"Debrecenben és Fehérváron nem akarják felfogni, hogy semmi különös nem történt/történik, csak egyszerűen végére értünk a Gyűrűk Urának, az orkok, hobbitok, buzitündék meg a vidéki lakógödrök egyéb torzonborz népeinek az ideje lejárt, és a Király visszatért. " /Nem fog lefeküdni, James/
Spanyol alapvető helyezkedési hibákkal kezdte, kaptunk is gólt róla.
Lehet Te akkor már azonnal láttad, hogy jó lesz de itt az általános vélemény nem az volt.
ISMÉTLEM Besics egy különleges képességű játékos aki nem is való ide, őt hagyjuk mert nem nagyon lesz még sokáig. Ő nem alap.
Az újak felépítése, mozgása, labdával való viszonyuk, hozzáállásuk nagyon tetszik. Bőven benne van, hogy nagyon jók lesznek. Ez egy magánvélemény, benne van a hiba tévedés, de én így látom.
Menjünk vissza és nézzük mit kapott a spanyol ki teljesen alkalmatlan ide?
Besicsnél is megszépül az emlékezett, de hagyjuk mert ő tényleg különlegesen kilógott innen idővel, idővel.
Én csak annyit írtam, durva a második tétmeccsük alapján ítélni, olyan játékosokat, akik eddig nem voltak meccsen, pont mint a spanyol. Mellesleg az újakat nála jobbnak tartom. Kb egy hónap kell még aztán nézzük ki mit ér.
Egyébként ha már Besic: sosem értettem, hogy miért volt szükséges kicseleznie hátvédként a fél ellent és amikor már teljesen megüresedett előtte az út, hirtelen visszafordult és befűzte még egyszer azt az embert, akit előtte már ronggyá alázott....
Én ki akartam menni, mert 1974-ben is ott voltam a nyitómeccsen, de ezek a jegyárak elriasztanak.
Kibírnám fizetni, de erkölcstelennek tartok ennyi pénzt kérni Mo.-on egy sörmeccsért egy olyan csapat ellen akinek semmilyen Fradi-kötődésű múltja sincs.
Ha a Rapid jött volna vagy ha BL-meccs lenne, akkor nem lenne kérdés.
"Nekem nem az a problémám, hogy ez alapvető biztonsági érdeket érint-e vagy sem, mert ordít a dologról, hogy igen. Nekem más a problémám, és egyébként az meg nem a közbeszerzéssel függ össze, hanem az egész rendszer működésével. Ezért én nem azt látom problémának, hogy mentesítjük-e vagy sem, mert egyébként ez akkor is probléma, amiről beszélünk, ha ezt nyílt közbeszerzési eljárásban nyeri meg valaki, hogy mit csinál ezekkel, meg ha a mentesítés kapcsán nyeri meg valaki, és megbízzák a feladattal. Nem a közbeszerzési eljárás alóli mentesítés a problémás, ezt mondom még egyszer, az szerintem evidencia. Ha valaki belegondol abba, hogy itt ez olyan magyar biztonsági érdeket érint vagy sem, akkor az nem vita, inkább azt kellene nyomon követnünk - mert szerintem azért a képviselőknek ilyen típusú feladata van -, hogy egyébként egy ilyen rendszer felállítása, mondjuk, a magyar polgárok adatvédelmét milyen mértékben érinti, de ez nem a közbeszerzéshez kapcsolódik. Meg egyébként valóban megoldott-e az, hogy ezeknek az adatoknak a felhasználásakor akár a szaktanácsadó vagy amikor valakik a rendszer használatára felkészítenek embereket, ott gondosan járnak-e el vagy a fennálló törvényeknek megfelelően? Mert ha akarom, akkor ezt egyébként úgy tudom üzemeltetni - tényleg, amit Bíró Márk mondott -, hogy minden létező gépjárműmozgást real-time-ban tudok figyelni. És akkor már csak egyetlenegy dolog van hátra: olyan tévé legyen, amit nem szabad kikapcsolni, és akkor az figyeli azt, hogy a lakásomban mit csinálok, és eljött a szép új világ. (Dr. Vadai Ágnes: Már eljött!) Ez ebből a szempontból aggályos, nem közbeszerzésileg" - fogalmazott Kósa Lajos bizottsági elnök.
Látszódott rajta a magabiztosság, a tecnikai képzettség.
Most meg? Nagy Dani? Bakker, olyan gyenge szegény fizikailag, hogy az elkeserítő. Mondjuk 1 cselt se tud megcsinálni, hogy ne essen el a labdában(rosszabb esetben a másik lábában).