Keresés

Részletes keresés

Left To Decay Creative Commons License 2001.02.07 0 0 285
Halló Holló!

Te is a gyengéket választod -> SS...ugyebár.Hol vannak már ők.Alulmaradtak a túlélésért folytatott küzdelemben.Éljen az USA!!
(jó ez csak witz volt).

Nehogy azt hidd, hogy nem fordult meg a fejemben Cocc;-) De határozottan akartam válaszolni apa, mer' hozzám az illik, nemigaz?;-)

A létfenntartás alapelve az alkalmazkodás, nem igaz? Márpedig te nagyon is küzdesz a létfenntartásért.És mégis a számodra rossz utat választottad, határozottan.T'od van az a kis tréfa: "-Te, nem rossz irányba haladsz? -De igen, azért megyek lassan."
Na te aztán rohansz.

...mit teszel te azért, hogy megváltoztasd ezt a világot?

Megpróbálom képemre formálni, ideális világomnak megfelelően alakítani.És, ha lassan is, de sikerülni fog.

Alkalmazkodsz?:) Olyan leszel, mint azok, akiket utálsz, nagyszerű! Talán azért, mert túl sokan vannak, és túl erős benned a csordaszellem?;-) Manson is nagyszerűen alkalmazkodik - egyre jobban megszedi magát a "szegény, pénzmegvető", nihilista rajongótáborából;-))

Na jó tisztázom magam :)).Nem "alkalmazkodom" a szó szoros értelmében, nem azt teszem/veszem meg amit a tömeg.Nem érdekelnek a hírek, a pénz is csak eszköz amely kielégítí igényeimet.Én úgy látom, hogy ebben a világban mindent meg lehet oldani pénzzel.Én, mint mondottam, kifejezetten "consumer" lettem.Felhasználok mindent, anélkül hogy megdolgoznák érte.Kihasználok mindent amit lehet, nagykanállal akarom habzsolni az életet.Live fast, die young - ez lett a mottóm.Nihilista csak az fórumokon vagyok, a valóságban megpróbálom élvezni az életet.
Nem vagyok egysíkú.Mindent - szeretete, gyűlöletet, fasizmust, kapitalizmust - megpróbálok asszimilálni, felszívni.Ami nem öl meg ,erősebbé tesz, mondta az Öreg.És én még élek.
Akár hiszed, akár nem, vasakaratom van.Amit célul tűzök, azt végigviszem ha belerogyok is.
És nem, nem adom fel.Fejlődni akarok, és a nihilizmust azért adaptáltam hogy még erősebb legyek, hisz minél több felfogást birtokolok, annál könnyebben tudom kivágni magam bizonyos helyzetekben.Lelkem erős mint az acél, viszont a test gyenge - ezért imádom a gépeket.Ezért rothadok - kivülről.Belül azonban dolgoznak a vashernyók miliárdjai.Én vagyok a tejút, az esszencia, az örök kezdet és az univerzum közepe, a mindenható, a színtelen valóság, a... -Őrült!- sivalkodott közbe Clevinger. - Az vagy! Őrült!
- ...végtelenség.Valódi nagyágyú, acélöklű aranypofa.Én vagyok a bona fide supraman.
- Szupraman?! - kiáltotta Clevinger. - Szuperman!
- Szupraman - javította ki Yossarian.
- Őrült vagy - harsogat clevinger izzón, szemét elfutotta a könny. - Jehova koplexusod van.

- Hiszek,hiszek:mindenki Nathan.
- Clevinger gyanakodva húzódott vissza szónoklata csúcsáról.
- Ki az a Nathan?
- Melyik Nathan? - érdeklődött Yossarian ártatlanul.
Clevinger szakértelemmel kerülte el a csapdát.
- Semmivel sem vagy jobb Raszkolnyikovnál...
- Kinél?
- ...igen,Raszkolnyikovnál, aki...
- Raszkolnyikov!
-... aki, komolyan mondom...aki úgy érezte, jogosan megölhet egy öregasszonyt...
- Kinél nem vagyok én különb?
-...igen,jogosan, ez a helyes szó...és baltával! És ezt be is tudom bizonyítani!
De Yossarian tudta hogy igaza van.Mert, amint ezt Clevingernek elmagyarázta, legjobb tudomása szerint sohasem tévedett.

Nnna."I'm a million different things, none of them you know."

Ja, én is álomvilágban élek, gyűlölöm ezt a kalmár-világrendet, ahol mindet az alapján ítélnek meg, hogy "mennyire hasznos", és mennyi profitot termel.

Ez a természet rendje, Rabe.Több profit = nagyobb esély a túlélésre.Life finds strange ways.Sok pénz = magasabb életszínvonal = hoszabb élettartam = több ember = éljen az élet.A Föld meghal - mit számít.
Tudod hogy van ez: "The Earth has a skin and that skin has diseases, one of those diseases is man."
Nem kell mondanom kit idéztem.

És az baj hogy én álmodozom? Ezzel vádolsz.Én csak megpróbálok alkotni egy olyan világot melyben én vagyok a központ, az irányító.Megvetek minden politikai irányzatot, mert a politika a gyengéknek és a fantáziátlanoknak van.
" I must create a system, or be enslav'd by another man's. (William Blake)"

Azt mondod, csordaszellem.Á, és te? Te talán nem egy csoporthoz akarsz tartozni mindenáron? A fasiszták is ugyanolyanok mind bármely más politikai csoport, egy seregnyi bárány, melyet kivételesen egy oroszlánbőrbe bújtatott kos vezérelt.Ti is csak ugyanazt akarjátok: hatalomra jutni majd kizsákmányolni mindent.Ami nagyon helyes, csak akkor ne mondd hogy annyira más.Hitler is csak azt akarta, és meg is kapta az embereit: buta bárányokat, akik feltétel nélkül követték.Egy gyenge ember volt ős is, csak jó helyen, jó időben.Teóriái logikátlanságát, elvei kivetelezhetetlenségét ordítással és vakító propagandával küszöbölte ki.Értelmes ember felfedezi a csupasz embert benne, aki csak hívei számára van felöltözve a "láthatatlan" ruhába.
"A nyomorúság motivál, nem az utópia", mondta Marx és igaza volt, mert a hitleri Németországban pont az volt a helyzet.

Üdv: LTD

p.s. olvasd el a 22-es csapdáját :)).Benne Yossarian ...én vagyok.

Előzmény: SS Rabe (284)
SS Rabe Creative Commons License 2001.02.07 0 0 284
Heil Coca!

Nos én többet vártam tőled.Két út állt előtted

>-))))

Nehogy azt hidd, hogy nem fordult meg a fejemben Cocc;-) De határozottan akartam válaszolni apa, mer' hozzám az illik, nemigaz?;-) Ha megadnak neked két rossz lehetőséget, és te mindjárt azzal jössz, hogy "mi lenne ha inkább mégis..." akkor az a hezitálás, kibújni akarás, gyávaságot és gyengeséget jelent. Tudod, van egy topicom az állítólagos önzetlenségről, ami egy mesével kezdődik, ahol dönteni kell. Két lehetőség van, és mindkettő rossz. Hiába szögeztem le az elején, hogy nincs semmiféle köztes megoldás, számtalan gyáva ember offolt bele a topicomba a hülyeségeivel - a "vicces" köztes megoldásaival.

Ja, persze, nem egyetlen lehetőséged van, de őszintén szólva mit teszel te azért, hogy megváltoztasd ezt a világot?

De mi van ha nekem ez a világ olyan groteszk meg irreális hogy csak kapkodom a fejem?

Mi az, hogy "irreális"? Pont erre mondtam a múltkor, hogy nem láttál még "vizet". A vizi környezet a realitás, amennyiben hal vagy. Mi neked a realitás? T'od, mer' a képzelet az nem lehet az.
"Coca was dreaming - that was the basic flaw in his reality"

Ebben a rohadó világban minden problémám anyagi jellegű.Nem velem van baj hanem a többi hat milliárddal.Mert pénzéhesek.De ez nem baj.Mert én alkalmazkodom.És ha sok pénzed van még az is felnéz rád aki gólyalábakon van,hehe

Én? :) Nem hinném hogy felnézek rájuk.

Alkalmazkodsz?:) Olyan leszel, mint azok, akiket utálsz, nagyszerű! Talán azért, mert túl sokan vannak, és túl erős benned a csordaszellem?;-) Manson is nagyszerűen alkalmazkodik - egyre jobban megszedi magát a "szegény, pénzmegvető", nihilista rajongótáborából;-))

Ja, én is álomvilágban élek, gyűlölöm ezt a kalmár-világrendet, ahol mindet az alapján ítélnek meg, hogy "mennyire hasznos", és mennyi profitot termel.

