Keresés

Részletes keresés

banyoca Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21270
Tudnak ám mosogatni!:))) nem is kell már nekem mosogatógép:)
Előzmény: orbi (21267)
banyoca Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21269
Ezek szerint csak győzött a borsmenta:))))

Gyógyszertárba veszed (itt olcsóbbak az illóolajok), vagy pedig azt zöld dobozosat?

Előzmény: Ent (21268)
Ent Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21268
Zsebi borsment függő lett. Ha nem kapja meg az esti borsmenta anyagot a lépcsőházban tuttira odateszi a magáét.
Egyébként nem probléma.
Tehát:
"Borsmenta-olajat nagyker áron nagy tételben átveszek"

Zsebinarkó jeligére a kiadóba

orbi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21267
Ugyan, minek külön tányér? Csak felesleges mosogatás, mikor úgyis övé lesz a gazdi hamija is :-PP
Előzmény: banyoca (21266)
banyoca Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21266
persze hogy kilöki! biztos neki nem viszel külön tányért:))
Előzmény: n0ri (21265)
n0ri Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21265
hát igen, a nevelés.. nem elég, hogy Pocak már reggeli előtt ott ül az asztalnál, várva a sonkát, amit falatonként teszek a szájába, de most már a tányért is kilöki a kezemből, ha este a TV előtt ennék
Előzmény: banyoca (21264)
banyoca Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21264
Jól nevelt!!!! nem pedig lusta!!!! hogy én mennyire örülnék neki ha nem néznék ki folyton a számból a kaját, hanem megvárnák míg hagyok nekik a tányérukon:)))
Előzmény: orbi (21263)
orbi Creative Commons License 2003.06.20 0 0 21263
Hmm... kihaló állatfaj a matskák2?

Már megint bizonyította a két szőrmók, hogy mennyire különbözőek. Tegnap a vacsorához készülődés közben ott sündörögtek a lábam alatt, de miután nem törődtem velük Vadóc felült az ablakba, mint akit nem érdekel semmi. A kicsi viszont állandóan útban volt, sőt megpróbálta evés közben elpofozni előlem a husit. Vadóc eközben háttal nekünk elnyúlt az ablakban és tanulmányozta a kinti eseményeket. Sunny sikertelenül próbálta utánozniegy éhező árva megható nézését.
Végeztem az evéssel. Még csak készültem felállni az asztal mellől, mikor egy kövér szőrcsomó kivágódott az ablakból és a következő pillanatban Vadóc ott ült a tányérja előtt ...
Beste lelke még arra is lusta, hogy kinézze a számból a falatot... naggggyon tudja, hogy mindig hagyok nekik pár falatot.

norsycat Creative Commons License 2003.06.19 0 0 21262
Tudod hány ilyen van?
Annak idején nagyon sok kiscicámat ellopták, többnyire pont a legszebbeket. Pedig ha bejött volna elkérni, biztosan adtam volna, hiszen nem volt egyszerű gazdát találni a piciknek. Így meg izgulhatott az ember, hogy vajon jó kezekbe került-e. Volt, amikor 2 hét múlva egy kuka mellett találtam meg az ellopott cicáimat, betegen, alig tudták megmenteni őket. Később az egyiket újra ellopták, a másik pedig beteges maradt, zihált a tüdeje felnőtt korában is.
Többnyire gyerekek és hősszerelmesek lopnak kiscicát, csak sajnos a fogadtatás kétséges.
Előzmény: putyi (21261)
putyi Creative Commons License 2003.06.19 0 0 21261
Sajnos még mindig nem keveredett elő! Az udvarban vannak amúgy! Tegnap anyósom is kereste egy órán keresztül, én is kerestem, de úgy, hogy átdúrtam az aljnövényzetet! A szomszédnéni mondta, hogy látott egy kislányt, ahogy a bejárati ajtónknál gugolt és hirtelen elszaladt utána... Lehet, hogy elvitte Nyarvogit...

Hogy lehet valaki ilyen szemét, hogy macskát lop???

Előzmény: rowena (21253)
Beren Creative Commons License 2003.06.19 0 0 21260
"Morpheus egy Csubakka imitátor!"

