Keresés

Részletes keresés

ito okashi Creative Commons License 2003.07.08 0 0 21540
Érkezett néhány új kép a(z általam) méltatlanul elhanyagolt Macskamustrára, hadd reklámozzam kicsit!

ZiTuS Creative Commons License 2003.07.08 0 0 21539

Sziasztok!
Banyoca, ha jól emlékszek, te is miskolci vagy. Nem tudod véletlenül, van-e a városban vagy valahol a környéken állatmenhely?
mouser Creative Commons License 2003.07.07 0 0 21538
én hamarabb voltam szerelmes, stipistop :-))
Előzmény: mama (21537)
mama Creative Commons License 2003.07.07 0 0 21537
Szia Norsy!

Megkésve, de én is gratulálok a kismanókhoz!!! És jelzem, hogy szerelmes vagyok Cheerioba, a legkisebb mukiba. Milyen kár, hogy már nem fér hozzám több cica, rögtön tolonganék:)
Nagyon drukkolok a miniatűröknek.

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.05 0 0 21536
Szia Norsy!

Az önbeteljesítő jóslatot épp múltkor mondtam valakinek !:)

Egyébként a férjem pontosan olyan amit leírtál(szép, aranyos, kedves és lesi a kívánságaimat) és a Végrehajtó Hatalmat egyálltalán nem negatív értelembe írtam, nem is mondanék v. mondhatnék róla semmi rosszat! A Végrehajtó Hatalom "nevet" onnan kapta, hogy a lányom nyakra-főre etette a macskuszokat a tápos dobozból (amit én nem tudtam jól lezárni), így "felszólítottam őt, hogy tegyen valamit!!! :)))
Viszont kérlehetetlenek látszik Cinka ügyben, ami tenyésztésre van az ok. de több már szerinte nem fér bele...majd talán ha elköltözünk!

Nyugodtan átugorhatsz néha, ott nincs ilyen sok hozzászólás...

Üdv!

Előzmény: norsycat (21535)
norsycat Creative Commons License 2003.07.05 0 0 21535
Sziasztok!

A SÉD TV-t sajnos még én sem tudom fogni, mert csak műholdasom van. Ez egy helyi kábel csatorna (nevét az itt csörgedező Séd patakról kapta), Veszprém megye jó részét beteríti. De ide a hegyre fütyült feljönni a kábeltársaság, most meg már ne is jöjjön, mert UPC-re fizettem elő.Úgyhogy majd én is csak úgy tudom megnézni a műsort, ha valaki felveszi videóra.

Banyóca: Cheerió és Cinka azért miniatűrök, mert nagyon-nagyon kis súllyal születtek. 8-an voltak az alomban, s ők vagy a pároztatás utolsó napján fogantak, vagy rosszabb hely jutott nekik a pocóban, mert 64, 69 g volt a születési súlyuk. Ez éppen a fele a normálisnak. (Churchill volt a legnagyobb 131 grammal. Józan megfontolás szerint el kellett volna őket altatni, de nem voltam rá képes, hogy megtegyem. Ezért akkor úgy gondoltam, kapjanak egy esélyt az életre, ha nem elég életképesek úgyis elpusztulnak, de ha igen, akkor ajándékba adom őket olyan embereknek, akik szeretnének Maine Coont, de nem tudják megfizetni az árát. Itt a topikon is felajánlottam, de nem volt értük nagy tolongás. A képeken is látszik, hogy még mindig sokkal kisebbek, mint a többiek, de saját magukhoz képest fejlődnek. Különösen Cinka. Szerintem ő teljesen be fogja hozni a lemaradást felnőtt korára. Cheerióban már nem vagyok annyira biztos, őneki most is egy kicsit "UFO"-s pofácskája maradt. Hasonlít a formája Coco-ra, aki sajnos életképtelennek bizonyult, megállt a fejlődésben 1 hetes korában és 4,5 hetesen meghalt. (Lám, ha a józan észre hallgatok a születésükkor, akkor Cinkát altattam volna el, miközben Coco volt életképtelen.) Remélem a kis Cheerió is felturbózza magát, de vele kapcsolatban fel vagyok arra is készülve, hogy egyszercsak Coco sorsára jut. Egyébként nem mutat semmi betegségre utaló tünetet, ugyanúgy eszik, játszik, mint a többiek. Olyan, mint egy kis egérke.
Poche: látod, minek beszélsz ilyeneket! Most aztán önbeteljesítő jóslattá vált. Jól gondold meg ezentúl miket mondasz. Esetleg kipróbálhatnád híresztelni, hogy a párod a legszebb, legjobb, legaranyosabb ember a világon, még a gondolataidat is lesi és azonnal teljesít minden kívánságodat. Hátha bejön...
Majd elnézek a másik topikra, ha lesz egy kis időm. Nem nagyon szoktam másik topikokat olvasni, mert ez is a kelleténél több időmet veszi el. Nem merem újabba belevetni magam, mert akkor aztán végképp a gép előtt töltöm munka és minden más helyett a drága időt.(most például már a boltban kéne lennem...)
Na, megyek is! Kellemes hétvégét mindenkinek!

