Keresés

Részletes keresés

kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 632
Az eredményjelzővel szemben a kapu mögött balra van a vendégszektor. Ülőhelyes.
Előzmény: kooti (631)
kooti Creative Commons License 2004.08.04 0 0 631

Üdvözletem!

Nálatok melyik a vendégszektor? Nézegettem a honlapon a stadionrajzot, de nem látom rajta feltüntetve.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 630

Az a jó! :-)))

HAJRÁKÓCZI!!!! HAJRÁ MTK!!!!

Előzmény: kaposvari (629)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.04 0 0 629
Én 11-kor vettem meg a bérletet és már a 198-adikat kaptam meg. Tuti teltház lesz!
Előzmény: Kék skorpió (625)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 628
Köszi.

Végülis elképzelhető, de akkor tényleg korán kell menni, mert biztos nincs belőle sok.

Előzmény: Lecso11 (627)
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 627
A magazint asszem csak majd a stadionnál lehet venni, de lehet, hogy rosszul tudom.
Előzmény: Kék skorpió (625)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 626
Majdnem elfelejtettem: érdemes előbb kilátogatni a stadionba, mivel a mérkőzés előtt lesz az ünnepélyes pályaátadás + sok volt Rákóczi játékos lesz meghívva az eseményre (az 1975-ös csapatból).

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 625
Megvettem a bérletet a Plázában, a SEASONS Sport-ban.

Állítólag elég jól fogy és csak korlátozott számban kaptak.

Viszont magazint nem kaptam, pedig több hírlapárusnál is voltam.

Holnap más helyeken is megnézem.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.04 0 0 624
Interjú a mai Somogyiban Prukner Lacival.

fepa Creative Commons License 2004.08.04 0 0 623
Hol lehet kapni a Rákóczi Magazint?
Előzmény: Muntanitz (621)
fepa Creative Commons License 2004.08.04 0 0 622

Üdv Mindenkinek!

A Rákóczi a hosszú évek alatt már produkált néhány meglepetést (jót és rosszat is), remélem idén újra kellemes meglepetést okoz a csapat. Amúgy egy kicsit én is féltem a csapatot, de remélem nem nekem lesz igazam.

Hajrákóczi, Hajrá Újpest!

Előzmény: Kék skorpió (616)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.03 0 0 621

Remélem, nem csak pánikigazolásnak bizonyul a két új ember!

Közben olvasom az SHO-n, hogy megjelent egy bizonyos Rákóczi Magazin is. Végre kezdenek hasonlítani a dolgok ahhoz, ami egy élvonalbeli csapattól Európa legtöbb országában elvárható!

HAJRÁKÓCZI!!!

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.03 0 0 620
Örülök az új igazolásoknak. :-))))

Nekem holnap lesz időm bérletet venni, először a Plázában próbálkozok.

Jó kis felhőszakadás volt ma, mi?

Ez aztán próbára teszi az új füvet.

Előzmény: kaposvari (619)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.03 0 0 619
Mi is kihasználtuk az utolsó pillanatot és leigazoltuk a Zsolnai Robit illetve Zahorecz-et Kecskemétről. Rá úgy emlékszem mint hasznos védekező középpályásra aki gólokat is szerzett. Bár most szerintem elsődlegesen Balassa által üresen hagyott posztot kell majd betöltenie. Bérletet ma még nem kaptam a klubházban, viszont láttam közeltől a füvet. Gyönyörű zöld. Hajrá Rákóczi!
Lecso11 Creative Commons License 2004.08.02 0 0 618
Igazából nem volt meglepő, hogy Balassa elment, az a baj inkább, amit ti is mondotok, ilyenkor már nem szerencsés otthagyni egy klubot, nem lenne semmi probléma az egészből, ha ezt korábban teszi meg...
Pruki azt mondta, hogy nem fog könnyeket hullajtani amiatt, hogy elment...
Könnyeket én sem hullajtok miatta, de az szerintem tény, hogy gyengültünk.
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 617
Ha mégis kezelésre kellene menned és ott csinos ápolónők vannak, üzenj és megyek látogatóba. :-)))

Előzmény: Muntanitz (615)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 616
Kicsit én is féltem a csapatot, remélem, nem lesznek túl görcsösek.

A legtöbb csapat szerintem lebecsül minket, a különböző fórumokon mást sem olvastam, csak hogy "biztos kieső a Kaposvár" stb.

