Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2021.08.25 -4 0 696

Köszönöm a választ, van SB-m, majd belenézek. Utálom a felugró ablakokat, sokszor amiatt sem nézem.

Posta Viktor hangja egyáltalán nem illik ehhez a színészhez, ha megszólal, mindig az egyik koreai sorozatban játszott színészi alakítás jut róla eszembe (ott jó volt!).

Előzmény: Anolia (695)
Anolia Creative Commons License 2021.08.25 0 0 695

Kedves Fórumtársak!

Kedves Kleo!

Teljesen egyetértek veled, szerintem is borzalmas Kerem Bursin szinkronhangja. Neki eredetiben teljesen más hangja van, nagyon kellemes, nem sikerült a szinkronhangot megválasztani hozzá.

Szerencsére abban a kellemes helyzetben vagyok, hogy szinkronosan nem láttam a Nagykövet lányából sem csak néhány részt, így nem ugrik be más szereplő  hangja sem.

Egyébként valóban nagyon zavaró amikor ugyanazt a hangot halljuk több színész esetében is, főleg egymás után. Szerencsére a legtöbb színésznek meghagyták az eredeti szinkron hangot, már akinek játszottak előtte is filmjét. Én igy jobban el tudom fogadni a szinkronos verziót.

Nekem Kerem Bursin nem az esetem, mint férfi, de egyáltalán nem zavar, hogy kissé vöröskés szőrzettel rendelkezik. Sőt vékonysága ellenére igencsak izmos férfiember és az idő múlása csak jót tesz neki, hiszen még most is csak 34 éves.

Ilhillának javaslom nézze meg a Bu Şehir Arkandan Gelecek és a Seref Meselesi filmeket tőle, bizonyára mint színész elnyeri a tetszésedet.

Ilhilla kérted  tőlem a Meryem feliratos elérhetőségeit. Én a SB-n szoktam nézni ezeket a filmeket, ott több megosztóra is felteszik, de nem mindegyik jön be, volt már olyan film amit egyáltalán nem tudtam megnézni. Sajnos a SB megszüntette a meghívó küldésének a lehetőségét. Először én sem akartam meghívót kapni, de ma már nagyon örülök neki.

Sajnos előfordulhat, hogy ilyenkor a feliratos verziókat letiltják, amikor a tv-k sugározzák a filmeket.

Alp Navruz szintén az egyik kedvencem lett, a Fogd a kezem - Elimi Birakma c. film után.Nekem nagyon tetszett ez a film is. Én is kerestem mely filmekben játszott még, de mostmár előrelátóan olyan filmbe nem kezdek, aminek nincs befejezve a feliratozása vagy a forgatás még folyik.

Mert így jártam a Nagykövet lányával és az Asla Vazgeçmem c. filmmel is, ez utóbbinak csak 2 hetente van újabb része feliratozva, de szerintem eddig az egyik legérdekesebb film.

Özge Gürel már nem igazán tartozott a kedvenceim közé, kicsit sokat láttuk egy huzamban, de azért valószínűleg meg fogom nézni vele a Kiraz Mevsimi c. filmet is. 

Szép napot mindenkinek

Előzmény: kleo777 (693)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.08.25 0 0 694

Kedves Fórumtársak!

Kedves Kleo!

"Krisztikém, Te nézed feliratosan Özge Gürellel és Serkan Cayogluval a Kiraz Mevsimi-Csersznyeszezont ( pár részt én is láttam belőle) Azt is ma fedeztem fel, a Life Tv esti műsorában dupla résszel kezdték vetíteni,Virágzó szerelem címmel ( hogy miért kell ismét egy új címet adni neki, fel nem foghatom), ahogy belenéztem, normális a szinkron, Özgét a már ismert hang szinkronizálja és a partner hangja is jó volt.

Ez nekem szuper hír! Köszönöm szépen, hogy jelezted. Nagyon nehezen fordították a sorozatot. Elvileg hosszú 59 részes, és még csak a 20-ik részig van lefordítva.  Szóval é örülök, hogy megnézhetem majd!

Sajnos tegnap szembesültem vele, hogy a Sen Cal Kapimi sorozat korábban lefordított részeit levették a Sorozatbarátról, és sehol nem találtam, ezért bocsánat a megtévesztésért, mert így mégsem tudjátok feliratosan megnézni.

Egyébként nekem sem könnyű olvasni, de meg szoktam állítani, és visszanézem azt a kis részt amit nem tudtam elolvasni. Így szép lassan én is megtanulok néhány török kifejezést is.

Szeretettel várom a CY híreket!

Szép napot Nektek!

Előzmény: kleo777 (693)
kleo777 Creative Commons License 2021.08.24 0 0 693

Sziasztok!

Látom, ismét pezsdül a fórum:)

Ma én is belenéztem a Sen Cal Kapimi ( Te csengess az ajtómon) vagy ahogy az RTL-en adják Szerelem van a levegőben sorozatba, ami  a tavalyi nyár elsöprő slágere volt… könnyed, romantikus, aranyos, alig vártuk az újabb részeket! Ott kedveltük meg Kerem Bürsint oly annyira, hogy aztán kedvet kaptunk a drámáihoz is, igaz Szasza drága? Imádtuk!

DE most elborzadtam ettől a rettenetes szinkronhangtól, amit adtak neki, ráadásul ez a szörnyű kongó hang A nagykövet lánya főgonoszának, Akinnek a hangja ( amit kis adagokban szinkronosan nézek) hozzá illik is, ahogy hallgattam, állandóan az ő gonosz alakja tolakodott elém….PEDIG Kerem Bürsinnek nagyon kellemes orgánuma van, finom, bársonyos, sőt bizonyos szituációkban egyenesen érzéki, olykor rekedtes, fojtott….Szóval nagyon jó hallani, rengeteget hozzátesz a megjelenéséhez, ami elsőre nem lehengerlő, de apránként a hatása alá kerülsz és el kezded nagyon szeretni a hangjával együtt!  Szóval balgán örültem, hogy felfedeztem a sorozatot a tv-ben, mert anno csak az első évadot néztem meg feliratosan, gondoltam, majd most szinkronosan folytatom….de sajnos nagyon taszított, ezzel a hanggal meggyilkolták a karaktert. Ha nem ismerném Kerem hangját, biztosan könnyebben elfogadnám, de így rémesen idegen, aki teheti, inkább feliratosan nézze, teljesebb az élmény….

Erről a sikersorozatról jut eszembe, az idei nyár slágere, mondhatni Sen Cal Kapimije az Ada Masali - Egy sziget meséje. Rövid sorozatokat keresve nyitottam meg, de rájöttem, még javában forgatják, ám megtetszettek a fiatalok, így elkezdtem. Főszerepben a sokak által kedvelt  Alp Navruzzal, a Fogd a kezem sztárjával (azt ugyan én nem néztem, de a Fazilet asszony lányait láttam, és abban nagyon tetszett Alp) Partnernője Ayca Aysin Turan, több sorozat sztárja, (Meryem, Hakan, a védelmező, Zemheri) bár én egyiket sem ismerem, de az mindegy is, ám látom, többen nézitek a Meryemben.