De jó neked! A mieink egyszerűen csak ordítanak... (:o)

Előzmény: cecameca (21254)
norsycat Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21259
Bocs, biztosan illett volna tudnom, de eléggé hidegen hagynak a sci fi filmek. Gimis koromban, sok évvel ezelőtt láttam a Csillagok Háborúja első felét, de bevallom kijöttem a moziból, mert baromira nem érdekelt. Sok ember pedig megőrül érte. Nem vagyunk egyformák, na.
Előzmény: gyanus_capa (21258)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21258
nem akkor itt van a link

http://www-atdp.berkeley.edu/1623/students/kimberly/chewbacca.html

vagy keress rá a neten a Chewbacca szóra

Előzmény: gyanus_capa (21257)
gyanus_capa Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21257
norsy nem lehecc ennyire műveletlen!

:-)

a Star Wars-ból a Han Solo (Harrison Ford) társát alakító csupaszőr micsoda (wookie) az, aki különböző hangmagasságokban hörög, morog stb

:-)

remelem engedi a linkelést a szerver

es itt a hangja is

Előzmény: norsycat (21256)
norsycat Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21256
Meg sem merem kérdezni mi az a Csubakka.

Megkezdődött a lepkevadászó szezon. Akikó az előbb hozott a szájában egy szegény lepkét. Vagy háromszor is elengedte, a lepke elrepült, Akikó pedig hatalmasakat ugorva újra és újra elkapta. A lepke az ágy melletti falra szállt, erre Akikó a földről indulva kb. 1 m magasan végigrepülte a 2 m hosszú ágyat, s kishíján freskó lett belőle is a falon. Egy focikapus nem vetődik ekkorát.

Előzmény: cecameca (21254)
n0ri Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21255
Bent vannak a házban, vagy kertben vannak? mert előbbi esetben egyszercsak elő fog jönni valamelyik fiókból:))Hányszor hittük, hogy eltűntek!! Meg a kertből is elő szoktak keveredni.

Pocak egyszerűen imádja a sajtos makarónit! Szabályosan kinézte a számból, oda kellett neki adnom, én meg mehettem új adagért. Fényesre nyalta a tányért.

Előzmény: putyi (21250)
cecameca Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21254
Éjjel különös hangokra ébredtem. Aztán rájöttem, ez nagyon ismerős. Egyszerű, Csubakka van a nappaliban, és már fordultam is befelé.
Csubakka???? Morpheus egy Csubakka imitátor! Teljesen olyan érzésem volt, hogy mindjárt jön Solo kapitány és felszáll az űrhajó.
rowena Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21253
Kedves Putyi! Ennyivel nem úszod meg a makkákról szóló beszámolót!!! Biztos vannak olyan dolgaik,kedves helyzeteik amelyeket bármelyikünk szívesen olvasna. Úgyhogy gyerünk mesélni!!!:-))
Előzmény: putyi (21250)
rowena Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21252
Köszönöm Murcika, benned biztam, hogy legalább Te elárulod:-))
Előzmény: MURCI (21240)
rowena Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21251
Hát az az igazság, hogy én rém tudatlan tudok lenni időnként....(ez most nem vicc:-)))
Előzmény: Törölt nick (21239)
putyi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21250
Köszi a válaszokat!

Amúgy nekem normál cirmos cicáim vannak! Egyszerű házimatskák, de nagyon aranyosak (Anyuka + 2db 2 hónapos kiscica)! Sajnos tegnap estéről mára virradólag az egyik kicsi eltünt! A feleségem totál ki van akadva, hogy hol lehet... Remélem meglesz...

Csak ennyi... Üdv: Putyi

Előzmény: orbi (21248)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21249
Ezt inkábbúgy szokták mondani, hogy ha nincs hasmenése tőle akkor nyugodtan lehet nekik adni! Ált. a laktózra érzékenyebbek, de higítani nem szükséges, mert pl. a cica-anytej erősebb mint a tehéntej és ha valamiért mesterségesen kell táplálni pici cicát (és nincs tápszer) akkor a tehéntejet fel kell túrbózni nem pedig higítani!!!
Szerintem egy kevéssel ki lehet próbálni és ha nincs gond (nem megy a hasa stb.) akkor adhattok neki!

Üdv!

