Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

ditti09 Creative Commons License 2011.06.02 0 0 391

Sziasztok.

Én a Dekmár Autósiskolánál szereztem meg a jogsit nem olcsó suli de foglalkoznak a tanulóval.(de mit vár az ember 370 ft-os benzin ár mellett)Az elméleti oktatás nagyon jó volt minden elmagyaráztak, két hét az elméleti oktatás, én már harmadik hét elején  sikeres kresz vizsgán túl az oktatóval egyeztettem az időpontokat. Nem kell várni az oktatóra heteket-hónapokat, hogy tudj vezetni harmadik napon már a rutin pályán bénáztam, igaz vettem pár órát de megérte rám is fért.

Az oktatóm nagyon türelmes volt,(jófej),  mindig jókedvel mentem vezetni.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom Őket.

 

GABA76 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 390

Az 5000Ft 70 percért kicsit valóban soknak tűnik, de nem annyira. Egy vezetési óráért-ami 50 perc- elkérhetnek 3000Ft-ot. 4500Ft lett volna reális 75 perc vezetésért.

Előzmény: 'Slice' (388)
K. Csilla Creative Commons License 2011.04.06 0 0 389

Kedves Fórumosok,

 

Annyi rosszat olvastam itt, hogy kötelességemnek érzem, hogy kicsit rávilágítsak a másik oldalra is.

Én is a Csigavérnél tanultam - tanulok még most is - és megcáfolandó a sok rosszat, rengeteg pozitív tapasztalatt, élménnyel, emlékkel gazdagodtam. Persze valóban szerencse kérdése is, hogy milyen oktatót fog ki az ember, de semmi képp ne általánosítsunk. Minden oktató más, és ez nem iskolafüggő. Egy olyan suli sincs, ahol minden oktató rossz, és olyan sincs, ahol mind jó.

Ezért kérlek benneteket, ne húzzuk rá a vizes lepedőt az összes Csigás oktatóra.

Mielőtt elkezdtem ide járni, én is féltem, hogy mi lesz, mivel annyi rémtörténet kering az oktatókról...felkészültem a legrosszabbra..

Aztán óriásit kellett, hogy csalódjak - pozitív értelemben - mert egy kiváló embert sikerült kifognom. Végtelenül kedves, türelmes, humoros, barátságos, tapasztalt és figyelmes. Remekül tanít és soha egy percig sem érezteti az emberrel, hogy hülye vagy béna lenne.

Az órák jó hangulatban telnek, nem kell gyomorideggel menni hozzá, hogy már megint mi lessz.

Embernek érzed magát mellette, nem pedig egy hülye diáknak a sok közül.

Minden alkalommal a teljes időt végigvezetjük, nem intéz semmilyen magánügyet az órák közben, nem szalad be a közértbe, postára, meg ilyenek - amiket itt olvastam. És nem csak a pénzre hajt - ahogy szintén itt olvastam.

Sajnálom, hogy mindenki csak a negatív tapasztalatait írja le ezen a fórumon, mert pozitív is van bőven.

Számomra ez a pár hónap nagyon kedves, kellemes emlék marad, és kívánom, hogy másnak is az legyen.

Az oktatóm Örkényi Rezső, a telefonszáma 0630/3415864

Nem vagyok sem a rokona, sem beépített Csigavéres fórumozó, csak egy elégedett tanuló. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek!

 

Sziasztok

'Slice' Creative Commons License 2011.04.04 0 0 388

Tudtok egy jó oktató aki nem húz le?

Mert a t..köm tele van már a mostanival 

 

Vettem 2 órát tőle és 70 percig vezettem (90 vagy 120 helyett)

5 ezerért.  Oké hogy drága a benzin, dehát menjen a p..csába az ilyen,

GABA76 Creative Commons License 2011.01.15 0 0 387

Ha jót akarsz ne menj oda. Gondolj csak bele: A honlapjukon 34.000 Ft-ért hírdetik a gyakorlati oktatást. 1133 forintra jön ki egy oktatási óra, akkor, amikor 350 Ft felett van a benzin ára. Ugye, hogy nem reális? Arra törekednek, hogy minél több órát vegyél. Nézd meg a Csigavér honlapját, és hasonlítsd össze a százhalombattai-érdi Budiás Autósiskola honlapjával. Utóbbi drágább, de nagyon megbízható. 