Az Ada Masali is egy nyári, kedves, romantikus vígjátéksorozat, ugyancsak két nagyon különböző karakter szembenállásával indul, akik azonban nem meglepő módon, lassan felfedezik a másik értékeit, aztán hol közelednek, hol távolodnak különböző félreértésekből adódóan, de mindenképpen vonzódnak egymáshoz. Egy fantasztikusan csodás török kis szigeten játszódik, ahol minden van, tenger, nyár, óváros, holdfény, szép kislány, vonzó szilaj,  de vajszívű ifjú stb. hogy a szerelem kivirágozzék….Még csak 9 rész van fenn az SB-n, de folyamatosan, ahogyan a forgatás halad, fordítják. Aki szerette a Sen Cal Kapimit, az ezt is fogja….

Alp Navruz, a sziget sármos remetéje, szélborzolta hajával.....

Krisztikém, Te nézed feliratosan Özge Gürellel és Serkan Cayogluval a Kiraz Mevsimi-Csersznyeszezont ( pár részt én is láttam belőle) Azt is ma fedeztem fel, a Life Tv esti műsorában dupla résszel kezdték vetíteni,Virágzó szerelem címmel ( hogy miért kell ismét egy új címet adni neki, fel nem foghatom), ahogy belenéztem, normális a szinkron, Özgét a már ismert hang szinkronizálja és a partner hangja is jó volt.  Ezek szerint vége van a kevéssé sikeres Demet Özdemir és az ugyancsak gyengécske, korai Can Yaman sorozatnak, melyeket úgy láttam, mindannyian elhagytunk.

C Y-ről új, szuper jó hírek vannak, de erről és másról is már csak legközelebb….

nkrisz308 Creative Commons License 2021.08.24 0 0 692

Ja még annyit: Rengeteg török zenét hallgatok.

Pl. Ertugrul film zenéjét kb. 50 szám, Osma zenéje, Kiraz Mevsimiből van legalább 4 kedvenc számom, Kara Sevda zenéjét is megkerestem. Szóval van mit hallgatni és azt hiszem egyre jobban és jobban szeretem őket. Van olyan közöttük amit a telomra is letöltöttem.

Ti hogy vagytok a török zenékkel? Sok zeneszámról nem is mondanám meg hogy török zene.

Előzmény: nkrisz308 (691)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.08.24 0 0 691

Kedves Fórumtársak!

Kedves Szasza!

Őszintén szólva én is több török színész nevét tudom felsorolni, akiket vagy a játékukért és/vagy kinézetükért szeretek, mint magyar színészt. Sajnálom hogy így van, de ez van. És még az is az igazsághoz tartozik, hogy nem kell hozzá feltétlenül fiatalnak lenni! Ahogy nézem sorban a sorozatokat úgy kezd szaporodni a névsor.

Lássuk csak kikre gondolok?:

Osman Kurulus:

- Burak Özcivit (Osman Kurulus- Osman, Kara Sevda - Kemal) - Osman birodalom megalapítója, Ertugrul fia. Szerintem ő egy nagyon tehetséges és sokoldalú színész! Imádtam a Végtelen szerelemben, de ugyanakkor az Osman sorozatban is remek az alakítása. A játéka és a kinézete miatt nálam az első helyen szerepel!!!

- Burak Celik (Göktug Alp) - Ő is nagyon jól játszik. A szerepe szerint először mongol harcos, majd később kiderül hogy kisgyermekként elrabolták, mint török gyereket. Van egy testvére. Mivel még az elején tartok a sorozatnak, nem tudom mi lesz vele a sorozat későbbi részeiben. Nagyon szép kék szeme van!

- Saruhan Hünel (Alisar Bay)- Ő már az én korosztályom, de magán emberként a kinézete simán bejön nekem.

Dirilis Ertugrul:

- Engin Altan Düzyatan (Ertugrul) - A sorozat folyamán egyre jobb és jobb lesz. Szerintem nagyon jó színész és ahogy halad a sorozat egyre jobban és jobban a szívünkbe zárjuk. Sok rajongója van, köztük én is imádom!

- Cengiz Coskun (Turgut Alp) - Ő Ertugrul egyik Alpja. Gyermekként együtt nőttek fel és együtt váltak harcosokká. Ha megnézitek a karakterét akkor szerintem Kleonak is nagyon tetszene! Szerintem van olyan jó képű, mint Can Yaman!

- Sezgin Erdemir- (Sungur Tekin)- Ertugrul testvére, aki hosszú időre eltűnik a Mongol harcokban. Azt hiszik meghalt, de nem.... Ő már az én korosztályom, de nagyon szeretem. Szerencsére az Osman sorozatban is feltűnik.

- Kaan Tasaner (Gündogdu) -Ertugrul testvére, a játéka kiváló, szerepe hullámzó, hol szimpi, hol nem feltétlenül, de a végén szerintem nagyon is szerethető figura.

- Burak Hakki (Sutan Alaeddin) - Nekem, mint színész és mint pasi nagyon bejön. Ő is az én korosztályom. Sajnos keveset szerepel a sorozatban.

- Nurettin Sonmez (Bamsy Bay)- Ő szintén Ertugrul Alpja. Ő is együtt nőtt fel Ertugrullal. Mind a két sorozatban játszik. Nagyon szeretem a karakterét. Folyamatosan fejlődik...Sokat kacagok rajta!

Egyébként a két sorozatnak nagy rajongó tábora van. Jó lenne ha valamelyik csatorna leadná őket! Hosszú de nagyon látványos és érdekes sorozatok, ugyan az rendezte mind a kettőt.

Yildizlar Sahidim: Berk Cankat- nála nagyon "szeretem" ahogy mosolyog, mert megjelenik két kis árok a szája mellett és az szerintem, nagyon kedvessé és helyessé teszi. Ráadásul baromi jól énekel! Egyébként egy "fiatal? 38 éves" színész aki szerintem a játéka mellett jóképű is.

Kiraz Mevsimi (Cseresznyeszezon): Serkan Cayoglu- szerintem őt nem kell halálra dicsérnem.- Nálam ő a második kedvenc színész. Szeretem ahogy énekel (véleményem szerint jó hangja van), és jól játssza a szerepé.  A sorozatot lassan fordítják, de fent van a sorzatbaráton és a videán.

Sefirin Kizi- (Nagykövet lánya) Uraz Kaygilaroglu (Gediz)- Őszintén szólva a sorozatban ő a kedvencem. Én is, ahogy sokan mások drukkoltak neki, hogy összejöjjön Nareval. Hát sajnos nem sikerült neki, de nagyon jól játszott és ha rákerestek, akkor rengeteg színészi díjat nyert. Nem a legsármosabb színész, de nekem valahogy nagyon belopta magát a szívembe.

