Aki M42, M39 és egyéb menetes obikat szeretne adni - venni, és a többi obitesztes és egyéb topikot nem akarja zavarni... Licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Az az enyéém :) Az a Jupiter obi amit tőled vettem természetesen :) Csak nincs itthon most a digit.gép és nem tudtam lefotózni, de egy ilyen fotót találtam magáról a gépről, és tudom, hogy van sok olyan ember akinek hiába írom ki hogy váz, azt hiszi hogy abban ez a szuper obi is benne van :D
Hello! Mivel ez is M42 végülis ide is beírom :D Eladó vagy elcserélhető egy Praktica L2 egy kis Hanimex vakuval. 2000 pénz vagy 2db Agfa APX 100-as film :) Mail: yamahavalerossi@gmail.com
Eladó egy Carl Zeiss Jena MC Sonnar 4/300-as teleobjektív, vadonatúj állapotban. Összesen 1x volt használva általam, azóta dobozában lett tartva. Még a tubuson sincs kopásnyom, a lencsék hibátlan állapotúak. Minden funkciója tökélesen működik, blende fókuszmechanika tökéletes. Csatlakozása pentacon six, átalakító létezik hozzá, így bármilyen gépen használható. Annyira jó teljesítményt nyújt, hogy még a mai digitális gépeken is remekül használható. Állítható állványrögzítő van rajta. Az egyetlen olyan adaptálható manuális optika, amellyel még NIKON gépeken is van végtelen. Legutolsó generációs 4 számjegyű sorozatszámos változat, azaz a legkönnyebb az összes sonnar közül, ezáltal még kézből is nagyon kényelmes, a fókuszmechanika hihetetlen finom ezen a változaton.A/M kapcsoló van rajta, tartozék bőrtok, gyári napellenző, első sapka. Ár:43000Ft, zeiss P6-M42 átalakítóval 48000Ft
AZ alábbi linken ilyen optikával készült képek láthatóak link
Kizárólag személyes átvétel Budapesten.
Vaterán hirdetem, de gondoltam itt is hirdetem, így olcsóbb nekem is, nektek is.
Flektogon 2.4/35 újszerű, hibátlan állapotban: http://www.vatera.hu/carl_zeiss_jena_flektogon_2_4_35_mc_m42_uj_allapot_147407859.html Vaterán kívül 25e Ft, ritka szép darab. Mail publikus.
Van EOS emum is eladó, még nem a programozható, de nem is legrégebbi verzió, 2/50-es értékkel, 3,5e Ft-ért vihető.
Őszintén: ez attól függ, hogy a meghirdetettek hogyan fogynak, bizonyos összegre szükségem van. Az e-mail érdeklődésekből eddig úgy látom, hogy nem lesz 2. forduló.