Keresés

Részletes keresés

Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2502
Most már tök mindegy. Nem balga voltál, hanem lelkes. Nem ugyanaz.

A lényeg. Miért maradjak ki ennyi (Régi Szép) idő után. Kérnék szépen két pólót (egyet Thaumiel barátunknak) és 1 white widow-t:)

Köszönöm,

3,14

Előzmény: Gjunior (2491)
Jungfrau Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2501
Most nem kötözködéképpen, de szerintem ha már Régi szép idök... akkor a béka szakállas legyen : )))
Előzmény: Törölt nick (2500)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2500
Igazad van. Beka, bringa, gomba. Ennyi eleg lenne.
Előzmény: spájbl (2498)
untermann Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2499
Kritizálni sokkal könnyebb, mint a képpel melózni, úgyhogy inkább én is gyorsan elővezetem a hasfájásaimat:
1. Ábra RULEZ!!!
2. Színezés RULEZ!!!

Viszont a színes kép aljára szvsz felesleges a fekete csík: a béka szexi lábai nem érvényesülnek az őket megillető hangsúlyossággal. :-))
Sőt:
a béka szájából lógó viccescigi dettó (a szimbólumok képzavaros halmozásáról nem is beszélve).
Tényleg, békát a békának? - Akasztják a hóhért?! :-)

Oké, hogy vasvillával behányjuk az igényeket ide a topikba, de ki fogja összesíteni? Emilben nem célszerűbb? Még vállalkoznék is rá, ha erre érdemesebb jelőlt nem kerül elő...

Előzmény: spájbl (2498)
spájbl Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2498
A színezés nyam-nyam, viszont szerintem a "... többit úgy is tudjátok" (vagy mi) az egész dolog sejtelmességét inkább a hatásvadászat felé viszi, a béka szájából lógó viccescigi dettó (a szimbólumok képzavaros halmozásáról nem is beszélve). Nem bántásból mondom, de így sztem egy kicsit bugyuta.
A végeredménytől függetlenül azért szeretnék kérni egyet.
üdv,
spájbl
Vacskamati Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2497
Bocsi, eskuszom, cak 3 masodpercre tudtam benezni a topicba, ott hon offline valaszolok, de lattam a rajzot, leestem a szekrol es SZERETLEK TITEKET! :)))))))))
Space Cake Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2496
1 db polot kérnék!
Előzmény: FISH (2469)
Scoofy Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2495
A második link sajnos már nem él... :(
Scoofy Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2494
"In 1965 J. FERENCZ found a new Inocybe species in Hungary. M. BABOS described these blueing mushrooms as Inocybe aeruginascens BABOS in 1968. Since 1980 I. aeruginascens has caused over 20 accidental hallucinogenic poisonings in East Germany because of some similarities with edible mushrooms like Marasmius oreades.

In all of these cases only euphoric experiences with hallucinations and illusions were reported. The mushrooms contained relative constant amounts of psilocybin, baeocystin and in some cases also tryptophan."

"A new indole derivative, which I called aeruginascin, with a still unknown structure was also detected in this species. We found only traces of psilocin in a few mushrooms but no muscarin at all."

"I. aeruginascens often grows in colonies of great numbers in parks of Germany and Hungary in grass on sand mainly in May or June."

European hallucinogenic mushrooms

"Hungarian mycologists found large numbers of mushrooms growing in different locations mainly in plantations of Populus around Budapest."

"A German mycologist took 2,4 gr of dried mushrooms in the course of a test experiment and experienced feelings of euphoria, abstract hallucinations and a very vivid sensation of the soul in flight. The visions seemed to impart an inkling of eternity.

In contrast to other accidental and even intentional ingestion of hallucinogenic mushrooms it was remarkable that all cases of involuntary intoxication with the Inocybe species induced a feeling of euphoria, despite a psychological state of mind likely to create extremely unfavorable internal conditions (set) for having a "positive experience" (i.e. knowledge of being poisoned by mushrooms with unknown and potentially fatal consequences). In addition, these cases happened in the course of pursuing normal, everyday activities, including appointments and other interferences (setting) which should have precipitated a much more negative type of experience.

It is very likely that additional intoxications occurred which didn't reach a scientific observer because of the benign somatic symptoms and the ending of the experience after about five hours without any lasting consequences."

Inocybe aeruginascens

Scoofy Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2493
nem pántlikafü (Phalaris arundinacea) volt? :)
Előzmény: blackhole (2473)
Scoofy Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2492
a légyölö más alakú
Előzmény: Gjunior (2491)
Gjunior Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2491
Ámbörök!

Res! Nagyon bejött a színkavalkád! Sőt, a betűket is bekajcsizom, mert valahogy ezt a típust köti az agyam a topichoz.

FISH!