Sen Cal Kapimi, vagy Bu sehir arkandan gelece: Kerem Bursin- Annak ellenére, hogy nem barna hajú  színész kedvelem. Sok képe van, amin jóképűnek is tartom. Szerintem sok oldalú színész. Szerettem mind a két filmben. A Sen Cal Kapimi  (Te csengess az ajtómon) fent van a sorozatbaráton, meg tudjátok nézni magyar felirattal!! Elég jó a fordítása! Én ott néztem!

Dolunay, Mr. Wrong, Erkenci Kus - Can Yaman. - Szerintem őt nem kell nagyon bemutatni. Sokunknak nagy kedvence a jelzett három film alapján. A sármja és kinézete alapján sokan rajongunk érte. A korai sorozatait nem néztem végig, mert nem szerettem. Volt amibe bele sem kezdtem. (pl. a mi most fut a tv-ben.)

Cesur ve Güzel (Bosszú vagy szerelem) - Kivanc Tatlitug- Ő is egy nagyon jó színész, bár nálam nem ő a van az első helyen, úgy ahogy sok listában láttam.

"Mr.Wrong-ból megismert, helyes szakács fiút alakító Serkay Tütüncü." - én nagyon szerettem, de nem láttam még sok filmben. Bár az is igaz sok sorozatról lemaradtam, amit majd pótolni kell.

Ibrahim Celikkol- vele még nem láttam filmet. De mivel sokan mondjátok, hogy remek színész biztos így van. Hamarosan megnézek én is egy két sorozatot tőle.

Tudom, hogy még rengeteg színész nevét lehetne felsorolni, de sajnos a tv-n most futóvagy korábban  sorozatokat nem tudom/tudtam megnézni, így majd később bepótolom. Ráadásul, nem hiszem hogy mindegyik érdekelne, így a Ti ajánlásotokat fogom majd alapul venni a filmkeresésnél.

Szasza Drága!

"Krisztikém megnéztem a linket, tetszett ahogy Özge Gürel és Berk Cankat   énekel a " Yildizlar Sahidim - Aras és Haziran" romantikus duettben. Berk Cankat török színész és remek grafikus ( korosztályában, az egyik legintelligensebbnek tartott török színész) máris a kedvencek között van! :) 

Eszembe jutott amikor Özge a párjával Serkan Cayoglu-val énekelt. Nanááá, hogy Serkan is egyből a kedvencek közé került! :)"

Nagyon reméltem, hogy nem én leszek az egyetlen aki elkezdett mind a két színészért rajongani! Örülök, hogy nem vagyok vele egyedül! Egy pont Neked! :)

"Krisztikém! Feltetted nekünk a kérdést, hogy " Mi lesz a találkozásunkkal? "  Én a "Medve farm" és Nyugati pu. távolságot még be tudom vállalni. És ott a környéken történő kis beszélgetést. De távolabbi utazást, tartózkodást már sajnos nem. Tudok másokhoz alkalmazkodni, mert nem vagyok senkihez, sem időhöz kötve. Tudod "kislányom", még én is fittebb voltam, akárcsak te, "félszáz éves koromban!" Tehát én, rátok, fiatalokra bízom a szervezést és magamat, majd egyszer összejönne valami! :))"

Ahogy már többször jeleztem szívesen kimegyek eléd a Nyugatiba. Onnan  majd elmegyünk egy nagyon jó cukiba- Auguszt Elemér cukrászdájába (második legjobb cuki a top 10-es listán!)

Aki szeretne csatlakozni és megismerni minket szívesen látnám!!!  Például Évajutka is jelezte korábban...

Persze Kleo messze van, de majd csak valamit össze tudnánk hozni, akár úgyis hogy ha van kedve, akkor fent alszik Pesten.Ehhez szállást én adok majd neki. Van rá ötletem, így meg tudjuk oldani.

A színészekkel kapcsolatos képeket majd otthonról elkezdem feltenni, hogy lássátok kikről írtam.

További szép napot Mindenkinek!

Előzmény: Szasza0503 (686)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.24 -4 0 690

Kedves Anolia!

Igazad van, ami a Meryemet illeti, már-már untam az egészet, de nézem, mert érdekel! Én csak török nyelvű részeket találtam, ha rábukkansz a feliratos verzióra, kérlek oszd meg velünk! Igaz, már sok mindent kikövetkeztettem, ami ezután  várható, a vége pedig kedvemre való lesz, mégis szeretném megnézni (az RTL lehet, hogy leveszi műsorról, mert már ezt tette legalább 3-4 sorozattal).

Elkezdtem nézni a Szerelem van a levegőben (de hülye címet adtak neki) sorozatot is, de nem fogom nézni:

- utálom a lányok sipákoló csacsogását (a szinkronhangok zavaróak),

- nem tetszik a főszereplő férfi (soha nem voltak szimpatikusak a vöröses férfiak), szerintem nem is illik a lányhoz,

- és mérges vagyok, amiért most vették fel a műsorra (ha azt hiszik, hogy majd nézettebb lesz mint a Meryem, nagyon tévednek, főleg a Bosszú csapdájában sorozattal szemben nincs semmi esélye).

Előzmény: Anolia (689)
Anolia Creative Commons License 2021.08.23 0 0 689

Kedves Ilhilla és Fórumtársak!

A mai rossz idő miatt a mai napomat nagy részt tv nézésével töltöttem. Kíváncsi voltam, melyik sorozat váltja fel a Meryemet.

Teljesen egyetértek veled Ilhilla, mert így ahogy adják a filmet halálosan unalmas, elhiszem, hogy nincs nézettsége. Azt hiszem 15.35-kor kezdték adni majd 17 óráig "tartott" a film, megszakítva hosszú reklámokkal. 85 percből kb. 40-45 perc a film, a többi reklám.

Az első részben végig követtük, hogy a  nő, hogyan lyukassza ki a zsákokat, és hagy nyomot maga után, míg második részben azt látjuk, hogyan követik az autót. És ennyi... A 3. részben hazaérnek, de itt sem történt semmi érdemleges.

Ha 2 részt leadtak volna, talán valami érdekes is történhetett  volna, ha nem lenne ennyi reklám, akkor beleférne és talán nézettsége is lenne.

Azt hiszem ez a kora délutáni időpont sem a megfelelő.

Sen Çal Kapimi - Szerelem van a levegőben  érdekesnek ígérkezik, amúgy szerettem volna megnézni, úgy mint ahogy a Meryemet is. 

Nagyon szeretem Kerem Bursint, több filmben is láttam már. Szeretem amikor törökül beszél, mert szépen, nem hadarva mondja a szöveget, így magyar szinkronnal szokatlan. Itt az 1. részben kevesebb reklámot adtak, de lehet, ha több kerül ebbe az 1 órába, nem értjük meg a lényeget.

Ide-oda kapcsolgatva a csatornák között láttam még mindig tart a Bosszú csapdájában.

Irtam már, hogy utólag reklámoktól mentesen szoktam megnézni a filmeket, az RTL Most sajnos tv-én keresztül nem nézhető, de más eszközökön reklám nélkül.

