Keresés

Részletes keresés

dagigali Creative Commons License 2003.10.01 0 0 94
Pedig jó futókocsit 100 alatt nem nagyon kapsz sajnos:-((((((. Vagyis kapsz, de mózes nélkül.
Ja, és azt is érdemes nézni, hogy nem biztos, hogy sportcélokra megfelelő, amit úgy hirdetnek, hogy vízszintesig dönthető. Sőt, bár nem próbáltam, de a forgó kerék sem biztos, hogy jó futásnál, terepen.
Érdemes megnézni Ausztriában, ott jók vannak, olcsón.
Dg
Előzmény: Cheyenne Clay (92)
Törölt nick Creative Commons License 2003.10.01 0 0 93
Szia!

Amiket felsoroltál, alapvető követelményei annak, hogy a babakocsit futóbabakocsinak nevezhessék :-) Amire én figyelnék még a helyetekban, az az állítható tilókar-magasság. Nagyon fontos a futásnál!

MuTeR

Előzmény: Cheyenne Clay (92)
Cheyenne Clay Creative Commons License 2003.10.01 0 0 92
Köszönöm az eddigieket!
A mi babánk még úton van, de nagyon sportos a család, úgyhogy nekünk a baba kényelmén túl a kocsi minősége sokat számít. Persze nem születésétől szeretnénk futtattatni, így még bőven van időm tájékozódni.
Szempontok:
- kényelmes legyen a babának (nekem a szembefordíthatóság nem igazán szempont, sőt, úgy gondolom, az nem is a legjobb póz a kicsinek, miközben hosszasan futnak vele),
- nagy felfújható kerekek (még sima toláshoz is, "terepviszonyok" között lakunk ugyanis),
- megfelelő rugózás, sőt, lengéscsillapítás,
- fékezhetőség,
- stabil, erős szerkezet.
A színe nem számít. Az ára viszont igen, bevallom, százezer fölött nem szívesen adnék érte, inkább vennék egy használt jó minőségűt.
dagigali Creative Commons License 2003.10.01 0 0 91
Szia,
nekem Maxi-Cosi Speedy van, mózéskosárral együtt. Szerintem nagyon jó kis kocsi, terepre, futáshoz, hóban simán toltam fél kézzel. Mellé érdemes egy esenyőkocsit rendszeresíteni, mert pl. vásárláshoz nem az igazi.
A tolókarja állítható, teleszkóposan, a kerekek könnyen levehetők. Egész kicsire össze lehet csukni, úgyhogy utazásnál sem kell félni, hogy nem fér be a babakocsi.
Ha futáshoz fogod használni, mindenképp olyant vegyél, aminek a tolókarja állítható magasságú.
Legjobb Ausztriában venni, ez a típus kint 100 Euro körül van, mózes nélkül, azt nem néztem, mennyi hozzá, de biztos hogy olcsóbb, mint itt.
Dg
Előzmény: Cheyenne Clay (88)
Angiszeged Creative Commons License 2003.10.01 0 0 90
AZ enyém úton van.

Attól függ mekkora babusod van. HA már nagyobb, vehetsz teljeen igazi nagykerekű,, nagyon spportos joggert. HA még pici, akkor ugyanazok a szempontjaid, mint nekem. NEkem az volt a legfontosabb, hogy szembe lehessen ültetni velem. A kereke nem baj ha nem forog (nekem). Itthon amit itthon is lehet kapni, az a Qunniy. Gyönyörű, szuper, álmaim netovábbja, de kompetten mindennel együtt 100ezrekbe kell beszélni. :((( Amit szembe lehet fordítani, és itthon lehet kapni 55ezeért az az ABC design, aminek nekem nem tetszenek a színei, meg nekem az is drága. Én Németországból kapok HAuck Explorert, majd beszámolok.

