Keresés

Részletes keresés

Giorgio90 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 818
Hello Mindenkinek!
Én is a Penny Market-nél dolgozok, és nem hiszem, hogy egy ilyen fórum azért jön létre, hogy ország világ előtt kiteregessetek céges dolgokat. Nem értem, hogy miért vártok fizetés emelést, amikor némelyik kolléga még írni sem tud magyarul. (nézzétek meg nyugodtan, hogy mit írtatok, ott van, a tietek!) Szerintetek egyébként más multi cégnél nincsenek problémák? A központ azért kéri a Mi segítségünket, mert Ők fentről nem látnak le minden egyes üzletbe. És igen is van olyan vásárló aki szeret fontoskodni, de közületek mindenki magába nézett rendesen? Itt mindenki profi? Szerintetek a területi vezető nem segít? Akkor beszéljetek vele, és ne itt hordjátok el mindennek! Nem gondoljátok, hogy át kéne gondolni, hogy mit írtok le? Azt hiszitek, hogy ide vásárló nem téved? Egy szó mint száz, azért nem tud előre lépni a cég, mert vannak olyan emberek, akik nem azt nézik, hogy hogyan lehet előre lépni, hanem azt, hogy a fórumon, hogyan lehet lealázni egy nemzetközi céget.
Kedves Kollégák, ha kínnak érzitek azt, hogy Penny-s dolgozók vagytok, akkor igaza van annak, aki azt mondja, hogy el lehet menni. De mondom: máshol is vannak problémák, nemcsak nálunk!
Ja és egy jó tanács! Gondolom senki sem diplomával dolgozik kasszásként, valamint árufeltöltőként. Nem kéne megbecsülni azt, hogy van munkahely????????????????? A mi üzletünk egy munkanélküli központ mellett van. Nekem egyáltalán nem nyújt kellemes látványt, hogy megyek 6 órára dolgozni, és már legalább 50-75-en állnak sorban a 8 órás nyitáshoz! De ha szerintetek olyan könnyű elhelyezkedni, akkor hajrá! Sok sikert Mindenkinek!

További jó gondolkodást, és jó munkát!
bubu03 Creative Commons License 2009.07.30 0 0 817

Sziasztok!

Én most jelentkeztem a Pennybe,szerintetek kisgyerekkel mennyi esélyem van bejutni?És van-e értelme belekezdeni, 4 órás munkavégzésre jelentkeztem.

Üdv mindenkinek

hcrs Creative Commons License 2009.07.30 0 0 816
Ebben az évben hányszor lesz még a balfi víz akciós???
Ja, akkor mire is jó a kártya röviden, mert nálunk senki nem tud semmiről és senki nem látott semmi kártyát?!
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.30 0 0 815
sziasztok!
és ezek a mondatok is felkerülnek a pólókra?!,vagy az lesz a sorsa mint a recepteknek?!pár darab bekerül az újságba ünnepek alkalmával?!
Előzmény: jégkert (814)
jégkert Creative Commons License 2009.07.29 0 0 814

Sziasztok!

 

A csidi-csudi plasztik kártyán olvasható mondatokról, írni kell 1-1sort határidőig, a ter.vez. elviszi, és nyerhettek vele csidi-csudi családi napot :) mézesmadzag hülyéknek!