A TV2 play TV-én is bejön, bár nem indulnak el a filmek, ha be van kapcsolva a reklámblokkoló. Ezért én laptopon nézem, mert a vírusirtóm nem engedi át a reklámokat.

Aztán kapcsolgatás közben belenéztem a Nagykövet lányába is, épp a verekedős jelenet ment az esőben. Hát furcsa szinkronnal ez a film is.

Igy el is határoztam magam, hogy mind a Meryemet és a Sen Cal Kapimi-t is feliratosan meg fogom nézni, vagy legalábbis belenézek, aztán majd eldöntöm melyik tetszik jobban.

Igaz néha nehéz olvasni, de az utóbbi időben a filmek alatt elég nagybetűs feliratok vannak.

Hande Erçel és Kerem Bürsin

Előzmény: Ilhilla (688)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.21 -3 0 688

Kedves Anolia, kedves Fórumozók!

Örülök, hogy nem vagyok egyedül a Meryem nézői közül! Jó volt, hogy két részt is adtak, még így is sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint az eredeti részek (ha jól emlékszem, eredetileg 30 részes).

Sajnos a csatorna nem elégedett a nézettséggel és várható, hogy még arra is vetemedik (ahogy tette ezt legalább már 3-4 sorozattal), hogy leveszi műsorról!

Most is mit csinálnak? Hétfőtől két filmet adnak egy délután, nem is értem, miért!

Szerencsére a Meryem utolsó részét meg tudtam nézni a youtube-n, bár nem értettem egy szót sem, de a gesztusok, a cselekmény egész érthetővé tette, így a véglét tudom, de érdekelne, hogyan jutnak el odáig!

Jó sorozat, érthetetlen az érdeklődés hiánya. Szerintem a nézők már unják, hogy mire beleélik magukat egy-egy sorozat nézésébe, a csatorna leveszi műsorról és nem is teszi vissza.

Előzmény: Anolia (687)
Anolia Creative Commons License 2021.08.21 0 0 687

Kedves Fórumtársak!

Úgy látom azért még időnként fellobban az érdeklődés a török filmsorozatok iránt. Bőséges a választék, különösen a Sorozatbaráton újabbnál ujabb sorozatok jelennek meg. Most én is elhatároztam, hogy csakis a rövidebb filmekből fogok válogatni, amennyiben végére érek a jelenleg nézett Hayat Şarkısı - Az élet dallama c. filmnek.

Ez is egy családi történet, időnként humoros is, szerelmes is, és egyéb nem várt fordulatokkal tarkított. Kicsit más mint a Fogd a kezem c. sorozat, de igazán nézhető, bár feliratos.

A szereplők is más filmekből is ismertek, igaz most már hogy több török sorozatot is láttam, egyre több ismerős arcot látok. És igazán vannak köztük olyanok akiknek nagyon jó az alakításuk. Ez sokszor csak akkor lehet leginkább észrevenni, ha feliratosan nézzük, mert tényleg a szinkron nem tudja visszaadni ugyanazt.

Tudom az elején /még 1 éve/ erősen tiltakoztam a feliratos filmek ellen, bár időnként én is kapkodom a fejem, olyan gyorsan kellene olvasni, de a hangot is a megfelelő szintre állítom, sokszor már értem is mit mondanak.

Most végre a TV2-n befejeződött a Tiltott szerelem c. film. Már nagyon vártam a végét, bár mindig utólag a TV2Play-en néztem vissza, sőt időközben voltak kihagyások is, de nem sokat vesztettem vele, mert ez is egy régi, lassú tempóban folyó cselekmény. De a végét már figyelemmel kisértem, érdekelt hogy Behlül - Kıvanç Tatlıtuğ melyik lányt választja, Beren Saat -Bihtert, vagy Hazal Kaya Nihalt.

Aztán  mikor rákerestem hány részes is a sorozat, akkor láttam, hogy sorozat rendezője Hilal Saral, aki Végtelen szerelem c. filmet is rendezte, sőt olvastam, hogy nem a várt módon fejeződik be.

Hát valóban, mikor megláttam Bihter - Beren Saat fátyolos tekintetét, már tudtam mi fog következni. Amennyire elhúzták a filmet, olyan rövid volt a lezárása. Végül is a nézőkre volt bízva, eldönthessék ki mit érzett.

Jelenleg utólagosan nézem vissza az RTLMost-on a Meryem c. filmet. Bár nem a legsikerültebb film, de kedvencem lett a főszerepet játszó Furkan Andıç, aki a Tatlı İntikam-ban Leyla Lydia Tuğutlu-val nagyon szép szerelmes párt alkotott.

Mint férfi nem az esetem, de mint odaadó szerelmes férfi  nagyon tetszik.

Jelenleg több filmet nem is nézek, több hét kihagyás után belenéztem a Házasságért örökség c. filmbe, hát ez a film egyáltalán nem tetszik.

Most nagyon el vagyok maradva a nézéssel, A bosszú csapdájában 3 évadát kellene megnéznem, sőt A nagykövet lányának utolsó részeit is kihagytam, mert amikor a nagykövet lánya távozott, már nem érdekelt a történet.

Egyébként ez utóbbi film is jobban tetszett feliratosan, sőt ennyire szétszabdalva nem is tudja fenntartani a néző figyelmét. Én hiába láttam majdnem végig, mégsem tudott lekötni, igy szinkronosan is csak néhány részt láttam.

Én is kíváncsian várom, ősszel milyen filmekkel jönnek elő a különböző tv csatornák.

Mostmár vannak kedvenceink /sőt olyanok is akiket kevésbé szeretünk/ kezdjük megismerni legalább a főszereplő férfiak és hölgyek neveit, sőt keressük azokat a filmeket, amelyekben kedvencünk is szerepelt. 

Valahogy most nekem is több török férfi színész neve jutna eszembe mint magyar. És szerintem jobban is játszanak, vagy jobb a rendezés.

Szép napot mindenkinek

Előzmény: Szasza0503 (686)
Szasza0503 Creative Commons License 2021.08.19 0 0 686

Kedves Fórumtársak! 

Az utolsó  hsz-ig visszaolvastam.  ( Sajnálom, hogy  Évajutka, Barrix hsz-ivel nem találkoztam.)

Kleo drága!
Az ajánlott Keskin Bicak - Éles kés nyolc részes török sorozatba belenéztem. De az még kevés a vélemény formáláshoz. Meg fogom nézni. Belenézve a filmbe, így is nagyon tetszett Ibrahim hosszú hajjal is. És bizony fiatalabb volt, de a rárakódott évek sem rontottak rajta. Sőt, a mostani énje is nagyon tetszik! Annál is inkább, mert ugye köztudottan ott van a kedvenceim között.