Üdv:
SS rabe

Előzmény: Left To Decay (282)
Left To Decay Creative Commons License 2001.02.03 0 0 283
Hogy legyen egy kicsit Manson téma is:

Vasárnapi Blikk (szennylap): "Botrány! Marilyn Manson SS sisakban jelent meg egy londoni autogrammosztáson"

Hehe az öreg bajkeverő.

A választások:

Manson: All I can really say is that I think that art and especially music thrives under conservative rule. I think that Bill Clinton's attempt to be friends with young people, to come on MTV, did something to the rebellion barometer. It didn't really give kids any authority to go against. I think that that's why there's been a lot of bland and happy-go-lucky music created over the past six or seven years.

Loder: Do you support [George W.] Bush?

Manson: I don't really support Bush, but I hope we get some good, right-wing, Manson-hating people in office so that I can piss them off.

MTV Music Awards:

"I'm not even sure why we're here — I think it was an accident," he said. "We want to represent peace because we feel that if you give the world peace they want war. So we feel that by representing peace we're furthering the destruction of mankind with our music."

Egy régebbi:

"I Don't Like The Drugs, But The Drugs Like Me: that song was kind of the "We Are The World" for drug users. I can imagine a lot of people holding hands and... that sort of thing. It's kind of a public use thing -- I'm trying to give back what the community gives to me..."

:))

Left To Decay Creative Commons License 2001.02.03 0 0 282
Hahó Svarci!

Mese:

Nos én többet vártam tőled.Két út állt előtted.
Az egyik az volt hogy meghalsz.Én is azt tettem volna.Én viszont arra is gondoltam hogy te, mint túlélő, cselekedni fogsz.Mondjuk behatolsz világukba, elsajátítod a törvényeket és átveszed az irányítást.
De végeredményben kibújt a szög a zsákból és bebízonyítottad hogy csak papíron vagy harcos.Én két lehetőséget soroltam fel és te automatikusan kiválasztottál egyet, nem gondolkodtál azon hogy a lehetőségek száma sose korlátolt, legfeljebb képességeink.

Egyébként az általam felvázolt világ számomra is ugyanolyan taszító.Borzalmas.És számomra pont ilyen EZ a világ is amelyikben élek.Akkor hát egyetlen lehetőségem van, nem igaz? ( a válsz: nem)

Burzum dalszöveged:

Nadon jó, nadon jó.

"And we don't want to live forever
and we know that suffering is so much better..."

Amit a gólyalábakról mondtál:

Persze mint mindig most is igazad van.Ez a te világod, papa, neked csak kell tudni alkalmazkodni.De mi van ha nekem ez a világ olyan groteszk meg irreális hogy csak kapkodom a fejem?

Az emberek valóban lefele néznek rám.Semmi gerincem nincs, jól tudom.Ha lenne lelkem, eladnám bármiért.Viszont van okom optimizmusra, ugye? Hisz ott vannak a cocák! Vezérük leszek...

March of the Pigs

step right up march push
crawl right up on your knees
please greed feed (no time to hesitate)
i want a little bit
i want a piece of it
i think he's losing it
i want to watch it come down
don't like the look of it
don't like the taste of it
don't like the smell of it
all the pigs are all lined up
i give you all that you want
take the skin and peel it back
now doesn't that make you feel better?
shove it up inside surprise! lies
stains like the blood on your teeth
bite chew suck away the tender parts
i want to break it up
i want to smash it up
i want to fuck it up
maybe afraid of it
let's discredit it
let's pick away at it
now doesn't that make you feel better?
the pigs have won tonight
now they can all sleep soundly
and everything is alright

Viszont egy dolog megnyugtat.Ebben a rohadó világban minden problémám anyagi jellegű.Nem velem van baj hanem a többi hat milliárddal.Mert pénzéhesek.De ez nem baj.Mert én alkalmazkodom.És ha sok pénzed van még az is felnéz rád aki gólyalábakon van,hehe.Mert a büdös világban csak egy szag van:a pénz szaga.Te is álomvilágban élsz.Ez szintén megnyugtat.Ugye hogy nem vagyok én bolond?

"all of my fears came true
black and blue and broken bones you left me here i'm all alone
my little piggy needed something new
nothing can stop me now
i don't care anymore
nothing can stop me now
i just don't care"

Üdv: Right to Decay!!

"Clevinger was dead.That was the basic flaw in his philosophy."

Előzmény: Hollófekete (281)
Hollófekete Creative Commons License 2001.02.02 0 0 281
Röfi!
Hogy csinálom, hogy nem megyek emberek közé?
Úgy csinálom, hogy köztük vagyok, és mégsem vagyok köztük.

Úgy lehet az emberek közé menni, és mégis elkerülni őket, hogy gólyalábakon mész közéjük. Veled viszont az a baj Röfi, hogy te hagyod hogy löködjenek, térden csúszkálsz közöttük, vagy még a sárba is lefekszel - és csak a koszt látod. Na nem azért, hogy megalázkodj, hanem mert szándékosan elhagyod magad. Aztán még csodálkozol ha kinevetnek. Mondjuk te sem vagy jobb, mert te meg bosszúból rendszeresen elgáncsolod őket, legalábbis ezt mondogatod. Ennek ellenére azért te is -mint minden élőlény- szeretnéd hogy felfelé nézzenek rád, de mindenki csak lenéz. Aztán kínodban kisütöd, hogy valójában nem is arra van fent amerre ők néznek, hanem másfele - feléd. De csak a fejhorgasztók, és a többi cocák hisznek neked, akik már eddig is a szart túrták.
Aki gólyalábon megy az emberek közé, az kicsinek látja az embereket, és lenézi őket, de nem érzi büdösnek a világot, mert nem érzi az emberek szagát - a magasban ugyanis mindig tiszta a levegő.

SS Rabe

Előzmény: Left To Decay (276)
Hollófekete Creative Commons License 2001.02.02 0 0 280
Aztán.

Hogy mit csinálnék?:)))

Mi van, szórakozol velem?;-))) Hiszen tudod, vagy talán nem?:))) Kiszámítható vagyok, tanonc is megmondta.
Meghalnék, ez evidens;-))

Számomra az a világ egy undorító pokol lenne. Fehérruhás emberek, halványkék ég? Pfuj, hányingerem van.

Aranyos kis mese, de ugye "sajnos" most itt vagyunk.
Egyébként gondolom neked sem az a gyomorforgató "szeretvilág" jelenti álmaid netovábbját, mert ha mégis, akkor nem igazán értelek.

Hogy mit akarsz bizonytítani? Azt, hogy lehetne olyan is a világ, hogy én érezném magam hozzád hasonlóan. Igen, de egyrészt nem olyan, és megmondtam hogy én mit csinálnék. A részvétébresztéssel nálam semmire sem mész.

OFF:22 vagyok, és egyetemista.

Üdv: Rabe

Előzmény: Left To Decay (278)
Hollófekete Creative Commons License 2001.02.02 0 0 279
Hali Coca!

Ez egy dalszöveg.

Burzum:

Hvis Lyset Tar Oss

Egy tisztás az erdőben
Hol süt a Nap
Fáktól körülzárva
Foglyok vagyunk mi
Ezen a tisztáson, mely Istené
Éget, fáj
Mikor a fény húsunkat nyalja
Ég, füst, egy felhő
A mi alakunk
Fogolyként a sírban,
Isten jóságával kínozva...
Kék ég...
Nincsenek lángok
Nincs gyűlölet
Igazad volt - megérkeztünk a Pokolba

Előzmény: Left To Decay (278)
Left To Decay Creative Commons License 2001.02.01 0 0 278
HABT ACHT!!!

