ja még régebben mikor megtisztelt a rövid bejegyzéseivel... én is dobtam egy hátast hogy aszongya mai napság az őskeresztények laptopon térítenek:-)
ja asszem azt is kukából túrta....
aszonta tegnap az origo-n a meghalnál-e a jézusért
topicban - jézus mária.-) - hogy ő természetesen bármikor meghalna a barátaiért
mondtam is neki hogy gratulálok az ön-ismeretéhez
én illyet perpillanat nem tudnék kijelenteni... teljes felelősséggel persze.-)10.
Zsolt 46.10. Hadakat némít el a föld széléig; ívet tör, kopját ront, hadi szekereket éget el tűzben.
???nem fontos, de aszongya a biblia.hu hogy ez a zsolt. 46.10
Répáshután egy étterem plafonja tele volt egykori konyhai hímzésekkel...de idézni
kb annyit tudok hogy: Hol szeretet ott béke, hol béke ott isten, hol isten ott szükség nincsen.
Itt nallunk mar rengeteg jelenese van ,de csak kepletben jelenik meg,pl. az esoviz az egyik hid alatt folyt a hajszalrepedesen keresztul a betonbol;es persze azt mondjak,hogy ugy nez ki mint a Szuzanya.Aztan a hivok oda jarnak imatkozni.Aztan valaki meg atfestette festekkel ,gondoljatok micsoda felhaborodas lett belolle.
Az egyik nap neztem a tevebe a teknocnek a hasan van a kepe.
Az egyik aligatornak a bore azt abrazolja GOD.ez nem vicc!
Van itt egy templom ahol a Szuzanya kepe konyezett kb.10 evvel ezelott.
Hat tudod ,az Oskereszteny is szegenysegrol arradozik es megis nagyon boldog ember .Persze ahogy a szavaibol kiveszem.Megasztan a hasznalt apacaruhaban jaro Austriai Mancika,vagy elnezest mi is a neve?O is boldog Szegenysegben el!
Ma ,lapatoltam egy nagyrangu Salvation Army szemelyiseg konyhajaban,es ott logott egy himzett idezet a falon,mivelhogy egyedul voltam elgondolkoztam rajta,es arra jottem ra ,hogy menyire hasonlit a Zen ,zazen filozofiahoz.
Gratulálok. A scientia sacra nem semmi, főleg nem esti olvasmányként. Szerintem soronként olvasd, és aludj minden mondatra kettőt... Én még így sem értettem, de benned bízom :)))))
mostanság jó üres a fejem. csak a becsvágyam nagy. vmiért orvoslást, kínait kellene tanuljak. megvan rá a lehetőség. talán a pénz is. nem tudom. egyre kevésbbé tudom.
ezt mondd az Úrnak, a Krisztusnak, akinek az első csodája az volt, hogy csinált vagy 400-500 liter bort. ;-) de nem ment haza betört fejjel. a magyar nyelv pedig kincs. 'jól esik', de esik. lefelé. lehet azon lovagolni, csak azt a jobb kezes taoisták nem tanítják, mert nem ismerik.
az a baj,hogyha tobbet iszom egy poharnal;akkor nem tudom abbahagyni mert jol esik,minnel tobbet iszok annal jobban esik.Szoval azert jottem azzal az otlettel,hogy ha csak egy poharral iszom akkor semmi baj nem fog tortenni mert akkor meg tudok uralkodni magamon.
Tudod hogy Gurdjieff is szerette a borocskat?Es ket autobalesete volt amit "nemtudjak mitortent"Meg a fulebol is csurgott a ver ,fel halott volt ,de nem ment a korhazba.
hétvégén házasságon jártunk -világilag nősült egy barátom-, egész este én sütöttem a flekkent. pálinkával kezdtem, aztán fehér, majd vörös, közben pörkölt, saláta, flekken-minden. de még 30 sem vagyok. ;-)
ez lehet hosszú lenne. viszont kíváló zenit-et ittunk az asszonnyal. tudom ajánlani. az egyik legderűsebb bor amit ismerek. tisztára, mintha beszívnál, csak egy kicsit jobb ;-)))