A hír csupán annyi, hogy a lámára ne számítsunk többet. Imént láttam, hogy teljes gőzzel nyomul másfele, ahol onlájn tud szerelmeskedni. Hát így győzedelmeskednek azok, akiknek menőbb a pécéjük. Azért megleszünk mi magunk, igaz? Kár, mert én eléggé csípem, dehát vannak dolgok, amik ellen (vagy amikért) nem tehet az ember. És én hülye, ma direkte miatta bementem a skálába netezni... Ebből tanul az ember lánya...
Szija Virág!
Hogy elrémültek tőlünk, le is falcoltak mind egy szálig, hehe!
Ami a szervezést illeti, azért köszönöm a próbálkozást, de érzem, nincsen nekem olyan égi szerencsém, hogy eccer is élve lássam ezt a Valo gyereket...
Jó, gyere csak, szívesen látlak - hát még a macsekom, haha! (A legszebb, legdrágább gyapjúpulóveredet vedd föl...) S ha már itt leszel, tán el merem mondani azt a bizonyost, amit írni még nem volt bátorságom...
Az interjú rád vár!
Mellesleg ippeg most kaptam egy levelet egy himes lánykától Hollandiából. Azt írja, sikerült megszereznie egy finn magazint, aminek a borítóján Ville látható, amint egy nyuszit ölel magához. Nem pléhboj nyuszkót, hanem igazit, nagy fülűt! És azt mondta, ha esetleg igényt tartok a képre, elküldi levélileg. Én persze mondtam, hogy ugyan má, kit érdekel, mer engem asztán egggyáltalán nem!!!!!
Ami a férfinépet illeti, azér tétovák, mer félnek a bosszúmtól. Főleg az a pancser... tuggya, hogy ha rossz fát rak a tűzre, neki annyi! Élve felboncolom!! A Libertine meg fülig bele van esve egy paulinamartinez nevű kiskorúba (amúgy abból a topicból loptam át őket ide, hogy itt is édelegjenek egy picit, de ahogy elnézem, hát nem erőltetik meg magukat...).
Sebaj, addig is gondtalanul lelkesedhetünk bizonyos skandináv elemekért, bizonyos NYÁLFEJEKÉRT ugyibár...ggggrrrr! Ezért még gyilkolni fogok!
és a felsorolás itt abba is marad.
viveca! Te heves udvarlásra készítettél fel, de ezek a fiúk meglehetősen lomhák.. no nem mintha hiányozna, csak hadd bántsam más én is őket!
Mi lesz a HIM interjúval? A békesség kedvéért elmennék én hozzád, hogy átvegyük...
Ja, amúgy szervezem a kiutunkat Wiesenbe (vagyis neked ki, nekem be), de eddig sajna sikertelen..hüpphüpp
Hát ez no question, Bloodflower, a párodnak iszonyatos szerencséje van...de itt abbahagyom, mer mintha Viveca halk körömreszelgetését vélném hallani...
nahát, Láma, te beszélsz még itten nekem önérzetről!!! meg büszkeség és egyebek...
milyen szerencséje van a páromnak, hogy nem kávézom reggelenként! viszont a horkolásért én is zargatok. ez egyértelmű.
nameg ugye hogy nem ciki pasikról képet kiaggatni?
OK, Viveca, legkésőbb 16 50-re odaérek. Hozok üres kazettát is, akkor nem kell megválnod a kedvenc kazettádtól. Én meg kérem vissza az Opeth CD-met! :-)
Hello Viveca! Mi van a job affaireddel? Megérkezett má a csődörbiztos? Persze jószokásodhoz híven megin igazságtalanul bántasz, mindössze egy fél-félidőt sikerült megcsípnem, egyébként nagyiparban folyt a széklábfaragás. Íméletlen egy szerelmes vagy te! Hát ennyi ember előtt hogyan intimkeggyek véled? Itt lekfejjebb inteamkedni tunnék!
Hát Viveca, ahogy elnézem kedvenc pasijaitok fotóit, télleg alig bírom visszafogni magam az udvarlástól...ezek az igéző szempárok!!!