A kedvenc említésével pedig beugrott Kriszti megjegyzése, hogy neki jobban bejönnek a török színészek. Kérdezte is, hogy nekünk erről mi a véleményünk?! Én a magam részéről elmondhatom, hogy azt hiszem, én is hasonlóképpen vélekedek. Szinte röstellem is, hogy amíg kapásból öt-hat török színészt felsorolok, addig öt-hat magyar színész nevén, szégyenszemre gondolkodnom kell!  Azért jó pár évvel ezelőtt, ez nem volt igaz!
Ibrahim Celikkol-lal  kapcsolatban pedig muszáj megemlíteni, hogy talán vele láttam a legtöbb filmet.  Nagy hatással volt rám a Fetih 1453 (2012) történelmi film és a Sade Sen - Csak Te (2014) filmje! Az utóbbiban  Ali  a bokszoló srác és a vak lány  szerelme mélyen ül még most is bennem. Ahogy Ali inkább félholtra vereti magát a pénzért, hogy azzal a pénzzel szerelme visszakapja szeme világát, majd ahogy elveszítik egymást, és amikor a lányt  -  a vaksága alatt szerzett ösztönei -  elvezetik Alihoz, csak elhomályosul az ember szeme. Nagyon megható történet. Mozifilm, nem sorozat. Érdemes megnézni annak akit érdekel, és kedve van hozzá. 

Sajnos,  a Sorsod a ház ahol születtél sorozat befejezését nem láttam, pedig a másik kedvencem  Demet Özdemir a másik főszereplő és alakítása nagyon tetszett benne. Lehet, hogy be sem fejezték a sorozatot?  Ja, és ki ne hagyjam az Éles kés-ből, hogy " az ügynök fiú Pamir Pekin sem rossz ". Írtad ezt Kleo kedves. Méghogy neem rosssszz?! Nagggyyyon jóóó! Ó drága medve anyám, hogy miért vagyok ilyen "klasszikus korú?!" :)

Írtál arról is Kleo, hogy rátaláltál egy 2021 évi Masumiyet (Innocence) Ártatlanság - 13 részes - filmre. Melyben a férfi főszereplő a Mr.Wrong-ból megismert, helyes szakács fiút alakító Serkay Tütüncü. Bizony anno,  mindenkinek tetszett a srác, mindenki írt a jóképű szakácsról! :) Gondoltam, egyenlőre csak belenézek a filmbe. De aztán azzal a slunggal le is álltam,  el is szégyelltem magam! Miért?! Azért mert rögtön eszembe jutottak az alábbi soraid Kleo, a lényeget kiemeltem!  "..... csak kapkodjuk a fejünket, akkora lendülettel visz mélyebbre és mélyebbre, hogy alig ocsúdik az ember, máris új fejlemények tárulnak elénk. Itt minden képkocka, minden mondat fajsúlyos, nincs tekergetés, előre szaladás, csakis a szituációba elhelyezkedő, odaadó figyelemmel lehet követni, különben lényeges elemek vesznek el."  Tehát, nem tekerek! Nem kapkodok! Majd az őszi napok nyugalma alatt megnézem a filmet. :)

Egyébként is  az a nagy bajom, hogy sokszor olyan gyors ritmusban kellene olvasni, követni a feliratozást, hogy az "öregasszony szeme" már kikészül a végére. :)

Zavar az is, megmondom őszintén, hogy a fordítás sem túl profi sokszor, és gyors olvasással való kapkodás közepette sokszor az ember nem látja jóformán még a képsorokat sem. (Amiből ugye következtetni lehet az eseményekre.)Tudom, tudom, hogy a fiatalok ezen csak mosolyognak bizonyára, de hát evvan! :)

Krisztikém! Először is, én is meglepődtem, hogy milyen sok török sorozat fut a különböző csatornákon?!   (Az egyéb más helyekről, lehetőségekről a technika segítsége által, már nem is beszélve!) És igazad van Krisztikém  " így nagyon nehéz a választás " annak is, aki még szereti a török sorozatokat. Hiszen képtelenség szerintem ennyi lehetőséget kihasználni, megnézni. Szerintem.

Szóval, rég láttam már török filmet, sorozatot. Még az elején bele-belenéztem a Nr: 309 - Házasságért örökség c. sorozatba. Meg is írtam a véleményem többször, de egy pár rész után hiába a kedvencem Demet Özdemir, nem néztem a sorozatot. Egyébként holnap lesz vége, így a mai és holnapi részt megnézem kíváncsiságból, aztán punktum! :)  A Life csatornán fut ez a sorozat, és utána kezdődött mindig a Derült égből házasság c. sorozat,  főszerepben Can Yaman-nal. Egy részt sem láttam a sorozatból. 

Krisztikém megnéztem a linket, tetszett ahogy Özge Gürel és Berk Cankat   énekel a " Yildizlar Sahidim - Aras és Haziran" romantikus duettben. Berk Cankat török színész és remek grafikus ( korosztályában, az egyik legintelligensebbnek tartott török színész) máris a kedvencek között van! :) 

Eszembe jutott amikor Özge a párjával Serkan Cayoglu-val énekelt. Nanááá, hogy Serkan is egyből a kedvencek közé került! :)

Krisztikém! Feltetted nekünk a kérdést, hogy " Mi lesz a találkozásunkkal? "  Én a "Medve farm" és Nyugati pu. távolságot még be tudom vállalni. És ott a környéken történő kis beszélgetést. De távolabbi utazást, tartózkodást már sajnos nem. Tudok másokhoz alkalmazkodni, mert nem vagyok senkihez, sem időhöz kötve. Tudod "kislányom", még én is fittebb voltam, akárcsak te, "félszáz éves koromban!" Tehát én, rátok, fiatalokra bízom a szervezést és magamat, majd egyszer összejönne valami! :))

Kleo drága! Nemcsak filmről írtál, hanem  könyvről is, mégpedig Diana Gabaldon: Outlander, Az idegen c. könyvről. Olvastam valahol Gabaldon-ról, hogy született történetmesélő. Hogy magával ragadó és szívmelengető pazarul idézi meg a skót vidéket és történelmet.  Na most ezután, feltétlenül el kellene olvasnom a könyvet! (Vagy, legalább "belelesni" a filmbe!J

Ja, és még ezt az alábbi kritikát is olvastam a könyvről, amely roppant megtetszett és szeretném megosztani veletek:

Minden lánynak járna egy Jamie Fraser! Tudtátok, hogy van egy vírus, melynek neve Outlander? Lassan világjárvány szintű. Bizony! Én már csak tudom! Elkaptam!  Úgy történt, hogy először, hallottam róla, aztán láttam másnál a tüneteket, és végül elkaptam! Jelentem gyógyítható! Enyhe tünetek esetére a könyv, erősebb tünetekhez a könyv +film. Enyhe tüntetnek számít a könyv olvasása, mindig, és mindenhol, az erős, mikor már másra sem tudsz gondolni! Szóval én így jártam, és most gyógyulok! Szedem a köteteket, szépen sorban! Viccet félretéve! Nagyon tetszik, köszi csajok az ajánlást! Eseménydús, izgalmas, tele történelemmel, csodás tájakkal, szerelemmel. Elvarázsolt, beleszerettem! Nagyon ajánlom! "    

Szia, üdvözöllek Csepeliaszok!