Szerinted Res variációja hány szín? Ez úgy jó, ahogy van. Bár mongyátok, hogy mit kéne még!(különféle szinbóleumokra gondolnék itt)
Most már, -hogy PI-nek igaza lévén- balgamód függesztettem nagy nyilvánosság elé remekművünket, ti is tudtok alakítgatni rajta. Tessék, csak tessék! Ha záros határidőn belül elkészül a legjobb, uzsgyineki! Hány szín, meg ijjenek, oszt igény begyűjtés, találkák szervezése, lóvécsere, pólócsere. Mindörökre. Ah, man!

Húú, de jó kedvem van!

sziasztok!

gjunior@boldog.most

Troger Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2490
Kérek szépen egy pólót!
:-)
organic Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2489
Szerintem kiraly lett a szinezes Res!
(foleg, hogy a bringa kék : )
Csak a betutipus, az most nagyon popular.

Előzmény: Resistance (2486)
organic Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2488
Szia Doodoo!

Eloször is bocsánat, amiért "csak úgy" írogatok.
Bár úgy lenne : )

Ha már így kiviláglott tudatlanságom és értetlenségem, nem maradt más, minthogy kérdezzek, hátha tanulhatok valamit.

Kérlek, mesélj nekem arról, milyen az amikor valaki már talált és ezért nem keres?
Örülök, hogy megtaláltad életed gyökereit, és már tudod, hogy honnan jössz. Errol is mesélhetnél.
Isten tényleg mindent véletlenül teremtett?
Tényleg nincs halál? Te már át is élted a maga teljességében? Erre nagyon kíváncsi vagyok, remélem van olyan része amirol néhány szót lehet majd mesélni.
Mindenki annyira hiányos, amennyire saját szintjét beállítja. Te hova állítottad, alacsonyra vagy magasra?

És végül, örülök, hogy a gondolkodást mint olyat már magad mögött hagytad. Kivancsiskodnek, mennyi idobe tellett ez es milyen gyakorlatokat alkalmaztal?

Köszönöm
O.

Egyebkent nekem sincs igazan kedvem az ilyesfajta cívodáshoz, de ha mar belekezdtem, nem hagyhatom csak ugy abba. Eroltetném a személyes találkozást.

Előzmény: doodoo (2485)
Sensemilla Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2487
2 db (lámpázott, holland) poló rendel

köszi, írjatok: Sense

Resistance Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2486
Uh huh.. kicsit szineztem, bocs a barbar munkaert, talan vki jot derul rajta... fekete-feherben meg ugyis fenn van mar szoval mind1 (? vagy PI lelo" ezert :)))

Na, kis szint a topicba... ha meg vki kifesto versenyt akar, akkor azt tegyuk at mashova.. ok? 8)

Peace & Luv

Res` ~8)

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Előzmény: doodoo (2483)
doodoo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2485
Szia organic!

Örülök, hogy meg tudod védeni magad. De kitől? :)

Gratulálok: nem használtál tudatosságot a személyragok ügyében? Akkor csak úgy irogattál? Nem mindegy, hogy: "meghalt az apám", vagy "meghalt az apád"...!

Ha nem vagy tudatos, akkor legalább élvezd az életet és hagyd, hogy mások is élvezzék. Nem kötelező gondolkozni, csak ha korlátozni akarod magad, vagy másokat. Ebben az esetben az élvezet tudossággá válik, majd tudatos élvezetté. A kettő közötti különbséget csak mindkettő megtapasztalásával láthatod meg.

Ha úgy érzed, hogy olyan dolgokról írok, amiket nem tudok, de Te sem, akkor erre én azt tudom írni, hogy: én tudom, hogy olyan dolgokról írok, amit Te nem értesz (azon a szinten, amit én "értés"-nek látok). Ha meg nem érted, akkor nyugodtan kérdezd meg, elmondom.
Én nem "csak úgy" irogatok. Minden szavam, betűm tudatos jelentést hordoz magában, akár észreveszed, akár nem. De végülis tök mindegy, hogy Te látod-e, a lényeg, hogy én tudom, hogy az igazság egy részét képviselem (és ezzel együtt tudnám képviselni a másik részét is, ha akarnám). Ha akarod látni, megláthatod, ha nem, akkor senki nem fogja megláttatni Veled.

Nekem kérdésem nincs, vitázni nem szándékozom. Válaszolni szívesen válaszolok.

Válasz 2.:

Röviden összefoglalva a héber kabbalah-ban a Keter-ből (a mindent átfogó és így önmagában nem létező Egységből) "született meg" a Hochmah és a Binah. A Hochmah tartalmazza azt a masszát (az Én-t), amely létezésével teremti meg a Binah-t, ill. a Binah testesíti meg a Nem-Én-t és választja le azt a Hochma "egészéből". A Keter-Hochmah-Binah háromszög alkotja tehát a világ "szentháromságát", amelynek alsóbb aspektusai (megnyilvánulásai) a többi szefira.