Huhh, be rosszkedvem lett...most, hogy kiderült Libi kezd kimászni a gödörből...
Bloodflower! Ez mind nagyon szép, de azé ne ess seggre a meghatódottságtól. Én peldául minden áldott nap hajnalban kelek, hogy kávét főzzek kedvesemnek, pedig ő előtte éjcaka állandóan bömbölteti a fülembe Somló összes szerelmesét, fennhangon szid engem és a PC-t, mer csal a passziánsznál, asztán belereflektorozik a szemembe és -a pofátlanság netovábbjaként- galádul felver, mikor édesdeden horkolni kezdek. Asztán alighogy visszaalszom, elkezdi csiklandozni a talpamat, ő asszongya a sajátos terminológiájával, hogy pusztán szeretetből, de szerintem kibaszásból. A mesztelen férfiak tusrajzait, amit kiakasztott a falra má mexoktam, de hogy legutóbb az enyimét is kirakta, hát ez má hátborzongató...
Különben meg nem akartalak baszogatni, de micsinájjak, ha eccer Viveca megterrorizált, hogyha szólok hozzád egy jó szót is kikaparja a szemem...
Még nem tom, mer csak most fogok rákérecckedni. Amúgy meg indíts Greatest szerelmesdalokat venni! Mint azt remekül észlelted, végig szóban voltál, én védtelek meg a durva elemek ellen! Mer legalább mi lányok tartsunk össze. Egyébként ez a Libertine külön szám, roppant szégyenkezik, amiér ő férfiú létére vajazza a HIM-et, de nem tudom lebeszélni arról, hogy ez nem halálos betegség! Az új cslipp megvan, naná. Napokig ültem az emtévé előtt, mire föl tuttam venni, mer az elejéről mindig lemaradtam. Kb. öt másodperc még így is hijányzik, dehát ez van... Télleg gyöngyörszép, ezt látni köll! Az interjú meg majdnem negyedóra, de ne tudd meg, miféle teszt elé állították - ülítették - őket! A szokásos debil választások: mit szerecc jobban?
- day or night
- wedding or funeral
- black or white
- heaven or hell...
Fuck! A srácok az agyukat fogták... Na ja, színvonal!
ja, és a nyaralás... fenéknövesztés és hassüttetés a tengerparton!!! kezemben fogtam az új RR kiadást, és az új Join me single kiadást (amúgy nothing interesting nincs rajta...)
egy-két kirándulás, koktélok, görög saláta, ruhákruhákruhák (túlzok, vagy csúnya volt vagy nagyon drága a kínálat...). jégkrémek, fánkok.... ebédre magyar konzervek, hát arra muszáj volt vmi finom csokit elmajszolni. szóval paradicsom az óriás ananászok alatt... ja, mert nem olyan pálmafák vannak ott, hanem olyanok a pálmafaszerű fák (értelmes megfogalmazás, csak így tovább!), mint nagy ananászok. no igen. és hazahoztam 4000 drahmát hogy végrevalahára megvehessen a Greatest Lovesongsot. hiphiphurrá.
mellesleg ÉN kezdek paranoiás lenni...ez a pancser és most Libertine...mi folyik itt? amíg nem voltam jelen, többször hangzott el a nevem, mint mikor itt vagyok. na jó, túl nagy jelentőséget tulajdonítok neki..de hát ez a paranoia, nem????
Drága Vivecám, noná, hogy kell az a riport. és megvan az úl klipp is? mert én még azt sem láttam, csak most nézem a képeket a heartagramon. Ville piros zakóban...imádom a piros színt!és úristen ez a piros ing a fekete bőrzakó alatt!! hihhhetetlen gyönyörű. na jó, Zolikámról is vmit: mi érdekli őtet? hát a gyönyörű emberek. ottegyemegafene..ebbőseleszsemmi...
És ez a pancser mellesleg most a tévé előtt görnyed és nyáladzva várja a meccs kezdetét, mialatt én itt hervadok és enyészem. Hát ennyit a nagy virtuális szerelemről, inkább érdeklik az ólábú fiúk!