evat Creative Commons License 2003.07.05 0 0 21534
Sziasztok!
Most írok ide először.
Nagy állatbarát vagyok,két kutyával és 5+4 cicával. A + 4 ,az négy négy hetes kiscicát takar. Hófehérek,csak háromnak van a feje bubján egy kis szürke folt.
Gazdit keresek nekik.
Jó lenne,ha esetleg családi ,kertes házba kerülhetnének,hiszen azért az a legjobb a macsekoknak.
gyanus_capa Creative Commons License 2003.07.05 0 0 21533
nagyon joooo kep!!!!

:-)

gyere errefele, es linkelj gyakrabban

:)

Előzmény: LadyTigi (21532)
LadyTigi Creative Commons License 2003.07.05 0 0 21532
Sziasztok:)
Bocs hogy ismeretlenül bepofátlankodok ide,de nagyon szeretném megmutatni ezt a képet:)
Süti

Hát hogy lehet így aludni?:))
Remélem nem szúrtam el a linkelést:)
További jó cicázást mindenkinek:)
Sziasztok:Tigris

Törölt nick Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21531
Brit?
Előzmény: Törölt nick (21530)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21530
Hú CarmenPapa most nem igazán ugrik be miben is segítettem...olyan sokat segítek, hogy néha elvesztem a fonalat! :))))

Egyébként nagyon szívesen!!!

Előzmény: CartmenPapa (21524)
mouser Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21529
cheerio a valóságban is ilyen kis édes mufurc pofi? :-))
Előzmény: norsycat (21522)
banyoca Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21528
Norsy! a "miniatűr" mit jelent, az MC standardja szerint kicsik?
Nekem Cinka a szívemcsücske!!!!
banyoca Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21527
Én meg még azt sem tudom mi az a SÉD tv,:( kérem itten mi vidéken nagyon hátrányos helyzetben vagyunk ám!!! habár most így belegondolok, legalább 2 hete be sem kapcsoltuk a tv-t, de Norsy műsorát megnézném!!!!!!
Előzmény: Ghanima (21525)
banyoca Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21526
Szépek a kandúrbandijaid!!!!
Mókuciról van egy kép amin a hátsófelét mutatja be, háááát az csoda pofa, úgy látszik mintha a fehér rész egy gatyesz lenne ami épp lefele készül csúszni:)))))) legalább is nekem az jutott eszembe:))
Előzmény: bubu001 (21520)
Ghanima Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21525
Norsy, kedves!
Nem lehet esetleg rábeszélni a SÉD-tévét, hogy nyomják be a magazinjukat a Hálózatosra? És akkor még sokkal többet és többen láthatnánk ezeket aaaaaa.... most itten morfondírozom, hogy milyen jelzőt is használjak rájuk. Olyan, de olyan olyanok, na!! :-)
Előzmény: norsycat (21512)
CartmenPapa Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21524
Köszi a segitséget,már csak az asszonynak kell választania.
Előzmény: Törölt nick (21523)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21523
Szió!