Előzmény: majsainál póruljárt (386)
majsainál póruljárt Creative Commons License 2011.01.15 0 0 386

miért ?? mi van a csigvérékkel ?? a Majsai autósiskolából regisztrálnék át oda ...

Előzmény: GABA76 (374)
hbla Creative Commons License 2010.12.17 0 0 385

Sziasztok!

 

Azoknak írom akik most szeretnék elkezdeni a jogosítványt. Jegyezzétek meg, hogy  nincs olyan autós iskola ahol 110-120 e Ft alatt megússzátok. Teljesen mindegy, hogy mennyire kedvező árak vannak a honlapon –szórólapon feltüntetve. Az más kérdés hogy ez egy cseppet sem korrekt mert az ember egy kicsit átvágva érzi magát ,hogy nem ennyire számított, viszont aki megakar tanulni vezetni ,annak igenis belekell nyúlnia a zsebébe. Személyes tapasztalatomat megosztom veletek. Én a Padlógáz nevezetű iskolába jártam Óbudán, kressz elsőre meglett jó tanár kicsit sztorizik de a lényeget elmondja, és persze az oktató cd amit ha gyakorolsz pikpak rutinon találod magad. Igen a rutin, az oktató felvetetett velem nem kevés plusz órát ami őszintén szólva kellett is mivel ahogy ő is mondta ,semmi értelme úgy vizsgázni menni hogy nem megy ,mert csak az időt és a pénzt pocsékoljuk. Becsületesen végig vezettük az összes órát ,nem volt kávézgatás a részéről sem egyéb amivel az időt húzná, rendkívül jó tanárt kaptam jól magyarázott, és türelmes volt. Mondanom sem kell rögtön átmentem elsőre rutinon, (úgy hogy senkit sem fizettem le!!!) és az oktatóm ki is húzott a plusz feladat(emelkedőben elindulás) alól ami nekem nem ment ,arra hivatkozva hogy csúszik az út és , hogy  csináljam a kapubeállást ( hozzáteszem az oktatóm tudta, hogy az menni fog) Forgalom persze ott is vettem fel plusz órákat(és kellett is) de már kevesebbet mint rutinon ,itt szintén meg lett elsőre. Nekem a vége 130000Ft környékén lett hála a pótóráknak ,de így megkíméltem magam a sok stresszes vizsgától és 20 vizsga helyett hárommal megúsztam. Szóval csak azt javaslom ,hogy ha tényleg rászánjuk magunkat akkor számítsunk kb erre az összegre ha tetszik, ha nem mert, sehol nem lesz olcsóbb.

 

 

barbaka Creative Commons License 2010.11.10 0 0 384

Sziasztok,

 

Sajnos semmi jót nem tudok ajánlani viszont a SPURI SULI-t mindenki kerülje el!! Csak a lehúzásra mennek, Én fél évig szarakodtam ott, de van ismerős akit már egy éve szivatnak ugyanúgy. A plussz órákra mennek rá, rengeteg pénzt és időt beleölltem mire meglett a josim ,ha tudtam volna, hogy ez lesz bele se kezdek.

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.07 0 0 383
Sziasztok! Tudna valaki türelmes, segítőkész, kommunikatív oktatót ajánlani a Csepel Autósiskolában?
zsig Creative Commons License 2010.09.30 0 0 382
Ettől óva intek mindenkit: SZE-ATI, Szentendre, Rózsa utca.

A hely egy lepratelep, egy rozoga gyárudvar egy csarnokának sarkában van a "titkárság" és két rossz bőrkanapé, ahol a kókler oktatók és a mercis főkök köpködik a szotyolát. A klotyóban évtizedes redva, oktatóterem egy számítástechnikai múzeum 386-os és 486-os gépekkel, megsárgult monochrom képernyőkkel, fűtés, fogas, ilyesmi persze nincs, a környéken esőben áll a sár.

Elméleti oktatás egy CD, tanuld meg otthon, nem volt rossz, átmentem elsőre, bejárni nem kellett, de nem is lehetett sehová, ti. elméleti képzés nincse'.

Ahogy számla se nagyon, persze.