Mellesleg gőzöm sincs, hogy a Libertine kit vélt felfedezni benned, mer szerintem állatira nem tudja, ki lehetsz, szóval ez afféle üldözési mánia lehet, de bármit is mond, hagyd rá, az a tuti! Egyébként ártalmatlan az ifjú, amolyan hősszerelmes fajta, ezért ha netán rajongana, fogadd csak el a bókjait! (A láma sokkal veszélyesebb, vele vigyázz! Elég egy óvatlan pillanat s mire odanézel, már előtted lengeti a szikéjét!!! Ő a huszonegyedik század haslemetsző dzsekkje!!)
Má nagyon hiányoztál, mer ez a sok pasi itt az agyamra megy! A pancserral ne törődjél, ő majd minden létező módon megpróbál udvarolni neked (ez a mániája), de mivel lenyálfejezte Villét és Zolit, remélem tudod, mihez tartsd magad!!!
Milyen volt a nyaralás? Nyugodtan írhatsz róla, engem igazán érdekel!
Örülök, hogy a képpel tudtam egy kis örömet szerezni. A tegnapi MTV-ről: interjú volt, Ville és Migé üldögéltek ottan és idióta kérdésekre válaszolgattak. Ville megváltozott kicsit, ez már a Join me új verziójában látható volt. Bordó meg fehér hacukák, hm.... Zolin is valami bordó ing van a klipben, ami egyébként nagyon tuti. Ville make-upja egyszerűen észbontó, olyan gyönyörű!!!! Ehhez képest tegnap elég szörnyen nézett ki a kicsike, Mizsénk sokkal üdébbnek hatott mellette. Persze a poénok folytak. (Arról a bizonyos koncertől, ahol Mizsének le volt szaladva a slicce, alsónadrág persze óne... Szóval volt röhögés rendesen. Megmutatom, illetve átveszem, ha érdekel!!!)
Libi, holnap háromnegyed öt, a "szokott helyen".
Én is úgy tudom, hogy a Gone with the Sin jön ki, ami elég kár. De még mindig jobb, mintha semmi se jönne ki. Legalább továbbra is tele lesz velük a Bravo tévé, a Top of the Pops meg a jó kis német tinimagazinok! Azér ennek is megvan ám az előnye!
Mijaz pancser, eltévedtél két kórterem között????
Tudod, mennyire hijányzol és várom minden egyes bötűdet, te kis te! Ne hagyjál lógva! Pusznyusz az okos kis kobakodra...
Közbe' most má jobb kedvem van, Pancser nem örűhhetsz.. Főleg az lesz, ha ma sikerül megszereznem az új Immortalt. Haaarrrrggghhh!!!!! Télleg, nincs még új HIM maxi? Mer' szerintem nem a Posion Girl lesz az, hanem a kissé nyálgép Gone with the sin, az köll a 12 éves dajcs kislányoknak. Na de ettől én még szeretem a HIM-et. Meg másokat is...
a libertine
u.i.: lehet, hogy rájöttem, kis iss az a Bloodflower?
Hát itt meg mi történt???
Viveca! Ki ez a pancser, aki itten engem szidalmaz?
1. miért baj, ha hagyom az uram aludni?
2. igazi férfi révén kedvesem nem akarja, hogy jó padik lógjanak a falamon, mint ahogy én sem akarom, hogy meztelen nőket rakjon ki. ez tutira érthető. de ettől függetlenül az írásbeli "engedély" folyamatban van...
3. abszolút ura vagyok a helyzetemnek, cirka 4 éve vontam igába a fiút, és minden este főz nekem kakaót, hogy reggelire legyen hideg kakaóm...
no. mi is volt a MTVn? Asszem nagyonnagyon érdekelne!!! A kép kettejükről egyszerűen TÖKÉLETES!! KÖSZÖNÖM!!! PUSZI.
Látom, senki még csak ide se szagol... Na jó, elkotródtam... hüpphürüpp... Holnap este visszanézek, hátha... Dehát senkire se számíthat az ember lánya...
Na csőváz.
Hát ez buzi jó, emberek. Én letörve, mint a bilifül, a Libertine a padló alatt nyökög, a lámával meg folyton elkerüljük egymást.