hcrs Creative Commons License 2009.07.29 0 0 813
Igen! Mindent a kedves vevőért, mertugye belőlük élünk...!
Na menek melóba, kitartás mindenkinek! HCRS
horgász a pácban Creative Commons License 2009.07.28 0 0 812
Kedves pénztáros lány! Az az idő rég elmúlt amikor este 6-kor zártunk, szombaton meg 1-kor. Nálunk h-sz. 7-21, v.8-20-ig vagyunk. Jönnek is rendesen a vevők no nem csak vásárolni, ki az ebéd utáni "sétát" tudja le vasárnap ki játszótérnek tekinti a boltot, ki nasizásra fut be. Este pedig ami kimaradt esetleg azt " be kell szerezni" és még van 2 perc zárásig. Nem győzöl rohanni no de sebaj mivel zárnál de hátul hozta az üveget ugyanmár jó lennne ha átvenné alaki. Sebaj ezért vagyunk!!! kedvesek megértőek,segítőkészek, és még mosolygunk is. Csak annak örülök, hogy az idén nem jutott eszébe senkinek, 22-ig a nyítvatartás. Remélem nem is fog!
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.28 0 0 811
szia!ez egy plasztik kártya,csupa "értelmes"mondat van rajta pl.
"LENYŰGÖZZÜK VÁSÁRLÓINKAT!"
"SZENVEDÉLYÜNK A PENNY!"
"A LÉNYEGRE KONCENTRÁLUNK:EGYSZERŰSÉG ÉS GYORSASÁG!"
"EGYSZERŰEN MAGÁVAL RAGAD!"
"EGYSZERŰEN PENNY!"
lehet ez a kisdobosok 6 pontja,vagy 8 pontja!!!remélem nem kell bemagolni!igazatok van, egyébként valóban ilyenre kellett volna ,vagy olyanra mint a FAN kártyát nyomni a számlásokét.még az a szerencse hogy olyan sok okosságot kitalálnak és még jól meg is fizetik őket érte!nem hiszem, hogy ilyenek társadalmi munkában jut az eszükbe!
na de minek kellett a pulóveres csaj helyett ezeket a mondatokat még az étkezőbe is kirakni a faliújságra!!??na megyek robotolni!!üdv mindenkinek
Előzmény: hcrs (808)
horgász a pácban Creative Commons License 2009.07.27 0 0 810
Ilyen kártyákat inkább a számlás ügyfeleknek kellett volna adni és nem kellene kínlódnia a kasszásnak a kódokkal, mivel minden látszik rajta csak a vonalkód és a szám nem. Annyit megérdemel a "céges" vevő mint a törzsvásárló. Vagy nem? Egyébként nem nagy szám.
takarítógép Creative Commons License 2009.07.27 0 0 809
kérdezd a területist
hcrs Creative Commons License 2009.07.27 0 0 808
Miről van szó? Kérlek valaki világosítson, fel mert nálunk enm tudnak semmilyen kártyáról!!?? Mi ez???? Plasztikkártya, és magunknál kell hordani, vagy mi????
Üdv.: HCRS
takarítógép Creative Commons License 2009.07.27 0 0 807
ekkora faszságot már megint....kinek jut ilyen eszébe???azt rugnám ki először utána jöhetne a többi...ez egy ötlet volt a vezetőségnek...nem a szerencsétlen dolgozót kéne cseszegetni mindig hanem rendet rakni ott fent...kirúgni mindenkit főleg az ötletgazdákat.....hiába mondunk ötleteket úgysem fogadják el mert minden pénzbe kerül és az nincs a pennynél.....de ha már egy dolgozónak kell megmondani hogy lenne jobb akkor ott már nagy baj van szerintem!!!!!!!!
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.27 0 0 806
a többi szlogen se kutya!!!remélem nem kerülnek fel ezek is a pólónkra.ahhoz keveset kaptunk,hogy minden dolgozónak,vagy vásárlónak adjunk ebből az ÖTLETBÖRZE nevű valamiből.nagy jutalmat akasztott már le megint VALAKI érte.remélem, hogy melegebb éghajlaton nyaral jutalomként.
dragon khan Creative Commons License 2009.07.26 0 0 805
Sziasztok!

Mi már megkaptuk a kártyákat. Semmi különleges... Én már azt sem tudom, hogy hol raktam le. Lehet már kidobtam. Van rajta néhány marha okos mondat ("Penny irányelvek"!).
penny-s Creative Commons License 2009.07.26 0 0 804
És mi lesz annak a kártyának az értelme? Vagy csak úgy kapjuk?
Előzmény: Saman26 (803)
Saman26 Creative Commons License 2009.07.26 0 0 803

Sziasztok!

 

A kártyákat már én is látam de még nem adták nekünk oda nem tudom mit akarnak vele.Idióta mondatok vannak rajta a dolgozók számára és ezeket kiragasztották a konyhába is.Az első két mondat a legjobb!!

1: Szenvedélyünk a PENNY!

2: Lenyűgözzük vásárlóinkat!

