Sőt szerintem még azelőtt, hiszen az utolsó néhány évben kicsit másképp néztek ki a karakterek, mint a 70-es években (különösen a hátsó tábla karakterei voltak jóval vékonyabbak).
Üdv urak! Szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e ajánlani olyan megbízható céget amelyik Kaliforniából el tudna hozni egy régi autót konténerben Magyarországra. A jármű megvan, adott címen fel kell venni, konténerbe rakni, áthajózni és itthon lerakni. Nem tegnapra kell a szállítás, de nem várnám meg vele a jövő karácsonyt. Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat vagy privát üzeneteket.
Én úgy tudom, hogy még mindig a Plaket Kft. gyártja, a Sasadi út 63-ban tudsz rendelni. Messziről hasonlit, közelről mások a karaktererek és vékonyebb az alapanyag. Mivel jobb nincs, ez van...
Mert ugye országosan egységes a nyilvántartás... vagy nem. Vicces, hogy láttam már simán átirt OT-s autót Kom-Eszt. megyében kitöltött új forgalmival. Természetesen a régi tulaj nevére szóló 4.sz. melléklettel, és természetesen eredetiségvizsga sem kellett mert OT-s. Szóval vannak még csodák. Az új tulaj meg hozta OT-re mert mondták neki, hogy az kell. Igaz addigra már készen volt mindennel.
Voltam műszakizni a szuverén Jaguárral. Rákérdeztem, hogy kell-e új forgalmit csinálnom, mert ugye a D1 D2 D3 rovatok körül nem volt minden rendben. A vizsgabiztos válasza:
"Most minek szívassalak? A kormányablak is kb. ezt a baromságot látja, mint mi. A helyi kormányablakosok meg úgysem fogják kérvényezni a BM-től az új adatok beiktatását, tehát az új forgalmid sem lenne helyesen kitöltve. Akkor meg... ?"
Úgyhogy maradt Jaguar Sovereign az X300-as XJ6-ososm. Én nem bánom.
Egyenlőre ingyenes a nyilvántartás lekérése a magyarorszag.hu-n! Ha nem behozott járműről van szó akkor sok évre vissza tudod nézni ezen az oldalon a történetét! (ha külföldi akkor is utána lehet járni csak nehezebb) Vannak fent műszakikon és eredetvizsgákon készült képek is! Ha netán fizetőssé teszik és pár száz forintot kérnek akkor is érdemes utána nézni!
Nem a rendőrségen műszakiznak az ő járműveik se! Ahol vizsgázik, ott rögzítik az órán látható km-t az országos nyilvántartásba, amit bárki lekérdezhet! Ezt esés miatt adták el, két kis idom és a villaszárak lettek cserélve! Utána kérdeztem és a gyári alkatrészekre és beszerelésre kapott árajánlat annyi volt szinte mint a motor ára, nem lett volna gazdaságos! Én használtan vettem idomokat és utángyártott új villaszárakat és kijöttem egy 90e km-es motor árából! De azért így sem került kevés pénzbe, tehát nem túl ritka smkp-ra nem cserélem!