Köszi az infót!

Nekem nagyon tetszik Cinka!!! :)))
Férjem bevetette a kérlelhetetlent! :( Mióta egy másik topicban Végrehajtó Hatalom-nak neveztem azóta annak is érzi magát, ha nem is végrehajtónek, de hatalomnak biztos! :)))

A teny. topicban feltettem 1 kérdést a korai újrafedezésről, a te véleményed is érdekelne!

Üdv!

norsycat Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21522
Bocs, a felére nem válaszoltam.
Cheerió és Cinka a "miniatűrök". Cheerió már gazdára talált, Erdélyben fog élni Bendegúzzal együtt.
Előzmény: Törölt nick (21494)
cecameca Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21521
Nemsokára indulunk nyaralni:) Degeszre etetem a horvát cicákat;) Jó lenne ismerős macskeszokkal is találkozni.

Norsycat, gratulálok, hogy bekerültök a médiába!
Szinte látom magam előtt a mindennapi cicaszámlálást, jó kis móka.:)

Ballage, nagyon jó hír. A frászt hozzák az emberre ezek az eredmények…

Orbi, most elmegyek nyaralni pár napra, mire visszajövök remélem már a kicsi csínytevéseiről olvashatok. Gyógyulj meg Kiscica!

Bubu, szépek a cicusok.

Sziasztok!

bubu001 Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21520
Mókuci nem kövér, keveset eszik, csak olyan széles mellkasa van, hogy kövérnek tünik. Az anyja ugyanígy néz ki, pedig kint vannak a bordái egy-egy szülés után.

Bence viszont zabagép, ott kell állni mellettük mikor esznek különben mókust elzavarja a tányéroktól.

Előzmény: Törölt nick (21518)
bubu001 Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21519
A digitális gép adatkábelével játszik :-)

A másik hozzászólásomban már jó a link.

egyébként: www.extra.hu/bubu001

Előzmény: Törölt nick (21517)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21518
Höhö! mondjuk Bencét sem kell félteni, de ahogy elnézem, Mókuska meglehetőst jó húsban van! :)) Gondolom, ez nem azért van mert nemes egyszerűséggel zabagép, hanem erős a csontozata, izomzata és szőrzete! ;-)))))))
Előzmény: bubu001 (21516)
Törölt nick Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21517
Neonszemű! :))))
Az első képen mit készül lepofozni? :)))

A többi meg nekem nem jön be...:(

Előzmény: bubu001 (21515)
bubu001 Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21516
Előzmény: bubu001 (21515)
bubu001 Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21515
orbi Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21514
Norsy: Nagyon aranyosak és ahogy látom Bonbon elkényeztet Téged... még pirítóst is készít a gazdinak :))))

Banyóca: Ez nagyon jó! Talán alábbhagy a féltékenykedés... vagy csak egyszeri engedékenység volt?

Agicza: Nem fél ez tőlünk... úgy dorombol, nyomja a fejét... persze csak ha nem a fecskendővel közelítünk felé, mert akkor kapkodja a fejét... nem igazán akar enni.

ballage Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21513
csirkegyilkos, nagyon sajnálom :((((

