Zsebi borsment függő lett. Ha nem kapja meg az esti borsmenta anyagot a lépcsőházban tuttira odateszi a magáét.
Egyébként nem probléma.
Tehát:
"Borsmenta-olajat nagyker áron nagy tételben átveszek"
hát igen, a nevelés.. nem elég, hogy Pocak már reggeli előtt ott ül az asztalnál, várva a sonkát, amit falatonként teszek a szájába, de most már a tányért is kilöki a kezemből, ha este a TV előtt ennék
Jól nevelt!!!! nem pedig lusta!!!! hogy én mennyire örülnék neki ha nem néznék ki folyton a számból a kaját, hanem megvárnák míg hagyok nekik a tányérukon:)))
Már megint bizonyította a két szőrmók, hogy mennyire különbözőek. Tegnap a vacsorához készülődés közben ott sündörögtek a lábam alatt, de miután nem törődtem velük Vadóc felült az ablakba, mint akit nem érdekel semmi. A kicsi viszont állandóan útban volt, sőt megpróbálta evés közben elpofozni előlem a husit. Vadóc eközben háttal nekünk elnyúlt az ablakban és tanulmányozta a kinti eseményeket. Sunny sikertelenül próbálta utánozniegy éhező árva megható nézését.
Végeztem az evéssel. Még csak készültem felállni az asztal mellől, mikor egy kövér szőrcsomó kivágódott az ablakból és a következő pillanatban Vadóc ott ült a tányérja előtt ...
Beste lelke még arra is lusta, hogy kinézze a számból a falatot... naggggyon tudja, hogy mindig hagyok nekik pár falatot.
Tudod hány ilyen van?
Annak idején nagyon sok kiscicámat ellopták, többnyire pont a legszebbeket. Pedig ha bejött volna elkérni, biztosan adtam volna, hiszen nem volt egyszerű gazdát találni a piciknek. Így meg izgulhatott az ember, hogy vajon jó kezekbe került-e. Volt, amikor 2 hét múlva egy kuka mellett találtam meg az ellopott cicáimat, betegen, alig tudták megmenteni őket. Később az egyiket újra ellopták, a másik pedig beteges maradt, zihált a tüdeje felnőtt korában is.
Többnyire gyerekek és hősszerelmesek lopnak kiscicát, csak sajnos a fogadtatás kétséges.
Sajnos még mindig nem keveredett elő! Az udvarban vannak amúgy! Tegnap anyósom is kereste egy órán keresztül, én is kerestem, de úgy, hogy átdúrtam az aljnövényzetet! A szomszédnéni mondta, hogy látott egy kislányt, ahogy a bejárati ajtónknál gugolt és hirtelen elszaladt utána... Lehet, hogy elvitte Nyarvogit...
Hogy lehet valaki ilyen szemét, hogy macskát lop???
Bocs, biztosan illett volna tudnom, de eléggé hidegen hagynak a sci fi filmek. Gimis koromban, sok évvel ezelőtt láttam a Csillagok Háborúja első felét, de bevallom kijöttem a moziból, mert baromira nem érdekelt. Sok ember pedig megőrül érte. Nem vagyunk egyformák, na.
Megkezdődött a lepkevadászó szezon. Akikó az előbb hozott a szájában egy szegény lepkét. Vagy háromszor is elengedte, a lepke elrepült, Akikó pedig hatalmasakat ugorva újra és újra elkapta. A lepke az ágy melletti falra szállt, erre Akikó a földről indulva kb. 1 m magasan végigrepülte a 2 m hosszú ágyat, s kishíján freskó lett belőle is a falon. Egy focikapus nem vetődik ekkorát.
Bent vannak a házban, vagy kertben vannak? mert előbbi esetben egyszercsak elő fog jönni valamelyik fiókból:))Hányszor hittük, hogy eltűntek!! Meg a kertből is elő szoktak keveredni.
Pocak egyszerűen imádja a sajtos makarónit! Szabályosan kinézte a számból, oda kellett neki adnom, én meg mehettem új adagért. Fényesre nyalta a tányért.
Éjjel különös hangokra ébredtem. Aztán rájöttem, ez nagyon ismerős. Egyszerű, Csubakka van a nappaliban, és már fordultam is befelé.
Csubakka???? Morpheus egy Csubakka imitátor! Teljesen olyan érzésem volt, hogy mindjárt jön Solo kapitány és felszáll az űrhajó.
