Keresés

Részletes keresés

Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 8
No akkor leírom, hogy mi is tetszik nekem ebben a telcsiben, jöjjön először a pozitív oldal:

-külső, design, a finom részletmegoldások: antenna, gombok. Remek színek (kék-fekete-ezüst).
-relatíve nagy, jól olvasható, kontrasztos képernyő, szép karakterekkel, elhalványuló világítással.
-van benne számológép, valutaváltó, 2 féle telefonkönyv, saját és 3(!) szabadon definiálható hívásprofil, emlékeztetők (napi, heti, havi, éves), ébresztő, stopper, visszaszámláló (tojásfőzés! :-)), négyféle remek játék (volt már olyan telefonom, amin a játékok nagyon nem tetszettek), többféle stílus (grafika), hívóportré (képek rendelhetők a telefonszámokhoz), képküldés.
-vibráló hívásjelzés is,
-programozható csengőhang, 2 szabad hely,
-wap böngésző,
-picike, könnyű, ingzsebben is elfér.

És persze az ára, ami szerintem abszolút versenyképes, hiszen ne felejtsük el, ez a Siemens "alapkészüléke", amit az alsó kategóriába szánt, ahol jelenleg szvsz nem sok versenytársa akad.

Persze nemsokára rátérek a szubjektív negatívumokra is :-)

Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 7
Bevitte a srác a Westelhez, hogy fagy a gép (a garanciajegy kell!), állítólag nagyon kedvesek voltak, szó nélkül kicserélték.
Előzmény: norbika (5)
Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 6
norbika!

Nekem c35 van V13 sw.

Gombok nekem megfelelnek, bár tényleg lehetne jobb is, de a kattogás segít.

Fekvő tok engem is nagyon érdekelne!!!
Láttam már a műszertechnikánál, de azt nem kifejezettem C35-re csinálták, így nem passzentos. Neoprém (ha jól tudom/írom) anyagnak néz ki, 2900 pénz, amit én sokallok.

650mAh Lítiumos(!) akksit árul a MediaMarkt, 6000 körül, de az ár nem biztos, nem emlékszem pontosan.

Előzmény: norbika (3)
norbika Creative Commons License 2000.10.26 0 0 5
Azt nem tudod, hogy hogyan sikerült ezt összehozni? Nekem is 5-ös SW van, és érdekelne a probléma. Meg az is, hogy frissítés van-e, és ha igen, hol lehet hozzájutni.
Előzmény: Z-M-an (4)
Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 4
anyway írta:
az enyém _pont tegnap_ fagyott le. már ha annak számít, hogy nem reagált semmire, nem tudtam kikapcsolni a bill. zárat stb.. -> aksi, kártya ki, be, ment. 5-ös sw, és 2 hónapos a kicsike.

Hát ez az, én is ezt hallottam egy kollégámtól, ugyanez a baja volt neki is, pár hete vette. Aztán kicseréltette, de most sajnos nem tudom elérni, pedig meg akartam kérdezni tőle a verziószámot.

norbika Creative Commons License 2000.10.26 0 0 3
én is itt vagyok!

Kemény két hét használat után nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, bár ez az első bunkofonom, így elég elfogult vagyok. Mindenesetre ezért a pénzért szvsz nincs jobb. Egy kis hibát találtam benne, de azt sem sikerült újból előhozni. Sok viszonyítási alapom nincs, de azért egy-két dolog lehetne picit jobb is. Pl. a gombok valahogy olyan kényelmetlenül érzéketlenek. Persze lehet, hogy ez csak azért van mert nagyon megszoktam a számítógép billentyűzetét. Jó lenne még, ha kiírná SMS íráskor a hátralevő karakterek számát, de azért ez sem létfontosságú.
Most akarok majd tokot venni hozzá, de nem a normál állót, hanem fekvőt. Tud valaki ilyenről? Meg állítólag van 650 mAh-s Li akksi is (nem original Siemens, asszem Concorde). Ilyen van vkinek? Mennyire lehet ez megbízható?
Ja, és elhalványuló világítás RULEZ! :)

Z-M-an
akkor még egy kérdés: jól értettem hogy neked C35 van 13-as SW-rel?

Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 2
Na, akkor 0-zás után :-)) válaszolnék Norbikának, még az előző topicon felvetettekre:

Én nem gondolom, hogy a verziószámok növekedése pusztán "parasztvakítás" lenne, olvastam kisebb verziószámoknál rendszertelenül előforduló fagyásról, kikapcsolásról, amit később kijavított a gyár. Persze az sem valószínű, hogy a verziószámok egyenletesen növekednének, lehet, hogy a 8-as után a 11-es jön, vagy ilyesmi...

Én akkor megkérnék mindenkit, aki ide írogat, hogy kérdezze le a szoftver verziószámát:

*#06# majd a bal oldali funkciógomb

Termon Creative Commons License 2000.10.26 0 0 1
Tudom , hogy ez a forum nem vételről és eladásról szól , de azért hátha ...

Van egy Simens C25-ösöm és el szeretném cserélni egy C35-re mert nagyon jókat hallottam róla.Természetesen ráfizetéssel. Van esetleg jelentkező ?

áááááávadász Creative Commons License 2000.10.26 0 0 0
Izgi topic, de egy 0-t megér.

Z-M-an Creative Commons License 2000.10.26 0 0 topiknyitó
Úgy látom, nincs még ilyen topic itt, ami a ennek a készüléknek a pozitív és negatív oldalait egyaránt tárgyalja, ahol a tulajdonosok elmondhatják véleményüket, az esetleges apró "trükköket", amivel a telefon használata még kényelmesebb.

Ugyanakkor itt lehet kitárgyalni az egyes kiegészítőkkel (övcsipesz, tok, kihangosítók, James Bond szettek, akksik) kapcsolatos infokat is (ár, mindőség, tapasztalatok).

Persze van itt hely telcsivel foglalkozó hasznos külföldi és magyar linkeknek is.

Szóval ez lenne A C35-ös (na jó, M35 is jöhet :-)) topic. Hajrá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!