Végülis egyes szemszögból nézve igaz is. :))

penny-s Creative Commons License 2009.07.26 0 0 802
Sziasztok!
Én sem tudom miről, milyen kártyáról van szó..... :S
????
hcrs Creative Commons License 2009.07.26 0 0 801
Úristen, ne ijjessz meg! Mi van a kártyával??? A kávéra gondolsz, hogy együtt olcsóbb, vagy miröl van szó????
Előzmény: P.Sziporka (800)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.26 0 0 800
szia,láttad a legujabb kártya őrületet?mit kell vele csinálni?
Előzmény: hcrs (798)
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.26 0 0 799
szerintem elég volna szombaton 1-ig nyitva lenni,ugyanugy mint valamikor a rendszerváltás előtt!!nem a Pennyben kellene lesétálni a vasárnapi ebédet!!!
Nektek szokott lenni hétköznap Őrötök?bár nem sokat érnek ha vannak is egyáltalán mert csak a kasszást figyeli,hogy felpakoltat-e mindent,de lehet hogy a fenekét figyeli,mert tetszik neki.nálunk is csak lézengenek,vesznek egy féle valamit ,sétálnak a "hűvösben"egy órát és elmennek.én hétköznap is bezárnék este 6-kor.tök felesleges este 9-ig nyitva lenni.!bár vannak akik este 8.55-kor betévednek kis babával a karjukon és még 9.15-kor sem akarnak kimenni,mondván fennhangon:"ADDIG NEM ZÁRHATSZ BE AMÍG ÉN ITT VAGYOK!!"VASÁRNAP KI SEM KELLENE NYITNI!!!!!
Na megyek dolgozni!puszi minden sorstársamnak!
Előzmény: Pénztároslány (797)
hcrs Creative Commons License 2009.07.26 0 0 798
Jah... vasárnapi nyitva tartás...
Emlékszem még, amikor öt éve idekerültem, hogy szombaton 1ig voltunk nyitva!!!
És akkor még utána leltároztunk,m szombat egy után, most meg...hétköznap nyolc után, akár éjfélig, másnap meg gyere melózni reggel!!! És kapsz 200 (!!)forint éjszakai pótlékot érte??? Ezen már röhögni sem lehet!!
Na kitartás: HCRS!
Pénztároslány Creative Commons License 2009.07.24 0 0 797
Tisztelt kollégák!!!!!!
Nektek mi a véleményetek a vasárnap délutáni nyitvatartással kapcsolatban?
A vasárnap délutánnak nincs semmi értelme, mert nem fedezi a forgalom a dolgozók bérét, a rezsit és amit ilyenkor ellopnak, mivel nincs őr!!!!
Vasárnap elég lenne 1-ig dolgozni!!!! (ha már muszáj vasárnap is nyitva lenni....)
A vasárnap a családé kellene hogy legyen!!!!!
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.23 0 0 796
sziasztok!
imádom a dinnyét,főleg amikor akciós.Ma olyan érzésem volt,mint a szülinapi akciónál.lökdösték egymást,kikapták egymás kezéből,ha jó,ha nem, a dinnye kell!!!4-5db is "szegény kisnyugdíjasnak"nem volt baj,ha 10kg felüli,majd hazaviszi valahogy!!!boldog mosoly volt mindnek az arcán,"kaptam dinnyét"lehetett leolvasni róla.nem normálisak az emberek,de ezt tudtam,csak az a baj,hogy csak normálatlan emberek járnak ide!a normálisak vajon hova járnak?!eddig még nemigen találkoztam velük össze,lehet hogy velem van a baj,és én járok rossz helyre!?lesz majd hűtőcsere valamikor...egyszercsak fizu emelés helyett...a kettő együtt nem megy...további jó munkát mindenkinek!
horgász a pácban Creative Commons License 2009.07.22 0 0 795
Jobb későn, mint soha!! Igaz 2 hónapba került míg megkaptuk de itt van!! A klíma nálunk se megy a szalámis hűtő leállt igaz csak a fele fél hűtő 15 fok a másik fele 6-8 javítani még nem érnek rá kicserélni minek majd kihordja a dolgozó kézben hogy ne romoljon meg. csak erre van idő 1-2 darabbal cikázni és várni a forgalomnövekedést. Ha még sincs magyarázd meg miért olyan kevés a forgalmad! hallottatok róla hogy cserélik? Csak akkor ha végleg leáll? Béremelés? Minek túl vagyunk fizetve!! Igaz az üv és üvh sőtt az ea. is jóval többet kap. Amiről tudok az üv 400 az üvh 300 a ea is 200 kap igaz bruttó no de nem a penyben!! itt 2-3 hónapot kell gürizni érte! No de sebaj! Örülj neki hogy dolgozhatsz! VAN HELYETTED MÁS!! Kitartást mindenkinek!
takarítógép Creative Commons License 2009.07.22 0 0 794
na megjöttek a szülinapi kajajegyek!!!!!!ó jeeee nem sokat kellet rá várni csak majdnem 2 hónapot......gratula
P.Sziporka Creative Commons License 2009.07.22 0 0 793
Kellemes izzadást mindenkinek!!!
nem tudom hogy döntött-e már a Hivatal,de biztosan a reklám többe került volna,igy viszont mindenki/a sajtó,rádió,tv,meg az emberek/csak a Penny-ről beszélt.!és nem csak 1-2 nap hanem még most is beszéd téma a vásárlók között,minden azutáni akciója valamilyen szinten kihozza belőlük a" NEM ÉRDEMES JÖNNI,MI VOLT A SAJTNÁL!!!"gondolatot.és kérdést vetnek fel,hogy mikor lesz megint olyan "akció"?a kajajegyről csak annyit,hogy megérkeztek az iskola kezdési jegyek,és most már hamarosan jön a "SZÜLINAPI"is!!!végre!!!tehát sorstársaim tartsatok ki!mindjárt itt van a karácsony és már megint eltelt 1 év!öregebbek lettek a vásárlók megint 1 évvel!!!pusy minden kitartó kollégának,főleg azoknak akik ilyen helyzetben is derűsen dolgoznak,mint a megszállott!!!
hcrs Creative Commons License 2009.07.21 0 0 792
Apropó!

