Ezek a festések elképesztően szépek,különösen a mintázottsága tetszik!Elárulod,hogyan festetted őket?Ha már mindenki unja,akár a procionos topikban,akár mélben is jó.Nagyon szeretnék én is ilyet!!!
köszi :) persze, majd csinálok még otthon képeket, hogy milyen belül, meg ha van benne némi cucc... de ne gondold hogy nagy darab ám, kb 30*18 a "raktér" és eredetileg 50*50-es négyzetekből van.... ez alapján csak mint irtam nem teljesen varrtam le 2.kép b-vel jelölt részt - abból lettek az oldalzsebek és a fül részt sem igy fejeztem be, mert nagyon pici lett a benyúló amikor kipróbáltam.... illetve a blogomon már irtam róla egy keveset... ott elolvashatod és ha van még kérdésed akkor irj :)
egyébként a hétvégi termésem, néhány festett anyag - rózsák ihlették (legutolsó kép) és egy kistatyó amit még a felhős kékes szintén saját festésű anyagaimból válogattam, és varrtam japán minta alapján. Nem nagyon látszik de a tűzése szintén felhős :) nem lett a legszebb, de gyakorlat teszi majd a mesternőt :)
Én úgy indítottam, hogy eleve a boltban előkaptam 10-15 db-ot, az első hármat helyből elvetettem, negyedik okés volt, aztán megint egy-pár nem és így tovább...
Nem értem miért néztek rám olyan furán... ;-)
Aztán itthon előkaptam az én kis Janome-mat és szépen eldolgoztam a széleket, nem adtam esélyt a rendbontásnak...
Szépen átvészelték a mosást, én az ilyen dolgokat, ha éppen mosok valami olyan adagot, amihez be tudom társítani, akkor rögtön egy 40 fokos mosásba teszem, itt ha akar annyit megy össze, amennyit akar, utána nincs gond... Remélem...
Sőt, mivel molinó, érdemes jó forró vízben, mivel borzalmas színe jön. (Halkan jegyzem meg én még el is szoktam cikcakkolni az oldalvarrást, mivel elég gyatrán van megvarrva.)
Most avattam be a "Lidlis" szatyraimat. Széltében és hosszában is 2-2,5 cm-t ment össze! 43 cm-ből 2-2,5 nem kevés! Tehát mindenképp javasolt beavatni!
Most egy picit ráérősebben ültem ide, és benéztem a blogodba.Nagyon jól éreztem magam nálad .Gratulálok, nagyon sokoldalú és kreatív vagy.És biztos ügyesen osztod be az idődet, hogy ennyi mindent, ilyen nívósan csinálsz. "SI" lsd. Cic:)
A blogomban (klikk a nevemre,ott a link) csináltam egy szubjektív összefoglalót a tegnap a Meseboltban tanultakról. Azt írtam le,ami nekem új és érdekes volt, hogy én is visszakereshessem később. Akit érdekel Juhizs képein túl egy kis szöveges leírás, nézze meg!
Megerősítem Juhizst, szuper volt! (és nem is tudtam, hogy Ida 13 ül mellettem :-))
Kösz Juhizs a beszámolót. Én már korábban hirt adtam itt a fórumon, hogy lesz ez a bemutató, de sajnos más okokból kifolyólag nem tudtam elmenni. Pedig érdekelt volna. Igy a képtáradban lévő képek alapján nézelödöm és ha kérdésem lesz, Kismackó boztos segit.
Betűket mackókkal vagy más állatfajtákkal vagy Sue-val a Picasan biztos találsz, csak böngészni kell!
Segítséget kérnék. Babatakaróhoz keresek olyan applikálható betűket amik vagy maguk is valamilyen figurák, vagy kapcsolódik hozzájuk vmilyen jópofa alak.
Jó lenne valahol látni legalább virtuálisan a kiállítást. Pedig annyira szerettem volna beugrani valamelyik nap, de aztán rájöttem, hogy a helyettesítések miatt esélyem sincs hivatali időben odaérni:((((
Jééé, az alsó képen látható a (kezdő tanfolyami) vizsga blokkom a bal alsó sarokban. :) Katika egy tündér, nagyon jól tud magyarázni! Sajnos családi problémák miatt nem tudtam menni, pedig nagyon szerettem volna. Hát talán majd legközelebb... :(