Ember, fogd fel, hogy nem tok levelet kűdeni! Ha megfeszülök, akkor se! Azelőtt ment, de mijóta áttértünk az elenderről az externetre eccerűjen nem működ. A fene se érti, miért, mert bent (ahol ugye válságstáb, vészhelyzet, tetején grín dokival... csődbe megy a cég, stb), ott simán megy. Hát vakegér legyek, ha értem.
Hol bujkál már ez az átok Bloodflower... Bár asszem, miután hazajön, egy hétbe telik neki, míg elolvassa a sok zagyválkodást...
Ma bátor oroszlán vótam, mutattam az üres főnöki szobának egy szépre egyenesített középső ujjat, majd rátelepettem a netre - kemény két percre. Fulladjanak meg ezek az elcseszett burzsoá szarjankók! Csak a frímélig jutottam, de nem is akartam többet. Válaszolni persze már nem tuttam...
This was the highlight of my day, ahogy Lester, aliász Kevinszpéci mondaná rejsz közben a zuhany alatt... Hát én is megnéztem a magam gyönyörét: HIM az MTV-n!
Ezt most sajna csak Flower fogja érteni. Meg Libi, de neki ízlésferdületileg a nők teccenek, szóval ölég beteg egy ipse... Az az igasság, hogy nem is tudom, mi van ezzel a Ville gyerekkel. Öléggé le van amortizálódva. Komolyan mondom, a Mizsé jobban nézett ki a maga ortodox, kedvesen házicoca módján... Nem tom. Ha kell a felvétel, természetesen a rendelkezésedre állok!
Drága pancser, töretlenül szeretlek és hiányzol, de csak itt tudok (tudnék) véled enyelgni. Szomorjú, de ez van. Ami pedig a gyalázatos körülményeimet illeti... Majd csak megoldom valahogy. Van neked jobb dolgod is, mint rajtam jótékonykodni. A végleges pánik akkor fog bekövetkezni, ha netán repülök, mint a győzelmi lobogó és ennek folytán visszafizettetik velem az egész évre kiutalt ruhapénzet, a béren kívüli juttatást meg a satöbbit. Na, akkor befellegzett... Próbálunk lélekben felkészülni a legrosszabbra. (Eme plusszokból terveztem volt gépparkot aktualizálni, lerongyolódott monitort cserélni és netán még élni is olykor, netán, valamibűl...)
Csók mindenkinek.
A Viveca
Hogy ez a bélus micsoda egy piszok mázlista! Én bezzeg hiába nyomom itt a rokkát egész délután, Viveca rám se hederít, sőt, az még a jobb eset. Mibe fogaggyunk, hogy ez a nyálbéla nyal mint a gép, különben mivel érdemelné ki eszt? És én? Csak azé, mer kicsit ferdék a szemeim meg a hajlamaim? Ez díszkrimináció!
Libi, nem mintha nem esne jól, de te mér vagy gödörben?
Új Maiden tetszik, de több számot nem ismerek. Nincs is meg, csak a TV-ben láttam. Új Bon Jovi elég infantilis, még véletlenül se venném meg. Metallica-ról már lemondtam, a Panterát pedig sosem szerettem (szerintem elég primitív, nem (csak) a zenéjük).
Koncertek ügyében semmi bíztatót nem tudok mondani, lehet, hogy nekem mindkettő kimarad. Most egyébként is negatív a hangulatom.
Libi.
Az új méjden teccik? Nekem is megvan. A refrén nagyon eccerű, olyan blézbélis, de a végén az énekeltetős rész nagyon agyas.
Megyünk arra a (péem szerint) szaros "metál" koncertre? Vagy miatta te csak a pörl dzsemmet vajazod?
Amúgy vannak még új klipek. Mit szólsz a Panterához, a Don Józsihoz vagy az új Metallicához?
Na jó, látom, télleg jó, ha nem nyúlok semmihez. Majd ha valaha lesz levelem, megírom. Vagy fordulj Szellihez, ő tudja.
Sajnálom, hogy ezt csináltam. Inkább eltűnök a lefolyóban, mert ennyi is túl sok volt belőlem.