Előzmény: Cheyenne Clay (88)
Angiszeged Creative Commons License 2003.10.01 0 0 89
Jesszum pepi!
A szegedi 4es ikrek helyi látványosság a 2db dupla kocsival. édesek:)))
Előzmény: Coge (82)
Cheyenne Clay Creative Commons License 2003.10.01 0 0 88
Sziasztok!
Jogger babakocsikkal kapcsolatban kinek van tapasztalata? Melyik márka jó a babának és a mamának egyaránt? És esetleg hol lehet használtat kapni? Néztem már pár helyen, de sehol nem volt, újonnan pedig elég húzós az áruk :(
mzsperx Creative Commons License 2003.09.30 0 0 87
rákerestem, és találtam boltokat németországban. hogy lipcsében van-e nem tudom :-) majd körülnézek
Előzmény: Agallis (86)
Agallis Creative Commons License 2003.09.30 0 0 86
mzs: biztosra veszed, hogy van Lipcsében bolt? Ui. egyáltalán nem láttam, hogy Németo-ban lenne partnerkereskedőjük. Ausztriában egy nagyker van egy pici faluban(Fastenau)akiknek a saját honlapja meg sem említi a Maclarent. Milánóban is forgalmaz egy Babymix nevű bolt. Egy barátnőm ott él, most őt szabadítottam rá erre az üzletre, megy szépen a szabócentijével kereket méricskélni. Egyébként az osztrák cégnek(fillikid)írtam, de még nem válaszoltak.
Nekem a honlapról a Triumph tűnik a megoldásnak, de csak kép alapján saccolgatom a méreteket...végül is ha még 4 hónapig vhogy megoldom emelgetés nélkül, akkor már mindegy lesz a kerékméret. Az én esetemben az sem mindegy, hogy 30-40 ezret kéne kiadnom egy esernyőkocsiért, igaz fullextrás....:)

Agallis

Előzmény: mzsperx (84)
illdii Creative Commons License 2003.09.30 0 0 85
maclaren, nem? Majdnem, mint a Forma 1-es csapat:)
Amúgy tényleg nagyon jó a link! (A kocsiról nem tudok, kérdezd meg Cindy Crawford-ot mondjuk;)
Előzmény: mzsperx (84)
mzsperx Creative Commons License 2003.09.30 0 0 84
hűha, az duuurva! (azé nem néztem végig mind az összest :-) )

esetleg, ha valaki arra jár, mit szóltok a mac... (izé, men jut eszembe), szal abból van valami technoxt nevezetű, azt írja, hogy születéstől lehet, és csak 6,5 kg, nagyon tecc!!! (most gyorsan gondolkodni kell rajta, mert meg tudnán kkinnt venni...

Törölt nick Creative Commons License 2003.09.30 0 0 83
:-))))))))))))))))))))
Coge Creative Commons License 2003.09.30 0 0 82
Hú, nagyon jó!
(van Inglesina babakocsi 4-es ikreknek! Még viccnek is rossz...)

Cöge

Előzmény: mzsperx (81)
mzsperx Creative Commons License 2003.09.30 0 0 81
Agallis Creative Commons License 2003.09.28 0 0 80
szombaton végigjártunk jónéhány nagy boltot. Sajnos ami nekem most fontos-hogy a mi lépcsőnkön ne kelljen emelgetni-azt egyik "okosabb" sem tudta, a keréknagysága és tengelytávolsága miatt. Csak a legkisebb kerekű babakocsi lenne jó, amihez jobb esetben tartozik vmilyen napfénytető, de az esetek többségében nem, hogy a kupolaernyős álomról ne is beszéljek. Persze ezeknek ugye nem lehet állítani a háttámláját sem. Úgyhogy előszedtem a meglévő nagykerekű kocsimat és azzal vicceskedem a lift előtti lépcsőkön.
ennyi, pedig már úgy beleszerettem az abc design handyjébe és pp pliko-ba:(

Agallis

Előzmény: Agallis (79)
Agallis Creative Commons License 2003.09.26 0 0 79
kösz megérkezett. nem ilyet láttam:(

most ez a pp pliko és az abc design trollyja versenyzik éppen. Holnap nyélbe kell ütnöm a dolgot, mert szétesett az esernyőkocsi ma du.