Játsszunk együtt uram:

Arra ébredsz hogy valami szúrja a hátad.Kinyitod a szemed,erőtlenül pislogsz.A levegő, mely körülvesz,lágy és langyos,mozdulatlan."Szóval meghaltam", gondolod, mert az ég szürke volt a Nagy Csata napján, és a bombák ordítva tépték szét dobhártyád, (mily kellemes hang volt a fülnek).
Most az ék halványkék volt és halott, nem zúgtak a gyűlölt-szeretett Spitfire-ok.
És még emlékszel a bajtársak nevetésére, a ropogó géppuskákra, a légelhárítók tompa dörejére.De mindez távol volt, talán csak egy álom.Föltápászkodsz, és megfordul a világ.Gyengeséged elrémiszt, tested csont és szürke bőr, halvány rémképe a valaha erőtől duzzadó gépezetnek.
Émelyítő minden,gondolod.Megindulsz lefele a lejtőn.És akkor meglátod őket.Kéz a kézben, énekelnek, bárgyú mosollyal, a szeretetről.
És fehér lepelbe borította testük ide oda hintázik.
Amikor meglátnak, gyorsan leveszik rólad a tekintetük, mintha mi sem történt volna.Csupán az egyik áll ki a körből.Odajön.
-Már vártunk.
-Kik vagytok? Mi történt velem?
-Üdvözöllek a való világban.A te rémisztő világod még benned él, de mi kiöljük lelkedből.Megtanítunk a szeretetre.Mert EZ a való világ, minden más, amiben hittél, füst és pára volt.És alkalmazkodnod kell.Úgy kell gondolkodnod, ahogy mi, úgy kell viselkedned.Mások a szabályok itt, a Szeretet Földjén.És mi ragaszkodunk hozzájuk.

"Növények",nézel rájuk elhűlve,"buta vegetáló barmok".

-És ha nem teszem? - a kérdés magától csúszik ki a szádon.
-Akkor meghalsz.Nem mi ölünk meg.Az erőszakot nem ismerjük, és világunk törvényei meg is akadályozzák.Viszont akkor választanod kell.Vagy velünk tartasz, és megismered mi a szeretet, vagy magadra hagyunk és akkor éhen halsz.Mert a szellemi táplálék mellett a test táplálékát is csak rajtunk keresztül kaphatod meg.Ezek a szabályok.

Téged azonban az első szavak érdekelnek.Hogy is van ez? Az ők világuk megakadályozza az erőszakot??
És akkor ütésre lendült a karod.
Amiután magadhoz tértél, még érezted a bizsergést a tarkódon, ami azonban belülről jön.
"Nem tudtam megütni", ezek az első szavak amiket szinte hangtalanul suttogsz.Fölállsz, és a lassan összeálló kép közepében ugyanazt a nyáladzó, ideges mosolyú albínót látod, aki bevezetett a törvényekbe.
"Talán csak gyenge vagyok még.Talán még egyszer".
És megint elfeketedik a világ.
És amiután magadhoz tértél, szomorúan állapítod meg hogy valóban korlátoz a világuk.
Agyad villámgyorsan futtatja a lehetséges variációkat."Erősebb vagyok náluk, életképesebb.És nem csak erőm, hanem ravaszságom és kitartásom tesz azzá."
De amikor magadra pillantasz, akkor rájössz hogy bizony ezzekkel az izmokkal egy légynek is csak nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket tudsz okozni, és agyad hiába dolgozik gyorsabban, az ők világukat más törvények vezérlik."Más szituáció más igényeket követel",jut eszedbe."Másképp kell cselekednem.Túl kell élnem, és harcolni fogok a túlélésért, még ha bele is halok a próbálkozásba(abszurd)."

A kérdés: mit teszel öreg?

1.A világ amit felvázoltam természetesen nem az én álomvilágom.
2.Célom az hogy bebizonyítsak neked valamit, amit most természetesen nem tudok megmondani mivel akkor másképp állnál hozzá a dologhoz.(Vajon mit akarok bebizonyítani ? Nem egyszerű kérdés)
3. /OFF/ hány éves vagy és mi a "civil" foglalozásod?

Üdv: egy rohadó állat,akit csak testéből kiálló chipek tesznek értékessé.

Előzmény: Hollófekete (275)
Hollófekete Creative Commons License 2001.02.01 0 0 277
A Raven nickemnek valahogy megváltoztatták a jelszavát. Eccerűen hiába próbálom ezerszer, nem fogadja el. Kibasznak velem valakik. Volt olyan, hogy semmiért letiltottak 2 órára, most meg ez.
Na mindegy.

Miért hasznos a cici? Mi van, téged malactáppal hízlaltak?;-)

Most sietek, de még folytatjuk:)

Üdv: SS Rabe

Előzmény: Left To Decay (276)
Left To Decay Creative Commons License 2001.02.01 0 0 276
Nocsak lefordítottad magad, Andreas63? :)

Hogyhogy "már majom is vagyok?" ????
Majom mindig is voltál, akárcsak én vagy Torgyán vagy mittomén...'Sze tudod a nótát:

"All simple monkeys
with alien babies."

Legfeljebb nem annyira szőrös a hátad, bár ez én ilyen messziről nem tudom biztosan megmondani.

Hogyhogy nem láttam vizet? :))). Annyira azért nem érződik, vagy mégis ??
Persze hogy nem az vagyok ami akarok lenni.Tehetek róla? (a válasz:igen..tudom).
Mondtam, virtualis akarok lenni.Nonexistent existence.
Nem bocsájtok meg a világnak.Miért tenném? Hah!

Mire akarod őket "megtanítani", ha nem is hiszel semmiben? Miért "buták"? Nem mindegy neked akkor, hogy mit csinálnak? Ha nem szereted az embereket, ne menj közéjük! Ezt teszem én is.

Áruld el hogyan teszed.Ja és én hiszek valamiben.Csak nem tudom elmondani.

Ettől még lehet élvezni az életet coci. Miért nem nevetsz inkább a majmokon, miért nem nevetsz te is saját magadon?

Ja, hát én permanens azt csinálom bazeg. :))

Mire akarod őket "megtanítani"?

Jó ezt pont nem magamra értettem hanem arra amit Manson csinál.A faszom akar tanítani.Bunkó parasztokat.(jó tudom:én is közéjük tartozom,Herr Offizier).

És sok jól kitalált dolog van rajta, ami olyan mint a fehérnép keble: hasznos és kellemes is egyszersmind.

Miért hasznos? Azért mert kellemes számunkra? :))

Ámde nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy az ember az életet befejezze, mint új versét: tudja ezt minden orvos és minden költő."

Nem akarok bátor lenni.

Előzmény: Hollófekete (275)
Hollófekete Creative Commons License 2001.02.01 0 0 275
Üdv Kedvenc Röfim!:)

Jaj, nagyon szívszorítóan röfögsz Coca, de egyszersmind nagyon hamisan is.

Már Majom is vagyok?;-)

Leköpnek, megvetnek mert nem ellenkezem, gyávának, életképtelennek gúnyolnak, de hát szidhatod a partra vetett halat, amiért nem "alkalmazkodik"?

Nem, nem jó ez a halas hasonlat, ugyanis miféle hal lennél te? Aki az égből pottyant? Mivel "vizet" még nem is láttál. Vagy talán igen?;-)
Nem coca, te is csak egy "majom" vagy, aki halnak képzeli magát. És még képzeletben sem voltál mindig hal - ebben is egyetérthetünk asszem.
És halnak is csak azért képzeled magad, mert az éktelen nehezteléstől már levegőt sem kapsz. Ha meg tudnál bocsátani a világnak, akkor nem képzelegnél annyit. Neheztelés - ez mérgez meg téged. Biztos, hogy az akarsz lenni aki vagy? Vagy esetleg azért neheztelsz, mert nem tudsz olyan lenni, amilyen akarsz? Aki ugyanis az akar lenni ami, az nem neheztel!!!

Buták vagytok,gondolom,farkatok meg véretek vezérel,a vér és sperma, összekeverve gyönyörű rózsaszín,az élet.És megpróbálom utánozni őket, eltúlozva mozdulataikat, groteszkül ugrálok, hogy rádöbbenjenek, milyen nevetségesek

"Buták"?:))) Te meg a kis buddha, aki rájött, hogy minden hívságos?;-) Mire akarod őket "megtanítani", ha nem is hiszel semmiben? Miért "buták"? Nem mindegy neked akkor, hogy mit csinálnak? Ha nem szereted az embereket, ne menj közéjük! Ezt teszem én is. De ne őket hibáztasd, amiért nem olyanok mint te! Nocsak Coca, csak nem majom vagy te is? Aki "tanít", aki vitázik, az nem akar mást, mint bebizonyítani, hogy "az ő igaza nagyobb" - csak nem a farka, hanem az igaza, de ez majdnem ugyanaz nemde?. Miért tartasz eléjük tükröt? Miért akarsz a "majmokból" partravetett halat csinálni? Az lenne az igazság, hogy minden hiábavaló?;) És ha igen? Ettől még lehet élvezni az életet coci. Miért nem nevetsz inkább a majmokon, miért nem nevetsz te is saját magadon?