Előzmény: putyi (21247)
orbi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21248
Putyi: Üdv a topicban :)

Kicsinek ne adj! Nagynak se igazán, mert nem biztos, hogy meg tudja emészteni. Ha egyébként egészséges, nagy cicád van erős higítással lehet próbálkozni, majd lassan növelni a tejet benne.

Milyen cicád van? Mesélj róla egy kicsit :)

Cicmic: Jól bírta és nem láttam semmi visszaesést.

Lajoskával mi van? Operáció?

Előzmény: putyi (21247)
putyi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21247
Új versenyző vagyok a topicban. Olyan kérdésem lenne, hogy lehet-e kismacskáknak (vagy nagynak) tehéntejet adni?

Köszi előre is a válaszokat...

cecameca Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21246
Gyanus_capa, a sül nemrég még jól elvolt, sajnos nem volt szerencsém személyesen megismerkedni vele. A család macskáival állítólag jól kijön, de ha megharagszik, jól odabök . Közben lökött gazdijával kettévált az utunk, így egy ideje nem hallottam róla.

Nem gondoltam volna, hogy a prófétavirág ekkora fejtörést okoz nektek:)

Cicvarek, büdös dög hazatolta az orrát?
Sejtem, hogy nem. Remélem egy hálátlan kis pernahajder, és most más valaki szőnyegén kelleti magát , vagy éppen cakkozza a családfő folteljét.
Nem is hallottatok róla?

Orbi, igazad van. Jövőre már biztosan jobban hozzátok lesz szokva Sunny.
Jól bírta az egyedüllétet?

cecameca Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21245
Persze, hogy nem lehet ilyen, mert jól megfürdettem:)
Előzmény: Törölt nick (21243)
bgrbftby Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21244
Az Adry 21201 (2003-06-16 21:40:11) hozzászólásához tartozó kép ITT érhető el (478kB)

Szintén Adrytól az eredeti 21205-ös (2003-06-16 22:11:42) hozzászólás szövege:
Ja, azt nem is meséltem, hogy jártunk vasárnap. Mindketten nagyon szeretjük a bodzavirágszörpöt és mivel múlt hétvégén lusta dögök voltunk elmenni szedni, vasárnap hazafelé jövet megálltunk a péceli erdőben, hogy majd jól szedünk bodzavirágot. Bodzavirágot 1 azaz egy darabot találtunk, a többi mind elvirágzott már, viszont kifelé bandukolva szembemiákol Pepita őmijausága. Nem lehetett levakarni magunkról, be akart mászni a kocsiba, mit volt mit tenni, hazahoztuk. Nagyon okos makka, a kocsiban 1általán nem félt, itthona fészerben kineveztünk 1 dobozt neki, kapott tejcit, husit, vizet. Vasárnap óta lakik a dobozában, de olyan szinten, hogy ki se mászik belőle, csak ha odamegyünk hozzá.
Különben felnégyelném aki kidobta, kb fél kiló az egész cicc és kb 7-8 hónapos lehet. Látszik, hogy szelid, házicicc volt. Szóval most Garfield mellé jött 1 kislány is, először féltettük a dagitól, de Garficban maradt valami lovagiasság, ugyanis némi szimatolás után szent a béke. (mondjuk amikor Pepita enni kap, akkor a dagadékot bezárjuk, látni kéne azt a felháborodott fejet, ahogy néz ki a teraszajtón: mijaz hogy más is esziik??:)))))
na megprószálom a linkelést:

A beillesztett képek ITT (117kB), ITT (123kB), ITT (170kB) és ITT (171kB) találhatók.

Nyomatékosan kérünk benneteket, hogy lehetőleg ne lépjétek át a hozzászólásokban a MM szerinti 100kB-os mérethatárt, inkább linket adjatok meg a képekhez!

Köszönjük.

Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21243
Murcikam, edesem, latod en kisakkozom, hogy mit is akart mondani az a neveletlen komornad.
Amugy, tudom, hogy alaptalan ragalom, a te kis popod az nem lehet ilyen....:)))
Sushi Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21242
Murcika, nagy szerencse, hogy a gazdád ilyen választékosan beszél, mert szerintem a topikon sokan tanultuk most meg ezt a kifejezést! :)))))
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.18 0 0 21241
Akkor egy emelettel följebb! :)))

De szerintem nem a szőr hanem maga a nyílás! :)

Előzmény: Törölt nick (21239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!