Meghallgattam én is a "zenéidet". Jót mosolyogtam közben, mert csak arra tudtam gondolni, hogy " milyen kis fiatalka lehet ez a fórumtárs! :) (Bocsánat, ha tévedtem.)

Üdvözöllek, kedves Elhaym1 !

Nem ismerem az ízlésedet, de nyilván szereted Te is a török filmeket?! Mintha azt írtad volna, hogy már csak a rövidke sorozatokat nézed?! (Elnézést, ha keverek valamit!) Az alábbi mozifilmeket ajánlanám.

- A fent említett Csak Te c. (Ibrahim Celikkol) filmet.

- Láttam  a "Gyerünk fiam" ( Hadi Be Oglum ) Kivanc Tatlitug és Alihan Turkdemir. (Efe , a Szerelem ízében a kis Buluttal ) filmet. Csodálatos film!  A történet maga és a környezet is, a tenger, a táj, a halászfalu. A film végén a koncertteremben zongorázó Efe és a háttérből őt néző apa szavai "gyerünk, fiam, gyerünk......"  jelenetnél, amikor az apa csak egyetlen mosolyért áhítozik, bizony elég homályosan láttam a monitort.

- Legalább ilyen hatással volt rám nagy kedvencem Kerem Bursin filmje, az " Ez a város követni fog téged ( Bu sehir arkandan gelecek). Ez is egy csodaszép film. Ahogy Bursin karján a  pici fiával elhagyja a várost, ahogy tengerre száll és búcsúzik és talán örökre, elindul egy idegen világba ( búcsúzik a barátoktól, a várostól, meghatóan szép volt. 

Írtál a két kedvencedről, "Engin és Alp " rövidítéssel. Ha ebből  jól következtetek akkor  Engin Akyürek  és Alp Navruz török színészekről van szó?! ( Ha megnézted valamelyik filmet, kíváncsian várom a véleményedet! )

Végül, most láttam, hogy jövő héten (augusztus 23.) az Rtl Klubon indul a Szerelem van a levegőben - Sen Cal Kapimi c. török sorozat.Vagyis a Te csöngess az ajtómon  címmel feliratozva néztük. Kerem Bursin miatt végre megnézhetem szinkronizálva is! ?))

Ennyi jutott eszembe, búcsúzom. 

Mindenkinek kívánok további kellemes nyarat, olyat amilyet szeretnétek!

Kellemes időtöltést (bármilyen formájában is), amilyet elképzeltek! 

Vigyázzatok magatokra!  Szerető ölelésem Felétek!       Szasz

nkrisz308 Creative Commons License 2021.08.16 0 0 685

Drága Kleo!

Köszönöm szépen az ajánlást. Ha Neked tetszett akkor biztosan meg fogom nézni!

Közben én is láttam egy másik sorozatot, de nem török sorozat: Boszorkányok elveszett könyve címmel. Rajta van a Sorozatbaráton, illetve a HBO Go-n. Nekem nagyon tetszett. A harmadik és egyben befejező évada 2022-re várható.

Illetve felkeltette az érdeklődésemet a Homeland című sorozat. Persze ez sem török sorozat. Viszont ha elkezdem megnézni, akkor majd beszámolok róla.

Előzmény: kleo777 (682)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.08.15 0 0 684

Szerintem is van pár jóképű és tehetséges török színész. Nekem főleg Engin és Alp jött be mostanában.

Előzmény: nkrisz308 (681)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.08.15 0 0 683

Én is csak azokat nézem mostanában, amik 100 rész alattiak. Ilyen volt az Anya, Az én lányom is.

Előzmény: kleo777 (682)
kleo777 Creative Commons License 2021.08.09 0 0 682

Kedves Fórumozók!

Mostanában, ha már török sorozat, akkor nálam csakis a legrövidebbek jöhetnek számításba! (Egyszerűen érdektelenné válik a hosszasan taglalt sztori még a legjobb szereplőkkel is, hamar ráunok.) Így hát elkezdtem feltérképezni a kevésbé terjengőseket a Sorozatbaráton, persze megnézem az utolsó epizód kommentjeit, s ha a nézők háborognak a befejezetlenség miatt, már szóba sem jöhet.

Így akadtam rá egy igazi gyöngyszemre, ami ráadásul még friss is:

Masumiyet (Innocence) Ártatlanság. (2021) - 13 részes.

(Már ez a hossz is éppen a toleranciám határán van.)

A férfi főszereplő a Mr. Wrongból megismert, helyes szakácsfiút alakító Serkay Tütüncü, és a sármosságával itt sincs semmi gond:

Végre egy valóságos, mai történet, ám egy rendkívül mellbevágó, kendőzetlen, erőteljes pszichológiai drámában! Akárhol játszódhatna a világon, mert a szituáció sajnos nem egyedi, persze török körülmények között még inkább letaglózó.  A világon nők milliói szenvednek fizikai és mentális erőszaktól…. Középpontban egy őrült szerelmi háromszög és következményei….. De ami mindent visz, az a gyermekeiket a végsőkig védelmező két anya hihetetlenül remek alakítása! (a képen felül  a szintén nagy tettekre képes egyik apával) A két pólus, vádló és vádlott mindenre elszánt lépései láttán csak kapkodjuk a fejünket, akkora lendülettel visz mélyebbre és mélyebbre, hogy alig ocsúdunk, máris új fejlemények tárulnak elénk.

Itt minden képkocka, minden mondat fajsúlyos, nincs tekergetés, előre szaladás, csakis a szituációba behelyezkedő, odaadó figyelemmel lehet követni, különben lényeges elemek vesznek el…

Nem is árulok el többet róla, aki az első rész után nem akar azonnal kattintani a következőre, az hagyja is abba. De akit megragad, nagyon kíváncsi lennék a véleményére…..Tömény, felkavaró, de attól nem kell tartani, hogy magát a véres brutalitást láttatja, és hatalmas szerepet kap a legalább akkora erővel bíró érzelmi manipuláció ábrázolása is  …

Itt az első rész a Videán:

https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/artatlansag-1.resz-hun-sub-2mBzKyH3BsIKl9oK

A híres színésznő, Deniz Çakır, aki a bántalmazott lány anyjának karakterét alakítja, azt mondta, hogy a sorozatot ugyan egy nagy visszhangot kiváltó tragédia ihlette, de cselekménye nem köthető egy esethez. Nők ezreit bántalmazzák, sőt gyilkolják meg, hogyan tud valaki átlépni rajta…

nkrisz308 Creative Commons License 2021.08.05 0 0 681

Sziasztok!

Találtam egy másik youtube videót amiben szerintem aranyosabban hallatszik az ének. Hallgassátok sok szeretettel! (nekem nagyon tetszik a dal)

https://www.youtube.com/watch?v=BKO-xj9z4Bg&list=RDCMUCa5-F62Lno9qTPseCXXuXWg&index=4

kb. 5-ik perctől érdekes, de nagyon aranyos a fiú (Berk Cankat) mimikája is!

