és Mindenkinek örülök! annyira nincs időm, hogy csak rendszeresen átfutom itt a történteket,írni már nem megy.. mára és holnapra már csak a tábori előkészületeket ütemeztem be, de persz ez füstbe ment terv lett,tegnap megint bejött az egyik ügyfelemnél egy SOS munka. remélem estére befejezem és hozzákezdhetek készülődni én is.
Ez már csak természetes, hogy felteszem, ha tudok valamit. Ti is megosztotok velünk minden hasznos infót.-:))) Ezért is vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak.
Vagy a másikra gondolsz, amit krísztasz tett fel? Az aug. végéig, ha arra kérdezel.
A cérnagyárba is be lehet menni válalkozói igazolvánnyal, de azzal csak egész dobozos cérnákat lehet venni, darabonként nem áruják, mert nem bonthatják meg a csomagokat.
A kis üzlet tökéletes, szinte minden van, amire szükség lehet. És jóval olcsóbb, mint más kisboltokban. Csak példaként, egy másik üzletbe 200 forinttal volt drágább egy 1000 méteres COATS cérna.
Gabicza!
A kényszer vitt rá a kutatómunkára, mert kellett a cérna az félig letűzött hatalmas munkámhoz. -:)))
Kaoka! Nem tudod véletlenül, meddig tart az akció? Én a cérnagyárba mentem ki a Váci utra, a gyárban van egy kis üzlet, igen gazdag, de csak vállalkozói igazolványra adnak bármit.
Én is jártam már így, és nekem segített, hogy ismét kitettem a napra, és visszahajlott. De lehet, hogy van rá más módszer. Úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz. Ettől rosszabb már nem lehet. Nekem segített. Hallgatsd meg a többieket is.
A napon felejtettem a vágólapomat, az hagyján, de egy doboz volt alatta, így elhajolt. Mit csináljak vele? Hajszárítóval melegítsem ??..... járt már valaki hasonlóan ? mit tett a lappal..? Nem szeretném a kukába tenni :-(
Lányok itt lehet beszerezni a bezárt cérnagyári üzlet termékeit. Minden kapható, ami ott volt. Kicsi üzlet tízemeletes ház aljában, de teljesen jól felszerelt varró kellékekkel is. Egy egész délelött keresgéltem 80-as coats cérnákat, végül kimentem a cérnagyárba és ott adták az útmutatót. Nagyon segítőkész az eladó hölgy.-:)))
Nem, sajnos nem jövök Tatabányára (és Karcagra sem) :(, nem mertem bevállalni több nyári tábort, mert munkaügyben kissé összacsaptak a hullámok a fejem felett (még inkább :(( ). De egy nap szabi és irány Bécs!! Nektek jó készülődést és még jobb táborozást! Varrjatok szépeket!
Kezdőként szeretnék technikai kérdéseimre választ tőletek. Az érdekelne, hogy táskába bélésként milyen anyagot használtok? Valamint milyen anyagot szoktatok befesteni? Sajnos soha nem kapok olyan színű anyagot amire éppen szükségem lenne. Előre is köszönöm.
Bárhogyan jó, nincsenek szigorú szabályok. Egy cetli az elejére tűzve a neveddel, esetleg a lakóhellyel.
Azért a földblokkot még összerittyenthetnéd. Meg fogod bánni, ha nem találod a munkádat a többieké között:)És lehet, hogy büntiből nem lesz ferdepántod:)