Pedig tavaly a hazai meccseket majdnem mind hoztuk, a rangadókat megnyertük, a stadionunk szinte bevehetetlen. :-)

Előzmény: Muntanitz (615)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 615
Hivatalból én is győzelmet várok, de egy mocsok hátsó hang állandóan azt súgja, hogy a Vasas megszerzi majd a vezetést, és csak döntetlenre fogjuk hozni nagy küzdelemben a meccset. Ha mégis győzünk, s ennek ellenére későbbi fordulókban újra felbukkan ez a hátsó hang, akkor elvonulok egy pszichiátriai kezelésre :-) 
Előzmény: Kék skorpió (614)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 614
Az biztos, hogy 7végén meccs! :-))

Szvsz 2-1-re nyerünk.

Nagyon várom már a szombatot, tiszta lázban égek.

Előzmény: Muntanitz (613)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 613

Azért időzíthette volna korábbra is ezt a dolgot, mert így nem fogunk rá jó szívvel emlékezni! Egyébként tényleg Nagypált kell (a jelenlegi keretből) hátravonni, Máté Peti csak maradjon támadó középpályás!

Még így is úgy gondolom, hogy két-három csapatot biztos megelőzünk majd! Állítólag a Diósgyőr indulása megint teljesen bizonytalanná vált. Bár, mi biztos itt egyáltalán?

Előzmény: kaposvari (612)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.02 0 0 612
Most olvastam én is. Nem tudom mi van a háttérben de őszintén megvallva nem nagyon lep meg. Nem tudom már hol olvastam, de valahol nyilatkozta, hogy voltak vitái a vezetéssel és a Kaposváron a futballt körülvevő közeg sem fekszik neki. Erről lehetne is beszélni, de inkább ne most az ünnepi rajt előtt feszegessük. Nem tudom, hogy Szombathelyen miben jobb most neki, azon kívül, hogy közelebb van az otthonához. Szerintem Nagypál lesz a söprű, Berkiben a második félidőben már azt játszott.
Előzmény: Muntanitz (609)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 611
Most olvastam el én is.

Azért szólhatott volna előbb is.

Állítólag megoldják a problémát.

Hogyan? Mikor?

Esetleg kölcsönvehetnénk Kisst a zöldektől.

Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 610
Ez biztos?

Így bajban lehetünk a Vasas ellen.

Előzmény: Muntanitz (607)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 609
Én is csak nemrég olvastam a honlapon...
Előzmény: kaposvari (608)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.02 0 0 608
Mi van???
Előzmény: Muntanitz (607)
Muntanitz Creative Commons License 2004.08.02 0 0 607
Nemhogy erősödött volna a védelmünk, de Balassa még le is lépett. Remélem, nem Máté fog kényszerből középső védőt játszani megint!
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 606
Biztos sokan leszünk, próbálok én is toborozni még pár embert. :-)

A lilák ellen biztos a teltház, a környéken rengeteg szimpatizánsuk van, a jó hangulat garantált. :-)

Ha megnyerjük az első meccset, az biztos dob 1 kicsit a nézőszámon a továbbiakban.

Előzmény: kaposvari (602)
Kék skorpió Creative Commons License 2004.08.02 0 0 605
Ok. köszönöm.

Előzmény: kaposvari (601)
VIOLA_ Creative Commons License 2004.08.02 0 0 604

Ha a mérkőzések rovatban találtad ezt, nem tennék fel rá nagy összeget. Az adatok láthatóan az időpontegyeztetés utáni sorsolásból lettek kiszerkesztve - ami a minap az imrematyi.hu-n is megjelent -, viszont maga a táblázat az áthozatal előtt némi tördelésre szorult. Ennek alapján nem tartom kizártnak azt, hogy a 21 óra "pusztán" egy figyelmetlenség. /Ugyan nem ehhez az anyagrészhez kapcsolódik, amikor a Prukner-interjún és helyenkénti fésületlenségén jutottam túl, számomra e benyomás után az jelentene meglepetést, hogyha változott volna valami, azaz a kezdési időpont maradt a megegyezés szerinti este nyolcnál./

Ettől függetlenül itt Mo-n ezzel kapcsolatban /sem/ mehetünk biztosra. Hiszen majd' három hetet kell átvészelnünk még a meccskezdésig...

Előzmény: kaposvari (603)
kaposvari Creative Commons License 2004.08.01 0 0 603
Azt írja a honlapunk, hogy a 3. fordulóban az Újpest elleni meccs este kilenckor fog kezdődni. Engem mondjuk nem zavar, meg nem is leszek aznap itthon, de ez az időpont lehet, hogy sokaknak késő lesz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!