Kleo:" Gediz (Uraz Kaygilaroglu) lett benne a kedvencem! Szívem szerint neki szurkolnék, hogy Nare idővel őt válassza, az eddigiek alapján ő érdemelné ki,...  " - én is valami hasonlót írtam Anoliának. Nálam is Gediz lett a szívem csücske, bár volt ahol kicsit kiesett a pixisből.  Viszont  olvastam vele egy interjút és abban nagyon dicsérte Neslihan Atagült. Nagyon szeretett vele játszani, így amikor Neslihan kivált a sorozatból ő is otthagyta. Tehát ezért változik a sorozat második fele. Én azokat a részeket nem láttam, és lehet hogy nem is fogom megnézni.

Nagyon helyeske fiatalon Ibrahim Celikkol is.  Azt tapasztalom, hogy nekem a magyar színészeknél sokkal jobban bejönnek a török színészek (akár fiatal, akár idősebb).  Persze nem csak kinézetre. Ti hogy vagytok vele?

Szép napot Mindenkinek!

Előzmény: Elhaym1 (680)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.08.04 0 0 680

Szerintem aranyos, bár nekem az Én lányom Berenje jobban tetszett.  Őt az instán is követem.

Előzmény: nkrisz308 (678)
kleo777 Creative Commons License 2021.08.02 0 1 679

Sziasztok!

Felfedeztem a Sorozatbaráton egy újonnan felrakott Ibrahim Celikkol sorozatot! (legalábbis eddig még nekem nem tűnt fel)

Keskin Bicak – Éles kés (2010) a Videán is fenn van:

Így néz ki benne Celikkol....

Nem szeretném megtartani magamnak, hátha kedvet kaptok, én három este bekebeleztem! A sorozat ugyan már 10 éves, de nyilván a színész későbbi, nagy népszerűségének köszönhetjük, hogy lefordították ezt a korai darabját is. Aki megszerette Celikkolt, annak kihagyhatatlan! Igaz, a színészi játéka még kiforratlan, de számos előnnyel rendelkezik ez a kis szösszenet! Először is, ami a javára írandó, török sorozatok viszonylatában meglehetősen rövid, mindössze 8 részes, az egyes epizódok is tömörek, 60-90 percesek és hab a tortán, hogy még csak félbe sem hagyták, eleve valószínűleg minisorozatnak tervezték, sőt, normál, a nézőt kielégítő befejezéssel látták el!  

További csalétek: a sztori izgalmas, fordulatos, a rövidsége miatt nem túlturbózott és nagy mennyiségben van benne Celikkol és egy szépséges virágszál, akiknek az életét igencsak megkavarja a gonosz maffia, a hozzájuk beépülő különleges ügyosztály és nem utolsósorban három elszánt hölgy kifogyhatatlan konspirációja.

Ja, és az ügynökfiút alakító Pamir Pekin sem rossz! Úgy látom, sok török sorozat szereplője…..Íme a fiú:

Egyébkén a Nagykövet lányának lassan csordogáló történetét, a végtelen hosszúra nyújtott egymásra nézésekkel többnyire kis adagokban és utólag, reklámok nélkül én is követem….így elviselhető ez a  - miért is nem lehet boldog ez a páros? - szenvedős sorozat. Gediz lett benne a kedvencem! Szívem szerint neki szurkolnék, hogy Nare idővel őt válassza, az eddigiek alapján ő érdemelné ki, DE ez az életszerű, egészséges forgatókönyv tudom, hogy kizárt a törököknél….. a kis Melek is aranyos, tényleg nagyon jó kis színészpalántáik vannak…..de talán túl sok gyermeket is foglalkoztatnak, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez a sok forgatás ilyen kicsi gyermekeknek valójában mennyire játék, mennyire megterhelő….és milyen következményei lehetnek később….Csak a hajdani Árvácska (Czinkóczi Zsuzsa) viszontagságos életútja jut eszembe…..

Krisztikém, Özge Gürel dala nagyon kedves, meghallgattam én is, a partner fiút is mintha láttam volna már valamiben, de, hogy hol, miben…..

Az Isztambulról szóló zenék is tetszettek, köszönöm Csepeliaszok!

Anolia, örülök, hogy elcsípted a TV-ben a Tiltott szerelmet, nekem az első török sorozat volt, amit láttam, ezért (is) egyik kedvencem, nem tudom, hol tartanak most, de az utolsó harmada igencsak bővelkedik nem várt fordulatokban, na és a végkifejlet sem egyszerű….de nem is lehet, sehol a világon, hát még a törököknél….. ám nem szeretnék poéngyilkos lenni.

Szasza drága, alapos vagy, mint mindig, többet megtudtál Arturo Perez Revertéről és Volker Kutcherről, mint én. Igen, kiválóak a történelmi, kaland, krimi műfajában. Most egyébként egyelőre félretettem őket, elém került pár új, még nem olvasott Baldacci krimi, azokba feledkezem.

Romantikából legutoljára (ami nem mostanában volt) Diana Gabaldon: Outlander, Az idegen varázsolt el, amit aztán képes voltam még a TV-ben is megnézni sorozat formájában, úgy emlékszem, az AXN adta pár éve. DE elérhető a Sorozatbaráton is! A könyv pedig bármelyik könyvtár polcán ott van, ha esetleg nem olvastad, a műfaj remeke!!! Nagyon imádtam!

Na, de mi újság Can Yamannal? (A parfümjéről szóló hírt nemrég feltettem!) Az új Sandokanra azonban még sokat kell várni, csak novemberben kezdik a forgatást! Hogy ki lesz a partnernője, még mindig homályban tartják….Az viszont biztos, hogy Ő kitűnően érzi magát az olaszoknál, rengeteget edz a szerepre, miközben nem hanyagolja el kedvesét sem, Diletta Leottát. Mindenféle fotók, videók szólnak róluk Caprin, Bodrumban nyaralgatnak, bár egyes pletykafészkek úgy tartják, hatalmas a köztük lévő karakterbeli különbség és a kapcsolatukat hangos csatározások tarkítják….hogy lesz-e és mikor esküvő, ugyancsak találgatások tárgya….  Can sem nem cáfol, sem nem erősít meg semmit….éli az életét.

Itt egy lesivideó a bodrumi nyaralásukról, ami sok rajongónál kiverte a biztosítékot, valójában igazán irigylésre méltó hajókázós idill, persze nem közszemlére való, na, de ma már ki törődik ilyen csekélységgel.....

https://www.youtube.com/watch?v=jjh-AIdOcB4

Nektek is kellemes nyarat kívánok!

Hajókázóst, aki csak teheti:)))

DE olvasgatós, filmezgetős,  trécselgetős - bandázós sem rossz!

nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.29 0 0 678

Sziasztok!

Tudom, hogy nem vagytok oda Özge Gürelért, de találtam egy dalt tőle.

Nem is tudtam, hogy ilyen szép hangja van:

https://www.facebook.com/watch/?v=1960518347533692

A másik ami még eszembe jutott:

A Szerelem ízében (Dolunay) szerepelt a kis Bulut. Mindenki oda volt érte. A nagykövet lányában pedig szerepel egy kislány Melek. Nem tudom, hogy nézitek-e és mit gondotok róla, de én nagyon szerettem a játékát!

