az a baj,hogyha tobbet iszom egy poharnal;akkor nem tudom abbahagyni mert jol esik,minnel tobbet iszok annal jobban esik.Szoval azert jottem azzal az otlettel,hogy ha csak egy poharral iszom akkor semmi baj nem fog tortenni mert akkor meg tudok uralkodni magamon.
Tudod hogy Gurdjieff is szerette a borocskat?Es ket autobalesete volt amit "nemtudjak mitortent"Meg a fulebol is csurgott a ver ,fel halott volt ,de nem ment a korhazba.
hétvégén házasságon jártunk -világilag nősült egy barátom-, egész este én sütöttem a flekkent. pálinkával kezdtem, aztán fehér, majd vörös, közben pörkölt, saláta, flekken-minden. de még 30 sem vagyok. ;-)
ez lehet hosszú lenne. viszont kíváló zenit-et ittunk az asszonnyal. tudom ajánlani. az egyik legderűsebb bor amit ismerek. tisztára, mintha beszívnál, csak egy kicsit jobb ;-)))
nem tudom, de én tuti nem fogok kövérségbe meghalni. piától inkább, de ahhoz nagyon sokat kellene igyak. ;-))) és nekem a tajcsimester nem egy kategória a zen illetve a jógamesterrel. lehet te nem így vagy vele.
tudom. sőt. de ez sem jelent sokat. egy zen mestertől még elfogadom mert az tesz rá magasról. de egy jóga-mester aki életerejének teljes ura kellene legyen?! legalább is fura.. bár az lehet hogy feketemágiázzák, mert belepancsolt 1-2 érdekkörbe. az sem olyan ritka, mint 1-esek hinnék.
jól vannak. háztűznézőben vagyunk és elbacarintott hitelekben gondolkozunk. nem is tudom, erre a kis időre... ezzel a mindennappal pedig néköm gyühetsz, csak szemellenzős hivatalos-választott vagyok és zavar, ha egy jógamesternek 2 éven belül két szívinfarktusa vagyon.... khmm. aztán persze ki tudja. én biztos nem. no 1 szó mint 100 ismerem azt a társaságot belülről, illetve belső embertől -végletekig korrekt-, aki mesélt nekem ezt-azt, és igazából nem tetszik. meg ismerem az eredeti jóga tanításokat is. és a kettő nem passzol 1mással. nyugatiasított 'jóga'. ez olyan kb., mint a kínai dzsessz...
lehet most leszek rombolni illúzió... de az az emberke nem egy hűde nagy jógamester. tud 1-2-3 dolgot, sőt jóindulatú - bár a magyarországi ága akiket először beavatott szó szerint, szerinte: elzsidósodott, pénzcentrikussá vált,- de az igazi ortodox jóga szempontjából NEM létezik 'mindennapi' élet. ez tipikusan profán megfogalmazás. a jóga célja az egyesülés. az egyesülésben nincsenek mindennapok, hanem örök most van.