Van hivatkozás, illetve arra hivatkoznak kimondatlanul, hogy ugye azért nem kapunk béremelést, mert gazdasági válság, meg tartogatni kell a lóvét a sajtakció büntetésének kifizetésére! (csendben kérdezem: hány millió lesz? 100-nál biztos több, mert visszaesők vagyunk?!)
Erről tud valaki valamit?
Döntött már a Gazdasági Versenyhivatal???
Üdvi: HCRS
Switcher Creative Commons License 2009.07.21 0 0 791
Természetesen nem állt elém egy nagyfönök sem ezzel a hírrel, de úgy gondolom, hogy ez most már egyértelmű. Tudod április végén május elején kellett volna emelni, de ebből én semmit sem láttam és már nem is várom. És elhiheted vagyunk ezzel így jó páran. Sajnos ez a helyzet!!!! Néhány hírfoszlány a ami felénk eljutott, hogy ilyen gazdasági helyzetben ez nem megy, illetve, hogy valahol meg kell spórolni a büntetéseket, bla..bla..bla Szóval én már nem várom egyiket sem. A kajajegy pedig ha lesz akkor állatira meg fogok lepődni és örülni fogok, (hogy értékelik, hogy kis híjján megvertek) de nem várom és nem élem bele magam, mert enélkül is elég csalódás ér nap mint nap. De természetesen mindenkinek szíve joga reménykedni és ennek hangot is adni. Hátha bejön :-)
Előzmény: hcrs (788)
dr.teszta Creative Commons License 2009.07.21 0 0 790
De miért is várunk mi fizetésemelést? Mondata ezt valaki hogy év közepén lesz? Én úgy hallottam még áprilisba hogy idén nem lesz,mert szar a helyzet. Ki hallott olyat hogy lesz év közepén?Megjönnek szerintetek még a 6000,-ft-os akciós jegyek?Jó lenne ha valaki tudna valamit!
eladó1234 Creative Commons License 2009.07.20 0 0 789
Sajnos nekem az a véleményem hogy nagy ivben sz...nak rá hogy fizu emelést kapjunk.NEMTETSZIK?? EL LEHET MENNI!!!!!!!! TI EZT MÉG NEMHALOTTÁTOK?? M i sokszor!És ha már tulvagyunk Itt sok sok évvel ugyan mért is mennénk el?? Mi mindent kibirunk.Komolyan mondom nekünk külön szobrot kéne emeltetni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!