Ha őfelsége hagyná magát gyurmázni, igazad lenne. De törekvéseinket általában kiadós és jól elhelyezett mancscsapásokkal szokta honorálni, ami egy ekkora makkától már valahogy nem esik jól. A hasát például egyáltalán nem lehet simogatni, azért még harapás is jár:-(
Na, most aztán vigyázhatok rájuk mégjobban. (Megjegyzem lenyúlás nélkül is hozzá lehet még jutni a kis Cheerió kandúrkához, csak kérni kell.)
Mostanában Kircsi mama lopkodja újra a cicákat. Ma reggel 4 cickost találtam a macskavár egyik kuckójában. Nem tudnak maguktól kimenni, úgyhogy csak a mamcijuk cipelhette őket oda. Visszatelepítettem őket a pincelakba és biztonsági intékedésként elhúztam mindent az ablak elől, hogy csak a nagyok tudjanak oda felugrani és bezártam a két macskakert közötti ajtót.Pár óra múlva megint két kiscic nyávogott az ablak alatt, persze kívül.De ha most mindet kitelepíteném a kertbe (végülis jó idő van, macskaház is van), akkor biztos befelé lopkodná őket újra. A héten az Akikó kölykök megkapják az első szurit, utána kimehetnek a kertbe, addig nem nagyon akarom őket kiengedni. Valószínűleg nem lenne semmi bajuk, hiszen sok kiscica születik és nő fel szabad ég alatt, csak a túlzott aggodalom....
Nem akarom elkiabálni, de mintha Mócka gömbölyödne. Ha minden jól megy, július végére újabb cicaáldás elé nézünk. Nagyon kíváncsi vagyok milyenek lesznek, csupa kis kék-krém-fehér kombináció. Azért nem bánnám, ha 2-3 cicánál nem születne több.
Cicvarek, melyik fülest viszed haza?;)
Az olyan csúnyák, hogy már szép ismerősen hangzik. Egy volt tanító nénim mesélte, hogy két iszonyatosan ronda kismacskát szedett össze. Randa sárgás-koszosfehér alapon, mintha lefosták volna őket. Csak azért írok ilyen csúnyát, mert megpróbálom szó szerint idézni:)
Imádnivaló kis tünemény a két - állítólag randa - dög.
Szerintem Kanbéka macskákat lop, aztán meg dicsekszik velük. Gyanús volt már korábban is a "nő";)
Mosóborz, te macskagyurmázó! Mikor gyurmáztál macskát utoljára, vagy cipelted a kapucnidban vásárolni?:)
Amúgy meg egyetértek:)
Szombaton szétnéztem az erzsébeti Tescoban,mert van ott egy nagyobb állatos bolt.
Gyönyörködtem a cicabútorokban,megnéztem a sokféle ennivalót és vettem macskamentát,pici barna üvegben.
Hazaérve elsö dolgom volt ,hogy kipróbáljam.
A Lengyel Palota mögötti garázssoron szokott állni annak a nyugdíjas nyomozónak a golfja ,aki haragszik a cicákra.Meglocsoltam a kerekeket és majd meglátjuk...
Ma reggel arra mentem,a kocsi nem állt a szokott helyén,de mondjuk ez akármiért is lehet(éppen használja)
Azt hiszem épp hatalmi viszály kellős közepébe csöppentem,mert a Kastély Szelleme morogva ,dühösen utasította rendre az egyik fiatalabb szürke kandúrt.Még azzal sem foglalkozott,hogy ott vagyok és szólok hozzá.
Képzeljétek, van több kosztos ciccem is (saját még mindig nincs, mert Rezsőffy nem hajlandó cecameca hívó szavára sem hallgatni! :(( ), azok közül az egyik mamika lett 5 hete, tegnap láttam először a rosszcsontokat, mert a lakatlan szomszéd ház szellőzőjében tanyáztak eddig. öt kis ördögfióka van, amiből először csak tíz fület láttam, osztottam-szoroztam, ebből jött ki az öt, majd elő is dugták a szőrgombóc fejüket. :)))) Két fekete van, amiből az egyik koromfekete, a másiknak az álla alatt van egy fehér pamacs, a másik három meg, hááát... olyan csúnyák, hogy az már szép! :-DDDD Mindenféle csíkok vannak bennük, alapvetően sötét az alapszín, az egyiknek kifejezetten olyan pofija van, mint egy selyemmajomnak. :) Kis kíváncsi Dögök, majd ha sikerül lencsevégre kapni őket, akkor meg is mutatom a kis disznókat. :))
Köszi mindenkinek, büszkék is vagyung ám... Lesznek még képek, élvezem, hogy végre ilyenet is tudok jól...
Norsy, ha lesz 1x ijjjjen cicád, megnézném. Bár a többit is, mer' imádom a Maine Coon-t. Minden fajtájában.
Rowena, néha én is félek, ha begárgyul a büdös disznó. :o) Ilyenkor faltól falig rohangálás van, általában "beeenggg" hang kiséretében, ami a végponthoz érést hivatott jelezni. :o) (Képzeld csak el, milyen hangja van, mikor egy ötésfélkilós óriás ezerrel próbál átrohanni a fürdőszobába vágott 15 cm-es oldalú makkaajtón... :o) )
Béka, ez a kép ismerős. Nálunk a dügök a Forma 1-et szokták követni. Tudod, autó érkezik: vvrrrooooo, macskafej jobbról balra oder balról jobbra, igény szerint... :o)))