Választanom kell.Majom leszek és túlélem, vagy megmaradok annak, ami vagyok, és akkor elpusztítanak.Vagy elpusztítom magam, és akkor talán visszakerülök a saját világomba.
Mit fogsz tenni velem, Raven?

"Itt áll a csolnak, oda át talán a nagy Semmibe vezet az út. - De vajon ki akar ebbe a "talán"-ba beszállani?
Közületek senki sem akar a halál csolnakjába beszállani! Hogy lennétek hát világ-únottak!
Világ-únottak! És még a földtől sem váltatok meg!
Még mindig a földet sóvárgóknak látlak titeket, szerelmeseknek tulajdon földi-unalmatokba!
Nem hiába, hogy lelóg az ajkatok: - egy-egy apró földi vágy ül még rajta! És szemetekben nem úszkál-e apró felhője az el nem felejtett földi örömnek?
Sok jó találmány van a földön; egyik hasznos a másik kellemes: ezekért kell a földet szeretni.
És sok jól kitalált dolog van rajta, ami olyan mint a fehérnép keble: hasznos és kellemes is egyszersmind.
De ti világ unottak! Ti föld restjei!
Rajtatok vesszővel kell hegedülni! Vesszőcsapásokkal kell lábatokba kedvet önteni.
Mert ha nem vagytok betegek és kiélt fickók, akiket megúnt a föld, akkor ravasz lajhárok vagytok, vagy torkos elrejtőzött kéjenc macskák. És ha nem akartok ismét vígan futni, úgy szálljataok poklokra!

Ámde nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy az ember az életet befejezze, mint új versét: tudja ezt minden orvos és minden költő."

Előzmény: Left To Decay (273)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.31 0 0 274
Kösz a Nietzsche idézetet, valóban tetszett, és alátámasztja mindazt, amiért kiállsz te is.
Hadd idézzem a saját Nietzschémet.Ezen túl mindig idézgetek belőle egy kicsit.

Az egyetlen,ami folyt,az a háború volt,és úgy látszott,senkit nem érdekel,kivéve Yossariant és Dunbart.És amikor Yossarian megpróbálta felhívni rá a figyelmüket, tágultak mellőle és azt hitték, ő a bolond.Még Clevinger is, aki pedig jobban ismerhette volna a dőrgést, de nem ismerte jobban, még ő is azt mondta neki, hogy őrült.
-Őrült vagy!
-Clevinger, mi a fenét akarsz te az emberektől? - felelt neki unottan Dunbar a tiszti klub zajában.
-Nem viccelek - állhatatoskodott Clevinger.
-Ezek meg akarnak ölni engem - mondta Yossarian nyugodtan.
-Senki nem akar téged megölni - kiáltotta Clevinger.
-Akkor miért lődöznek rám folyton? - kérdezte Yossarian.
-Mindenkire lövőldöznek - válaszolt Clevinger. - Mindenkit meg akarnak ölni.
-Akkor meg mit akarsz?
Clevinger már vágányon volt,érzelmei félig kiemelték a székből,szeme nedves volt, ajka sápadt és remegett.Ahogy mindig is történni szokott, amikor olyan elveken veszekedtek,amikben Clevinger szenvedélyesen hitt,dühöngve kapkodott levegő után, nyeldeste vissza a meggyőződés keserű könnyeit.Clevinger nagyon sok elvben hitt szenvedélyesen.Őrült volt.
-Kik azok az ezek? - tudakolta. - Ki az pontosan, akiről úgy gondolod, hogy meg akar gyilkolni?
-Kivétel nélkül mindenki - mondta neki Yossarian.--Ki az a kivétel nélkül mindenki?
-Mit gondolsz, ki az a kivétel nélkül mindenki ?
-Fogalmam sincs.
-Hát akkor honnan tudod, hogy nem akarnak megölni?
-Mert...- hebegte Clevinger, és haldokolva kapkodott a szavak után.
Clevinger tényleg azt gondolta, hogy igaza van, de Yossariannak bizonyítékai voltak, mert idegenek, akiket nem ismert, ágyúval lőttek rá minden egyes alkalommal, amikor fölszállt a levegőbe, hogy bombát szórjon rájuk,és ebben semmi vicces nem volt.

Left To Decay Creative Commons License 2001.01.31 0 0 273
Raven

Helló SS Worm ( Worms-i gőzőshajó? )

"And the world shudders
as the worm gets his wings..."

Igazad van,kamarad.Végig igazad volt, markáns válaszaid mindig a jó helyen matattak.
Elmondom a Manson szindrómát.Behold, I teach you the real reason:

Miért azonosulok én Mansonnal.Mert mi nem erre a világra valók vagyunk.Bocs, rossz gépre szálltam.Tévedés volt.Kitéptek anyámból, és én nem erre vártam.Az élet már ott állt, karddal a kezében, várta hogy nekiessek.De én elhajítottam a kardot már az elején, még mielőtt észrevettem volna az ellenségem.És ott állok döbbenten, kiszolgáltatottam, míg az élet mély sebeket vág testemen.Körülnézek.Majmok, egymást hajkurásszák, ki az erősebb, veszekednek.Rökönyödve nézem, beteg játékuk taszít.Nekem jobb a nőm, nekem nagyobb a farkam, visítják, és én látom, nem ide tartozom.És csak nézem a cirkuszt, míg be nem ráncigálnak maguk közé.Leköpnek, megvetnek mert nem ellenkezem, gyávának, életképtelennek gúnyolnak, de hát szidhatod a partra vetett halat, amiért nem "alkalmazkodik"? Buták vagytok,gondolom,farkatok meg véretek vezérel,a vér és sperma, összekeverve gyönyörű rózsaszín,az élet.És megpróbálom utánozni őket, eltúlozva mozdulataikat, groteszkül ugrálok, hogy rádöbbenjenek, milyen nevetségesek.Tükröt mutatok nekik,de leköpik képmásuk és azt hiszik, én vagyok az a szőrős arc a tükörben.És akkor megértem hogy nem lehet megváltoztatni őket.A természet rendje, ordítják, az erősebb túléli,ordítják...És akor döbbenek rá a különbségre.És a valóságra.Hogy akkor én most mit keresek itt.Választanom kell.Majom leszek és túlélem, vagy megmaradok annak, ami vagyok, és akkor elpusztítanak.Vagy elpusztítom magam, és akkor talán visszakerülök a saját világomba.
Mit fogsz tenni velem, Raven?

Előzmény: Ravenblack (271)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.30 0 0 272
Szia Coca, ez ízleni fog:

Majomnak mondanak, te tajtékzó bolond; én azonban röfögő disznómnak mondalak -, röfögéseddel még elrontod a bolondok dícséretit, mi számból folyik.
...

"A tisztáknak minden tiszta" - úgymond a nép.
Én pedig mondom néktek: a disznóknak minden disznósággá válik!
Ennek okáért prédikálják a rajongók és fejhorgasztók, akik szívüket is lehorgasztják: "maga a világ is sáros szörnyeteg".
Mert ezek mind tisztátalan lelkűek; különösen pedig azok, akik nem ismernek nyugodalmat, pihenést, hanemha hátulról, túlról nézik a világot, - ezek a túlvilág-hívők.
Nékik szemökbe mondom, bárha nem hangzik kedvesen: a világ abban hasonlít az emberhez, hogy hátulja van - ennyi igaz!
Igaz, van a világon sok sár: ennyi igaz! De azért a világ még nem sáros szörnyeteg!
Van abban bölcsesség, hogy a világon sok pocsolya bűzlik: de az utálat maga szárnyakat növel, és forrástsejtő erőket!
A legjobban is van még valami utálatos, és a legjobb is valami, amit túl kell szárnyalni!
Óh, én véreim, sok bölcsesség vagyon abban, hogy sok sár van a világon!

Az élet az öröm kútfeje: de kiből rossz gyomor szól, a búbánat apja, ennek minden forrás mételyes.
Megismerni: öröm az oroszlán akaratának! De aki elfáradt, azon idegen akarat az úr, s minden hullám játszadozik véle.
És az mindig a gyenge emberek természete, hogy eltévednek utjaikon. És végzetre még azt kérdezi fáradtságuk: "miért mennénk valaha egyáltalán utakon! Minden egyre megy!"
Ezek fülének kedves az ige: "Semmi sem éri meg a fáradtságot! Ne akarjatok!" De ez rabigába hajtó prédikáció.
Óh, én véreim, friss pezsgő szél Zarathustra minden fáradt utasnak; még sok orrot csavarint tüsszentésre!