Előzmény: organic (2455)
pozsó Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2484
2 db poló rendel.

pozsó szeret mindenkit.:-)
ui:de nincs ideje írni
p.

doodoo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2483
Szia blackhole!

Az általad említett fűről nem tudok semmit, de a mi macskánk alapállapotban tud ilyeneket csinálni. Meg bámulja az üres falat és hirtelen el akar kapni rajta valamit... :)
Szerintem valamelyik hátsó mirigye termeli az LSD-hormont... vagy csak tisztábban látja a valóságot :)

Előzmény: blackhole (2473)
ganjakru Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2482
rögtön küldhetnék a rendőrségre egy kopit nem? :)))

üdv,
    GaNJaKRu

Előzmény: organic (2479)
Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2481
Szóval lehet, hogy többen csináltatnak belőle, mint ahányan rendelnek? Ideges lettem erre a hülye magyar helyzetre. Bocs a körülményeskedésért. Bár ha ti is haraggal gondoltok rám, akkor mit várjak állam bácsitól.

Peace.

Egy szomorű történet:

Hősünknél találtak egy kevés zöldet a rendőrök. Bevitték. Vérvétel. Az elkobzott dolognak legalább egy része eltűnhetett, mert BM-es barátaink egy idő után mosolyogva, nyusziszemmel flangáltak a folyosón. Hősünk büntetése egy 12 alkalmas pszichiátriai csoportterápia volt. Körbeülték pszichot és mindenki szépen elmesélte, hogyan került ide. Hősünk meglepve tapasztalta, hogy rajta kívül mindenki keménydrogos. Volt köztük heroinista, szipus stb. Egytől egyig zűlött fazonok. És hősünk a 12 foglalkozás alatt többet tudott meg a drogozásról, mint valaha is remélte volna.Ma már képes akár egy pohár tejfölből is drogot csinálni. Megérte?...

PI

Előzmény: Jungfrau (2475)
aromo_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2480
Szasztok társak!

Pólóügy: ma megint hihetetlen büszke vagyok magunkra :-) (kár, hogy azt gondolom, hogy a büszkeség akadályoz a megvilágosodásban, de most még ez sem számít :-))))) Holistnak + GJuniornak G.O.D. békeérdemérem, mindketten fontos dologban tettek engedményt a köz érdekeit szem előtt tartva. Király :-) (GJuniornak egy munkaérdemérem is kijár) Nekem meg 2db póló jár ki, mert én legkevesebb ketten vagyok :-)

Lenni jó. És akkor még a hétvégéről nem is beszéltem.

aromo_

organic Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2479
ecceru.
Toldsd ki a kovetkezo adatlapot:

Nev:
Cim:
Szuletesi ido:
Anyja neve:
Szem.ig.sz.:
Bankszámlaszám:
Hany polot kersz:

majd kuldd vissza a forumra : )

(egyebkent majd lemailozzuk gondolom)

Előzmény: ganjakru (2478)
ganjakru Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2478
Hello!

Nekem is kellene egy a polobol... csak arra lennek kivancsi, hogy hogyn fogjuk megkapni?

udv,
GaNJaKRu

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2477
2 db-ot kerek szepen.
organic Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2476
betettem a polot a printerbe Jung, csak klikkelj egyet : )

egyebkent en is kernek 1-et feltetlenul!

Koszonet!
O

Előzmény: Jungfrau (2475)
Jungfrau Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2475
Jf 2 db rendel...
vagyis nem... inkább kinyomtatom a topicból, mint az a sok ember, akiket a rendörök furcsán fognak nézni, hogy biztos ök is illegálisakat irnak a népnek : )))
Előzmény: Pavarottis infarction (2474)
Pavarottis infarction Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2474
Sziasztok!

Mindössze egyetlen gondom volt a pólóval kapcsolatban. Én nem ide raktam volna a képet. Senkit nem akartam megbántani. Bocs.

Shroooom:Mi van két napja a Yahooval. Nem műkszik a levelezés. Bocs az offért, de fontos és csak itt tudom megkérdezni.

Amúgy meg úgy nyolc éve volt az első brekk. Soha nem felejtem el...mit is?:) Bővebben nem írok, mert valamikor az elején már volt szó a jégen futásról.

PI

Life Rebuilder

blackhole Creative Commons License 2000.06.05 0 0 2473
Tud vki valamit az Angolperje nevű gazról?

Csak mert a macska kapott ilyet rágcsálni, és nagyon furcsán viselkedett. Pl. teljesen nyugodt,
bealvós volt, percekig nézte 5 centiről a falat többször is, pupillái fényben is tágak voltak, stb.

Lehet, hogy csak én képzelődtem?
(amúgy nem akarok én is fogyasztani belőle, csak szimplán érdekel)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!