Sába szépséggel tegnap uh-n votunk, nem talált semmit a doki a veséjében (éljen!!!), vett tőle vizeletmintát, ami hétfőre lesz meg, s ha az is teljesen negatív, akkor nincs semmi gond :)

norsycat Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21512
Sziasztok! Örülök, hogy tetszenek a kis szőrgombóckáim! Úgy látom majdnem mindenkinek akadt rajongója.
Akkor mesélek egy kicsit:
A két legnagyobb imposztor - mondanom se kell - Bonbon, s a nővérkéje Bóbita. Ők ketten abszolut strapabírók, nem félnek semmitől és bírják a gyümöszölést. Rettentő kíváncsi két kiscsacska, mindent muszáj kipróbálniuk, megszimatolniuk, megkóstolniuk. Bóbita kiköpött apja, minden pillanatban Maestro "arcvonásait" fedezem fel benne. Tegnap este ültem a fotelben és fagyit ettem. Bóbita pillanatok alatt a nyakamban volt és alig bírtam eltávolítani a jégkrémes doboztól. Pont mint Maestro.
Churcill, a tiszta fekete kandúr pont olyan csámpás, mint Maestro volt kiskorában. Ne izgulj Sigue, ha rá mer szokni a dohányzásra "kitekerem a nyakát"! Breki pedig a zuhanyozás kukkolásban utánozza a papát, ugyanúgy felugrik a kád szélére, ott letelepszik, s ha már csak egy pici víz van a lefolyó körül megy pancsikolni. Érdekesek ezek az apró kis mozzanatok, az ember minduntalan felfedez valamit a szülőkből. Az előző alomban Kiara nagyon erősen örökítette a vonásait, de úgy látszik most Maestro génjei valamivel erősebben törnek felszínre. De például Bendegúz pofija inkább Kiarás (bár Akikó kölyke és Akikó inkább az apja vonásait hozta.)
A kis Chili most éppen bizalmatlan korszakában van, egy kicsit félősebb. A nap nagyobb részét kinn töltik a szabadban most, hogy ilyen jó az idő. A macskavárat is jól belakták, több kupacban szunyókálnak benne. Kinn hatalmasakat kergetőznek, lehet fára mászni, lefolyócsőben bujkálni, bogarakra vadászni. Tündériek, órákig el tudom őket nézni. Gond akkor van, ha össze akarom számolni őket, megvan-e mindenki. Hát ez nem könnyű mutatvány, egyrészt mert a fele banda rohangál, a másik fele bújócskázik. A tegnap esti leltár szerint megvoltak mind. A szobatisztaság hagy némi kívánni valót maga után, ezért kénytelen voltam korlátozni a mozgásterüket a macskaszobára és a macskakertre. Sajnos amikor kiengedtem őket az ágyamtól a fürdőszobáig, a konyhától a laptop táskáig kakikupacok és pisitócsák fogadtak, s ezt már nem tudtam tovább tolerálni. De azért fejlődnek, ma reggel már csak egy kupacot találtam az almos mellett, s éppen sikerült három csimposztort időben nyakon csípnem és az almosba tennem. Túl sokan vannak, ezért kicsit nehezebb őket nevelni, mint ha csak 4-5 cica lenne. Július végén megszületnek Móci kölykei, ezt még valahogy átvészeljük, de jövőre nem hagyom így összetorlódni az almokat.
Nemsokára TV sztárok lesznek a kis szőrdögök.Tegnap megkerestek a SÉD TV-től, indult egy kisállat magazin, abban több alkalommal is fogunk szerepelni. Kedden lesz az első adás, majd szorítsatok nekünk.
Na, egyelőre ennyit, mert túl hoszú vagyok.

Ja, Poche: Olympus gépem van, a típust most nem tudom fejből, de 3,1M pixeles, 8x optikai, 3x digitális zoom-os. Viszont többszáz képből sikerül néhány használhatót csinálni. Ez nem annyira a gép hibája. Rengeteg kép bemozdul, mert az én kis drágáim folyton izegnek-mozognak, ahelyett hogy "chííííz" vigyorral a képükön szobor mereven modellt állnának.

norsycat Creative Commons License 2003.07.04 0 0 21511
Hát te mit keresel még itt???!!! Sipirc nyaralni!!!!
Előzmény: cecameca (21508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!