F. N.

Ugye elolvastad?

Ravenblack Creative Commons License 2001.01.29 0 0 271
Üdv Coca! Na, TÁPlálkozzál.

"Például hogy szürke vagyok.Ezt könnyű volt levezetni mivelhogy kizártam a fekete-fehéret,ergo...Nade e két szín között 16.5 millió más létezik, szürkét csak a színvakok látnak."

Ne röfögj félre Coca. Mindenki tudja, hogy téged bármely élénk szín taszít. Csak te kevered ide a fehéret és a feketét. Különben is én három színt szeretek a FEKETÉT, a VÖRÖSET, és a FEHÉRET.
De tisztelem én a sárgát, a zöldet, vagy a kéket is, ha elég élénk.

"Miért lennék gyáva.Természetes dolog hogy az ember mint minden élőlény nem szereti a fájdalmat"

Aha, de az már nem természetes, ha a fájdalom miatt elutasítja az életet. Az ilyet mi úgy hívjuk, hogy "élettől szenvedő", vagy "elszáradt falevél" - az ilyeneknek "hullania" kell;-)

"Az alma hasonló a körtéhez, mondja a gyerek.Neked semmi közöd nincs az almához,mondja a gyereknek Raven."

Az alma íze hasonló a körtéhez - mondja az almakukac, aki körtét csak látott. Közöd sincs a körtéhez - mondja a darázs, aki imádja az édes körtét, és nem szereti a savanyú, kukacos almát, mert taszítja a szaga.

Logikai bukfenc? Aztán m'ér? Nem is vagy "almakukac"? Lassan kezdem azt hinni, hogy rosszab vagy, mint Manson.

"nem vasalóról beszélek mert te látom így fogod fel, hanem kiborgokról"

Kicsit sok szájenszfiksönt olvashattál, nem?
Kiborg nincs és kész. Lehet hogy "egyszer" lesz, de addig nekem van igazam. Különben is, megmondtam: ha lesz
is, ugyanolyan bonyolult lesz, mint a jelenlegi élőlények. Az pedig már élőlény. És szenved.

"Már nem is tudom mi volt a kérdés.ja.Hogy szeretem-e az életet vagy nem? A válasz : NEM"

Ó, enélkül is tudtam, hogy nálad ez a valós válasz.
Mi van, mégis színt vallottunk?;-)

A Starcraftban mindhárom fajjal szeretek lenni. Az emberekkel túl könnyű, kedvenceim a Zerg meg a Protoss. A Zergek azér' mert regenerálódnak, nem kell a javítással tökölni - hiába élőlények;-))
A Protossoknak meg a léghajójuk nagyon ász, azt imádom.

Merthogy az élet olyan hogy nem lehet töltögetni.Ezért kell nekem virtuális valóság

Meg akarod szüntetni az élet súlyát? Miért lenne olyan jó, ha bármit meg nem történtté lehetne tenni?

A hangyás hülyeségedre csak azt tudom mondani, hogy fentről nézem a hangyákat, de egyszerre hangyává is tudok változni, beállni közéjük, mert szeretnék cselekedni is, nemcsak tehetetlenül nézni. Ha akarom vörös hangya leszek, ha akarom fekete. Most éppen fekete vagyok.

Manson Bushra szavazott? Én meg Gore-nak szurkoltam! Ha hiszed, ha nem. Amerika legyen olyan gyűlöletes, amilyen csak lehet. Manson azt akarja, hogy gyűlöljék? De akkor mi a bajod velem? Kérdezem most már másodszor. Mindenki boldog, nem?;))

És mert ha nem hiszel semmiben akkor semmi veszítenivalód nincs.

Nem vagy gyáva? Akkor ez a mondat szerinted miről szól?

Aki nem hisz semmiben az a legveszélyesebb, ugye miszter humanista életvédő? >:)...

Nem nyert coci. A pátyolgatástól lett erősebb az élet? Nem, hanem a folyamatos próbatételektől. A humanizmus pátyolgatás - kérlek, ne azonosíts vele. Bármennyire gyűlölöd az éltetet, a humanista te vagy.

Namármost ez az első rész az hernyófázisban levő embert mutatja be.

Kösz. Én vagyok a hernyó.

SS Worm

Előzmény: Left To Decay (265)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.29 0 0 270
Hali Nagymester!
Rettegek? Nem ismerem be? És mitől? Ja, rettegek tőled mester, mer' olyan rettenetesen okos vagy. De minek kellene ezt közhírré tenni, ha mégcsak nem is kérdezték?

Egyre jobb vagy apa. Vazze, olyan vagy nekünk, mint egy villanykörte - ha nem okosítanál itt a sugárzó bölcsességeiddel, állandóan elbotlanánk a sötétben. És má' lélekbúvárkodsz is - ezt teccik. Meg a nagy arcod is imponál nekem, és ez most nem irónia. T'od, ahhoz má' tényleg bátorság kell, hogy valaki kijelentse magáról, hogy "alapjában véve csak okos dolgokat mondok", ezért tisztellek is.

T'od mit, szeretnék találkozni veled élőben, és ezt most halál komolyan mondom. Meg annak is veszettül örülnék, hogy ha ezentúl nem csak aranyköpésekkel, hanem néhány kifejtett aranygondolattal is növelnéd topikunk szabadpiaci értékét.

Ja igen: Kiszámítható vagyok, befolyásolható(bár annak örülnék, ha szépen kielemeznéd nekem miben változott meg a véleményem azóta, amióta Mansont gyakrabban hallgatok, jó?), félek mint állat, meg ostobaságokat beszélek - ellentétben veled. Elismerem papa, és büszke is vagyok rá, tudod?
T'od, én abban hiszek, hogy bármekkora ostobaságból lehet még egyszer bölcsesség is, ha elég erős ember képviseli.

Vagy ahogy Betlehem tábornok mondja: "Az igazság kikényszeríthető"

Érted?

SS Rabe

Előzmény: Magustanonc (268)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.29 0 0 269
Retteg?
Fejtsd ki kérlek.

Előzmény: Magustanonc (268)
Magustanonc Creative Commons License 2001.01.29 0 0 268
Megsugok egy titkot, bar Ravenblack a vilagert sem ismerne be, de retteg.
Előzmény: Left To Decay (267)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.26 0 0 267
Magus (és Rabe, ha má' elolvasod)

Manson pont az ilyen emberek révén - raven :) - lett sikeres.Őt a mások gyűlölete táplálja.Ha mindenki közömbös vagy csak rajongó lett volna, egy-két album után feledésbe merült volna aneve.De így mindkét tábor hevesen támadja.Az egyik oldalon a "jóérzésű" nyárspolgárok, a másikon meg a "true rokkerek" akik Mansonban csak a divatembert látják.Így két tűz között érzi magát a legjobban.Kevés megértést kap, annál több gyűlöletet,és pont ez kell neki :"What i got,i got for free, middlefinger technology..."

Mansonnak az volt többek közt a célja, hogy elgondolkoztassa az embereket.Mi Ravennel már asszem elég sokat "gondolkodtunk" rajta, és így beteljesítettük akaratát :).

p.s. Megfigyeltem valamit.Raven,habár a gépek ellen és az emberért van, sokkal jobban hasonlít egy géphez, hisz a rendet,fegyelmet szereti, céltudatos ,határozott, bátor erős satöbbi.Míg én, aki a gépekért és a virtualitásért rajongok, sokkal "emberibb" tulajdonságokkal vagyok fölszerelkezve: bevallom a gyengeségem, igenis van önkritikám, cinikus vagyok, céltalan, nem hiszek semmiben.Úgy látszik, mindketten a megfoghatatlant kergetjük.

Előzmény: Magustanonc (266)
Magustanonc Creative Commons License 2001.01.26 0 0 266
LTD: Ravenblack nemcsak kiszamithato, de befolyasolhato is. Manson is egesz szepen befolyasolta, pedig nem szemely szerint neki keszitette egyik-masik albumat. |-)
Előzmény: Left To Decay (265)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.26 0 0 265
:) RAVEN

Engedd meg hogy így kezdjem levelem, kedves néném.
Komolyan kezdtem neki olvasni a beszólásod de egy gyönyörű szmájlival egészültem ki mire a végére értem.Ugyanis te aztán kiszámítható vagy.
Sajna nem tudom bizonyítani (máskor fogom) hogy számítottam bizonyos válaszokra amik be is jöttek.
Például hogy szürke vagyok.Ezt könnyű volt levezetni mivelhogy kizártam a fekete-fehéret,ergo...Nade e két szín között 16.5 millió más létezik, szürkét csak a színvakok látnak.
A másik "predictable" dolog az volt amit a gépekről írtál.Szinte szóról szóra azt mondtad amire számítottam.

