Nyugi, rip! Nem felejtettem el! De most iszonyu CD-leadasi-hataridom van, ugyhogy "T" please! Ja, meg nem mondtam, hogy szoftver-fejleszto vagyok? :-))
Ez valami hivatalos regi jatekgyujtemeny? Add mar meg a pntos cimet, sot ha van kiado, valami egyeb azonosito, stb. akkor azt is. Igen jo kapcsolataim vannak Automexnel, hatha tudnak segiteni...
ADONiS!
Sajnos a keresés sem segített, csak walkthrought találtam, de azt rengeteget :)
Valószínűleg csak a crackelt verzió ilyen, mivel az Interplay site-on is azt állítják, hogy nincs ismert bug a game-mel kapcsolatban... Hát meg kell várnom, míg az ismerős beszerzi Amerikában és elpostázza... Azért elég súlyos, hogy 17$ a game (meg benne van még vagy tíz más, Beholderék és társai) a szállítás meg 34$ :(((
Csak tudnám, a régi játékokat miért nem hozzák be? Ez egy új csomag, amiben sok régi játékot újra kiadnak, de hát ugye nincs HWigénye, meg nem is olyan látványos... ráadásul olcsó is, nem lehet rajta annyit fogni :(
Joxer: szerintem nem a PIII a gond. Egy pár hónapja láttam egy listát azokról a régi játékokról, amiket zavar a PIII, de úgy emlékszem, a POD nem volt közte... persze ettől méglehet. Nézz utána net-en, általában az ilyen problémákra lökik a dumát.
Ripper!
Nagyon király a kínálat, végre hosszú évek után újra játszhatnék a Pools Of Darkness-szel... ha el tudnám indítani. Csak a kurzort villogtatja a mocsok, W95 alól nem is lepődök meg, de DOS bootlemezzel is... Nem bírja PIII-at?
Otthon kipróbálom p120-on is, de ha addig is valakinek van mentő ötlete, ne fogja vissza magát! :)
Még valami:
A nagyon újakat nem kell felraknod, elég a régebbieket.Tehát Diablo, Die by the sword, meg ilyenek még bőven ráérnek. A nagyobbakat darabolva fel tudnád tenni? (pl. 5 megás file-okban)
Nem, ez nam azt jelenti, hogy 6 megánál nem rakok fel hosszabbakat, azokat egyszerűen több részben teszem fel.
Rendszer követelmény: ezt nem igazán értem, hisz gyakorlatilag 486-oson már mind fut.
Zivos: A Microprose féle van meg nekem, de ez tényleg túl hosszú, hogy feltegyem.
Eseleg normál mailon. (CD) Ha érdekel, dobj egy emailt.
ToAs: ohh, emalben elküldenéd?? Köszi.
Hello Ripper. Engem 1 (2) huzosabb jatek erdekelne. A Magic of the Gathering-nek volt ket kiadoja is, es mindketto kellene. Sok minden volna cserebe, de feltolteni nem igazan tudom, esetleg budapesti off-line. Az egyik ha jol emlekszem 100M korul van, a masiknak talan nincs is ripje.
Szoval irhatnal esetleg a jatekokhoz egy rendszer kovetelmenyt is, az neha nem art.
Biztos meg lehet azt is oldani, hogy valami mas szerveren legyen az oldal, mert a 6MB limit elegge korlatoz. Vagy csak az annyira regi jatekokat gyujtjuk, amik elfernek egy floppyn? :-)
Azert csak lebanyasztam azt a mailt... de legkozelebb legyszi az alabbi cimre. Szoval. Most allhatok neki mindent tomoritgetni. Nem gond, de tenyleg nem lesz meg holnapra. Ami nagyobb mint 6MB azzal mi legyen? Az ilyenek csak ertekeles utan kerulnek fel?
Amugy kapcsolat ISDN2, plussz Mindenkinek csomag, ugyhogy lesz*rom a fel/letoltesi idot. Persze csak a kedvezmenyes zonaban :-)
AlQuadim
BlackThorne
Cannon Fodder
CoolSpot
Descent
Doom
Doom II
The Castle Of Dr. Brain
The Island Of Dr. Brain
Eco Quest
Eco Quest II
FlixMix
Heroes Quest
Quest For Glory III
Gods
Heretic
Indiana Jones III
Indiana Jones IV
Jordan
Kings Quest V
Betrayal At Krondor
Quest For The Longbow
Menzoberranzan
One Must Fall
Oxyd
Raptor
Screamer
Day Of The Tentacle (non pentium)
Tyrian
WarCraft I
WarCraft II
Witchhaven
Worms (animok is!)
Ha valami nem ismeros, adhatok par mondatos leirast. Amugy kedvet kaptam, hogy elokaparjam az 5.1/4-es lemezeket is... mar csak egy drive kene :-)
Ami kell, fel tudom lokni, este 6 utan nem gond...
Cserébe adok _eredeti_ Space Quest VI-ot vagy
Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge
Lizards-ot (CGA/EGA verzio 3.5"-es lemezeken),
nosztalgikus értékük felbecsülhetetlen =:)