabb kérdések
Már van milíciám (azért voltam az elején olyan lüke, mert Omertában próbáltam képezni őket, és ott nem is lehet), de csak a városban lehet őket bevetni? Elfoglaltam az SAM site-ot Drassen mellett és félek hogy vissza fogják foglalni...lehet odahelyezni milíciát?

...

éppen most nézegettem a Talonsoft message boardot a JG2-vel kapcsolatban és teljesen összesz@rtam magam, ez a játék nagyon bonyolult és nagyon nehéz!!! tök jó :)

...

honnan lehet éjjel látó készüléket szerezni? kicsit röhejes, hogy valami véletlen folytán mindenhol sötét van, mikor csatára kerül sor, az embereim meg úgy botorkálnak mint a vakok (természetesen őket úgy leszedik, mint a legyet...röhejes)

ToMy_ Creative Commons License 1999.08.10 0 0 16
Hiya!
Nadebeindultunk... :))))
Szoval a pontokat az en meglatasom szerint a cselekedetei utan kapjak a fickoink.
Pl: ha a medic sokat gyogyit, akkor kapja a medical skill pontokat. De ha egy harcos sajat magat gyogyitja, akkor azert is kaphat pontot. Ilyen modon Grunty most az egyik mesterloveszem. :))))) Ha sok ellent nyirsz ki ugyanazzal a pasival, vagy sok talalatot viszeln be, akkor elobb-utobb a marksmanship-je menni fog felfele.
A karaktergeneralaskor meg az kerdesekre adott valaszokat nezi a gep, es abbol derivalja ki, hogy a fickod milyen tulajdonsagokkal fog rendelkezni es milyen bonuszai lesznek.
Ja, meg valami. A delkeleti varosba, ahol az a sok raktar van, erdemes benezni. A raktarak ladaiban cool fegyvereket lehet talalni. Itt szedtem ossze valami francia gepkarabelyt, tok ultra kinezete van, a hiradoban is lattam, a francia bekefenntartok ilyennel vannak ellatva. :))))
bye all
ToMy_
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.09 0 0 15
köszi!
más
Szerintetek befolyásolja a karakter fejlődését, hogyan állította be az ember a képesség pontokat?

én 70-re vettem a wisdomot, és a karakteremnek már javult eggyel a markmenshipje (a második csatában, mikor Drassen felé rajtunk ütöttek Dreina emberei), vagy ettől függetlenül fejlődik? Ti hogy látjátok?
Azon mondjuk csodálkoztam, hogy szintlépéskor nem lehet elosztani újabb képesség pontokat, úgy emléxem az 1. részben úgy volt.

Alex777 Creative Commons License 1999.08.09 0 0 14
A helikopterpilota Drassen legdelebbi kockajatol delnyugatra egy kockanyira talalhato (esetleg eggyel feljebb, nemtom pontosan), de meg kell keresni a terepen. Egy kis hazban van a mocsar kozepen, de a hazat csak akkor jeloli ki, ha mar meglattad, szoval be kell jarni a szektort.

Ha megdumalod a pappal Drassenben, hogy vigyen kajat a lazadoknak, akkor fel lehet venni Dimitri-t is, Miguel emberet, de egy kicsit gyoker egy fazon. Persze azert erdemes felszedni, mert ingyen van.

Ha nincs is kozponti raktar, azert nagyon hasznos ujitas, hogy van minden szektornak inventory-ja, amin kijelzi a mar felfedezett targyakat. Igy eleg csak belenezni a ladakba-szekrenyekbe-stb., aztan az inventoryban mar lehet pakolaszni. Az inventory-t ugy lehet elerni, hogy bekapcsolod a terkepen az utolso kapcsolot, ami kijelzi a targyakat., aztan rakattintasz a szektorra.
Az elejen tenyleg idegesito az embereid benasaga, de aztan szepen javulnak, meg a fegyverek is modernizalodnak. Drassent minel gyorsabban el kell foglalni, hogy legyen penzed. Aztan mar lehet miliciakat is szervezni a vedelmere.

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.09 0 0 13
KÉRDÉSEK:

hol lehet felszedni a helikopter pilótát?

én még csak a reptérnél tartok :( és ott mondta valaki, hogy van egy drogárus pilóta, aki a környéken kóborol, de tutira nem tudom hol lehet, vagy másik szektorban van?

mikor, hogyan lehet milíciát képezni? ha már csak 100%-os a royal népesség? sikerült már valakinek?

kiket sikerült eddig recruitolnotok? (nekem csak IRA-t, Miguel még elzavart, bár lehet hogy később érdemes lesz vele újra beszélni)

Mike
lehet hogy azért nem megy olyan jól a pisztoly-lövöldözés, mert közben a fegyverek elhasználódnak (egyébként a első részben is elég sokára lehetett felszedni a komolyabb fegyvereket)

harc közben szerintem csak be tudod kötözni a sebeket, adsz az orvosnak a main handba egy medical kitet, ha használod, akkor a célkereszt helyett egy nagy vörös kereszt jelenik meg és kiírja a szükséges időt, később a sebesültet be lehet osztani patient státuszba, egy másikat meg doctorba és akkor intenzívebben gyógyul...KÉRDÉS: városban intenzívebben gyógyul, vagy ez nem számít?