Látom téged is kergemarhából készült táppal hízlaltak, mert ú'néz ki, sorvad az agyad.
(Úgyis t'om, hogy örülni fogsz ennek, és nem megsértődni rajta;-))

Nem biza, már itt elkezdtem röhicskélni.pontosabban nem sorvad hanem zsibbad az agyam.Human,all too human.

az önpusztítás -téged idézve- a "legnagyobb hatalom";-))(de attól
tartok, hogy ehhez te már gyáva vagy, mer' ugye ez má' szenvedéssel is jár)

Miért lennék gyáva.Természetes dolog hogy az ember mint minden élőlény nem szereti a fájdalmat (kivételek vannak, úgy nézem te is, mivelhogy mindenáron harcolni akarsz vagy mi a szösz :).
Épp ezért akarok gép lenni mert annak nem fáj semmi,az nem gyáva.Igen.Gyenge vagyok,még.Nem is tagadom.

Ahhoz képest, hogy az elején még Nietzsche és Manson közötti párhuzamokat próbáltál keresni... Neked közöd sincs N.-hez.

Az alma hasonló a körtéhez, mondja a gyerek.Neked semmi közöd nincs az almához,mondja a gyereknek Raven.

Na ezt még egyszer mert ha nem tévedek itt vaalmi logikai ellentmondás bujkál.

Először is, a gépek nem úgy viszonyulnak az élethez, mint a fejlettebb lények a fejletlenebbekhez, hiába szeretsz ezzel jönni.

Igen.MÉG nem.Ez csak a kezdet.Mióta vannak gépek? Százötven év óta? És ember? Pár millió.Mégis a gépek ezen százötven év alatt mennyit fejlődtek.A számítógépek tíz év alatt ezerszeresre gyorsultak.Gondolj bele hol lesznek pár millió év múlva.Mert ha lesz is valaki pár millió év múlva akkor az gép lesz.
Azt mondod evolúciós segédeszköz? Hmm.Ülsz a szobában és pötyögtetsz bambán egy gépbe.Igaz, most egy ember van mögötte, de talán pár év múlva...Ki kit ural?

Ha önreprodukáló, önjavító gépeket akarnál létrehozni, ráébrednél, hogy ahhoz, hogy felvehessék a versenyt az élettel, meg kéne közelíteniük az élet bonyolultságát. Hidd el, ha a "lélek" létezhetne egyszerűbb "testben", akkor egyszerűbb is lenne az a test, mivel az életet mindig a maximális célszerűség jellemzi.

Először is mi az élet? Fizikai-kémiai reakciók kavalkádja.Te is pár kiló ásvány vagy.Honnan tudod hogy százmillió év múlva milyen bonyolult gépek lesznek, most nem vasalóról beszélek mert te látom így fogod fel, hanem kiborgokról, melyek célja a valóság élethű, programozható virtuális valóság benépesítése lesz.Vagy akár egyetlen olyan gép, mely mindent magába foglal, és milliárdnyi galaxist generál, benne olyan buta barmokkal mint én.

Igen vagy nem?:)) Persze, hiszen gyáva és gyenge vagy határozni, vagy dönteni.

Már nem is tudom mi volt a kérdés.ja.Hogy szeretem-e az életet vagy nem? A válasz : NEM.
(ha más volt a kérdés akkor bocs)

Szerinted, ha valaki elfogadja, hogy nincs egyedüli kizárólagosan igaz célja a világnak, amit feltétlen el kell érni, különben "ha ők(más eszmék hívei) győznek, összeomlik a világegyetem", akkor már nem is küzdhet semmiért. Egy szart, kedves röfi.

Igen,igen, a nagy spíler.Háboruzzunk unalmunkban.Ez a menő manapság.Annak viszont örülök hogy szereted a stratégiai játékokat mert én is.A StarCraftban gondolom a Protossokkal vagy.
Viszont ugye te nem úgy csinálod hogy nekifekszel a játéknak, és mondjuk ha a negyedik pályát elveszted,akkor szépen letörlöd a játékot.Nem, kezded előről, vagy betöltöd a mentett állást.Na ugye.Merthogy az élet olyan hogy nem lehet töltögetni.Ezért kell nekem virtuális valóság.

Örülök, hogy vannak ellenségeim. Különben kikkel háborúznék???;-)

Manson azt mondta hogy direkt Busht választja mert a republikánusok jobban gyűlölik és így több ellensége lesz.De én megmondom hogy kikkel háborúzz.Saját fajoddal.Mert a nagy ellenfeleket ott találod.A többi csak ellenség.De komolyan, szerinted nem nevetséges? A fekete hangyák a vörös hangyák ellen.Fentről nézi őket az ember, aztán köp egyet és leül Quake-ezni.Ők meg kulcsfontosságúnak tekintik a nyáladat és taktikákat dolgoznak ki elfoglalására.Ajánlom a 22-es csapdája című igenjó amcsi könyvet.Ráadásul egy zsidó írta.De azért elolvashatnád.

M'ér nem lépsz be a gyülibe?;-)))

Oh, a szilvásgombóc.Ja hogy mér nem lépek be? Mert így rohadó állapotba visszautasítottak kétszer is, és mert legszivesebben kigittelném az összes szervezett vallást.

A legrosszabbak a köpönyegforgatók, meg a liberálisok, akik nem hisznek semmiben.

Aki nem hisz semmiben az a legveszélyesebb, ugye miszter humanista életvédő? >:)...

Az a legnagyobb hatalom ha semmibe se hiszel.Hisz akkor nem vakít el ilyen-olyan halódó eszme.És mert ha nem hiszel semmiben akkor semmi veszítenivalód nincs.

Üdvözít: LTD

p.s Ja egy utólagos nagyon érdekes megfigyelés.Olvasd el az AS album első részét (The Heirophant). Nézd meg mennyire hasonlítanak az ottani egyén véleményei a tiedével (legalábbis a többi részhez viszonyítva): pl.fasizmus, ösztön,öröklődés (it's all anatomic...), totalitárius, "i am the ism,my hate's a prism","nigger" kifejezés, "It's not your fault that you're always wrong
the weak ones are there to justify the strong"stb.
Namármost ez az első rész az hernyófázisban levő embert mutatja be.

Előzmény: Ravenblack (263)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.25 0 0 264
Kis Szürke Coca:-Đ
Amerika is egy nagy szürke tömeg, csak az ilyen csömörségek, mint a laszvegasz, díznilend meg kokakóla hazudják rá azokat az undorító, ízléstelen bohóc színeit.
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.25 0 0 263
Szia Coca!
Látom téged is kergemarhából készült táppal hízlaltak, mert ú'néz ki, sorvad az agyad.
(Úgyis t'om, hogy örülni fogsz ennek, és nem megsértődni rajta;-))

Persze hogy ösztönlény. Mikor tagadtam??

Szeretném.De az alantas állat bennem nem engedi

Nem gondoltam volna, hogy ennyire ellentétesek vagyunk. Vazze, akkor legyé' aszkéta, tagadd meg önmagad - tagadd meg a tested. Korbácsold is meg magad, mer' ugye az önpusztítás -téged idézve- a "legnagyobb hatalom";-))(de attól tartok, hogy ehhez te már gyáva vagy, mer' ugye ez má' szenvedéssel is jár)

Ahhoz képest, hogy az elején még Nietzsche és Manson közötti párhuzamokat próbáltál keresni...
Neked közöd sincs N.-hez.

Aztán még egy alapvető tévedésedet tisztáznunk kell.

