Szia Balnaborju!
Tetszik a neved...
Egyebkent M. Nyman zenejevel egyetertek de amiben nekem igazan fantasztikus volt az a Szakacs ,a tovaj , Feleseg es a Szeretoje c. szinten Greenaway film.
Az valami hihetetlen!!!Szerintem a legjobb alkotasainak egyike..
Pl The Piano zeneje nem lett olyan jo , de az Early Work (a film szar) ismet fantasztikus...
Filmzene kedvelők figyelem!!! Majdnem minden péntek este találkozunk a gyalogló chat filmzene szobájában. Ott lehet beszélgetni filmzenékről, filmekről és más egyéb dolgokról. Várok mindenkit szeretettel: micki.
Örömmel látom, hogy nem csak nekem tűnt fel Aimee Mann. Én már az Oscaron felfigyeltem rá, (előadta a Save Me-t, ugyanis jelölték) de a film hatására már letöltöttem 4 számot, és fontolgatom, hogy megveszem a cd-t is.
Egyébként az én kedvenceim: One, Momentum, Save Me, Wise up.
Hal Hartley zenéit én is imádom. A Henry Fool CDjét meg is vettem, nagyon jó. A neten láttam, hogy megjelent egy válogatás a többi filmjeinek zenéiből is, gondolkodom rajta, hogy meg kéne rendelnem...hacsak nincs meg vkinek...????
Az Eső előtt a kedvenc filmem. A zenéje pedig egyszerűen fantasztikus!!
Az új kedvenc filmzeném a Stigmata zenéje Billy Corgantől, de a többi szám is nagyon jó rajta! Nem esik ki a CDlejátszóból...
Sziasztok!
Örömmel konstatáltam, hogy sok közös kedvencünk van.
Leon, a profi Stinggel, Veronika kettős élete, A misszió, Hal Hartley zenéi, Tito&Tarantula, Maurice Jarre zenéi ..., de én bírtam a Gengszterek klubjának, az Amerikai szépségnek, és a Truffaut-filmeknek a zenéje is... most hirtelen több nem jut az eszembe.
Filmzene TOP 10
1. Cinema Paradiso - Ennio Morricone
2. Az utolsó mohikán - Randy Edelman Trevor Jones
3. Stargate - David Arnold
4. A remény rabjai - Thomas Newman
5. Az élet szép - Nicola Piovani
6. Elemi ösztön - Jerry Goldsmith
7. Interjú a vámpirral - Elliot Goldenthal
8. Ben-Hur - Rózsa Miklós
9. Farkasokkal táncoló - John Barry
10. Az összes Star Wars zene - John Williams
Most lattam egy filmet, nagyon jo volt, de nem tudom, megjelent-é itthon...
Midnight in the Garden of Good and Evil...nagyjabol Ejfelkor a Jo es a Gonosz Kertjeben.
Nahat annak a zeneje nagyon, nagyon...
Nekem újabban a Bennfentes című film zenéje tetszett nagyon.
De azért a Matrix zenéje is nagyon jó, csak az inkább kapcsolódik a filmhez, önmagában nem hallgatnám.