szóval az bőven "belefér", hogy a széljobb úgy gondolja, hogy a zsidrákok tehetnek arról, hogy 2000 éven át üldözték őket Ájrópában, sőt a holokausztért is csak magukat okolhatják, de ezt nem úgy kéne előadni, hogy ezt a gondolatot a ca. 450 milla ájrópai mind osztja, mivel ez egy igencsak marginális vélemény
nyuszifül, nem ez volt a kérdés, hanem az, hogy te a széljobb véleményt miért úgy adod elő, mintha az en bloc a ca. 450 milla ájrópai polgár véleménye lenne, amikor saját bevallásod szerint is ezek a széljobb pártocskák pártízmilla embert képviselnek
Ugyan, ne tekeregj, te konkrétan a zsidók elleni "háborúkról" is írtál, többek között Németország részéről, amit a zsidók az üldöztetésükként adnak elő, mintha nem tehetnének semmiről.
Azt, hogy te ilyen náci dumákat firkálsz, nem menti fel, hogy máshol is megjelennek. Amúgy bejegyzett, aktív pártoknál, hivatalos szövegekben biztosan nem, ugyanis ez már a gyűlölettörvény hatálya alá esik Európában.
Az idióta T/2-t pedig felejtsd el, én ugyanis a legkevésbé sem várom sem a széljobber, sem a szélbalos pártok előretörését. Megjegyzem, az általad hivatkozott spanyol miniszter az utóbbiak közül az egyikhez tartozik.
Egyrészt ez nem azt jelenti hogy a zsidók az okai a holokausztnak bár ezt állítottad, másrész nem örülök hogy nekem tulajdonítod, ugyanis ezeket nem én találom ki magamtól mert ugye antiszemét vagyok, hanem ezek mind benne vannak valamelyik európai szélsőjobboldali párt programjában.
Tudod ezek azok a pártocskák amelyeknek az előretörését várjátok a jövő évi EP választásokon hogy leváltsák a mostani brüsszeli vezetést.
Ha ők lesznek a hatalomban brüsszelben akkor télleg lesz meglepi.
Sokat nem alakít rajta, a spanyol külügyminiszter ugyanis tisztázta az ügyet az izraeli nagykövettel, a kormány álláspontja világos: továbbra is együttműködik Izraellel, hogy a baráti viszony fennmaradjon, és elítéli a Hamász Izrael elleni terrortámadását.