Először is, a gépek nem úgy viszonyulnak az élethez, mint a fejlettebb lények a fejletlenebbekhez, hiába szeretsz ezzel jönni.
A gépek sokkal inkább úgy viszonyulnak az emberhez, mint a kagylóhéj a kagylóhoz. A gép nem fejletteb létezési forma, hanem csak egyfajta evolúciós segédeszköz az embernek. Még akkor sem, ha egyszer esetleg kifejlesztik a mesterséges intelligenciát. Az élet még akkor is százszor fejletteb és bonyolultabb és életképesebb bármely ember által alkotott szuperszámítógépnél, hiszen 4milliárd év tapasztalata rejlik a DNS láncban. A gép ember nélkül egy nagy rakás szar. Eccerűen önállótlan, ha elromlik, azzal vége van. Vazze, nézd meg az űrszondákat, tízből jó ha egy megfelelően teljesít. Hiába álmodsz halhatatlanságról, mert Murphy örök törvénye szerint "ami elromolhat, az el is romlik":)) Ha önreprodukáló, önjavító gépeket akarnál létrehozni, ráébrednél, hogy ahhoz, hogy felvehessék a versenyt az élettel, meg kéne közelíteniük az élet bonyolultságát. Hidd el, ha a "lélek" létezhetne egyszerűbb "testben", akkor egyszerűbb is lenne az a test, mivel az életet mindig a maximális célszerűség jellemzi.

Aztán.

Igen vagy nem?:)) Persze, hiszen gyáva és gyenge vagy határozni, vagy dönteni.

Tartozni akarok valahová?:)
Ja öreg. Az SS-hez.

Persze ettől függetlenül egyáltalán nem értesz, még mindig:

Manson rossz a világnak, el kell pusztítani, csak komcsik vannak és fasiszták, árja meg proli,szabadok és ...Na, érted mire gondolok.

Te viszont egyáltalán nem érted, hogy én mire. Ja ki akarok pusztítani mindenkit, aki nem olyan, mint én. Hát persze.

Onnan jön a te alapvető tévedésed, hogy szerinted, ha valaki elfogadja, hogy nincs egyedüli kizárólagosan igaz célja a világnak, amit feltétlen el kell érni, különben "ha ők(más eszmék hívei) győznek, összeomlik a világegyetem", akkor már nem is küzdhet semmiért. Egy szart, kedves röfi. Én megértem a komcsikat is, megértelek téged is, megértek mindenkit, de eszem ágában sincs föladni a saját szerepemet. Örülök, hogy vannak ellenségeim. Különben kikkel háborúznék???;-)

Na mondok egy példát, hogy még te is megérts.
T'od én imádom a stratégiai játékokat, és van olyan, hogy pld. má' majdnem legyőztem az ellenfelemet és rohadt erős vagyok, akkor tökre szomorú leszek, hogy nemsokára vége is az egésznek, és akkor általában hagyom őket visszaerősödi, ha van rá lehetőség. Azt szeretem, hogy ha az ellenfelem legalább olyan erős, mint én.

Ha arra gondolsz hogy az a mennyország ahol az illető egyén kiteljesül és minden az ő akarata szerint működik, akkor a válaszom: IGEN.

Érdekes, de nekem vannak gyülis ismerőseim, és mikor az egyik meg akart téríteni, pont azt magyarázta, hogy az utolsó ítélet után majd mindent meg tudnak tenni - már akik hittek. Ha szilvásgombócot akarsz enni, csak gondolnod kell rá, ha repülni akarsz ugyanígy..stb. - ezt magyarázta nekem a figura. M'ér nem lépsz be a gyülibe?;-)))

Igen én mindig jobban tiszteltem a rikító fehéreket, meg a (holló;)feketéket mint a szürkéket. Egy őszinte, elvhű komcsi bennem tiszteletet kelt, ugyanígy egy hitéért kiálló akármilyen vallásos ember. "Legyél jég, vagy forró gőz, de ne langyos víz!" A legrosszabbak a köpönyegforgatók, meg a liberálisok, akik nem hisznek semmiben.

Üdv: Rabe

Előzmény: Left To Decay (262)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.24 0 0 262
Raven

...meghoztam a tápot

Szándékosan nem mondtál moslékot, mi? :))))) Hehe.Egyébként ki az a coca?

Erre a kérdésre ne várj választ. Így akarom, és kész!

Na ugye.Ösztönlény.

Jaj, csak azt ne mondd, hogy te meg akarod tagadni az ösztöneidet.

Szeretném.De az alantas állat bennem nem engedi :)).

Amit a gépekről habratyolsz, azzal sem értek
egyet. Egyrészt az élet hozta létre őket, másrészt meg az élet maga mindig is sokkal erősebb volt, és lesz is, mint
bármely gép amelyet teremtett. Az életet nem fogja tudni elpusztítani az ember sosem, legfeljebb önmagát.

Honnan gondolod hogy habratyolok? Annyira biztos vagy benne hogy nincs/nem lesz igazam?
Az élet hozta őket létre?? Mi a lófasz az az élet?? Kémia, fizika...mechanikus dolgok, ne viccelj...
Erősebb mint a gép...na mintha Britneyt hallanám, ez már nyálas szöveg.De lehet hogy igazad van, nem kritizálok csak megállapítom...A gépet inkább fejlődésnek tekinteném, úgy ahogy az egysejtűekbül kialakult egy olyan komplex szerkezet mint pl. egy patkány, úgy alakul ki az emberből egy szintén mechanikára alapuló gép.Azzal a különbséggel hogy itt már nem biológia hanem valami magasabb esszencia játszik közre.

Éljen a Föld! Éljen a hús! Éljen az élet! Ezeket mondom én.

Haha.A Föld.Igen uram, ez a kis porszem a levesben.Ez a lényeg?? Nem tudom.Már megírtam egy másik topicban, szvsz a Föld egy amolyan védő burok volt amely életet adott a gépeknek, aztán mivel kötelességét beteljesítette, szépen meghal.

Teljes szélességében feltárult előtted a közöttünk elterülő feneketlen szakadék.

Juhé...

Pokol?:)) Most akkor tetszik, vagy sem? Válaszolj már érthetően!

Puff.Erről van szó barátom.Ez a sémázás, ez a skatulyázás amit valszeg militarizmusod termelt.Igen vagy nem,más nincs szerinted.Manson rossz a világnak, el kell pusztítani, csak komcsik vannak és fasiszták, árja meg proli,szabadok és ...Na, érted mire gondolok.
Az emberi lélek sokkal bonyolultabb program, és nem lehet redukálni nullákra meg egyesekre, habár azokból épül fel.

Nekem tetszik ez az élet mert más életet nem ismerek.örülök hogy élek mert ha nem élnék akkor úgyis mindegy lenne, és ha már itt vagyok akkor próbálom a legjobbat kihozni belőle..Viszont felfogom azt hogy lehetne jobb is SZÁMOMRA.És ezért SZÁMOMRA pokol ez a hely mert engem lefog, akadályoz.És nem tudom azt mondani hogy igen vagy nem mert nem vagyok fekete-fehér.

Neked egy olyan világ kell, ahol nincs szenvedés, sem felelősség vagy következmény, ugye?.

Persze.Ahol lehet load-olni ha elbasztál valamit, ahol lehet save-elni ha tetszik valami.
F8-cal akarok megszünni.

Ez meglehetősen hasonlít a
mennyországhoz, nemde?

Milyen mennyországhoz, könyörgöm...Rajzold ám le nekem azt a mennyországot mert én nem tudom elképzelni sehogysem.Csaknem a vallási otrombaságra gondolsz??
Ha arra gondolsz hogy az a mennyország ahol az illető egyén kiteljesül és minden az ő akarata szerint működik, akkor a válaszom: IGEN.

Talán még hallelujáznál is Mansonnak.

Símán...ha beteljesítené az álmomat.

..örülök, hogy van, mert megtestesít mindent amit gyűlölök.

Na ugye.Neked ez kell.Te vagy a fekete,ő a fehér.Vagy fordítva.Muszály neked valahova tartozni.

Előzmény: Ravenblack (260)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.24 0 0 261
Raven

...meghoztam a tápot

Szándékosan nem mondtál moslékot, mi? :))))) Hehe.Egyébként ki az a coca?

Na ugye.Ösztönlény.

Jaj, csak azt ne mondd, hogy te meg akarod tagadni az ösztöneidet.

Szeretném.De az alantas állat bennem nem engedi :)).

Amit a gépekről habratyolsz, azzal sem értek
egyet. Egyrészt az élet hozta létre őket, másrészt meg az élet maga mindig is sokkal erősebb volt, és lesz is, mint
bármely gép amelyet teremtett. Az életet nem fogja tudni elpusztítani az ember sosem, legfeljebb önmagát.