Ugyanígy vagyok az Ertugrul sorozatból Gündüzt játszó gyerekszínésszel.

Szerintem van néhány nagyon tehetséges török színészpalánta.

Nektek tetszik a Nagykövet lányából a kis Melek?

Ilhilla Creative Commons License 2021.07.26 -3 1 677

Ha még nem tetted meg, akkor lépj be és változtasd meg az oldal mentését, mert változott a név és már csak néhány napig tehető meg a módosítás!

Előzmény: Törölt nick (676)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 0 0 676

Van Sorozatbarátom is, hála egy kedves kollégámnak! :) De irtó sok részes egy ilyen török sorozat! :) Bár múltkor már a Barátok köztnek is nekiugrottam és az elejétől néztem! :D

Előzmény: nkrisz308 (675)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 0 675

Ha van vagy esetleg lenne Sorozat Barát hozzáférésed akkor ott egy csomó sorozatot be tudnál pótolni!

Előzmény: Törölt nick (673)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 0 674

Most már csak a Sorozat Baráton és a Videán (csak néhány rész) találod meg. Szerintem nagyon jó történelmi sorozat. A Facebookon van egy csoportja is, érdemes megnézni!

Előzmény: Törölt nick (673)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 0 0 673

Azt még nem! De köszi az ajánlást! :) 

Igazából az RTL Klubos, a TV2-ős és Duna Tv-s sorozatokat valamikor elkezdem, aztán nagyon lemaradok a nézésükkel és már nem tudom bepótolni! :( 

Előzmény: nkrisz308 (671)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 0 672

Kedves Anolia!

Tatlı İntikam - Édes bosszú (2016) c. filmet abbahagytam, de majd hamarosan folytatni fogom.

A többibe is amit ajánlottál bele fogok nézni.

Bár ez nem török sorozat, de az SB-n fent van a Boszorkányok elveszett könyve.  Nézz bele ha szereted a vámpíros, boszorkányos történeteket.  3 évados, de eddig csak 2 készült el. A 3-ik évad 2022-ben lesz bemutatva. Nekem tetszett, és nagyon várom a következő részeket.

Ha esetleg néznéd az Ertugrult szólj, és megadom hol találod meg a részeit.

Szép napot!

Előzmény: Anolia (670)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 1 671

Bele fogok nézni, mivel nálunk is van Netflix.

Te nézted az Ertugrult? Az is fent volt a Netflixen.

Előzmény: Törölt nick (669)
Anolia Creative Commons License 2021.07.26 0 0 670

Kedves Fórumtársak!

Időnként ellátogatok erre az oldalra és elolvasom az uj hozzászólásaitokat, de valóban csökkent nyáron a filmek iránti érdeklődés.

Én is csak néhány filmet nézek, amelyekkel elég lassan haladok.

Pl. A bosszú csapdája 3.évadából talán 3 részt láttam, és múlt héten éppen be volt kapcsolva a tv, amikor adták a filmet, hát meglepődtem kissé a "családi kapcsolatokon".

Nagy elhatározással voltam a A nagykövet lányát illetően,  3 részt láttam szinkronizálva, eredeti hang után idegesített a szinkron, így azt sem néztem a továbbiakban. Ezzel egy időben értem a film feliratos részeinél az utolsókhoz, azt is mellőztem, talán ott is még 3 rész hátra van. Bármennyire is szeretem Tuba Büyüküstünt a film már nem volt olyan érdekes számomra.

Most már csak néhány rész van hátra a Tiltott szerelemből, amit a TV2 ad. Ezt sem a tv-ben nézem, hanem  utólag a TV2 play-en, minimális reklámmal tableten, de a laptomon még reklám sem jön be.

Kíváncsi vagyok ki kivel marad, ha már ennyi időt rászántam, igaz nem minden részt láttam az elején.

Ez is azok a filmek közé tartozik, amelyből ha néhány kimarad semmit nem veszítünk.

Jelenleg a Hayat Şarkısı - Az élet dallama (2016-2017) filmet nézem.
Történet:Kerim, Baryram legfiatalabb fia Németországban tanult. Amikor az ünnepekre haza látogat Isztambulba, édesapja tények elé állítja. Bayram annak idején ígéretet tett barátjának Salihnak, hogy fia elveszi majd annak lányát, Meleket.Kerim be kell tartsa apja ígéretét még ha nem is tetszik neki a dolog. Ám a házasságnak Melek sem örül igazán. Melek húga, Hülya viszont első látásra beleszeret a gazdag és jóképű Kerimbe ...

Burcu Biricik (Hülya Çamoğlu Cevher) nagyon jól játszik, és Bayram bay és jót alakít, szórakoztató figura.

Bonyolult történet, amely hazugságra és titkokra épül, de végül az igazság biztos kiderül. Közben vannak visszaemlékezések a régmúltba, hogy érthetőbbé váljon a történet.

Ez sem rossz film, nem annyira gyors és mozgalmas, de nézhető.

Még mindig nézem az Asla Vazgeçmem – Soha nem adom fel (2015-2016) c. filmet, talán az felsoroltak filmek közül a legjobb, sajnos csak 2 hetente kerül fel feliratozott rész az SB-ra.

Nekem tetszett még a 

Kış Güneşi - Téli nap (2016)

és a Tatlı İntikam - Édes bosszú (2016) c. filmek is. 

Tegnap belenéztem az RTLMost-on a Meryem (2017-2018)  c. filmbe is, első részt megnéztem, érdekesnek indult. Talán szinkronizálva ezt is megnézem.Több szereplő is ismerős /bár ennyi török sorozat megnézése után már az lenne az érdekes, ha csak ismeretlenekkel találkoznék egy film nézése során/, de szimpatikus  benne Furkan Andic aki a Tatli Intikamban játszott, vagy pl. Açelya Topaloglu aki az Inadina Ask-ban is játszot Can Yamannal.

Most ezek a filmek vannak és nyár. TV-t nem nézek, már hetek óta, bár néha esténként belenéztem a Házasodna a gazda műsorba. Bár ez sem érdekel igazán, emberek egy kis szereplésért mit meg nem tesznek.

Se hírek, se vakcinák, se kovid. Elég volt belőlük.

Jó pihenést, nyaralást, kellemes időtöltést kívánok mindenkinek

Anolia

Előzmény: nkrisz308 (665)
Törölt nick Creative Commons License 2021.07.26 0 0 669

Nekem most a Hakan, a védelmező (Netflix) eléggé tetszik! :)

Előzmény: nkrisz308 (667)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 0 668

Bocsi lemaradt! Üdv a csapatban!

Előzmény: Törölt nick (664)
nkrisz308 Creative Commons License 2021.07.26 0 1 667

Szia!

Köszi a zenéket! Jó sorozatokat tudsz ajánlani?

Előre is köszi!

Előzmény: Törölt nick (664)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!