Kedves Putyi! Ennyivel nem úszod meg a makkákról szóló beszámolót!!! Biztos vannak olyan dolgaik,kedves helyzeteik amelyeket bármelyikünk szívesen olvasna. Úgyhogy gyerünk mesélni!!!:-))
Amúgy nekem normál cirmos cicáim vannak! Egyszerű házimatskák, de nagyon aranyosak (Anyuka + 2db 2 hónapos kiscica)! Sajnos tegnap estéről mára virradólag az egyik kicsi eltünt! A feleségem totál ki van akadva, hogy hol lehet... Remélem meglesz...
Ezt inkábbúgy szokták mondani, hogy ha nincs hasmenése tőle akkor nyugodtan lehet nekik adni! Ált. a laktózra érzékenyebbek, de higítani nem szükséges, mert pl. a cica-anytej erősebb mint a tehéntej és ha valamiért mesterségesen kell táplálni pici cicát (és nincs tápszer) akkor a tehéntejet fel kell túrbózni nem pedig higítani!!!
Szerintem egy kevéssel ki lehet próbálni és ha nincs gond (nem megy a hasa stb.) akkor adhattok neki!
Kicsinek ne adj! Nagynak se igazán, mert nem biztos, hogy meg tudja emészteni. Ha egyébként egészséges, nagy cicád van erős higítással lehet próbálkozni, majd lassan növelni a tejet benne.
Milyen cicád van? Mesélj róla egy kicsit :)
Cicmic: Jól bírta és nem láttam semmi visszaesést.
Gyanus_capa, a sül nemrég még jól elvolt, sajnos nem volt szerencsém személyesen megismerkedni vele. A család macskáival állítólag jól kijön, de ha megharagszik, jól odabök . Közben lökött gazdijával kettévált az utunk, így egy ideje nem hallottam róla.
Nem gondoltam volna, hogy a prófétavirág ekkora fejtörést okoz nektek:)
Cicvarek, büdös dög hazatolta az orrát?
Sejtem, hogy nem. Remélem egy hálátlan kis pernahajder, és most más valaki szőnyegén kelleti magát , vagy éppen cakkozza a családfő folteljét.
Nem is hallottatok róla?
Orbi, igazad van. Jövőre már biztosan jobban hozzátok lesz szokva Sunny.
Jól bírta az egyedüllétet?
Az Adry 21201 (2003-06-16 21:40:11) hozzászólásához tartozó kép ITT érhető el (478kB)
Szintén Adrytól az eredeti 21205-ös (2003-06-16 22:11:42) hozzászólás szövege:
Ja, azt nem is meséltem, hogy jártunk vasárnap. Mindketten nagyon szeretjük a bodzavirágszörpöt és mivel múlt hétvégén lusta dögök voltunk elmenni szedni, vasárnap hazafelé jövet megálltunk a péceli erdőben, hogy majd jól szedünk bodzavirágot. Bodzavirágot 1 azaz egy darabot találtunk, a többi mind elvirágzott már, viszont kifelé bandukolva szembemiákol Pepita őmijausága. Nem lehetett levakarni magunkról, be akart mászni a kocsiba, mit volt mit tenni, hazahoztuk. Nagyon okos makka, a kocsiban 1általán nem félt, itthona fészerben kineveztünk 1 dobozt neki, kapott tejcit, husit, vizet. Vasárnap óta lakik a dobozában, de olyan szinten, hogy ki se mászik belőle, csak ha odamegyünk hozzá.
Különben felnégyelném aki kidobta, kb fél kiló az egész cicc és kb 7-8 hónapos lehet. Látszik, hogy szelid, házicicc volt. Szóval most Garfield mellé jött 1 kislány is, először féltettük a dagitól, de Garficban maradt valami lovagiasság, ugyanis némi szimatolás után szent a béke. (mondjuk amikor Pepita enni kap, akkor a dagadékot bezárjuk, látni kéne azt a felháborodott fejet, ahogy néz ki a teraszajtón: mijaz hogy más is esziik??:)))))
na megprószálom a linkelést:
A beillesztett képek ITT (117kB), ITT (123kB), ITT (170kB) és ITT (171kB) találhatók.
Nyomatékosan kérünk benneteket, hogy lehetőleg ne lépjétek át a hozzászólásokban a MM szerinti 100kB-os mérethatárt, inkább linket adjatok meg a képekhez!
Murcikam, edesem, latod en kisakkozom, hogy mit is akart mondani az a neveletlen komornad.
Amugy, tudom, hogy alaptalan ragalom, a te kis popod az nem lehet ilyen....:)))