Honnan gondolod hogy habratyolok? Annyira biztos vagy benne hogy nincs/nem lesz igazam?
Az élet hozta őket létre?? Mi a lófasz az az élet?? Kémia, fizika...mechanikus dolgok, ne viccelj...
Erősebb mint a gép...na mintha Britneyt hallanám, ez már nyálas szöveg.De lehet hogy igazad van, nem kritizálok csak megállapítom...A gépet inkább fejlődésnek tekinteném, úgy ahogy az egysejtűekbül kialakult egy olyan komplex szerkezet mint pl. egy patkány, úgy alakul ki az emberből egy szintén mechanikára alapuló gép.Azzal a különbséggel hogy itt már nem biológia hanem valami magasabb esszencia játszik közre.

Haha.A Föld.Igen uram, ez a kis porszem a levesben.Ez a lényeg?? Nem tudom.Már megírtam egy másik topicban, szvsz a Föld egy amolyan védő burok volt amely életet adott a gépeknek, aztán mivel kötelességét beteljesítette, szépen meghal.

Teljes szélességében feltárult előtted a közöttünk elterülő feneketlen szakadék.

Juhé...

Pokol?:)) Most akkor tetszik, vagy sem? Válaszolj már érthetően!

Puff.Erről van szó barátom.Ez a sémázás, ez a skatulyázás amit valszeg militarizmusod termelt.Igen vagy nem,más nincs szerinted.Manson rossz a világnak, el kell pusztítani, csak komcsik vannak és fasiszták, árja meg proli,szabadok és ...Na, érted mire gondolok.
Az emberi lélek sokkal bonyolultabb program, és nem lehet redukálni nullákra meg egyesekre, habár azokból épül fel.

Nekem tetszik ez az élet mert más életet nem ismerek.örülök hogy élek mert ha nem élnék akkor úgyis mindegy lenne, és ha már itt vagyok akkor próbálom a legjobbat kihozni belőle..Viszont felfogom azt hogy lehetne jobb is SZÁMOMRA.És ezért SZÁMOMRA pokol ez a hely mert engem lefog, akadályoz.És nem tudom azt mondani hogy igen vagy nem mert nem vagyok fekete-fehér.

Neked egy olyan világ kell, ahol nincs szenvedés, sem felelősség vagy következmény, ugye?.

Persze.Ahol lehet load-olni ha elbasztál valamit, ahol lehet save-elni ha tetszik valami.
F8-cal akarok megszünni.

Ez meglehetősen hasonlít a
mennyországhoz, nemde?

Milyen mennyországhoz, könyörgöm...Rajzold ám le nekem azt a mennyországot mert én nem tudom elképzelni sehogysem.Csaknem a vallási otrombaságra gondolsz??
Ha arra gondolsz hogy az a mennyország ahol az illető egyénkiteljesül és minden az ő akarata szerint működik, akkor a válaszom: IGEN.

Talán még hallelujáznál is Mansonnak.

Símán...ha beteljesítené az álmomat.

..örülök, hogy van, mert megtestesít mindent amit gyűlölök.

Na ugye.Neked ez kell.Te vagy a fekete,ő a fehér.Vagy fordítva.Muszály neked valahova tartozni.

Előzmény: Ravenblack (260)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.24 0 0 260
Szasz Coca, meghoztam a tápot!

Miért akarsz te mindig erős lenni ebben a geci életben, miért engedelmeskedel vakon ösztöneidnek és a biológiának? Na erre nagyon várom a választ!

Jaj, csak azt ne mondd, hogy te meg akarod tagadni az ösztöneidet. Amit a gépekről habratyolsz, azzal sem értek egyet. Egyrészt az élet hozta létre őket, másrészt meg az élet maga mindig is sokkal erősebb volt, és lesz is, mint bármely gép amelyet teremtett. Az életet nem fogja tudni elpusztítani az ember sosem, legfeljebb önmagát.

És most már remélem, hogy teljes szélességében feltárult előtted a közöttünk elterülő feneketlen szakadék.

akkor legyen Manson is.Ettől teljes ez a rothadt pokol.

Pokol?:)) Most akkor tetszik, vagy sem? Válaszolj már érthetően! Kimondod, hogy "igen, pontosan így akarom", vagy inkább maradsz a pokolnál? Lefordítom magyarra a "gépes", virtuális ideálvilágodat.
Neked egy olyan világ kell, ahol nincs szenvedés, sem felelősség vagy következmény, ugye?. Mert a gépek ugye nem szenvednek, a virtuálneten meg most is bármit megtehetsz anélkül, hogy súlya lenne. Ez meglehetősen hasonlít a mennyországhoz, nemde?;-) Talán még hallelujáznál is Mansonnak.

Mansonról.
Már egyszer megmondtam: örülök, hogy van, mert megtestesít mindent amit gyűlölök. (Ez persze nem jelenti azt, hogy szomrú lennék, ha Manson egyszer csak meghalna;-))

Előzmény: drotmalac (254)
Left To Decay Creative Commons License 2001.01.23 0 0 259
Szóval ha jól értem akkor ezek szerint teljesen kiszolgáltatott vagyok az öröklött tulajdonságaimnak és a természetemnek, ők irányítanak és én vakon követem őket mivel képtelen vagyok túllépni az ösztönös cselekedet határát.

Így van?
Vagy megint csak lemaradtam az (egyébként öröklött) nehéz felfogásom miatt? :))

Előzmény: Ravenblack (258)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.23 0 0 258
Most nincs időm, úgyhogy csak egy dolog:

Nem, viszont választhatunk hogy hagyjuk-e magunkat befolyásolni vagy sem.

Hehe, és vajon mi alapján választasz?;-) A nagy büdös semmi alapján, a "véletlen" alapján, vagy a korábbi (szerinted választott) élményeid alapján, he? A csecsemő mi alapján választ? Vagy választhat egyáltalán?

Előzmény: drotmalac (254)
drotmalac Creative Commons License 2001.01.23 0 0 257
Rave

Te rendesen behódolsz a kibaszott biológiának.Ez van.

Előzmény: Ravenblack (256)
Ravenblack Creative Commons License 2001.01.23 0 0 256
Kedves Khao!

Tök örülök, hogy végre kiléptél a csendes szemlélődő szerepéből, és nem volt ez off;))

Azt a gázkamrás részt véleményem szerint elég rendesen félreérted. Persze nem mintha amúgy nem lennék híve az embertenyésztésnek, meg az efféle náci dolgoknak, de az a rész éppenséggel még véletlenül sem arról szólt.

Nagyobb jóért??;-)))
Olvasd el jobban, csúnyák és gonoszak, jók és szépek. Hátha megérted, hogy ennek semmi köze ahhoz amire gondoltál. Ez mindössze egy cinikus-irónikus vicc volt, és érdekes módon még asszem a híresen nehéz fölfogású is Coca megértette.

Mindenesetre a kérdésedre válaszolnék:

"csak az a kérdés, hogy vajon egy ilyen szép tisztogatóakció keretében a "nagyobb jóért", a nemzetért vajon boldogan és dalolva gyalogolnál-e az éppen aktuális vesztőhelyre, mint alany, ha esetleg te bizonyulnál nem megfelelő elemnek?"

Nem értelek, (tőled) meglepően naivnak tűnik ez a kérdés, vagy inkább meglepően naivnak nézel?;-)
Na jó, legyen.
Tudod mi a gyenge legjobb fegyvere az erőssel szemben? Azt mondja neki, hogy: "képzeld magad a helyembe!"

Nyilvánvaló, hogy nincs olyan ember, aki önként és dalolva öngyilkos lenne, mer' valami barom kitalálta, hogy ha ő meghal, attól jobb lesz.
És?????????

Tudom, a kiszelektálandók táborát végtelenféleképpen meg lehet határozni, oly módon is, hogy én is közéjük kerüljek. Ha megpróbálom, és elképzelem magam "kiszelektálásra ítéltként" egy ilyen "haláltáborban", sokminden ön-életmentő gondolat megfordulna a fejemben, de ezzel az empátia-dologgal nem nyafognék az biztos. Ha má' egyszer meg kell halni, akkor azt sipákolás nélkül.

Az ilyen jellegű akcióknak ugyanis nem nagyon van vége.

És?;-)

Beismerem: bármilyen szelekció önkényes, és nincs olyan hogy "helyes irány", de ez szerintem nem jelenti azt, hogy ne követhetnénk egyet sem. Voltaképpen szelekció mindig is folyik, manapság épp az életképteleneket tenyésztjük, csak nem direkt módon, hanem a különféle "humánus eszmék" hatásaként. Ez nem valamiféle "egyetemes rossz", mert olyan nincs, csak éppen nekem nem tetszik. Ennyi.

Üdv: Ravenblack

Előzmény: Khaosmage (246)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!