Aga

Előzmény: Törp (76)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.26 0 0 78
A Nagyvárad téri 10-től du 3-ig lesz nyitva és vasárnap 10-től 2-ig.
Előzmény: Agallis (71)
Lucilla Creative Commons License 2003.09.26 0 0 77
Aga,
szvsz ez egy nagyon jó ajánlat, de azért nagyon jól nézd meg, és kérdezz rá arra is, hogy miért adják ennyiért.
Előzmény: Agallis (75)
Törp Creative Commons License 2003.09.26 0 0 76
mail elindult :)
Előzmény: Agallis (74)
Agallis Creative Commons License 2003.09.26 0 0 75
mzs köszi!

kínálnak nekem most egy PP Pliko-t(sherpa) 3 hónaposan osztrák garanciával 22.000-ért. Az jó ár ugye?

Agallis

Előzmény: mzsperx (72)
Agallis Creative Commons License 2003.09.26 0 0 74
igen jó, lécci küldd!!
hol vetted és mennyiért?
Előzmény: Törp (73)
Törp Creative Commons License 2003.09.26 0 0 73
sztem nekünk ilyen kupolaernyős fajta van. jó az itteni emil címed? mert akkor küldök képet, ha gondolod.

t.

Előzmény: Agallis (67)
mzsperx Creative Commons License 2003.09.26 0 0 72
Bébiker Diszkont és bizományi babaáruházak, XIII. ker.
Cím: Budapest XIII., Váci út 134. Tel: 06-1-329-8671
Egyéb: H-P: 9-18h, Sz-V: 9-13h

Bébiker Diszkont és bizományi babaáruházak, XIX. ker.
Cím: Budapest XIX., Üllői út 184. Tel: 06-1-348-0251
Egyéb: H-P: 10-19h, Sz-V: 9-14h

Előzmény: Agallis (71)
Agallis Creative Commons License 2003.09.26 0 0 71
tudja-e vki, hogy a bébikerek hogy vannak nyitva szombaton? a telefont pénteken 16 után már fel sem veszik:(

Agallis

Maminti Creative Commons License 2003.09.26 0 0 70
Fotók itt vannak, az első négy kép. Az a szegecs mondta be az unalmast, ami a jobb hátsó rudat, a széttartó kart (amivel lehetett ki-becsukni a kocsit) és a hátsó átlós lapot tartotta egybe.
Előzmény: Agallis (69)
Agallis Creative Commons License 2003.09.26 0 0 69
van róla fotó vhol, még szétesés előtti állapotban? és mi ment rajta tönkre?
Előzmény: Maminti (68)
Maminti Creative Commons License 2003.09.25 0 0 68
Nekem a Lito Cutém esett szét...
Előzmény: Agallis (67)
Agallis Creative Commons License 2003.09.25 0 0 67
ez olyan lito cute volt, aminek aluminiumváza van és kupolaernyője.
Előzmény: Törölt nick (64)
Ancs Creative Commons License 2003.09.25 0 0 66
Gyümi,

" a vázon található minden csavar, tépőzár és patent ki-,le-,fel-szétszedendő" legalábbis Apa instrukciója alapján :)
írj mailt, ha vmi konkrét kellene, megadhatom a telcsiszámot is, talán úgy egyszerűbb magyarázni.
Én mindenesetre soha nem akarom szétszedni többet :)))

üdv,
Ancs

Előzmény: Törölt nick (48)
Törp Creative Commons License 2003.09.25 0 0 65
mi szeretjük :), nálunk már a második lurkó használja, de tény h hátizsák jobb hozzá mint szatyrok a fogantyúra.
Előzmény: Agallis (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!