Teherautóra csináltam náluk pár éve, oktató hol volt, hol nem, majdnem egy évig ment a szarakodás. Ha volt is oktató, több órát késett, addig meg a leprában ácsoroghattam. Volt, hogy potyára mentem, mert miután telefonáltam, hogy akkor most mi lesz, kibökte a fószer, hogy kb. 4 óra múlva talán. Mindezt akkori áron sem kevés pénzért.
A teherautó egy ócska szar régi merci, kétlábas kuplunggal és széthulló műszerfallal, autóbuszos képzést azért nem indítottak, mert szétrohadt a buszuk!
(Miután nagynehezen legyakoroltam, a vizsgán átmentem.) A BÜ tételsor, amit a felkészüléshez adtak, egy kézzel írott fénymásolt firkálmány volt, amit visszakértek (!) mert csak egy van belőle.

A D kategóriát egy másik cégnél csináltam, akik nekik dolgoznak időnként (én hülye, mehettem volna közvetlenül is), akik meg is mondták, hogyha nem lenne válság, szóba se állnának a SZE-ATI-val, mert elég rossz a hírük.
Szó, ami szó, nem akarták kifizetni a buszos csókának az utánam járó pénzt, aztán amikor át akartam iratkozni, nekem sem, mondván, már elköltötték! Mire? Hiszen semmit nem csináltak a D kategóriában, csak továbbpasszolták felepénzért a tanulót! 6 hónapig ment a szarakodás, aztán a "feljelentés" szóra, amit a buszos oktatóval ketten említettünk, került pénz is, de nem volt köszönet, úgy beszéltek velünk, mintha a seggükből húztak volna ki minket.

Apropó, telefonálás: A megadott számokon alig veszik föl, ha föl is veszik, bunkó taplók "mit dumálsz?", ha kényes az ügy, még ők vannak fölháborodva, hogy ilyenkor merészelem ezzel zavarni (délután 2-kor hétköznap).

Egyszóval egy lenyúlós, igénytelen csürhe banda, mindenki óvakodjon tőlük, mert pofátlanul letagadják a befizetett pénzt és jól tudják, hogy bizonyítani lehetetlen!
revcsongor Creative Commons License 2010.08.27 0 0 381
Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szülinapomra kapok egy jogsit, csak meg kell találjam hogy hol kéne lehetőleg nem túl drágán megcsináljam. Ebben kérném segítségeteket.
Lehetőleg Budán közel a Déli pu.-hoz. Én a Mazsola tanodát néztem az itt van az utcánkban. Valakinek van vele rossz vagy jó tapasztalata?
A válaszokat előre is köszönöm
Csongor
revcsongor Creative Commons License 2010.08.27 0 0 380
Hello!
Tud valaki valamit a Mazsola Tanodáról? Vagy elrettentést vagy biztatást.
Vagy javasolnátok nekem egy jó autósiskolát Budán, ami nem túl drága?
Köszönettel Csongor
kökény80 Creative Commons License 2010.08.23 0 0 379

Szia!

Én másiknál vagyok, de láttam "padlógázos" oktatóautókat is a pesti tanpályán (Hidegkúti Stadionnál kell leszállni az 1-es villamosról). Azt nem tudom, milyenek, de létezik és működik az iskola.

 

Előzmény: ALBalb (378)
ALBalb Creative Commons License 2010.08.22 0 0 378
,,,,,,,,,,,,,,,,,
ALBalb Creative Commons License 2010.08.19 0 0 377
Valakinek van valami tapasztalata padlógázautós iskolával kapcsolatban?
ALBalb Creative Commons License 2010.08.18 0 0 376
Sziasztok!

Valakinek van bármiféle tapasztalata a padlógáz autós iskoláról?


ditti09 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 375

sziasztok. Most vizsgáztam le szerencsére nagyon jó sulit választotam, a barátnőm által. Minden elsőre sikerült nagyon jó volt az oktatás az oktatóm is nagyon jó fej, türelmes pedig NŐ-ből vagyok.

Én a Dekmár Autósiskolát csak dicsérni tudom.

Ha azt akarod jó hangulatba tanulj vezetni és nem üvöltő  oktatóval választ őket.