pénz: el kell foglalni a bányákat, azok termelik a pénzt, a map-en van egy olyan opció, amivel le lehet szűrni a bányákra (Drassen-nél is van egy , gondolom először ezt kell/lehet elfoglalni)

***
én még azon vagyok kiakadva, hogy nincsen központi raktár, így elég nehéz a cuccot az embereim között osztogatni

Mike Creative Commons License 1999.08.08 0 0 12
Lenne par kerdesem: (az elejen jarok)
- hogyan jutok penzhez? mar csak 6 nap van a ket hetbol kezdek kicsit aggaodni.
- hogyan tudok gyogyitani harc kozben?
- remelem nem 2 het alatt kell az egesz terkepet elfoglalni, vagy amit az elejen ad az csak egy kis reszlet?
Velemeny:
mit mondjak, ennyi rakas idiotat reg lattam. pisztollyal nem kepesek rendesen loni. (alig talalnak) a guta megut. Meddig fogok meg pisztozoni?
Kosz a segitseget!
Mike

par kerdesem lenne.

Spring. Creative Commons License 1999.08.06 0 0 11
Köszi ToMy_!

Azóta én is rájöttem :).
A gém nagyon jó, évek óta nem játszottam ilyen jót, akkor is a UFO Enemy Unknown-nal nyomtam. Az egy nemsemmi játék volt, és aszzem a JA2 is jó részben arra a harcrendszer ötletre építkezik.
Most éppen akórház körül tisztítgatom a terepet, már vagy 8 ellent lealáztam, de még mindig van. Állítólag :(

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.06 0 0 10
megvan!
csak a szánalmas gépemről le kell tisztítani egy két dolgot, hogy fel tudjam rakni, röhejes
(újítanom kéne)

aztán majd zúdítom a kérdéseket :))

ToMy_ Creative Commons License 1999.08.05 0 0 9
Hiya!
Tok egyszeruen. A kommandos kezebe adod, utana jobb kattintas, ekkor a kurzor bomba formaju lesz, ezutan a bal gombbal oda kattintasz, ahol robbantani akarsz. Ha jol csinaltad, akkor a gep rakerdez, hogy hany kor mulva durranjon. Ekkor a kivalasztas utan mar csak tisztes tavolba kell futni, es onnet elvezni a tuzijatekot.
Ha az anyagi lehetosegek engedik, mindenkinek ajanlom Shadow-t. Adsz neki egy Nigh Vision Goggles-t meg egy Extended Ear-t egy hangtompitos H&K MP5K kisereteben, es ejszaka egyedul megtisztit egy varost. :))))
bye all
ToMy_
Spring. Creative Commons License 1999.08.04 0 0 8
Sziasztok!

Létezik már angol verzió ;))
A game tényleg nagyon rulez, bár még össz csak 2 órát játszottam vele.
Meg tudná valaki mondani, hogy az időzítős TNT-t hogyan lehet felrobbantani?

Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.02 0 0 7
kicsit körbeszimatoltam
a CD Galaxisban szerdától már lesz az angol verzió :))) a Virtual Wordban csak egy hónapon belül mondták
PROMPT Creative Commons License 1999.08.02 0 0 6
Bocsi, hogy kétszer ment, de nagyon sz*r a net nálunk.
:-(
PROMPT Creative Commons License 1999.08.02 0 0 5
Az első nagyon tetszett.

Érdekelne a második része. Megoldható lenne vhogy?

PROMPT Creative Commons License 1999.08.02 0 0 4
Csak az első részét ismerem, de az sincs már meg, sajna.

Érdekelne a 2. rész. Nem lehetne vhogy megoldani?

ToMy_ Creative Commons License 1999.08.02 0 0 3
Hello!
Nincs oriasi gepigenye, eldocog szerintem akarmilyen pentiumon meg 32 megaval. Semmi 3d lens flare :) meg egyeb ilyen csicsamicsak, csak szintiszta strategia ne'mi rpg beutessel.
bye all
ToMy_
Kwisatz Haderach Creative Commons License 1999.08.02 0 0 2
engem nagyon érdekelne a játék, de ha jól tudom csak németül van még meg (az első is nagyon teccet, most meg olvastam erről a PC Guruban)

nagy a gép igénye?

ToMy_ Creative Commons License 1999.08.02 0 0 1
Nya. Dejo ez az internet. Mar meg is van a valasz, csak kicsit keresgelni kellett. Szoval, ha valaki mar elfoglalta Santa Monat, akkor ott van valami video shop, abban meg valami Tony. Na o az, aki fegyvert gyujt, nala lehet penzze tenni a felesleges stukkereket.
bye all
ToMy_

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!