Köszönjük a dícséret, bezsebiztük. :o)
A kurvincáláshoz kapcsolódóan még 1 javaslat: főnévként használhatod Lincusra pl. a kurvincica kifejezést is. 1etértesz? :o)
Nos, a lakhely miatt voltam először úgy, hogy nem is kéne feltennem a kérdést, mondván bérházban lakunk, és a ház udvarában mászkált a palival, szóval, tul. így az autóktól védve van, még a kutyáktól is, hiszen itt nemigen mászkálnak kutyák. Kimenni az autóútra nem tud, mert kaputelefon van, és a kaput - hála Istennek - becsukják normálisan.
:))) Na ma reggel én is pont ezt gondoltam! Teljesen be voltak gyogyósodva a csajszik, főleg a Missy! Egész reggel zaklatta a Pannit, lesből ráugrált, felborogatta, kergette. Panka már a végén nem úgy szaladt előle mint szokott - játékból, fogócskázva - hanem rendesen tiszta erőből menekülve. Mondanom se kell hogy apró lakásunkban csak úgy záporoztak a lelökhető, feldönthető dolgok! Aztán a Missz vagy belefáradt vagy leesett neki, hogy a Pankusz most nem kér belőle és elheveredett a konyhában. A szegény "zaklatott" meg a szobában a szekrény tetejéről mekegve kezdte egyből keresni üldözőjét. Hát nem bolondos egy jószágok? :)))
A "pasija" miatt nem kell aggódni (feltéve, hogy nem hordoz olyan betegséget, ami ellen nincs oltva Hógolyó), haza fog szépen jönni. Hiszen az az otthona. Nagyobb veszélyt az autók, kutyák, szemét emberek jelentik.Mennyire védett helyen laktok?
Sir Móknak nem sok agya van No lássuk csak! - mennyit ér az meg neked, hogy Sir Mókot ne tájékoztassuk arról, hogy az alattvalója hogyan vélekedik róla??? :))))
Férj szokta mondani Dögöknek, amikor nagyon nem bírnak magukkal, hogy: "Hááát, titeket sem az eszetekért szeretünk!" :))
Mi megpróbáltuk ezt az agyonbabusgatást, de nem jött be, lévén Sir Móknak nem sok agya van. Gondolj bele: a kedvenc kajája a konzerv paradicsompüré, az ilyen macska nórmális?... (:o)
Szeretném kikérni a véleményeteket -, hogy tul. mi lenne helyes számomra és mi nem - a következő dologgal kapcsolatban.
Drága Hógolyónak már hónapok óta van egy pasija - mi nevezzük így. Első látásra látszott rajtuk, hogy ragaszkodnak egymáshoz. Nos - miután ivartalanítottuk cicánkat, és az utsó oltás beadásakor a leukózis és a veszettség ellen is megkapta az oltást - úgy gondoltuk, hogy innentől kezdve - persze az orvos utasításai szerint - nem tartjuk majd nagy gondnak, ha esetleg kimegy a pasijával játszani! (Hozzátenném, ő is ivartalanított!) Nos, ez az idő el is kezdődött. Éppen ma - amikor ez a hozzászólás íródott - Hógolyó elővette régóta benne nyugvó bátorságát és kiment a pasijához. Marha aranyosak voltak együtt. Nos, a véleményeteket várom. Szerintetek, lehet-e neki baja - mármint Hógolyónak? Nem a pasija miatt - persze ez is fontos - de elsősorban más miatt nem lehet-e neki baja? Úgy hallottam, hogy a cicák visszamennek otthonukba, amikor kint vannak. Igaz ez? És, ti hogy szoktatnátok ahhoz a cicát, hogy igen kint lehet, de jöjjön is vissza? (Furcsa kérdés, tudom!) Várom a véleményeteket, mert kivi vagyok.
Gyönyörű makkák, a kurvincálás ige pedig külön is megér egy dícséretet, nagyon jó szó :)) Lincogira is tudom alkalmazni :)
Ma nesi küldött egy fotót egy 8 hetes lincogiról. Feltette a szokásos kérdést... ...mondtam hogy nem. Aztán kijavítottam, ha elviszik a hugyos zsebit, felőlem... :))
Megmondjam?! Akkor az a mopsz rendre lesz szoktatva, a macskák jelenlétében akkor ugathat, ha ők engedélyezik!!:-)))
Szóval szerintem, ha kölök a mopsz, akkor a macskák nemes egyszerűséggel terrorizálni fogják.
Bár kivételek mindíg akadnak.:-))
Egyet kaptam, amire válaszoltam. Másodikat nem. Az egyik e-mail fiókomban el van írva a név, lehet, hogy arra küldted. Próbáld meg a nora@norsycat.hu fiókot, annak jónak kell lennie.
Kedves Matskások!
2 gyönyörü 2 éves félperzsa cicám van ,és nagyon szeretnék egy mopszot is(ami ugye kifejleten is akkora mint egy cica).Esetleg van valakinek olyan tapasztalata,mi történik,ha 2 felnött cicához érkezik egy kutya?KÖSZÖNÖM SZÉPEN:
Megpróbáltam lencsevégre kapni a selyemmajmot, de nem jártam valami nagy sikerrel, ez sikeredett a próbálkozásból. :)))
De azt hiszem napok kérdése a teljes megjelenés, ugyanis mamikájuk erőteljesen hívogatja lefelé a kis buckalakókat a védett zugból, úgyhogy az idő nekem dolgozik! :))
Íme Őrondasága:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
...és ha sikerült, átment turbo-Ödönkébe? :o)
A Sir 1ébként nasi szempontból teljesen abnormális: kóstolt már rumot is (csak nyalintás, persze), a kedvenc fincsije meg a sűrített paradicsom (konzervdobozos). Azt bárhol, bármikor... Hát macska ez??? :o)
Banyoca, hát igen, immáron 2 kerek éve. Vén lovak. És téllleg züllött, mindenféle sört meg akar kóstolni. :o)
Cicvarek, nem tudom, kötéltáncosnak készült-e... Azóta minden esetre leszokott erről, mer' nagy a potroha, és nehezen egyensúlyozza ilyen vékony terepen. Lehet, hogy már a ruhaszárító se bírná el... :o))) (potom 6-6,5 kiló a szentem, pedig nem is háj-báj...)