GABA76 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 374
A CSIGAVÉRHEZ NE MENJETEK!!!!
CosworthRS Creative Commons License 2010.06.30 0 0 373
Szeretnék mindenkit Óvva inteni a Dodgem Autós - motoros iskolától. Motoros jogsira jelentkeztem, a gyakorlatig még nem is volt nagyobb gond, de ott bizony jelentkeztek. A honlapjukon hirdetett „Percre annyit fizetsz, amennyit vezetsz! A XXI. Század megérkezett!”, csak mese. És ahogy így utólag végig olvastam, a többi öndicséret is. A kötelező vezetésnek a felét nem vezettem le, persze előre kifizettem és a vizsga napján meg aláíratta velem az oktató, hogy levezettem. Miért írtam alá? Különben nem vizsgázhattam volna és buktam a vizsga pénzt. Folyamatosan ajánlgatták a csúszó pénzt, hogy biztos siker a vizsgán. Előre tudja, hogy milyen vizsgabiztos jön? A hab a tortán, amit már nem is akartam elhinni: A hatósági vizsgadíj fix, amit az oktató szed be. Megnéztem és utána is érdeklődtem, az oktató többet szedett be tőlünk, mint az előírt. Átvételi bizonylatot persze nem állított ki, így utólag már okosabb vagyok.
Mon_10 Creative Commons License 2010.06.12 0 0 372
Sziasztok!
Valaki járt már a Bajcsy autósiskolába? Aki igen, az leírná a tapasztalatát, véleményét róla?
Itt az oldaluk: http://www.autosisi.hu
kökény80 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 371
Sziasztok!
A Zebra Autósiskoláról tudtok valamit mondani?
Akár itt, vagy a külön topikba? Zebra Autósiskola
Köszi előre is.
elisam Creative Commons License 2010.04.14 0 0 370
MISKOLCON a LASSU LASZLO autosiskolat messssszzzzire keruljetek el!!!!!!!!!!!!
es a MOLNAR JANOS oktatot is. Vigyazat, o mashol is dolgozik.

Keverosek, nem rugalmasak, megy a mellebeszed, nincs szla a potorarol, gyakorlati oktato allandoan durrog, hogy szetverik az autojat, meg direkt megyek bele a katyuba, meg ilyenek. Erzodik rajta, hogy azt akarja, hogy megbukjal. En senkinek nem adtam boritekot, mert akkor inkabb fizetek a potorara es abbol tanulok is egy kicsit. Ja, es ha erzitek, hogy vmi gaz van, azonnal valtsatok!!!!! Akkor is, ha meg benn van a penzed, mindenkepp vissza kell adniuk, ami visszajar!
elisam Creative Commons License 2010.04.14 0 0 369
Szia!

Hat ez elkepeszto, szerintem ez baromi keves hiba.
Előzmény: Törölt nick (359)
elisam Creative Commons License 2010.04.14 0 0 368
o bocsanat, elso hozzaszolasom volt, nem gondoltam, hogy az enterek benne maradnak.
elisam Creative Commons License 2010.04.14 0 0 367
Sziasztok!

Miskolcon a Lassu Laszlo Autosiskolaba SEMMI ESETRE SE menjetek. Lepukkant kornyezet, elmeleti oran politizalas, gyakorlati oktato bunko, penzleszedos, atveros.

Ugy viselkedik, mintha o lenne az ugyfel. Molnar Janos a neve. Oktatas kozben mobilozik, napszemuvegben uldogel. (borus teli homentes napokon is)

Rugalmatlan, le vagy tojva hozzaallas!

Hat ennyi!

































































GABA76 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 365
Gratulálok!!! Belesetmentes vezetést kívánok!!!
Előzmény: Törölt nick (364)
GABA76 Creative Commons License 2010.03.27 0 0 363
Sok sikert hétfőre! Az eredményről majd számolj be légyszives.
Előzmény: Törölt nick (362)
GABA76 Creative Commons License 2010.03.24 0 0 361
Nem előírás, hogy nem szabad megállítani az autót parkolás közben. Amennyiben szükséges még korrigálni is lehet.  Az "egy kormánymozdulattal" számomra értelmezhetetlen.  Valószínű nem ez volt a fő ok. Sok sikert a következő vizsgádhoz!
Előzmény: Törölt nick (359)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 360
oktatók!!

Veimann pótpedál szett 3db-os ,profi német eladó.
Mazda3 ban volt,keveset használt,de univerzális állítható,bármely gépkocsiba berakható.Új ára 2000euro felett!!!
Ez nem gagyi!!,tüvös,profi,kovácsolt német ipari remekmű,mind3 pedálhoz!
60000ft.
06702489805
zoli
lndóra Creative Commons License 2010.02.11 0 0 358
Sziasztok! A Padlógáz autósiskolánál van valakinek tapasztalata a gyakorlati oktatókról? Van olyan akit javasoltok vagy épp semmiképp nem érdemes hozzá menni?
Köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!